3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Toja napsal(a):
Pity, je mi to moc líto..Vím moc dobře jaký je to pocit
Sna se jetě nevěet hlavu, zkus test znovu za dva dny a určitě skoč na krev. Pokud jsi to zatím nedostala, ance jetě je!!
Drím moc palce!
Děkuji moc. Vím e naděje umírá poslední. Ale vdy jsem měla problémy s MS chodilo nepravidelně. take to bude asi i tato situace. Ale nebudu házet flintu do ita to a po krvi v pondělí.
Jetě jeden dotaz. jak brzo se chodí na druhé IVF jaká je tam čekací doba?
Upravil(a) pity (17. 12. 2010 9:32)
Není tady
Pity to je mi líto..i já mám bílý test
No já myslím,e musí čekat aspon tři měsíce aby se tělo vzpamatovalo
Není tady
To je mi líto Luci. To bylo tvoje první IVF? Budeme si to muset asi zopakovat:-) zvládneme to:-) Nakonec nám ty malinké noičky po baráku capkat budou:-) Musí:-)
Není tady
Pity bylo...Et nevyel a ted Ket asi taky né..Natálku máme přirozeně..a mě se nic moc opakovat nechce,jsem z toho dost vytavená
Není tady
Chápu tě, ty u má alespoň jedno já jetě ne.... Teď je to hodně bolavé a čerstvé uvidí časem. Já do tohu půjdu znova nechci být do konce ivota sama jen z manelem. Chtěla bych aby nás bylo víc. Je to doma takové prázdné jen ve dvou...
Děvčata co jste braly nebo berete za léky po ET nebo KET?
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Dadul a ty jsi testila kolikátý den a jaký ti dávaly embryjka?
Luci, testila jsem 6.den po ET protoe se mi straně moc zhoril OHSS. Dávali mi jednu blastulku a druhé bohuel nevím kolika buněčné ...
Jinak Pity, moc mě to mrzí, ale to e já jsem měla 6-tý den po ET ducha na testu neznamená, e je to naprosto ztracený. Já si jen pamatuju, e mi v CARu říkali, dřív jak 10-tý den od ET netestujte, to byste mohla být zklamaná, ale nejlépe počkat na krevní test a ten dělají i před krvácení .... Dokud nepřijde mrcha, tak nic není jisté.
Jinak já jsem na KET la druhý měsíc po ET a brala jsem akorát Estrofem na sliznici. Nic jiného, teda krom vitamínů, co jsem si naordinovala sama. Mezi IVF nemusí mít ádný odpočinek, pokud reaguje tělo .... to znamená dorůstá Ti sliznice. Kdy se embryjko nechytne tak je to v podstatě normální cyklus, take není potřeba dělat přestávku jako třeba po SP nebo ZT.
Ale já měla mezi IVF odpočinek 3/4 roku a to vzhledem k tomu, e jsem absolvovala vyetření jako genetika a imunologie (ale to asi posílá po nevydařeném IVF kadý CAR).
Pity, nemá ádné mrazáčky ????
Není tady
Vkládám fotečku testů .... nechci Vás tím nijak deprimovat, to bych nerada, jen abyste viděly, e fakt nekecám a testila jsem 6- tý den po ET.
Není tady
Luci, kolikátý den jsi od ET ??? není na testění brzy ????
Jo teď koukám do podpisu ... byla jsi 9.12., to znamená, e jsi 8-mý den, e ???? Já bych hlavu nevěsila ...
Kámoka si dělala test 10.den po ET a měla tam jenom duíčka malinkatýho, no a dneska má krásný 18-ti měsíční holčičky (a to jí vkládali 3 embryjka a chytla se vechna, tomu třetímu pak ale nenaskočilo )
Upravil(a) Dadula (18. 12. 2010 13:18)
Není tady
Pity mrzí mě, e to nevylo. Chápu e je to velká pecka, ale bohuel někdy je potřeba to zkusit několikrát. My jsme měli to obrovské těstí, e nám vylo hned první IVF, ale to zdaleka neplatí pro vechny. Je mi to fakt líto, vím, kolik do toho člověk vkládá nadějí a vecho....drím palce na klidné vánoce a po novém roce se můete začít rozmýlet, jak a kdy dál. Dej nám určitě vědět, budu dret palce na dalí pokus - taky moná zkus se svým doktorem probrat, jestli by nebylo dobré změnit nebo upravit protokol - nevím kolik jsi měla folikulů, ale usuzuje e moc ne, kdy nemáte ádné mrazáčky....
Není tady
po Ahoj
Dadulko testy jsi měla nádherný
Já bohuel asi nic..včera jsem si dělala kapek naději,tetsovala jsem ráno mamatestem 10 a něco se mi zdálo e po limitu vylo..ale dneska čisto na mamatestu 10,jsem dnes KEt,take myslím e u by to vidět bylo
schválně mrkněte tady..jsem to já ten anonym
http://www.emimino.cz/diskuse/prosim-o- … kovani/11/
Dadul myslí,e si mám taky vyádat nějakou genetiku a imuno..sem myslela,kdy u máme jedno e to nebude nutný
Není tady
NO Luci já tam teda taky něco vidím a to jsem normálka docela slepá .... Hele, sama jsi to psala - dokud nepřijde mrcha, tak pořád tam ta naděje je. Nevě hlavu
Já teda fakt nevím, jak je to jinde, ale myslím, e v kadém CARu se po 1.nepodařeném IVF - to znamená a vyčerpá vechny transfery zamraených embryjek posílají na tyhle testy. Je to, řekla bych "standartní" postup. Mě nic zásadního nenali, pouze to, e mám jakýsi heterozygotní genotyp, co znamená, e moje tělo prostě neumí zpracovávat kyselinu listovou (ale údajně to má skoro polovina populace).... take jsem akorát koupila speciální vitamíny a la na 2.IVF .... no a pak to vylo.
Já Tě budu po očku sledovat .... jsem napnutá
Není tady
dadul díky moc no pak máme jetě jednoho eskymáčka,ale určitě si dát měsíc dva pauzu...a u vás je jaký problém? u nás jen v maelovi,take fakt nechápu proč se embrýskům u mě nepáčí
Není tady
Dadu jaké vitamínky bere?
Není tady
Pity je mi líto e to nevylo
Luci, čárku vidím netě bych neházela flintu do ita, i kdy moc dobře vím, jak je to těké
Dneska jsi 9 den po KET e? a minule u jsi měla 9den ms, e jo? tak třeba to bude dobré, jen se embryjko zakouslo na poslední chvíli a ted te bude s testama napínat
moc bych ti to přála
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
dadul díky moc
no pak máme jetě jednoho eskymáčka,ale určitě si dát měsíc dva pauzu...a u vás je jaký problém? u nás jen v maelovi,take fakt nechápu proč se embrýskům u mě nepáčí
No u nás je problém na obou stranách .... mana má patnou morfologii a já měla opakovaně endometriózu - naposledy mi sedla pěkně na vejcovody, take oba neprůchozí
Luci, ví nejde o to, e by se u Tebe embrýskům nelíbilo, ono je to prostě hodně o náhodě a otěstí ... si teda myslím. My jsme tu cestu taky měli relativně klikatou, ale na druhou stranu o proti jiným holčinám jsme měli obří těstí..... koda, e tohle prostě nejde spravedlivě rozdělit
Není tady
Lucko já teda tu čárku vidím, a pokud je takové, e je vidět i na fotce, tak je přeci naděje. Přesně jak říká Dadu, jetě to nevzdávej, MS není a to je dobře! Moc na tebe myslím holka!
Není tady
dinosaurus napsal(a):
Dadu jaké vitamínky bere?
Dino, promiň .... beru Femibione 800 - měsíc před IVF a 1.trimestr, teď u jenom 400. Balení na měsíc stojí cca 300,-.
Není tady
Luci, tak Tě vyhlíím s jakou se přiřítí dneska .... a ví, e drím palčáky o 106
Není tady
Ahoj
Dadulko řítím se řítím...ale test jsem dneska nedělala..ádný jsem neměla,ale dnes jsem koupila v dm-ce nějakou 25 tak zkusím zítra,ikdy ms zatím nikde,myslím e zázrak nebude,ale zítra nahlásím výsledek
Není tady
Neříikej hop, dokud nepřeskočí
Těím se co zítra a myslím na Tebe
Není tady
a myslí,čistě teoreticky,e by se fakt mimi mohlo zavrtat později a tímpádem i hcg z moči mohlo by být vidět později? Zítra budu 11 den od Ket,ale pořád si říkám,e kdy jsme měli 5 denní embrya co u hatchovaly,take se měly zakousnout hned v ten čtvrtek,max. v pátek ..tím pádek včera 9 den po Ket by u přeci na 10 mamáči něco být vidět muselo...furt nad tím dumám
Není tady
Ahoj Lucko, tajně sleduji a drím palce. Na tom testu - čůracím čárka bez pochyby je, tak teď jde o to, jestli ztmavne, nebo ne. Co jsem slyela, tak testy mamatest s cistlivostí 10 jsou hooodně nepřesný a tak Ti moc drím palce, aby čárka zesílila a ve dopadlo pěkným porodem do 9 měsíců
Není tady
Luci, na zítra drím ve co mám pořád věřím, e kdy teď ani nepiní a není ádný náznak blíící se ms, e to bude vechno ok a mimi se prostě zavrtalo a později.
Není tady