|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky,
tak jsem byla dr. Vše je v pořádku, krásně jsem viděla zlatíčko, hlavičku, ručičky, nožičky. Jsme cca 5 cm velcí a v 9+1tt. Další kontrola je za 4 týdny a snad mi dají i průkazku.
Dokonale mě to zvedlo náladu (byla pod bodem mrazu).
Napsala mi Duphaston na udržení těhotenství. Měla jsem hormonální léčbu a tak pro jistotu.
Na to špinění teď ani nevím, jestli jsem se ptala:pussa: ale asi ne. Haňule promiň!
Jinak mi není vůbec zle!!! Což jsem šťastná!! Dr. říkala,že mám zůstat v práci co nejdéle, že když je ženská hned na doma,že pak vymýšlí ptákoviny, že se někdy jedná i o patologický jev. Takže v práci sedím, tak proč
ne. 
Jinak Vám všem posílám opět bacílky pro snažilky a hodně jarního sluníčka pro těhulky!!!!
Není tady
Ivana26 gratuluji, tak to jste už velcí. Přeji hodně zdravíčka a at se brzo zakulatíš.
Není tady

Ivano blahopřeju !!!! Hlavně, že jse všo OK. Je to tvoje první ??? Snaženíčko dlouhé ?????
Teď sedím u PC, tak hodně prskej...bude se mi to hodit.
Nevím, nevím totiž...jak to tenhle měsíc zase dopadne
.
Není tady
Ivi, já taky čekám na prskání, tak se pořádně snaž, ať mě i Pinky nakazíš 
a moc blahopřeju k dobrým zprávám a ať
pěkně roste!!
Není tady
Ahojky Pinky,
je to moje první (tedy naše
)
Jinak snaženíčko ani snad nebylo. V říjnu jsem vysadila HA, abych se pročistila a vůbec jsem nezačala menstruovat! Tak dr. dala v lednu injekci agolutinu a to jsem jen špinila. Tak mi nasadila hormonální léčbu Estrofem a Proveru dohromady. A teď jsem v desátém týdnu 
Přítel byl z toho trošku v šoku,ale už to strávil a moc se těšíme!!!!! V dubnu bude svatba, tedy, jestli bude někde volný termín
protože je to dost narychlo. Uvidíme. ¨
Jinak termín porodu mám vypočítaný na 27.9. tak jsem zvědavá. Já jsem 27.11. a přítel 23.5.. Vůbec všichni z rodiny jsme přes 20.. Že bych neporušila tradici????
Není tady
Ivi, já jsem na tom úplně stejně, jako jsi byla Ty.
Od října neberu HA a chodím na agolutin. Zkouším si teda měřit bazální teplotu, ale už jenom do března. Pokud bude zase špatná, tak půjdu taky k doktorce, ať mi nasadí nějaký prášky na ovu. To jsme měla asi udělat už dávno, teď jsem mohla být třeba tak šťasná jako Ty 

Není tady
Ahoj Ivi,
to jsou samé skvělé zprávy, tak gratuluji, že už jsi prcka i viděla.
Já jak jsem psala, jdu na první utz až 15. března a někdy mě přepadají různé myšlenky, aby probíhalo vše jak má - ale to je asi normální.... 
Jinak mám pořád trochu problém s výtokem, který je zabarvený do žluta, žádná krev ani hnědé špinění, ale nevím, co si o tom mám myslet - snažím se tím nenervovat, protože nemám žádné bolesti nebo křeče v podbřišku.
Nemá s tím některá z vás zkušenosti???
Taky ti závidím, že nemáš nevolnosti, protože mě je špatně celý den - nezvracím, ale příjemné to taky není - ale pomáhá mi často jíst, pak je to lepší...
Moc ti držím - vlastně nám všem - čerstvým těhulkám - ať vše probíhá jak má.
Hezký den. Sun
Není tady
Megan, netrap se!!!! Vím,že to je těžké!!! Víš, přiznám se,že jsem do toho spadla, ani nevím jak!! Trošku je mi to blbý vůči Vám, které se snažíte tak dlouho a nejde to!!! Zkus myslet na jaro!!! Uvidíš, že jarní sluníčko a ptáčci, narcisy Ti trošku zvednou náladu a uvidíš,že když se budeš soustředit na něco jiného,že to půjde líp!!!! 
Jinak zkouším svůj metřík - tak uvidím 
Není tady
Ahoj Ivco, blahopreju, to vubec nevadi, ze ses nezeptala, ono i pani Mikulandova vcera do prispevku spineni psala, ze je to v tech prvnich tydnech normalni a stejne to zjisti az doktor kontrolou o jake spineni jde, jestli je neco spatne. Dneska uz nastesti nespinim, bylo to jen vcera a jen trochu, tak snad je vse v poradku. Zitra jdu na krev a ultrazvuk, tak se uvidi. Snad to do zitra vydrzim:).
Nejhorsi je, ze mam spoustu prace a nemuze se nejak vubec soustredit. Nastesti zadnou fyzicky namahavou.
Není tady
Díky Ivi za pěkná slůvka, taky doufám, že jaro trošku zapůsobí svou krásou. Navíc v dubnu budeme měnit okna a předělávat koupelnu a kuchyň
, takže možná v tomto období by se mohlo zadařit, myšlenky na
půjdou aspoň malinko bokem. A Ivi Tobě to nemusí být vůbec blbý, jak jsi psala. Vždyť my Ti to všechny strašně moc přejeme, sice trošku v koutku duše závidíme 

, ale mě osobně to udělá vždycky radost, když se některé snažilce konečně zadaří. Buď šťastná a užívej si to 

Není tady
Ahoj Haňulko!!!! Moc ti držím pěstičky, ať vám to dobře dopadne!!!!!
Není tady
Ivanko moc blahopreji. Bud rady, ze jsi nezazila do nervovani s tehotnenim. To je nejlepsi ho toho spadnout ani nevis jak. Nejhorsi je jak se o tom zacne moc premyslet a nervovat. To pak nejde jen kvuli tomu.
Kdy jsi sla poprve k doktorovi aby ti potvrdil tehu?
Není tady
Ivanko, taky moc blahopřeju k
, tyhle zprávičky jsou ty nejlepší.
Jinak Babu, máš naprostou pravdu, nejlépe je do toho spadnout, ani nevíš jak. My s manželem jsem taky moc chtěli mimi, takže jsme se do toho pustili
Jenže přicházela jedna menstruace za druhou a stále nic. V práci honička (hodně odpovědnosti), takže jsem neměla ani moc čas nad tím přemýšlet. Navíc můj zdravotní stav není úplně nejlepší, tak jsem se nějak v duchu smiřovala s tím, že to nebude tak jednoduché. Pak jsme jeli na dovolenou, kde jsem si odpočinula po náročném stresu v práci, byla jsem jak znovuzrozená. Po návratu jsem se opět vrhla na práci, navíc prodělala hodně silné nachlazení. Najednou se mě začaly kolegyně ptát "nejsi náhodou těhotná?" (podotýkám, že mám velmi nepravidelný cyklus, takže mi ani nepřišlo, že jsem to nedostala). A dodnes nevím, jak na to přišly
Ale začalo mi to vrtat hlavou a tak jsem si koupila test. Vůbec jsem nečekala, že by to mohlo vyjít (podvědomě jsem nechtěla být zase zklamaná), ale byly tam //
A u lékaře jsem zjistila, že jsem v 8 tt
A výsledek - teď vedle v postýlce spinká 20 měsíční Tomášek.
A co jsem tím vším chtěla říct? Holky nevzdávejte to, podaří se to, vám všem, uvidíte. A když už to nepůjde přirozenou cestou, dnešní medicína vám pomůže. Takže hlavu vzhůru a co nejvíce 

Není tady
Ivano, gratuluji:-)) pekne si to uzivej. Jenom chci pripsat par info o Duphastonu. Brala jsem ho povinne prvni 2 mesice a pak 3mesic jenom pro jistotu. I kdyz jsem nezvracela a nemela jsem zadne vetsi problemy, musim rict, ze po delsi dobe uzivani Duhpastunu jsem mela migreny (vzdy po uziti) a byla jsem rada, ze jsem mohla byt doma. Ale muze to byt individualni a ty se budes citit skvele. Moc ti to preji. V.
Není tady
Ahojky, díky moc za ten Duphaston!!! Uvidím, co to se mnou udělá.
Jinak u Dr. jsem byla poprvé před 14 dny. Hned ten den, co jsem z testu zjistila //.
Není tady

Ivanko moc gratuluju k miminku, hlavně že je vše OK. ˇUplně se vžívám do tvý radosti že jsi prcka viděla 
sunflower s výtokem se netrap, já ho měla skoro celý těhotenství a hlavně ze začátku dost silnej. Je to normální. Akorát potom před porodem se to léčí, aby to nechytlo miminko
Není tady

Ahojky Ivanko moc gratuluju k
užívej si těhu 
Není tady