Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 10. 12. 2010 16:22

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Re: Bývalý přítel chce každý den navštěvovat roční dceru

No jo, Elino, tak to je jiná, on není jen magor, on tě ještě vydírá  a vyhrožuje a ty mu to vše musíš snášet. Tak to bych si něco našla a odešla úplně pryč od takového blázna.  Máš to hodně složité. Jistěže i malé dítě chápe a cítí, jaká je kolem atmosféra, určitě mu to nepřidá. Nevím, jak vnímá ty noční návštěvy, tak to by bylo na mě, ten by se divili, zavolalal bych policajty já, ne on ! Ty se asi ani neumíš bránit. Aspon ty děti bys měla ochránit ! To návštěvy obzvláště noční bych mu zatrhla v zájmu dětí!  Já bych to řešila přes sociálku, partnerovi omezila styk s dítětem a byl by namydlenej. Mám dojem, že než bys něco řešila, raději  mu to trpíš. To přece není rodina. a už vůbec ne normální...... dumbom

Upravil(a) Aneri (10. 12. 2010 16:23)

Není tady

#27 10. 12. 2010 16:50

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Rosakosa napsal(a):

rejka napsal(a):

Kuřátko napsal(a):

Tohle si jen namlouváš. Takhle malinké mimi ještě nedovede vnímat, že ho jeden rodič opustil. Ano, je závislá na tobě, ale to je velká spousta miminek, kterým se většinou věnují jen maminky. Proto bude lepší, když bude mít kontakt i s tatínkem. Mělo by se ale začínat pozvolna a pomaloučku .... ne hned odloučení na den .... aby si malá zvykla wink

Něco na tom,co Elina píše,je. Já se začala rozvádět,když malému byl rok,a i když jsme byli s ex opravdu "rozumní" a opouštěli jsme se nenásilně,pomalu a postupně,aby si děti zvykly,ten malý,kterému jsme kvůli věku nemohli vysvětlit co a proč se děje ( narozdíl od toho staršího,kterému jsme to řekli s ex pěkně spolu ) se na mě až "nezdravě" upnul,že ani kočárek krom mě nikdo nesměl tlačit,rozplakal se,když na něj někdo cizí promluvil,musel být se mnou všude i na wc,odmítal babičku,dědu. Mě si "hlídal" hodně dlouho,horor byl,když jsem šla do práce a on musel do školky(byly mu 3 ),nakonec jsem to o rok odložila a najela na zvykačku ve školce.Dodnes mám pocit,že se o mně "bojí",je neklidný,když jdu na nějakou firemní akci a nejsem večer doma.A to není sám,jsou tu s mým druhým manželem,kterého má nesmírně rád.Je mu 10 let.Chová se jako každé jiné dítě,jezdí na tábory,spí u kamarádů,dávno už mi není za zadkem,ale stejně mám pocit,že je víc úzkostný než by měl být,nebo než bych si přála aby byl.....

To je pořád to o čem se bavíme, ty ses rozváděla a on to z tebe cítil, ten stres, cítil že nejsi v pohodě a proto byl uzkostlivý, cítil že se něco děje,ta maminka mu dělá štít před světem a on cítil nejistotu.........tatínek mu byl u zadku .

Já jsem byla dost nemocná , když byla dcera malá a ona koktala a měla acetonemické zvracení a dlouho se počurávala, měla chronické průjmy  a přitom jsme jí měli oba rádi a byl jsme pořád s ní.To dítě má radar a cíítí každou změnu a Elina je dost rozhozená.

Omyl,Rosakoso,já byla v rozvodovém období dost klidná,protože rozvádět jsme se chtěli více méně oba.Já více,on méně.Nebyla jsem ve stresu,to jsem si odbyla až tak rok po rozvodu.A s tatínkem,byl rád,vždyť jsme spolu ještě bydleli,ale postupně jsme snižovali častost přespávání,občas na 2 dny "odjel".Šlo to postupně,já se poradila s dětskou psycholožkou,"chválila" nás,že jsme schopni takhle spolupracovat. Problémy s ex začali až když jsem si našla nového partnera ( 2 roky po rozvodu )a on to nemohl překousnout,přestože už dávno nebyl sám "volný". A dítě nevidí rozdíl mezi partnery a manželi,má jen maminku a tatínka.Proč by Elinina dcera nemohla mít strach,že jednoho dne s ní nebude maminka,když tatínek je pryč. Dítě si to samozřejmě neuvědomí co a proč,ale pozná,že je doma něco jinak než před tím.
A ještě jeden příklad,jiný a přesto stejný. Má známá má kluky(10 a 8 ) a její manžel po narození druhého dítě získal finančně zajímavou práci v zahraničí.První rok tam byli všichni,pak se ona vrátila do Čech,protože tam nebyla spokojená.Žijí skoro 7 let "na dálku". On jezdí domů 3x do roka na týden.Je to pro mě nepředstavitelné,jí to vyhovuje,milence nemá( aspoň to tvrdí,ale nepátrám po tom...),ale jinak žije jako "rozvedená,opuštěná" ženská. Nestrádá,chodí do práce,má spoustu kamarádek,zájmů a zálib,věnuje se hodně dětem a je spokojená.Nikdy jsem jí neviděla naštvanou,rozhozenou,stále je plná energie a pohodovosti. Přesto mi říkala,že kluci jsou na ní hodně fixovaní,starší se snaží převzít jakoby tu funkci chlapa- táty,mladší na ní zase visí.

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#28 10. 12. 2010 16:51

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

ElinaH. napsal(a):

rejka napsal(a):

Kuřátko napsal(a):

Tohle si jen namlouváš. Takhle malinké mimi ještě nedovede vnímat, že ho jeden rodič opustil. Ano, je závislá na tobě, ale to je velká spousta miminek, kterým se většinou věnují jen maminky. Proto bude lepší, když bude mít kontakt i s tatínkem. Mělo by se ale začínat pozvolna a pomaloučku .... ne hned odloučení na den .... aby si malá zvykla wink

Něco na tom,co Elina píše,je. Já se začala rozvádět,když malému byl rok,a i když jsme byli s ex opravdu "rozumní" a opouštěli jsme se nenásilně,pomalu a postupně,aby si děti zvykly,ten malý,kterému jsme kvůli věku nemohli vysvětlit co a proč se děje ( narozdíl od toho staršího,kterému jsme to řekli s ex pěkně spolu ) se na mě až "nezdravě" upnul,že ani kočárek krom mě nikdo nesměl tlačit,rozplakal se,když na něj někdo cizí promluvil,musel být se mnou všude i na wc,odmítal babičku,dědu. Mě si "hlídal" hodně dlouho,horor byl,když jsem šla do práce a on musel do školky(byly mu 3 ),nakonec jsem to o rok odložila a najela na zvykačku ve školce.Dodnes mám pocit,že se o mně "bojí",je neklidný,když jdu na nějakou firemní akci a nejsem večer doma.A to není sám,jsou tu s mým druhým manželem,kterého má nesmírně rád.Je mu 10 let.Chová se jako každé jiné dítě,jezdí na tábory,spí u kamarádů,dávno už mi není za zadkem,ale stejně mám pocit,že je víc úzkostný než by měl být,nebo než bych si přála aby byl.....

Já to četla v tý knížce i to pozoruju.A ... starší holka odejde do školy, menší ječí za dveřma, chce za ní.Táta odchází a malá zvesela mává. " papapa!"

Tak u nás to bylo jinak....mladší plakal ať už jsem odcházela já nebo tatínek. Já, ex a jeho bráška- jinak nikoho nechtěl....

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#29 10. 12. 2010 16:54

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Aneri napsal(a):

No jo, Elino, tak to je jiná, on není jen magor, on tě ještě vydírá  a vyhrožuje a ty mu to vše musíš snášet. Tak to bych si něco našla a odešla úplně pryč od takového blázna.  Máš to hodně složité. Jistěže i malé dítě chápe a cítí, jaká je kolem atmosféra, určitě mu to nepřidá. Nevím, jak vnímá ty noční návštěvy, tak to by bylo na mě, ten by se divili, zavolalal bych policajty já, ne on ! Ty se asi ani neumíš bránit. Aspon ty děti bys měla ochránit ! To návštěvy obzvláště noční bych mu zatrhla v zájmu dětí! Já bych to řešila přes sociálku, partnerovi omezila styk s dítětem a byl by namydlenej. Mám dojem, že než bys něco řešila, raději  mu to trpíš. To přece není rodina. a už vůbec ne normální...... dumbom

tohle tu už zaznělo několikrát a je to i dost dávno. Přesto měla Elina sto a jeden důvod, proč nejde jít jinam a něco - cokoliv si najít.

Není tady

#30 10. 12. 2010 17:36

ElinaH.
♥♥♥♥---

[

Upravil(a) ElinaH. (13. 12. 2010 20:48)

Není tady

#31 10. 12. 2010 17:41

majkafa
Host

ElinaH. napsal(a):

A protože to tu už zaznělo tolikrát a kromobyčejně tupohlavá Elina ne a ne odejít - protože by ráda,aby z toho to dítě vyšlo s nejmenší újmou, pojďme se vrátit k otázce.
A ta zněla:
Jak často má roční dítě navštěvovat nebo si ho brát jeho otec? Třikrát týdně dvě hodiny třeba?
A PROSILA BYCH o odpovědi ty,kteří třeba malé dítě mají nebo měli v době, kdy se rozcházeli, rozváděli...

Myslím, že na tuto otázku žádná "správná" odpověď není. Je to čistě individuální a záleží jen na vás, jak se vzájemně domluvíte.

#32 10. 12. 2010 19:09

Rosakosa
Zablokovaný

ElinaH. napsal(a):

agewa napsal(a):

Aneri napsal(a):

No jo, Elino, tak to je jiná, on není jen magor, on tě ještě vydírá  a vyhrožuje a ty mu to vše musíš snášet. Tak to bych si něco našla a odešla úplně pryč od takového blázna.  Máš to hodně složité. Jistěže i malé dítě chápe a cítí, jaká je kolem atmosféra, určitě mu to nepřidá. Nevím, jak vnímá ty noční návštěvy, tak to by bylo na mě, ten by se divili, zavolalal bych policajty já, ne on ! Ty se asi ani neumíš bránit. Aspon ty děti bys měla ochránit ! To návštěvy obzvláště noční bych mu zatrhla v zájmu dětí! Já bych to řešila přes sociálku, partnerovi omezila styk s dítětem a byl by namydlenej. Mám dojem, že než bys něco řešila, raději  mu to trpíš. To přece není rodina. a už vůbec ne normální...... dumbom

tohle tu už zaznělo několikrát a je to i dost dávno. Přesto měla Elina sto a jeden důvod, proč nejde jít jinam a něco - cokoliv si najít.

A protože to tu už zaznělo tolikrát a kromobyčejně tupohlavá Elina ne a ne odejít - protože by ráda,aby z toho to dítě vyšlo s nejmenší újmou, pojďme se vrátit k otázce.
A ta zněla:
Jak často má roční dítě navštěvovat nebo si ho brát jeho otec? Třikrát týdně dvě hodiny třeba?
A PROSILA BYCH o odpovědi ty,kteří třeba malé dítě mají nebo měli v době, kdy se rozcházeli, rozváděli...

Ty seš hlavně příšerně rozhozená, řešíš hlouposti a rozčiluješ se kvůli blbostem..........máš uplně rozjetou psychiku, vyšiluješ ...........jestliže nemůžeš ani spát a pořád omíláš v duchu , co ti on řekl a co řekneš ty jemu ......tak to z ní vychováš malýho šílence ..............všechno svádíš na něj ., ale sama jsi psychicky naruby ..........starší holka zlobí kvůli němu, malá je rozhozená kvůli němu ............tohle by ti Prekopová neschválila .........i z jejích knih si vezmeš jen to co se ti hodí ........
Pokud ses tak chovala celou dobu ve vztahu, je logický že byl z tebe nervozní a odešel............to není dobrý klima ani pro vztah.......

Upravil(a) Rosakosa (10. 12. 2010 19:10)

Není tady

#33 10. 12. 2010 20:32

ElinaH.
♥♥♥♥---

[quote

Upravil(a) ElinaH. (13. 12. 2010 20:49)

Není tady

#34 10. 12. 2010 20:44

agewa
♥♥♥♥♥♥-

ElinaH. napsal(a):

majkafa napsal(a):

ElinaH. napsal(a):

A ta zněla:

Myslím, že na tuto otázku žádná "správná" odpověď není. Je to čistě individuální a záleží jen na vás, jak se vzájemně domluvíte.

a když se nedomluvíme?

a chceš se domluvit?

Není tady

#35 10. 12. 2010 20:44

ElinaH.
♥♥♥♥---

Rosakosa napsal(a):

ElinaH. napsal(a):

agewa napsal(a):

A ta zněla:

Ty seš hlavně příšerně rozhozená, řešíš hlouposti a rozčiluješ se kvůli blbostem..........máš uplně rozjetou psychiku, vyšiluješ ...........jestliže nemůžeš ani spát a pořád omíláš v duchu , co ti on řekl a co řekneš ty jemu ......tak to z ní vychováš malýho šílence ..............všechno svádíš na něj ., ale sama jsi psychicky naruby ..........starší holka zlobí kvůli němu, malá je rozhozená kvůli němu ............tohle by ti Prekopová neschválila .........i z jejích knih si vezmeš jen to co se ti hodí ........
Pokud ses tak chovala celou dobu ve vztahu, je logický že byl z tebe nervozní a odešel............to není dobrý klima ani pro vztah.......

Ros - děkuju, toto naprosto přispělo k mé naprosté psychické pohodě...
Odpověď na otázku to ale nepřináší...
p.s. malá není "rozhozená kvůli němu ", je upnutá na mně kvůli jeho odchodu...
neomílám v duchu - co řeknu já jemu - ALE CO ŘEKL A PROČ
co by mi Prekopová schválila?
a co jsem si z jejích knížek nevzala, protože se mi to nehodilo?
A jak že jsem se chovala celou dobu ve vztahu, že logicky odešel? Dávala jsem mu všechno za vinu?
Pokud si myslíš tohle, pak se pleteš - dlouho jsem ho omlouvala,ať udělal cokoliv a chtěla v tom vidět to dobré...
Pak mě to začalo dohánět, on začalprovokovat, já na něj čekala do tří do rána se zkušeností, že se třeba taky vrátit nemusí nikdy...Mohl si dělat, co chtěl.Nikdy jsem nevěděla, kde je, co tam dělá...
A ještě něco - on to není můj první vztah a byla jsem přesvědčená,že ani žárlit nedokážu...
Začala jsem žárlit v porodnici a už to nepřešlo...

Není tady

#36 10. 12. 2010 20:59

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

ElinaH. napsal(a):

NECHCI MU BRÁNIT JI VÍDAT. Myslím,že jí má hodně co dát.
ALE ABY MI LEZL DO SOUKROMÍ KAŽDÝ DEN??? Věci tu už nemá.
Máte někdo zkušenost - nevím, co mám napsat do toho návrhu k soudu...Jak často, na jak dlouho ...

Kojis ? Pokud ne, tak stridava pece, pekne po tydnu. Vic nemam co k tomu dodat.

HTH

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#37 10. 12. 2010 21:01

ElinaH.
♥♥♥♥---

?

Upravil(a) ElinaH. (13. 12. 2010 20:47)

Není tady

#38 10. 12. 2010 21:03

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

A jeste otazka : Naco si vy babice porizujete deti, kdyz pak nedokazete zit ve svazcich a musite resit tyto pizdoviny. Sorry, toto neni tema pro me, nectu je a nesnasim je, takze se tu s vama loucim a snad to nejak Elino vyresis. A odpoved PROC sis porizovala to male, kdyz se prodava panska ochrana a existuje hormonalni antikoncepce mi doufam napises do SZ, nebo taky nenapises, jak chces.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#39 10. 12. 2010 21:11

majkafa
Host

ElinaH. napsal(a):

a když se nedomluvíme?

Jsi matka nebo malé dítě?  Když se nedomluvíte, požádáš soud o určení způsobu styku s dítětem. Halt, komu není rady, tomu pomůže soud.

#40 11. 12. 2010 8:25

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

ElinaH. napsal(a):

morpheus napsal(a):

ElinaH. napsal(a):

NECHCI MU BRÁNIT JI VÍDAT. Myslím,že jí má hodně co dát.
ALE ABY MI LEZL DO SOUKROMÍ KAŽDÝ DEN??? Věci tu už nemá.
Máte někdo zkušenost - nevím, co mám napsat do toho návrhu k soudu...Jak často, na jak dlouho ...

Kojis ? Pokud ne, tak stridava pece, pekne po tydnu. Vic nemam co k tomu dodat.

HTH

u ročního dítěte? máš děti?

oni ho ty naivní názory přejdou, navíc si myslim, že tatínek kterýho Elina popisuje o hlídání dítete celý týden vůbec nestojí. Jen chce prudit a Elině doporučuju klid, protože jen ona rozhodne o tom kdy se budou vidět, jen to chce bydlet ve svém a požádat o úpravu soud, napsat do návrhu i to jakým způsobem si otec vynucuje návštěvy večer a podobně. Dítě má fakticky na hrbu ona a soud jí výjde u tak malého děcka vstříct. Znám pár pánů co se o děti bili jako lvi,ale když jim řekli že je budou mít dva týdny na starost tak rychle vycouvali a nakonec si je nebrali ani když měli. Málokterej táta je opravdu táta, většina jich po rozvodu dá na svoje a milenčino pohodlí a vezmou si děti maximálně na 4 dny v měsíci a to už je v neděli vracej ve tři wink
Elina není povinná být doma kdy on jí řekne, ale chce to bydlet ve svém, až by se na ní dobýval v devět večer zavolala bych policajty já na něj.

dum spiro spero

Není tady

#41 11. 12. 2010 10:01

Rosakosa
Zablokovaný

agewa napsal(a):

ElinaH. napsal(a):

majkafa napsal(a):

a když se nedomluvíme?

a chceš se domluvit?

Prostě ty se s ním  vůbec bavit nemusíš.........u soudu sepíšeš všechny jeho hříchy........jak se choval podivně, jak chodí za malou v noci ........čím víc tím líp atd..........a žádnej soud mu střídavou péči prostě nedá, nemusíš se bát..........a rozhodnou jak budeš chtít ty.........třeba v neděli odpoledne za tvý přítomnosti .
Já bych chtěla u tak malýho dítěte, abych u toho byla, aby jí něco neproved, chlapi se neumí postarat o takový děťátko.......
Pokud nejsi závislá na jeho bytě a penězích , tak se budeš bavit, JEN KDYŽ BUDEŠ CHTÍT TY.Nediskutuj s ním, jen tě to nervuje.

Není tady

#42 11. 12. 2010 10:29

agewa
♥♥♥♥♥♥-

ElinaH. napsal(a):

Rosakosa napsal(a):

ElinaH. napsal(a):

A ta zněla:

Ros - děkuju, toto naprosto přispělo k mé naprosté psychické pohodě...
Odpověď na otázku to ale nepřináší...
p.s. malá není "rozhozená kvůli němu ", je upnutá na mně kvůli jeho odchodu...neomílám v duchu - co řeknu já jemu - ALE CO ŘEKL A PROČ
co by mi Prekopová schválila?
a co jsem si z jejích knížek nevzala, protože se mi to nehodilo?
A jak že jsem se chovala celou dobu ve vztahu, že logicky odešel? Dávala jsem mu všechno za vinu?
Pokud si myslíš tohle, pak se pleteš - dlouho jsem ho omlouvala,ať udělal cokoliv a chtěla v tom vidět to dobré...
Pak mě to začalo dohánět, on začalprovokovat, já na něj čekala do tří do rána se zkušeností, že se třeba taky vrátit nemusí nikdy...Mohl si dělat, co chtěl.Nikdy jsem nevěděla, kde je, co tam dělá...
A ještě něco - on to není můj první vztah a byla jsem přesvědčená,že ani žárlit nedokážu...
Začala jsem žárlit v porodnici a už to nepřešlo...

to není kvůli jeho odchodu, je to protože s ní trávíš nejvíc času. Když ho dcera bude trávit s více lidmi, tohle pomine.

Není tady

#43 11. 12. 2010 10:31

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Rosakosa napsal(a):

agewa napsal(a):

ElinaH. napsal(a):

a když se nedomluvíme?

a chceš se domluvit?

Prostě ty se s ním  vůbec bavit nemusíš.........u soudu sepíšeš všechny jeho hříchy........jak se choval podivně, jak chodí za malou v noci ........čím víc tím líp atd..........a žádnej soud mu střídavou péči prostě nedá, nemusíš se bát..........a rozhodnou jak budeš chtít ty.........třeba v neděli odpoledne za tvý přítomnosti .
Já bych chtěla u tak malýho dítěte, abych u toho byla, aby jí něco neproved, chlapi se neumí postarat o takový děťátko.......Pokud nejsi závislá na jeho bytě a penězích , tak se budeš bavit, JEN KDYŽ BUDEŠ CHTÍT TY.Nediskutuj s ním, jen tě to nervuje.

chlapy se umí postarat i o nemluvně. jen většinou nemají čas ( chodí do práce) , nebo se matka bojí dítě svěřit.při tom i ony se u prvního dítěte musely všechno učit.A " všemocné mateřské " geny samy nezařídí nic.

Není tady

#44 11. 12. 2010 10:45

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Elino, zkus se na to podívat z druhé strany . Dítě je svěřeno otci do péče, jak často by jsi ho chtěla vídat! Asi často co? Já bych se na tvém místě dohodla s otcem dítěte, že může přijit kdykoliv  (v rozumnou dobu) .

Není tady

#45 11. 12. 2010 11:24

Rosakosa
Zablokovaný

aprill napsal(a):

Elino, zkus se na to podívat z druhé strany . Dítě je svěřeno otci do péče, jak často by jsi ho chtěla vídat! Asi často co? Já bych se na tvém místě dohodla s otcem dítěte, že může přijit kdykoliv  (v rozumnou dobu) .

Tady je nejdůležitější to dítě, neboli děti................a pokud jeho chování Elin rozhazuje, tak to má vliv na děti a zájmy tatínka jsou stranou . On se neumí chovat, tak  bude muset jeho návštěvy omezit .Ona potřebuje klid , pak  budou děti prospívat .

Já jsem po rozchodu byla dost na dně a cítila jsem, že když budu v kontaktu s ním, tak se z toho nedostanu, tak jsem stopla jeho návštěvy a děti ho neviděly 3 roky.
A v životě mi žádnej psycholog , soudce , právník ani sociálka nic nevyčetli.........pomáhali mi ze všech sil a on dostal u soudu vždycky  vynadáno a platil jako divej..........

Není tady

#46 11. 12. 2010 12:32

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Rosakosa napsal(a):

A v životě mi žádnej psycholog , soudce , právník ani sociálka nic nevyčetli.........pomáhali mi ze všech sil a on dostal u soudu vždycky  vynadáno a platil jako divej..........

Mne taky ne. Vzdycky byli na me strane.
Taky me muj BM vyhrozoval, ze mi holku nedaji, ze ji daji jemu a ze se postara, aby me z Holandska vykopli....
no a holka je porad u mne a ja se mam dobre, zatimco on je na mizine a neumi se postarat ani sam o sebe.
Elina se nemusi niceho bat, pravo je na jeji strane a on to dobre vi, proto na ni dela bububu....

Není tady

#47 11. 12. 2010 12:51

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Rosakosa napsal(a):

aprill napsal(a):

Tady je nejdůležitější to dítě, neboli děti................a pokud jeho chování Elin rozhazuje, tak to má vliv na děti a zájmy tatínka jsou stranou . On se neumí chovat, tak  bude muset jeho návštěvy omezit .Ona potřebuje klid , pak  budou děti prospívat .

Já jsem po rozchodu byla dost na dně a cítila jsem, že když budu v kontaktu s ním, tak se z toho nedostanu, tak jsem stopla jeho návštěvy a děti ho neviděly 3 roky.

Kvůi tomu, že tys byla rozhozená z rozvodu neviděly tvé děti 3 roky otce???? To je síla roll

Upravil(a) holcina (11. 12. 2010 12:52)

Není tady

#48 11. 12. 2010 13:45

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

No rosakosu alias rozmarilu bych nebrala moc vážně.

Elino. srovnej si v hlavě, co chceš ty a cobys chtěla ty pro svoje dítě. V tom je totiž dost podstatný rozdíl. To žes ty přestala chtít být partnerem otci svého dítěte automaticky neznamená, že dítě musí přijít o otce. I ktyž je "takový". Ona prostě jiného nemá, vem to v úvahu.

Je dost možné, že OD (otec dítka) prudí a vyhrožuje ti, aby TOBĚ ublížil, protože tam cítí tvůj strach. Vůbec nemusí jít o toho drobka, který ty vaše dospělácké hry nechápe.

Tak se prosím zastav a zamysli, ty chceš mít klid, ale co chceš pro malou? V jejím zájmu začni jednat. Klidně navrhni střídavou péči od tří let. DO t é doby si na sebe s otcem prostě mají zvykat. I ta holka má jeho geny a potřebuje mít otce, at už je jakýkoli. Je na ní  a na něm, aby svůj vztah budovali. Možná když přestaneš bojovat, dostane i ten druhý dospělý šanci rozumě uvažovat.

Nedohodnete-li se, určitě bude rozhodovat soud, ale žádný soud nezaručí dodržení dohody. To musíte chtít bohužel, nebo bohudík, oba.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#49 11. 12. 2010 13:55

Rosakosa
Zablokovaný

holcina napsal(a):

Rosakosa napsal(a):

aprill napsal(a):

..........

Kvůi tomu, že tys byla rozhozená z rozvodu neviděly tvé děti 3 roky otce???? To je síla roll

Vždycky musíš koukat na prospěch dětí..........já jsem byla máma a kdybych se zhroutila , tak by to odnesly děti..............on mi vybílil účet a vyměnil zámek u dveří...........čekal až zkolabuju ,aby mohl získat děti........

Psycholožka mi dala práci.....dávala mi peníze i terapii, sociálka ovlivnila soudkyni, který mu napařila alimenty jako hrom.......zpětně.............známý pražský advokát mě zadarmo hájil..............a já jsem si udržela děti a dobře je vychovala ...........ale koukám že ty jsi chytřejší, než známá pražská psycholožka a soudci a advokáti...........ty se máš......smile smile smile

Vždycky musíš koukat na prospěch dětí..........prospěch tatínka je v tomhle případě každýmu jedno, v zájmu dětí není aby byl naloženej u nich, kdykoliv se mu zachce..........a stresoval  a obtěžoval mámu..............a přesně tak to vidí i soudce...........
Máma je mnohem důležitější než táta..........a to ti odborníci vědí...........já jsem měla psychiatrickou diagnozu a nebylo nic jednoduššího , než mi děti sebrat a dát je tátovi..................hodně ženám se to s mou DG stalo...........přesto se všichni spojili , odborníci , terapeuti, právníci............a pomáhali mi ...........dokud jsem se nevyléčila.............asi to odhadli líp.

Upravil(a) Rosakosa (11. 12. 2010 14:13)

Není tady

#50 11. 12. 2010 13:55

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Takhle bych to videla i ja a ne odpirat dite otci.To dite toho otce potrebuje a bud rada,ze otec ma zajem.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí