3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Barča:
Tak jak to vechno začalo?
Psal se 29. leden 2010 a i kdy mamka měla pololetní prázdniny, tak si přivstala, aby si udělala těhotenský test. A hups, byl pozitivní. Prostě jsem se chtěla hlásit na svět. Ani mamka ani taka tomu moc nevěřili, ale kdy čárky následující dny sílely, tak se rodičové začali pomalu radovat. A v tento okamik nastalo období devíti měsíců, kdy jsem rostla a vyvíjela se. Mamka chodila k doktorovi na kontroly, aby viděli, jak rostu a takovi, kdy to dovolili v práci, tak se el na mě taky podívat.
No a pomalu se blíilo datum, kdy jsem se měla narodit. Napřed doktoři mamce řekli, e to bude 8. října, a potom, e 12. října. Tak jsem z toho byla tak zmatená, e jsem se zapomněla v mamčině břichu otočit hlavou dolů. Kdy to mamčin doktor zjistil, tak řekl, e se narodím toho 8. října a e mi na svět pomůe on. Cítila jsem, jak je z toho mamka nervózní, ale zároveň se na mě moc těila.
Sbalila si kabelu a taka ji u ve čtvrtek 7. října odpoledne odvezl do porodnice. To aby ji tam sestřičky pomohly se připravit a sám mi jel vyzvednout kočárek.
A nastal ten velký den. 8. října 2010. Mamka se moc nevyspala, celou noc se převalovala na posteli, a a se jí podařilo trochu usnout, tak bylo 5 hodin ráno a budila ji sestřička, e jí dá nálev na vyprázdnění. Pak se mamka napakovala a v 7 hodin se hlásila na sále. Tam do ní začali strkat hadičky a jehly to aby doktoři mohli kontrolovat jak mamku tak i mě. Taka tam byl celou dobu s ní. Cítila jsem jak je mamce patně a slabo, ale taka ji drel za ruku a snail se ji uklidňovat. Pak se jetě doktor na mě v rychlosti podíval, to jestli jsem se náhodou v noci fakt neotočila a u mamku vezli do veliké místnosti, kde jsem měla přijít na svět.
Byla tam spousta lidí, kteří se na mě připravovali. Pan anesteziolog píchnul mamce cosi do zad, uloil ju na lůko a vechno začalo běet jak na drátkách. Jedna paní doktorka mamce nabarvila břicho čímsi lutým, pak přes ni přehodila zelenou plachtu, pan anesteziolog dal mamce do nosu jakousi hadičku, prý aby se jí lépe dýchalo. Mezitím se taka posadil u mamky a začal na ni mluvit. Mamce pořád bylo patně, ale u se to nedalo oddalovat. Přiel pan doktor, pozdravil mamku a řekl jí, e za chvilku budu venku. A taky e jo. Řízl mamku do břicha, vytáhnul mě z jejího teplíčka a sestřička mě odnáela pryč. To se mi vůbec nelíbilo, tak jsem si poprvé na tomto světě zabrečela. Mamku jsem pak zaslechla, jak astně říká: To je nae Barča. To u jsem leela na nějakým stole a sestřička mě celou utírala. Pak se na mě přiel podívat i taka s foákem. Nakonec mě zabalili do peřinky, dali takovi do náruče a li jsme se podívat za mamkou podpořit ju, protoe jetě leela na sále a pan doktor ju zaíval. Ale netrvalo to u dlouho. Pan doktor byl ikula a brzy mamku odváeli na pokoj. Mě jetě změřili a zváili no a nakonec jsem byla konečně sama se svými rodiči. Mamka brečela těstím a taka jako novopečený hrdý otec objímal mamku samou radostí. Jen mně se chtělo chrupčit, tak jsem je nechala, a si té chvilky co jsme spolu, uívají.
Mamka a taka:
Dělali jsme Tě s láskou, a proto chceme, aby ses na tomto světě cítila v bezpečí, tak jak u mamky v bříku a proto:
Vítáme Tě na tomto světě a hodně zdravíčka přejeme Ti v zimě v létě. Také stálý úsměv na líčku, k tomu klidnou duičku. A Tě láska neobchází, a Tě těstíčko doprovází, a jsi dítko veselé, a Tě chrání andělé. A bezstarostné dětství proívá,
na kadém kroku plno přátel má. Abys byla na lidi milá, ve světě nezabloudila a splnil se Ti kadý sen.
Není tady
Kiki - to je prostě luxusní slohová práce na 1* Moc krásně se to četlo. Rodila jsem podobně - CS kvůli KP, jen jsem nemohla mít manela na sále a ani jsem nedostala Tobíka hned k sobě, ale a někdy po 4 hodinách na JIP. Trochu mne to dodnes mrzí, ale co. Jsem ale straně moc ráda, e vy jste tu monost prvního seznámení a prvního pocitu té rodiny měli
Schovej si tuhle slohovku pro sebei pro Barču na památku, a jednou Barča bude maminkou, nebo bdue čekat miminko, ráda si nostalgicky pofňuká
Není tady
Isabel: Moc děkuji a vimla jsem si, e u jste zase začali Tak přeju a to tentokráte klapne tak jak má a má konečně ten vytouený uzlíček
u sebe - a hlavně: bez jakýchkoli kotrmelců
Protoe si chci taky přečíst tvou slohovku
Veran: Taky moc děkuji a slohovku určitě schovávám U jen kvůli Barči. A co se týká CS, tak jsem byla moc vděčná za to, e tam ten můj chlap mohl bý se mnou. Fakt jsem na tom byla těsně před "akcí" psychicky zle. Nechci ani domýlet, co by bylo, kdyby tam nebyl.
Símo: díky a ráda bych aby se zadařilo i u vás a já si mohla na oplátku přelouskat tvoje záitky z porodu
Upravil(a) kikinecek (13. 12. 2010 22:15)
Není tady