6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) bellatrix (2. 9. 2011 13:42)
Není tady
Tak to je boží, že to Viky takhle bere - ono je těžký si udělat vztah k něčemu, ale jak je to konkrétní, tak to najednou jde se jménem si nelam hlavu - ono to nějak dopadne - koukej na nás - my víme už měsíc, že to bude holka a jméno ještě nepadlo...
Tak pěkný večer a po Novém roce čus - nebo ještě možná zítra ráno - ale já pak jedu pryč, tak tu nebudu... tak páááááá
Není tady
Ahojky holčiny,
tak koukám, že dneska se tady asi spinká:-)
Zítra tady máme konec roku tak jsem na to zvědavá jak to bude u nís probíhat. Po letech budu trávit silvestra doma. Jindy jsem byla pokaždé v práci a loni jsem dělala i na Nový rok.
Dneska jśme si s Michálkem koupili dětské šampaňo aby jsme si měli čím ťuknout:-)
Krásný a bezproblémový vstup do nového roku, štěstí, zdraví, spokojenost a pohodičku po celý rok 2011 a rychlý bezproblémový porod Vám všem ze přeji
Není tady
Ahoj holky,
jen nakukuju. Chci Vám popřát do nového roku hodně štěstí, lásky, zdraví, spokojenosti a hlavně, ať máme všechny bezproblémový porod a zdravá, krásná ( a hodná ) miminečka .
Není tady
Hodně štěstí, zdraví, pohody, spokojenosti a energie do nového roku, hlavně ty porody ať jdou jako po másle a miminka jsou zdravá a hodná
Užijte si oslavu a mějte se fajnově ...
PS: Bell, moc gratuluju k holčičce (ta Dianka by se mi asi taky líbila víc )
Není tady
Krásný poslední den v roce 2010! Holky užijte si ho nejlíp jak můžete a přeju ten nejlepší vstup do nového roku plného nových radostných událostí
PS: Ta naše Kika je od rána pěkně protivná a ukňouraná...tak doufám, že jí to do zítra přejde, protože jak na nový rok....
Dadulka zase kope jako blázen, pořád do pravého boku, za chvíli už bude pod žebrem
Není tady
Upravil(a) bellatrix (2. 9. 2011 13:41)
Není tady
Těhulky tak od půlnoci budeme už jen na novém BB. Máte tam uvítání a také další těhulku, která se k nám přidala. Pevně doufám, že nám drbání půjde stejně tak dobře jako tady.
Užívejte si poslední chvilky tady na starém BB a v novém roce se na Vás všechny těším.
Upravil(a) mvkoty (31. 12. 2010 14:33)
Není tady
Tutule napsal(a):
Mvkoty, jakto od půlnoci? Však se to tu půlnicí přeci nezavírá ne? Můžeme aspoň dokecat domek...Mně se odsaď tak strašně moc nechceeeeeeeeeeeeeee
Tuli nekončí to tady, ale aby jsme to měly s novým rokem. Jako takový mezník:-) Do konce chlívu nám stejně zbývá už jen kousek tak bych to takto spojila a máme tam i novou těhulku.
Není tady
Ahoj Renky - s Novým rokem jsme se přestěhovali a jsme na novém
http://novy.babinet.cz/showthread.php?t=1448
Není tady
Upravil(a) bellatrix (2. 9. 2011 13:40)
Není tady
Zdar Bell, já si tak přišla užát hlavně starých dobrých a a taky to jsou oblíbenci
Není tady
Není tady
Není tady
Upravil(a) bellatrix (2. 9. 2011 13:39)
Není tady