27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
přeju hezké předvánoční povídání o osudu
Není tady
Váení,
děkuji vem za Vae rady.
Dusičko - ono to bylo rozdvojeno do dvou témat z toho důvodu, e jsem na to chtěla nahlídnout dvěma způsoby - z normálního, lidského, materiálního hlediska a ... z duchovního hlediska, kde někdy ve působí jinak ne v reálu a materiálnu. Tak jen abys tomu rozuměla - Ros to tu začala řeit psychologicky nebo pseudopsychologicky, jak se to vezme , to z toho udělalo dvě rádobypsychologická témata.
Váení
přeju Vám vem krásné vánoce...
Člověk musí ít v přítomném okamiku a váit si toho, co právě teď má a uívat si to, protoe v přítí vteřině o to můe přijít.
Diskutovat na interntetu se mi v souvislosti s tím jeví jako ztráta času.
Tak se tu mějte.
A buďte s Bohem.
Není tady
mala.popelka napsal(a):
přeju hezké předvánoční povídání o osudu
Ahoj MP
Takze OSUD 2 ? Zda se, ze to bude velice oblibene a nevycerpatelne tema. Zeby to byl nas osud ?
PS : Az budes se Slunickem, ze ji posilam hubicku
Není tady
Elina H : Budes mi chybet kote, pokud teda vazne odchazis A nechces si to jeste rozmyslet a zustat tu s nama a krafat o hloupostech jako to dela napr. Morph ?
Není tady
Pro Elinu
Slzy
jsou podstatou věcí naeho ivota
jsou náznaky smutku, ale i těstí
jsou útěk od toho zlého, co je vude kolem nás
jsou city, na které u nechceme vzpomínat
jsou touha, co drí nás nad vodou
jsou opravdová láska, která je krásná
Není tady
Pro Myrai z Magdaly
Pojďte se podívat, co Bůh umí,
jak hrozné divy činí na zemi.
Ve vech koncích světa boje zastavuje,
láme luky, seká kopí, vozy pálí plamenem.
Přestaňte! Vězte, e já jsem Bůh,
svrchovaný jsem mezi národy,
svrchovaný jsem na zemi!
Není tady
Neznáme příčinu naeho chování,
neznáme původ lidského puzení
kdy touha prozvání,
a eptá ti do ucha,
nabádá k zrazení.
Chybička se vloudí
ovem lze to tak vůbec brát,
kdy due kolem veho bloudí,
a tělo si chce
jenom hrát.
Vstoupit či nevstoupit,
podlehnout?-odolat?,
vypnout se,
a se svědomí
nemůe dovolat?
Mám hlavu na palku
kde vládne meči kat,
v očích pár ospalků,
měl bych se naposled
dnes kát.
V hlavě mám touhu,
v srdci chtíč
na jazyku chutě.
Ale pan Svědomí
káe věrnost,
od hříchu bě
rychle pryč,
ne výčitky povstanou
coby bič,
a prostě tě,
ve svých kolech
semelou.
Buď skončím v hříchu
nebo to rozchodím,
čemu jsem asi blí?
Do jaké řeky nevstoupím,
a kam odnesu
svůj kří?
Není tady
ElinaH. napsal(a):
Člověk musí ít v přítomném okamiku a váit si toho, co právě teď má a uívat si to, protoe v přítí vteřině o to můe přijít.
Diskutovat na interntetu se mi v souvislosti s tím jeví jako ztráta času.
Eli,
ja souhlasim s tim ze kazda vterina pritomneho okamziku je velice vzacna,uzasna a hodna vdeku.
Vis ja osobne take koukam na zivot takhle. Zivot je uzasna zkusenost.
Preju Ti krasne Vanoce.
Není tady
hirondel napsal(a):
ElinaH. napsal(a):
Diskutovat na interntetu se mi v souvislosti s tím jeví jako ztráta času.Eli,
ja souhlasim s tim ze kazda vterina pritomneho okamziku je velice vzacna,uzasna a hodna vdeku.
Preju Ti krasne Vanoce.![]()
To je asi hodně těký ít tady a teď , mě se to nedaří........ pořád se mi tam mele, co se stalo, případně moná stane........s věkem se to zlepuje.............ale nejsem sama...........
Kdy jdeme s kámoem na výlet, potkáváme spousty turistů a vichni místo, aby se kochali a vnímaji vůni lesa , rozebírají sousedku, nebo snachu, chlapi nějaký muský téma............take proběhnou lesem, tou krásou nedotčeni.........
Není tady
Rosakosa napsal(a):
hirondel napsal(a):
ElinaH. napsal(a):
Diskutovat na interntetu se mi v souvislosti s tím jeví jako ztráta času.Eli,
To je asi hodně těký ít tady a teď , mě se to nedaří........ pořád se mi tam mele, co se stalo, případně moná stane........s věkem se to zlepuje.............ale nejsem sama...........
Kdy jdeme s kámoem na výlet, potkáváme spousty turistů a vichni místo, aby se kochali a vnímaji vůni lesa , rozebírají sousedku, nebo snachu, chlapi nějaký muský téma............take proběhnou lesem, tou krásou nedotčeni.........
Přesně tak. Proto já chodím nejraději na procházky sama. Jdu a kochám se a je mi krásně u srdce. Potom mám pocit jako po duevní koupeli v čisté jiskřivé vodě. Kdy jdu s kámokou, povídáme si, a není to ani tak výlet do přírody jako spí společenské setkání.
Není tady
Ivana napsal(a):
Rosakosa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Eli,
Kdy jdeme s kámoem na výlet, potkáváme spousty turistů a vichni místo, aby se kochali a vnímaji vůni lesa , rozebírají sousedku, nebo snachu, chlapi nějaký muský téma............take proběhnou lesem, tou krásou nedotčeni.........Přesně tak. Proto já chodím nejraději na procházky sama. Jdu a kochám se a je mi krásně u srdce. Potom mám pocit jako po duevní koupeli v čisté jiskřivé vodě. Kdy jdu s kámokou, povídáme si, a není to ani tak výlet do přírody jako spí společenské setkání.
Ano já se taky chodím do lesa mentálně sprchovat ..............ale fakt je, e někdy se zase sama bojím a ten strach přehluí ty krásný pocity z vonících borovic.
Tak chodím spí na kraj lesa , nebo na poutní místa, kde je vdycky pár osob, nebo k řece, která má silnou jing energii ...........dvě hodiny v přírodě mě propláchnou na celý týden.........
A nejlepí je kdy jdeme na houby, kdy je člověk hodně v kontaktu se stromy........hledá v houtinách....... tak jsem zjistila, e je ten pocit jetě silnějí .........
A pak jdu do restauace a udělám si čaj s jehličí a ípků, které jsem cestou nasbírala..........
Není tady
Ivana napsal(a):
Rosakosa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Eli,
Kdy jdeme s kámoem na výlet, potkáváme spousty turistů a vichni místo, aby se kochali a vnímaji vůni lesa , rozebírají sousedku, nebo snachu, chlapi nějaký muský téma............take proběhnou lesem, tou krásou nedotčeni.........Přesně tak. Proto já chodím nejraději na procházky sama. Jdu a kochám se a je mi krásně u srdce. Potom mám pocit jako po duevní koupeli v čisté jiskřivé vodě. Kdy jdu s kámokou, povídáme si, a není to ani tak výlet do přírody jako spí společenské setkání.
Ivano, mám to taky tak. Nejčastěji sama nebo se synem, který mě při "meditaci" v přírodě ani trochu neruí, naopak kochá se a je nadený taky. Úplně se těím na odpolední procházku, kdy o tom tak čtu a píu
Není tady
jéímáájrá - to je náádhera.. procházka v lese - jak píete..., já chodím nejraději sama se psy, ..kolem sníh, kdy svítí sluníčko nádherně se třpytí, kolem mě nedotčená krajinka, jdu po sněhu první, nikde ádné stopa, jen od zvířat.. nikde nikdo, jen závěje, pole, lesy....beru si s sebou ráda i foák. Nejraději mám v zimě rána (tj pro mě tak 9hod )Bydlím skoro mimo civilizaci v obci o 39 trvale ijících obyv.(bez nás - jetě nemáme kolaudaci - tudí ani trvalý pobyt
- s námi nás bude ji 42 !!
). Radost procházek a vnímání přírody mi jetě umocńují tastní běhající psi.
Toto je pro mě droga. A poměrně nově objevená.
Na houby taky ráda, tam mám ráda zase někoho "na dohled". A pro sdílení nadení z "úlovků"
Není tady
Kdy u jsme u toho osudu
PROROCTVÍ O EVROPĚ z knihoven palmových listů
http://sophia.mysteria.cz/view.php?cisl … 2008020012
Není tady
Pro Myrai z Magdaly
Prochoďte Sion, kolem jej obejděte,
jeho věe zkuste spočítat,
jeho hradby ze srdce obdivujte,
na jeho paláce upřete zrak.
Abyste o tom vyprávět mohli
pokolení, je přijde za vámi:
Tento Bůh je ná Bůh na věky věků,
on bude naím vůdcem, dokud jsme naivu.
Není tady
Tak jsem se ted zamyslel nad Zalmy, ktere sem davam pro Myrai. Mozna je cte a mozna je necte, ale spis cte, nez necte. Zalmiky, ktere ji tu vkladam nejak podivne dotvari osud, sice ja tomu nerikam osud, ale Bozi vule a bez Bozi vule se ani listek na strome nepohne, tudiz ani ty zalmy se tu nevyskytuji jen tak, ale "nekdo" je musel napsat a "nekdo" je sem musel vlepit a kdyby to Buh nechtel, tak by tu nebyly
Není tady
I já jsem něco odkládám.
Není to almík, ale je to o lásce, o které si myslím,e je nejdůleitějí v ivotě
Kdy zdá se ti, e Amor pelichá,
patné vzpomínky ulo do ticha.
Pozorně poslouchej,
uslyí píseň lásky,
tak krásnou, e vyhladí ti vrásky,
nelze jenom si ji brát,
o lásku se musí pečovat.
Jinak se rozplyne a zmizí,
dva blízcí lidé pak si budou cizí,
u neprojdou se loukou v ranní rose,
jak astni kráčeli tam spolu nazí, bose.
A to je koda, neb bez lásky nic není,
jen láska ivot v lepí změní.
Není tady
JJ Dusicko, my vubec nejsme offtopic, pac toto je vazne O.S.U.D Kurna, nemohu si vzpomenout, co znamena zkratka OSUD
Ale ja na to prijdu
Není tady
Jsi Morphe zkrátka Boí posel, který měl za úkol sem ty almy dát.
Není tady
Crabat : Ano, Bozi posel to je krasny Takze souhlasis, ze je to vule Bozi, ze ano ?
Neee, nemusis odpovidat, nepotrebuji aby se mnou nekdo souhlasil.
A zalmik pro Myrai z Magdaly
...
Takto dopadnou, kdo jsou si sebou jistí,
i ti, kdo obdivují jejich výroky.
Do hrobu zahnáni budou jak ovce,
smrt bude nakonec jejich pastýřem.
Ráno pak poctiví polapají je,
kdy jejich tělo bude v hrobě hnít
daleko od jejich slavných obydlí.
Můj ivot ale Bůh z hrobu vykoupí,
on mě vytrhne z jeho sevření.
Proto se nestrachuj, kdy někdo bohatne
ani kdy jeho dům slavně vzmáhá se.
A zemře, nic s sebou nepobere,
jeho nádhera s ním dolů nepůjde.
Za svého ivota sám sobě dobrořečil:
Musí se uznat, e má blahobyt.
Musí vak odejít za svými předky,
světlo u nikdy nespatří.
Při ví své nádheře kdy lidé neprohlédnou,
tak jako zvířata musí zahynout.
Upravil(a) morpheus (15. 12. 2010 20:18)
Není tady
Tak mam obavu, ze po dnesni posledni ICQ zprave me Myrai z Magdaly navzdy opustila a uz nebudou zalmy. Nu coz...To je OSUD...
btw : Ma nekdo jiny zajem o Zalmiky ?
Není tady
Ahoj vespolek Kdyz se nikdo neozval a neprojevil zajem o moje krasne zalmy, budu je zde vkladat pro moji nemocnou kamaradku Evu ze Slovenska
pac ona o ne stoji, a take ona za to stoji...Nekdo z vas si je najde a precte, ale nemusite je komentovat, protoze Zalmy komentare nepotrebuji. Jen prosim venujte tichou modlitbu za uzdraveni Evy, to bude stacit, ja se za ni teda modlim furt
Pro Evu ...
Kolik jen, Hospodine, je mých nepřátel,
kolik jich povstává proti mně!
Kolik jich říká o mém ivotě:
Od Boha ádnou pomoc nečekej!
Ty vak, Hospodine, jsi okolo mě tít,
ty, Slávo má, mou hlavu povznáí.
K Hospodinu jsem volal ze vech sil,
ze své svaté hory pak ke mně promluvil.
Není tady
Morphe, mě teda almy nevadí, páč je nečtu, ale nechce si raději zaloit své vlastní vlákno a tam si je dávat? Nechce se mi přeskakovat hromady stránek, které s osudem nemají nic společného. Děkuji. . Jinak kamarádce moc přeji, aby se uzdravila.
.
Není tady
Istar : je to velice dobry napad a udelam to tak Puvodne jsem toto uz mrtve vlakno chtel vyuzit, aby se nezakladalo nove.
Ale otazka : Vlakno Osud je zalozeno uz nejakou dobu, moznosti jsou tak na 99% vycerpane, myslis si ze nekdo sem jeste bude prispivat a resit osud jako takovy ? Teda driv, nez za pul roku, rok, sem - tam nejaky prispevek ?
( jdeme na to, jak rika Hannibal Lecter )
Není tady
Morphe, nikdy neříkej nikdy . Větinou to je tak, e zapadne prachem, pak přijdou noví uivatelé, opráí ho a uvedou v ivot
. Kdo ví
.
Není tady