3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Jak zvládáte čekání po ET? jaké máte pocity?
Není tady
První dny euforie a radost. Jak se blíí 6... 7. den, tak nervy a strach a pořád se kontroluju, jestli nepiním.... Je to náročné... Jinak gratuluju k ET a drím pěstičky, a tam jsou //! A pevné nervy.
Není tady
Pity, hodně těstí a a ty dny rychle utíkají
u mě se střídaly chvilky nadení, e to prostě musí vyjít, s těmi, kdy jsem si říkala, do háááje, proč by to jako vyjít mělo
poprvé jsem byla víc bezradná, byla jen jedna blastička, podruhé jsem doufala déle a více... v obou případech mě bohuel pinění a poté MS vyvedly z omylu
Není tady
Pity tak jako holky, pár dní po ET to byla eufórie, měli jsme krásné blastocysty a doktor nám dal 65 % anci na úspěch. Po čtyřech pěti dnech u to bylo horí, protoe mě začalo bolet břicho jako na MS a u jsem manela připravovala na to, e to nevylo. Pak minul termín menstruace a to u jsem byla zase příjemně napjatá, i kdy jsem věděla, e mi ji můou jen zdrovat léky...nakonec jsem testovala 12 dnů po ET pětidenních embryí a měla jsem opravdové dálnice, a jak vidí na mém metříku, chytli se nám obě. Měli jsme obrovské těstí, díky Bohu.
Můu ti ale říct, e čekání na první ultrazvuk bylo mnohem horí ne čekání na těhotenský test. Mám za sebou dvě neúspěná těhotenství a ten strach, e to zase půjde do kytek, byl obrovský. Teď u je to lepí, protoe víme, e se prckům dobře daří, ale na to čekání na UTZ fakt nezapomenu, to mě trápilo mnohem víc ne čekání a budu moct testovat....
Tak přeju hodně těstí a snad ti to klapne stejně pěkně jako nám
Není tady
Moc děkuji...Pořád čekám e bych se měla cítit nějak jinak jestli se tam ty dvě pikvorky zabydleli....Pak si zase říkám e je to moc brzo....Byla jsem na ET v pondělí je to straně dlouhá doba a vleče se jak hrom... :-( jen a to vyjde...
Upravil(a) pity (9. 12. 2010 9:47)
Není tady
Mě tam dali jedno osmibuněčné a jedno estibuněčné embrijko... doufala jsem e je nechají do blastocysty ale nějak se k tomu neměli... ale nevadí budou to dráky a zvládnou to...Kadé ráno dostávám od manela místo jedné pusinky tři...Pořád hladím aby věděli e je máme rádi a moc je chceme... Budou Vánoce musí to vyjít..... Jetě jedna otázky za jak dlouho po ET jste si udělali těhu. test?
Není tady
Ahoj Pity, souhlasím, e čekání po ET je stráááně dlouhé, ale neboj uteče to! Já mám za sebou u 2x ET a 2x KET. Teď to poslední zářijové ET zatím dopadlo viz metřík
Test jsem si dělala vdy 8 den, déle jsem nevydrela a u byly //. Mě ale zaváděly vdy blastocysty. Pokadé jsem měla tak od 6. dne po ET pocit, e to kadou chvíli dostanu no a nakonec z toho byly //. U 8buněk bych se asi snaila dodret těch 14 dní...no, i kdy se mi to říká, znám se jak jsem netrpělivá..
Přeju Ti a čekání na test utíká a hlavně a se na něm ukáe ten nejkrásnějí vánoční dárek
Není tady
Pity, ja jsem na tom byla jako ty, zavadeli mi jedno 8 bunecne a jedno 5 bunecne a test jsem si delala 12 den a byli tam //.Takze v klidu, pockala bych tak na 10.-12.den po ET, at mas jistotu.Neboj, embryjak jsou vzdy bojivnicci a verim, ze zustanou tam kde maji byt.Drzim pesti.
Není tady
Vem mocinky děkuji....Doufám, e letoní Vánoce budou ty nenádhernějí:-) a e tam ty dvě // budou...MUSÍ:-D
Není tady
Pity, taky drím palce a to vyjde.
Mě zaváděli jednu blastocystu a druhé embryjko (nevím kolika buněčné), ale obě po PK 5dní. Kadopádně jedno z nich se chytlo a nepustilo ... jinak čekání je strané, bohuel jsme si ho prola kadá, nic neuspěchá Hodně odpočívej, opravu hodně ... tak a ty vánoce stojí za to
Je to Tvoje první IVF ???
Není tady
Dadula:Ano první.
Pondělí a úterý jsem jen leela ale pak u mě začala tahat práce. Ale tu dělam jen na počítači take jsem odpočívala a alespoň to líp útíkalo. Teď o víkendu jsem vegetila na baráčku sice u plotny, ale taky docela v klidečku. Bylo mi pořád dobře a dnes. Bolí mě hlava, jsem jako by mě někdo přejel parním válcem. Jsem unavená a zničená... Nechápu to...
Není tady
Sem tam je mi dobře, a sem tam mě bolí lehce břich jak kdyby měla přijít mrcha. a pak je mi zase dobře. Tak nevím, mám na stole tehu test, ale mám strach a říkám si e si počkám a na krev. Láká mě to, ale na druhou stranu se bojím e budu zklamaná....Poraďte mi:-(
Není tady
Ahoj Pity, a kolikátý den jsi od ET ????
Upravil(a) Dadula (16. 12. 2010 10:33)
Není tady
Pity taky mě zajímá kolikátý den si po ET...já minulý měsíc 8 den po Et pinila a 9 to normálně dostala
ted jsem 7 den po KET a zkouela jsem tetst a negativní...jsem z toho hotová,dávaly mi dvě krásný blastocysty,tak si říkám proč zrovna mě se nechytí ani jedna a taky mě u asi od 3 dne po Ket bolí břicho jako na ms
drím pěsti :pussa
Není tady
Byla jsem na ET v pondělí min. týden take kdy nepočítám pondělí tak jsem desáty den po. Ale dávali mi jedno osmibuněčné a jedno estibuňečné embrijko. take je to jiné ne po blstocystě... myslím jiná doba...
Není tady
Pity a to jsi jetě netestila ??? Jestli se embroukové chytly, tak tam čárka bude, 10 dní od ET je dost i na 8-mi buněčné embryjko ....
Luci, to mě mrzí, ale zítra u tam ta čárka být můe a moc Ti přeju aby tam byla
Upravil(a) Dadula (16. 12. 2010 14:04)
Není tady
Dadul a ty jsi testila kolikátý den a jaký ti dávaly embryjka?
Není tady
Zítra ráno to teda rysknu....ale straně se toho bojím:-(
Není tady
Pity, měla jsem stejná embryjka jako ty a na metříku můe vidět, jak krásně se jedno chytlo a nepustilo
testovala jsem 10den po ET a měla jsem tam slabou, krásně viditelnou // drím palečky
myslím, e mám někde testík
tak tady moje, po ET
Luci, u tebe si myslím e je jetě brzo
Není tady
Gabka napsal(a):
Pity, měla jsem stejná embryjka jako ty
a na metříku můe vidět, jak krásně se jedno chytlo a nepustilo
testovala jsem 10den po ET a měla jsem tam slabou, krásně viditelnou // drím palečky
myslím, e mám někde testík
tak tady moje, po ET
http://img826.imageshack.us/img826/3492 … 7kopie.jpg
Luci, u tebe si myslím e je jetě brzo![]()
Tak té bych si asik ani nevimla:-) ráno napíu jak to dopadlo:-)
Není tady
tak je konec děvčátka... ani náznak druhé čárky....je mi straně:-(
Není tady
Pity, je mi to moc líto..Vím moc dobře jaký je to pocit
Sna se jetě nevěet hlavu, zkus test znovu za dva dny a určitě skoč na krev. Pokud jsi to zatím nedostala, ance jetě je!!
Drím moc palce!
Upravil(a) Toja (17. 12. 2010 8:13)
Není tady