6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, poradte mi. Mam bolest v podbrisku, ale jenom na prave strane. Myslela jsem, ze je to slepak, ale to lekar vyloucil. Boli me to vic dole. Na gynde taky nic nenasli. Mysliet, ze to muze byt vajecnik, i kdyz podle vnitrniho ultrazvuku tam vubec nic nemam? diky za odpoved.
Dio, pokud jsi byla na vyetření a nic patného nenali, můe se opravdu jednat o vaječníky, ale i o cokoiv jiného. Moná si jen citlivějí na bolest, kterou ostatní necítí. Neboj, pokud Ti nic nenali při vyetřeních, můe být v klidu
Není tady
Ahoj dia, mě občas taky bolí na pravé straně v podbříku, myslela jsem si, e je to slepák, ale ten taky doktor vyloučil, tak jsem la na gynekologii, e mě bolí vaječník a kdy mě doktor prohmatával vaječník, ahal úplně někam jinam, e to vaječník taky nebyl. Tak bych si spí zala někam na chirurgii, můe to být třeba nějaký skříplý nerv, nebo já nevím, ale taky by mě to zajímalo...
Není tady
Holky, rikam si, jestli to neni ovulaci, ale je divny, ze by me bolel vzdycky jen ten jeden vaječník. Bylo by to moný? Holky psaly, ze behem ovulace mivaji bolesti i nekdy krece. Bohuzel jsem nestihla zaregistrovat kdy me to poboliva. Tenhle mesic me to poboliva ted a to mam zrovna treti den ovulaci. Tak nevim.