|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1
Ahoj maminky, tatínkové a všichni ostatní,
chtěla bych se zeptat, jestli jsem jenom já takovej stresař nebo i ostatní. Potřebuji asi slyšet, že v tom nejsem sama, nebo nevím, ale co vím, tak je to, že se toho strachu nezbavím. Jedná se o to, že se neskutečně stresuju, když mám někam jet s malým. A nejhorší na tom je, že musím neustále někam jezdit. Každý týden jezdím s malým na rehabilitace, kam musíme a já jsem z toho vždy strašně nešťastná. Ostatní to asi neřeší, ale já se fakt bojím. Teď v zimě je to taky hrozný - ono je to hrozný i v létě, když vidíte ty šílený řidiče na silnicích....:-(
Není tady
romi, je to normálne...časom sa to spraví. kde nemusím ísť s ňou autom, tam nejdem..
Není tady
Já právě dost často musím, mám rodiče cca 20 km od sebe a tam já taky jezdím co týden nebo oni k nám, do toho ty rehabilitace a tak. Někdo mi tvrdí, že to je tím kojením, že mám asi stále rozhozený hormony, ale i tak. Prostě sednout s malým za volant je pro mě umučení :-) Asi to přeháním. Když jedu sama, tak je mi to jedno, ale s ním mi to rve srdce :-)
Není tady
Romčo já myslím, že se toho už nezbavíš. Nikdy před dětma jsem neměla pocit, že se na silnici bojím, nebo že radši nepojedu.
Od narození prvního dítěte pociťuju přesně to co ty a s prvním napadaným sněhem se to ještě zhoršuje. Každá cesta je pro mě pěknej stres. Ale nezbývá než ho absolvovat - bydlím na vsi a jezdit musím téměř denné a až nastoupím do práce, tak to bude opravdu denně. Myslela jsem si, že naježděnýma kilometrama se to spraví, ale je to pořád stejné.
Není tady
No to mi ani neříkej :-((((( Tajně jsem doufala, že se to třeba zlepší.....já mám zrovna dnes taky cestu autem a musím jet s bobkem, takže zkus hádat, ráno tady pršelo, takže se bojím, aby to nenamrzlo a nestalo se něco...... Je to strašně omezující :-(
Není tady
Stránky: 1