18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky díky..jste zlatíčka
Jako kdybych netestovala včera a známá neměla pozitivní test u 8 den po Ket s jedním embryem a jen 8 buněčným..mmch dneska u má docela dálnice,byla o den dřív ne já...tak bych i věřila tomu,e mám těhu příznaky tzn. jsem 30 DC cyklu take ms mělo dojít včera,bolesti břicha byly spí v týdnu ted u jen občas,pne mě v prsách .....ale hlavně jsem děsně nervní,take to jsou asi vsugerovaný příznaky no uvidíme zítra,ale stojím nohama na zemi
Není tady
Ahoj holky.
Luci moc drzim pesti zitra na test... ja uz jsem zkoncila vcera mi zacal Ms
co se tyce tech vajicek mela jsem 13 foliku z toho 8 oplozenych vajicek. Ale nejlepsi byli jen dve
zbytek mi nodoporucovali mrazit . Priste to snad vyjde...
Není tady
Ahoj, jsem 6 den po zavedení embr., dlouhý protokol bojím se udělat si test myslím si, e je jetě brzo, ale chci se zeptat. První tři dny mě bolela prsa teď u mě nebolí je mi vcelku dobře, akorát večer kdy se uloím ke spánku a tělo začne odpočívat cítím bolesti v podbřiku větinou mě bolest vzbudí i nad ránem do mrchy mám jetě 5 dní. Beru Utrogestan 4x denně. Měli jste taky takové příznaky a byly jste těhu nebo ne.
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
a myslí,čistě teoreticky,e by se fakt mimi mohlo zavrtat později a tímpádem i hcg z moči mohlo by být vidět později? Zítra budu 11 den od Ket,ale pořád si říkám,e kdy jsme měli 5 denní embrya co u hatchovaly,take se měly zakousnout hned v ten čtvrtek,max. v pátek ..tím pádek včera 9 den po Ket by u přeci na 10 mamáči něco být vidět muselo...furt nad tím dumám
Luci, čistě teoreticky se mimi mohlo zavrtat později. Hele co si budeme povídat, vdy jsme kadá jiná, reps. kadé z nás to tělo reaguje troku jinak ... tak nad tím nedumej, ale to říká ta pravá
Dneska bude o něco chytřejí, ne ??? Drím
Není tady
pity napsal(a):
Ahoj holky.
Luci moc drzim pesti zitra na test... ja uz jsem zkoncila vcera mi zacal Ms
co se tyce tech vajicek mela jsem 13 foliku z toho 8 oplozenych vajicek. Ale nejlepsi byli jen dve
zbytek mi nodoporucovali mrazit . Priste to snad vyjde...
Pity, to mě moc mrzí ... ono to bude znít jako klié, ale větinou se to na poprvé nepovede, nevě hlavu .... Máte jetě mrazáčky a to e nebyly zrovinka naprosto eňo ňuno kvality neznamená, e mezi nimi není jeden či dva bojovníčci.
Já měla takhle zkaený vánoce loni - na tědrý den před večeří mi dola MS - 8.den od ET - to byl dáreček No a podívej se teď na metřík
Neboj, ani se nenaděje a půjde do dalího boje .... to přece nevzdáváme ne ????
Není tady
Holky tak jsem si ráno zajela na krev,at u je jasno a negativní jdu psát do car
jste hodný,e jste na mě myslely a drely palce
Není tady
Lucinko, je mi to moc líto
Není tady
Dadulko díky moc ale jak u jsem psala vedle na clostilkách,spadl ze mě utr nervozity
přítí ketík zkusím v přirozným cyklu a to by bylo aby nebylo a dneska nám příjde truhlář udělat novou postel tak třeba to bylo v ní a ted u se nám bude dařit doma
Není tady
Lucinko to je mi moc líto... Uvidí e v nové posteli to půjde samo:-)
Taky jsem byla dnes na krev a negativní. Brali nám krev na genetiku a na začátku února jdu na laparku. Tak uvidíme jestli tam je ve ok. A potom na to půjdeme znova....
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Dadulko díky moc ale jak u jsem psala vedle na clostilkách,spadl ze mě utr nervozity
přítí ketík zkusím v přirozným cyklu a to by bylo aby nebylo a dneska nám příjde truhlář udělat novou postel tak třeba to bylo v ní a ted u se nám bude dařit doma
Tak se mě líbí holka, hurá do dalího boje ... drím pěstičky
Není tady
No já mudrovi psala jestli třeba nebude chyba jetě někde u mě,kdy se tak luxusní kousky nezahryznou,ikdy na stimulku jsem reagovala hezky a tot jeho odpoved:
Vyetřovat lze spoustu věcí, bohuel nás obvykle
výsledky vyetření neposunou nikam dále (.
Není tady
Co to plácá moula jeden, jak to, e ho výsledky nikam neposunou ???? No je fakt, e teda záleí jaký vyetření měl konkrétně na mysli .... ono upřímně genetika a imuno nijak dál neposunou, pokud se nenajde nějaký problém, ale to ve větině nenajde. Jakoe myslím, totálně zásadní problém ....
Luci, pokud jsi na stimulku reagovala dobře, tak nevidím důvod, proč by měl být u tebe problém .....né kadé embryjko je prostě bojovníček a dobře se zahryzne. Mmch kolik jsi měla folíků akolik se jich oplodnilo ??? Měli jste ICSI ??? Jo a krátký nebo dlouhý protokol ??? Jsem zvědavka, co ???
Upravil(a) Dadula (20. 12. 2010 14:30)
Není tady
Dadul měly jsme krátký protokol,píchala jsem na 150 puregonu,měli jsme 15 vajíček ICSI se jich oplodnilo 11 a jetě se začaly dělit,take v de ET jsme měli asi 12 kousků PK...jedno zavedli a na zamraení byly 3
u nás by měl být problém v maovi má O procent progresivních spermii,ale já věřím e i vitamínama by se toto mohlo kapek zlepit,jinak počet,pohyblivost ve v normálu jinak já bych měla být o.k.
No nevím co tím myslel,ale věřím mu,take snad ví co dělá oni to taky moná berou jinak,e u máme společný deno dítě,take spousta skrytých příčin by tam asi nemělo být.
Jo a ten Femibion beru taky 800..koupila jsem si ho hned po OPU v lékárně
Upravil(a) Lucka 1 (20. 12. 2010 14:38)
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
.....měli jsme 15 vajíček ICSI se jich oplodnilo 11 a jetě se začaly dělit,take v de ET jsme měli asi 12 kousků PK...jedno zavedli a na zamraení byly 3
Jak to, e jich do mrazáčku zbylo jen tak málo, kdy se jich oplodnilo tolik ... já to nechápu
Není tady
Dadu mi jsme měli 0 mrazáčků ze 14 oplodněných, prostě nebyli.
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Dadul měly jsme krátký protokol,píchala jsem na 150 puregonu,měli jsme 15 vajíček ICSI se jich oplodnilo 11 a jetě se začaly dělit,take v de ET jsme měli asi 12 kousků PK...jedno zavedli a na zamraení byly 3
u nás by měl být problém v maovi má O procent progresivních spermii,ale já věřím e i vitamínama by se toto mohlo kapek zlepit,jinak počet,pohyblivost ve v normálu jinak já bych měla být o.k.
No nevím co tím myslel,ale věřím mu,take snad ví co dělá oni to taky moná berou jinak,e u máme společný deno dítě,take spousta skrytých příčin by tam asi nemělo být.
Jo a ten Femibion beru taky 800..koupila jsem si ho hned po OPU v lékárně
Lucinko prosím co je ten Femibion?
Není tady
pity napsal(a):
Lucka 1 napsal(a):
Jo a ten Femibion beru taky 800..koupila jsem si ho hned po OPU v lékárněLucinko prosím co je ten Femibion?
je to něco jak mamavit a různý vitamíny,který berou těhule a ty který chtějí otěhu....Dadulka psala,e ji to doporučily,kdy zjistily e její tělo nespracovává listovku..tak si myslím,e z těch vitamínu je nejlepí
Dadul..no ostatní jakoby byly v pohodě,ale po 5 dnech PK prostě nebyli tak super,aby se zamrazily a následně byly super na přenos pro oplodnění po rozmrazu...... ale taky jsem čekala,e jich zamrazí víc
Není tady
Holky, já to nechápu, jak to, e Vám nazamrazili vechno co se oplodnilo ????? Co je to za hloupost ???? Nikdo přeci nepozná, jestli je to embryjko ivotaschopné i po rozmraení ???
My jsme měli 28 folíků, u si napamatuju kolik jich bylo zralých, ale napichovali jsme je vechny .... oplodnilo se 15 - postupně, jak se oplozovali, tak je strkali do mrazáku .... nejsilnějí nechali na transfer. Take máme v mrazáku jetě 13 potencionálních dětí
Je mi jasný, e některý se prostě po rozmraení nemusí začít vyvíjet, ale jak to někdo můe "poznat" u při oplození. Zamrazuje se od začátku, jakmile se začnou dělit - i 4buněčná embryjka, páč více buněčná embryjka jsou choulostivějí za to zamraení. Při prvním IVF mi dávali do mrazáku a 5-denní embryjka a po rozmraení byla KO, take KET se ani nekonal. Oni mě na to ale upozorňovali, take teď jsme se dohodli, e nebudou zbytečně čekat a prostě zamrazí vechno ....
Není tady
Dadulko,právě e mě je mrazili a po těch 5 dnech,take kdy 4 byly u krásný blastulky a ostatní byly třeba jen 4 buněčný tak se asi nevyvíjeli správně..nebo prostě asi by to nebylo ono jak kdyby zamraovali třeba prvojádra nebo 4 buněčný embryjka...já tomu taky nerozumím ale kdy se ted nechytly takový frajeři jaký jsme měly,tak u neveřím ničemu u ledu máme taky jetě blastulku
Kam ty chodí do Caru,teda chodila ?
Není tady
Dadulko- me zustali 4 ctyrbunecna miminka a bylo mi receno ze zamrazovat je zbytecne...
Tak nevim jak to berou...
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Dadulko,právě e mě je mrazili a po těch 5 dnech,take kdy 4 byly u krásný blastulky a ostatní byly třeba jen 4 buněčný tak se asi nevyvíjeli správně..nebo prostě asi by to nebylo ono jak kdyby zamraovali třeba prvojádra nebo 4 buněčný embryjka...já tomu taky nerozumím ale kdy se ted nechytly takový frajeři jaký jsme měly,tak u neveřím ničemu u ledu máme taky jetě blastulku
Kam ty chodí do Caru,teda chodila ?
Aha, tak to jo, ale pořád nechápu proč čekají s tím zamraováním a do stádia blastocysty, kdy po rozmraení je minimální ance na to, e se embryjko probere ....
No ale oni jsou doktoři, take jim do toho nebudu kecat, asi vědí co dělají a koukám, e v kadém CARu mají jiné metody ....
Jinak já jsem chodila do Jihlavy (mají tam pobočku SANUSu Hradec Králové)
Já jsem měla s kámokou při kadém IVF dlouhý protokol a kdy ona přela do pardubického Sanusu, tak si tam div neklepali na hlavu, e jako jak to jetě v Jihlavě můou praktikovat dlouhý protokol
Take jiný kraj, jiný mrav
Není tady
pity napsal(a):
Dadulko- me zustali 4 ctyrbunecna miminka a bylo mi receno ze zamrazovat je zbytecne...
Tak nevim jak to berou...
Moná mluví ze zkueností, ale oni přeci nemůou vědět, e ty embryjka nebudou k ničemu, i to pomalejí nakonec můe být ten největí bojovník ... ale jak jsem psala ní, to je prostě o té praxi - kadý CAR to má jinak.
Není tady
Dadulko- taky jsem slyela e jedné holčině nejdřív dali super embryjka a nechytilo se ani jedno. a pak ji dali čtyřbuněčné a chytili se obě dvě. nevím podle čeho to vybíraji, a taky by mě zajímalo co s nimi potom je. Ale asi se raději neptat.
Lucinko a ty chodí kam?
Není tady