29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Měla jsem dlouhý proces 9.12. mi odebrali vajíčka 9 jich oplodnili 14.12. jsem šla na vložení říkali, že vkládají dvě embrya nic mi nezamrazili říkali, že nejsou ostatní vhodná k zmražení o jedno jsem možná přišla, protože jsem 21.12. začala špinit a celý den jsem hodně krvácela, ale to se dozvím 11.1. to jdu na ultrazvuk tak dám vědět.
Není tady
Kytičko moc ti gratuluju a držím palce na ultrazvuk. I když jsi krvácela, mohly se klidně chytit obě ty embryja (já krvácím pořádt a pořád tak jsou oba prcci), i když je samozřejmě možné, že jedno odešlo. Pěkně se opatruj a moc se těším na zprávy z ultrazvuku!
Není tady
Ahoj, tak jsem dnes byla na ultrazvuku a čekám dvojčátka jedno má 1,43cm a druhé 1,18cm.
Není tady
Kyticko, uzasna zprava.Moc gratuluji a preji bezproblemovy prubeh tehotenstvi.
Není tady
Děkuji za gratulace.
Není tady
moc gratuluji!
Není tady
Kytičko, to je krááásná zpráva, moc gratuluji a přeji pohodové těhu
Není tady
Tak a jsem tu zas:-) po osmi měsících opět dlouhých 14 dní....Je tu někdo kdo byl teď někdy na ET já byla v úterý. Dali mi do bříška jednu krásnou časnou blastocystičku a jednu kompaktní morulku...tak uvidíme jestli se chytí miláčci mojí....
Není tady
pity, já sice ne, ale moooooc držím pěsti, ať se přidáš do letní vlny těhulek
Není tady
Ahoj jsem 13. den po ET (1. IVF) nevydržela jsem a od 11. dne testuji:(bohužel zatím neúspěšně.Dnes 13.den i testem Clearblue a taky nic.Menses ani špinění není na krev jdu ve čt(středa je svátek) .ale už jsem fakt nervozní pořád mě uklidňuje,že bych to musela teda dostat kdyby se nezadařilo nebo ne?Děkuji za radu...
Není tady
Ahoj Kajo,
nevím jeslti chceš uklidnit nebo slyšet spíš pravdu,ale podle mě a mých zkušeností,taky jsem si prošla IVF s ET i KET a 13 den od transféru by už na testu něco bylo jaký ti dávaly embrya?
Nebo bys musela být jedna ze strašně mála,které to neukáže těhotenský test
Tak uvidíš ve čtvrtek,budu na tebe myslet..ale bohužel bych se neupínala na to,že to dopadlo
mmch bereš nějaký léky např. utrogestan? Ten ti může zadržovat menstruaci
Není tady
Ahoj holky,jsem tu nová,poraďte mi prosím,dnes je to 12tý den po KET,test je jako sníh,je ještě nějaká šancička?MS jsem nedostala,ale to asi drží utrogestan.Dík
Není tady
a v jakým stádiu ti zaváděly embryjka?
Není tady
Iri 12 dní po KET by měl být test pozitivní, toť má zkušenost..
Není tady
bohužel i moje ale jak už jsem psala 12DPO a po KETU je to vždy ještě jakoby dýl od oplod.
,takže si taky myslím,že už by se to ukázalo ...
Není tady