6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Měla jsem dlouhý proces 9.12. mi odebrali vajíčka 9 jich oplodnili 14.12. jsem la na vloení říkali, e vkládají dvě embrya nic mi nezamrazili říkali, e nejsou ostatní vhodná k zmraení o jedno jsem moná přila, protoe jsem 21.12. začala pinit a celý den jsem hodně krvácela, ale to se dozvím 11.1. to jdu na ultrazvuk tak dám vědět.
Není tady
Kytičko moc ti gratuluju a drím palce na ultrazvuk. I kdy jsi krvácela, mohly se klidně chytit obě ty embryja (já krvácím pořádt a pořád tak jsou oba prcci), i kdy je samozřejmě moné, e jedno odelo. Pěkně se opatruj a moc se těím na zprávy z ultrazvuku!
Není tady
Ahoj, tak jsem dnes byla na ultrazvuku a čekám dvojčátka jedno má 1,43cm a druhé 1,18cm.
Není tady
Kyticko, uzasna zprava.Moc gratuluji a preji bezproblemovy prubeh tehotenstvi.
Není tady
Děkuji za gratulace.
Není tady
moc gratuluji!
Není tady
Kytičko, to je krááásná zpráva, moc gratuluji a přeji pohodové těhu
Není tady
Tak a jsem tu zas:-) po osmi měsících opět dlouhých 14 dní....Je tu někdo kdo byl teď někdy na ET já byla v úterý. Dali mi do bříka jednu krásnou časnou blastocystičku a jednu kompaktní morulku...tak uvidíme jestli se chytí miláčci mojí....
Není tady
pity, já sice ne, ale moooooc drím pěsti, a se přidá do letní vlny těhulek
Není tady
Ahoj jsem 13. den po ET (1. IVF) nevydrela jsem a od 11. dne testuji:(bohuel zatím neúspěně.Dnes 13.den i testem Clearblue a taky nic.Menses ani pinění není na krev jdu ve čt(středa je svátek) .ale u jsem fakt nervozní pořád mě uklidňuje,e bych to musela teda dostat kdyby se nezadařilo nebo ne?Děkuji za radu...
Není tady
Ahoj Kajo,
nevím jeslti chce uklidnit nebo slyet spí pravdu,ale podle mě a mých zkueností,taky jsem si prola IVF s ET i KET a 13 den od transféru by u na testu něco bylo jaký ti dávaly embrya?
Nebo bys musela být jedna ze straně mála,které to neukáe těhotenský test
Tak uvidí ve čtvrtek,budu na tebe myslet..ale bohuel bych se neupínala na to,e to dopadlo
mmch bere nějaký léky např. utrogestan? Ten ti můe zadrovat menstruaci
Není tady
Ahoj holky,jsem tu nová,poraďte mi prosím,dnes je to 12tý den po KET,test je jako sníh,je jetě nějaká ancička?MS jsem nedostala,ale to asi drí utrogestan.Dík
Není tady
a v jakým stádiu ti zaváděly embryjka?
Není tady
Iri 12 dní po KET by měl být test pozitivní, to má zkuenost..
Není tady
bohuel i moje ale jak u jsem psala 12DPO a po KETU je to vdy jetě jakoby dýl od oplod. ,take si taky myslím,e u by se to ukázalo ...
Není tady