6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vespolek
Dadul s tim mixikem se mi taky stalo neco podobneho ,jen nebyl pobliz stromecek No jo ,skoda ho ...
Dobre ze se prcek hezky ozyva
Tutuli hezka rodinna
Holky dejte pokoj s tema kilama ja taky do sebe stale tlacim nejake jidlo a stejne ani ted nenachazim to na co mam nejvic chut
Ja mam po dnesni kontrole ,vse vporadku ,musim se objednat na cukr tak to se moc netesim na pul dne sezeni v nemocnici ,ale aspon to u nas prestehovali do novejsih kridla a tam to nebude takovy zafuneny kamrlik
No a my snad fakt budeme mit to prekvapeni ten prcek proste sedi zadeckem moc dole a tak neni mozne tam nakouknout.Pry snad to vic vypada na holcicku ,no ale upinat se na to nemam Tak zas nic ... To je neco na moji trpelivost...
Upravil(a) Zuzanka007 (27. 12. 2010 18:02)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (2. 9. 2011 13:44)
Není tady
Ahoj holky!
Tak se hlásím k páložáhičkám...je to fakt děs, na chvilku mi zabere rennie, ale je to jen na hodinu a pak je to zas...už nevím, co si můžu dát k jídlu, na nic nemám chuť, ze všeho pak vidím ten žár....Ale cukroví a čokoládě tomu neodolám a to si pak "užívám" a nadávám, že jsem to žrala...takže jsem během 14ti dní přibrala 2,5kila.
Davídek mě teď kope na pravém boku, od včerejška rána, je to parádně vidět přes tričko, úplně mi skáče břicho, tak přemýšlím jak tam asi leží, protože na polohu hlavou dolu mi to zatím nepřijde.
Zítra jdu na ko, tak se zeptám, co z toho dr usoudí.
Zuzi tak nic nevíš jo? No to je teda...kdy jdeš na velký utz? Nebo to bylo ono? Jé já bych byla nervozní...nezávidím , ale hlavně, že je vše ok
Není tady
Ahoj holky
Hlásím se do party těch páložahaček (Tutule, to je terminus technicus ) a těm, co se trapně mrkli na váhu - já mám od poslední kontroly (13.12.) nahoře 2kg... teda, pokud váhy váží správně (bylo to pokaždé na jiné)...
Tak naše myšička se taky hlásí čile k světu - asi ji Vánoce nějak probudily a nebo se snaží povzbudit maminku, která už je vyčerpaná návštěvami a vším tím cestováním... Dneska mám ale konečně volný den, tak jsem ráda...
Ježíšek nám naježil spoustu věcí na miminko, tak se tu tím probírám a užívám si svoje tiché "jůůů" - jak já se na tu myšpulínku těším
Jinak co se týče cukroví - já se držela - fakticky jsem spíš na slané, takže jsem o návštěvách pásla hlavně chlebíčky, jednohubky, oříšky a brambůrky... A včera, když jsme konečně po třech dnech dorazili dom, tak mě chytla taková chuť - a sežrala jsem talíř cukroví stydím se, ale.... no musím se pochválit - mám ho fakt dobrý
Upravil(a) Holčička (28. 12. 2010 9:17)
Není tady
Ahoj holky.
Zuzi, gratuluju k včerejší kontrole. Tý jo, děsně Ti to letí, nedávno jsi vybalila metr .
Na žáhu prý pomáhá nesladké a hodně často jíst malé porce. Kámoška měla těhucukrovku a změnou jídelníčku a stravování ji žáha přestala pálit. No, já se proklínala dnes v noci, bohužel jsem se taky neovládla, protože jsem sladkožrout. Ale po vánocích to zkusím vydržet. Nebo aspoň omezit.
JInak já nedostala na Jonáška vůbec nic od Ježíška . Když jsme čekali Kryštůfka, tak se mohl přetrhnout... No jo no, druhé dítě. Však já mu to vynahradím! 5.1. jdu na kontrolu, tak se podívám po Praze po slevách. A to by bylo, aby něco nového neměl .
Není tady
Nazdarek
Medulko diky ale tvuj metr uz je taky na povazenou Ja taky nic na male nedostala ale ani bych nevedela co.. mam vyhlidnute jen jedny ponozky http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=36883366&tab=9 ty proste musim mit a jinak snad ani nic moc nebude treba.Jen nove savicky do lahvicek ,nejaka ta kosmetika ,ale tu budu davat Sebamed jako u Sofinky a tu stale pouzivame ,plinky SNAD Sofinka prenecha segre/brachovi? No a jedine co se mi nedostava je misto na hadriky v tomhle kamrliku ,to proste musime nejak vykoumat ,nez se narodi .. ale jak ,kdyz nafouknout to tu nejde ,to netusim..
Tak dobre nakup
Holcicko orisky taky muzu Hlavne pistacie ,ty slupky jsou ted vsude A cukrovi? UUUUUUUuuuuf Ale uz se mirnim
Bell ty chute jsou sileny ...nejlepsi jsou takove ty pohadkyv televizi ,kde se porad jen ji ,pri tech jsem i zavirala oci
Tutuli taky by me zajimala poloha ,ale na otoceni maji stale dost casu ,ze Brisko mi jeden vecer uz taky vitiditelne skakalo ,uz je toi vic citit ty stouchanecky a nejvic vecer a v noci ,ale zatim me jeste nechytla ta zebra jako u Sofinky a tak jen moc doufam ,ze me to treba tentokrat mine ,protoze tobyl des
Dr mi dokonce rekl ze pry kde mam bricho a ja myslela ze uz je dost velke .. no ale mozna se ted jen malicko vic hybu ,nez predtim ,i kdyz ted co mrzne jsem neuveritelne shnila nemuzu se dokopat k vychazce , jak s predstavim to oblekani a to ze nevim ani kam s malou tady jit mezi panelakama se mi chodit nechce ... no jo vymluvy
No nic ,jdu narvat pracku ,nejak se to tu za ten tyden zase nakupilo ...
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Nazdarek
Medulko diky ale tvuj metr uz je taky na povazenou Ja taky nic na male nedostala ale ani bych nevedela co.. mam vyhlidnute jen jedny ponozky http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=36883366&tab=9 ty proste musim mit a jinak snad ani nic moc nebude treba.
Ty jsou boží !!!
Není tady
Ahoj holky,
byla jsem dneska na kontrole, nic závažného jsem se nedozvěděla, vše ok , ale ono to je u dr rychlé, sestra mě změří tlak, pak si pokecám s dr, šáhne mi tam a jdu domů...
Stavovali jsme se u tchyně, u našich a ještě v Tescu, chtěla jsem právě koupit něco pro Davídka ve výprodeji a oni neměli nic , takže to zkusíme ve čtvrtek v tom malém tescu u nás v kralupech. Tam vím, že toho měli ještě před vánoci mraky...tak snad to všechno nevyprodali.
No a zítra nám držte palce, budeme mít to vaření do časopisu snad nic nepotento a kuřecí stehna s nádivkou na majoránce se povedou....
Kika mi teď zlobí s tím, že si nechce hrát sama, jak tu furt někdo je, vyžaduje 100% pozornost a to nás dost ubíjí...už se těším, až se zase náš režim ustálí a bude všechno jako dřív...no aspoň teda do dubna, než se narodí Davídek...to už si Kika hrát sama nebude vůbec
Není tady
Upravil(a) bellatrix (2. 9. 2011 13:43)
Není tady
Tutule - asi jsem to někde přehlédla nebo zapomněla (což u mě není nic neobvyklého), ale do jakého časopisu vaříš??? - já teda samozřejmě držím palec, ale taky jsem zvědavá
Jinak já se dneska držím svého předsevzetí, že budu odpočívat a celý den sedím na zadku buď u TV a nebo u PC (procházky ke kotli a do špajzu nepočítám ) - jen jsem vymetla násep, ale to spíš jen kvůli protažení zad... jinak teda lemruju...
Není tady
Neboj - já jsem teď na dně, mám už jen na jídlo... takže máš čas do 15.
Holky, jak rychle jste věděly ty výsledky cukrovky? Myslíte, že kdyby to bylo hodně špatně, tak mi zavolají? Nebo že mi to řekne Dr. až 13.1. na kontrole???
Upravil(a) Holčička (28. 12. 2010 19:24)
Není tady
Zuzi neboj, tvoje růžové potřebovat nebudeme, a na naše 3 chlapáky určitě modré zbudou
Holči, no moje aktivní máma nás přihlásila do časopisu "Pošli recept" už v srpnu a teď se ozvali...protože jim hoří termín, tak to fotíme zítra. Chtějí celou rodinu, vyloženě mi pán řekl, že doufá, že manžel má dovolenou a jestli máme i malé dítě nejen to v břiše...no tak jsem nám všem ušila stejné zástěrky, abysme měli stejné jako Kika a nakonec jsme se dohodli na receptu - plněné kuřecí stehna nádivkou pečené na majoránce...takže manžel musí stehna vykostit a Kiku nechám míchat nádivku. On ten recept nakonec není tak složitý, jen asi je zaujal ten název No a vyjít by to mělo v březnu...Zítra dostaneme mixér, až to vyjde, tak 1000,- honorář...
Jsem na to zvědavá, teď tu musíme uklidit a všechno připravit...pán přijede v 10h, jo a bude nejen fotit, ale i točit na krátké video do internetové verze...
Není tady
Tutuli tak at vsechno klapne a doufam ,ze se potom pochlubis a hodis odkaz Tyjo i zastery mate vychytane parada
Holcicko oni ty vysledky posilaji rovnou dr. myslim ze by ti potom tvuj doktor rekl kdyby tam neco bylo... Aspon ja to tak mela.
Bell tak na zitra dobre porid
Holky ja ruzove snad radsi objednavat nebudu vezmu neutralni ale az po financni injekci :dumbom:Popravde se mi ted ani nic kupovat nechce ,jsem vycucla ve vsech smerech i pocitove me nakupy nelakaji Jen teda ted zjistuju co bude potreba na domeceka pry nejake kabely a trubky , tak na tenhle nakup se cela tresu
Není tady
Tuli, ty budeš ouplná mediální hvězda !
Holči, já měla odběr v pátek a ve středu mi řekli na zavolání, že dobrý. Volala jsem hned v pondělí (to říkali v tý laborce), ale ještě to Dr. neměl. Tak mu říkám, že kdyby to bylo zlé, že mi brknou, ne?!? A on, že ať si raději zavolám, že můžou zapomenout . Takže tak.
Ponožtičky jsou legrační .
Upravil(a) medulka (28. 12. 2010 22:30)
Není tady
Ahojky těhule,
tak já se také hlásím do klubu odpočívajících. Dneska jsem celý den zalezlá v posteli a koukám na tv a filmy v kompu. Jediné co tak jsem uděllala pizzu k obědu jinak nic.
K těm dárkům pro mimi od ježíška my jsme dostali od bráchy overálek. Jinak nic a po svátcích přišel balíček co jsem objednávala čepičky a drobnosti.
Teď už jen zbývá kosmetika a pleny, ale s tím počkám až na konec ledne začátek února až budu vědět co a jak v porodnici.
Jaké budete kupovat první pleny? Já jsem koukala na Huggiesky ty new born teď je mají všude v akci kolem 300,- a je jich tam asi 90 a potom uvidíme na které přejdeme.
Ještě jsem se chtěla zeptat jak jste to měli s registrací do DM. Já jsem se registrovala, poslala mailem kopii průkazky a zatím mi nic nepřišlo ani mail nic.
A ještě vás budu otravovat nemáte některá doma sodastreem nebo nějaký obdobný domácí tvořič sodovky? Nedávno jsme na něj koukali a přemýšlíme že ho pořídíme domů, ale nevíme jaký je dobrý.
Není tady
Míšo, do DM jsem se registrovala hned jak jsme se tady o tom bavili a cca po měsíci mi přišly ty kupónky.
Plíny máme 2x Huggies NewBorn (dostala jsem od kolegů) a 1xPampers NewBaby (Ježíšek) - takže my prostě budeme míst malinký miminko, kdybyste to jako nevěděli, protože nevím, kdo by těch cca 400 miniplínek unosil - je to fajn, že jsou všichni posr... z miminečka, ale to, že to brzy vyroste nikomu nějak nedochází. Takže i Ježucha přinesl pouze minioblečky
Pak teda osušky a bavlněné plínky (ty jsou tak krááásný ) a dečku a pak hračky.
Z jedný jsme všichni hotoví už teď - tady toho vrnícího dalmatina :
http://www.learningtoys.cz/zbozi/lamaze … matin.html
to se můžeme uchechtat
Není tady
Ahoj holky, máme dovařeno , myslím, že se povedlo, focení nás bavilo, ještě jsme natáčeli krátké shoty na ten net, to jsem neviděla, snad tam nejsme moc trapný , fotky mám, docela se mi líbí, ale nesmím je zveřejňovat, tak si počkejte do březnového speciálu "Pošli recept", měl by vyjít snad nějak začátkem března...budeme na titulce Kika byla z toho celá nadšená, pán byl docela ukecanej a furt ho popoháněla, že už chce vařit a fotit a když jsme pak asi 15minut fotili hotové jídlo na talíři a v pekáči a pak jídlo samotné, už teda ječela, že chce jíst no byla to sranda. Teď si jdu odpočinout, Kika usnula, má rýmu, včera se docela v noci budila, tak doufám, že to teď dospí a já si taky dáchnu...
Není tady
Tak to je super, že už to máte za sebou. Kdyžtak nám ta v březnu připomeň - nebo alespoň mě, já zase určitě zapomenu
Já si jdu taky na chvíli natahnout nohy - jsem celé dopoledne dokončovala jedny webovky, tak jsem z té židle jak paragraf
Bell, co ten váš 3D???
Není tady
Upravil(a) bellatrix (2. 9. 2011 13:42)
Není tady
Ahoj holky,
Bell, krásný bobánek ! A přestaň nás napínat, babušo, já tipuju klučíka .
Tuli, ty celebrito jedna, gratuluji k vaření . Časák si určo koupím, i když, na začátku března budu mít už asi úúúplně jiné starosti .
I nadále pokračuji v požírání všeho možného, tam zobnu, tam zobnu a pak je mi těžko. A to zpropadené cukroví, to ve mně mizí jak v černé díře. Už aby bylo všechno dojezené, pak člověka ani tak nehoní mlsná. Teda honí, ale když má v ledničce akorát zimu, tak s tím stejně nic nenadělá a musí se spokojit s málem .
Upravil(a) Cipisek79 (29. 12. 2010 17:19)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (2. 9. 2011 13:42)
Není tady