Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 6. 12. 2010 19:48

Akudo
♥------
Místo: Domeček v lese

Mimi se nedaří - Jak postupuje Váš MUDR ?

O mimíska se snažíme dlouho...Neustálé měření teplot a dělání testů , naděje, zklamání..Podle teplot byla ovulace nejistá , nebo spíš žádná ...V květnu jsem dostala clostilbegyt , 1 tabletu od 5 dne cyklu...
Zabralo to až druhý měsíc v té samé dávce...Bohužel jsem v 7 týdnu potratila..na revizi jsem nebyla, nebylo třeba.
V říjnu mi Mudr opět dal clostilbegyt 1 tabletu od 5 dne..Ovulace vůbec nepřišla..Nyní druhý měsíc jsem brala clostil. též 1 tabletu - dnes jsem 13 den - a ovu opět nikde, teploty stále 36,8  , každý den stejné - jako minulý měsíc..už v ovu ani nevěřím, žádný hlen , ani jiné příznaky ovu...Mám pocit, že by MUDR mohl dělat něco víc - když Ovu nemám delší dobu...další cyklus bych měla jít na hormonální profil - o který jsem ho musela doslova požádat... Jenže to mám dostat 23.12 , takže vánoce , svátky a na krev to nestihnu butter   takže další měsíc v čoudu... Holky, jak postupoval Váš doktor - někde čtu o injekcích , UZ vyšetření - atd...NIC takového mi doktor nedělal...jak je to u Vás ?? Díky za názory

Není tady

#2 6. 12. 2010 19:56

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Re: Mimi se nedaří - Jak postupuje Váš MUDR ?

Akudo, co to znamená, že se snažíte dlouho? Pro někoho je to půl roku a pro někoho pět let...proto se ptám smile Jinak pokud ti lékař předepíše clostylbegyt, tak by ti měl sledovat ovulaci na ultrazvuku a podle toho načasovat doma "snažení". Výborná zpráva je, že se vám podařilo počít přirozeně, vím, jak bolí potrat, ale pro vás je důležitá informace že máte životaschopné spermie a tvoje tělo umí otěhotnět. Bohužel první těhotenství končí potratem často, tělo se prostě teprve učí, jak to má vypadat a příště už to s trochou štěstí půjde bez problémů smile

Jinak co může udělat tvůj obvodní gynekolog je v podstatě to, co dělá: předepsat léky na podporu ovulace, sledovat reakci na ultrazvuku a případně odebrat krev na hormonální pocit. Pokud s ním nejsi spokojená, můžete se svěřit do péče některého z center asistované reprodukce, ale doporučuju dobře vybírat. Udělají vám tam základní vyšetření (tobě krev a ultrazvuk, manželovi spermiogram) a poradí další postup. Pokud ale u vás zabral hned druhý měsíc Clostylbegyt, tak bych ti spíš doporučila ještě to zkoušet s jeho pomocí doma, protože na lítání po centrech je času dost. Vím že ti to čekání připadá dlouhé, ale věř, že máte velké štěstí, když vůbec můžete otěhotnět přirozeně smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#3 6. 12. 2010 21:02

zacka
♥♥♥♥♥--
Web

Ahoj, jenom jsem chtela rict ze vedlejsi ucinek clostiku je vysusovani sliznice, takze zaden hlen asi neuvidis i kdyz ovulace muze probehnout.
Mas MS pravidelnou?

http://lb2m.lilypie.com/YSAFm5.png

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/p8JXgOj.jpghttp://lb1f.lilypie.com/p8JXm4.png

Není tady

#4 6. 12. 2010 22:35

Akudo
♥------

Snažíme se dva roky ..Mám 4 letého syna - před ním jsem taky potratila , a mám 9 letou dceru...Otěhotnět se mi vždy podařilo do 3 měs. ale teď se prostě nedaří...

Není tady

#5 6. 12. 2010 22:38

Akudo
♥------

S tím vysušováním sliznice po clostíku - to jsem netušila...ale já nemám ani jiné příznaky ovu - podle teplot už vůbec ne - teploty mám stále vysoko - v první pol. cyklu 36,8 a pak stoupne na 37 - žádný pád a vzestup se nekoná ...

Není tady

#6 7. 12. 2010 15:45

Elišška
♥♥♥----

Ahoj Akudo. Mě můj dr. řekl, ať si měřím bazalku a poté si prohlédl grafík. Udělal spermiogram, poslal mě na laparku a hysteroskopii (zda je vše v pořádku) a pak mě poslal do CARu. Mě ale honil (a bohužel dál i honí) čas. Takže taky záleží na věku. Ale máš po 2 potratech (je mi to líto) a snažíte se už 2 roky. Možná by Ti i psychicky pomohlo, kdyby ses dostala do povolanějších rukou. Na umělé oplodnění je času dost, ale třeba inseminace je málo zatěžující, já ji měla v přirozeném cyklu a povedlo se (bohužel zase blbě). Tak hodně štěstí!

Není tady

#7 7. 12. 2010 18:57

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

Akudo napsal(a):

..... v první pol. cyklu 36,8 a pak stoupne na 37 - žádný pád a vzestup se nekoná ...

Ahoj Akudo, ale tohle přeci znamená ovulaci ... stačí vzestup o 0,2. Někdo má rozdíly markantnější, ale na tom zas tak nesejde. Ale gyndr by Ti měl ovulku sledovat UTZ .... zkus se ho na to zeptat, pokud máš pocit, že to prostě není  ono.
Jinak smít se zeptat kolik je Ti let ???

Není tady

#8 7. 12. 2010 19:13

zacka
♥♥♥♥♥--
Web

kdyz je to na 37 tak muze byt ovulace, u kazde to je jine. Vetsinou teplota stoupne tak maximalne o pul stupne. Kdyz se ti podarilo otehotnet predtim, urcite se to zas povede, nekdy to chce proste cas.

p.s. pro klid v dusi bych zasla na konzultaci do caru.

http://lb2m.lilypie.com/YSAFm5.png

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/p8JXgOj.jpghttp://lb1f.lilypie.com/p8JXm4.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí