Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 31. 12. 2010 15:29

Daniela86
♥♥-----

Re: Výživné

Kiara napsal(a):

Daniela86 napsal(a):

Vždyť, právě proto, že je to tady anonymní, tak nemám důvod lhát!!! A můžu v klidu říci, jak se věci mají! Všechny diskuse, co jsem tady četla se točí okolo toho, že si matky stěžují, že tátové se nestarají, nedávají peníze atd. A jak je vidět, nikdo z Vás si neumí představit opačnou situaci. To, že je táta, který se věnuje a dělá maximum nad rámec svých povinností. Myslíte si, že je to pohádka, ale je to holý fakt!! Takového chlapa mám doma a jsem na něj velmi pyšná! Pro někoho je to jistě těžko pochopitelné, když se celý život střetává s něčím jiným. Ale právě proto je důležité si dobře rozmyslet, s kým si dítě pořídit! Nechci slyšet, že je můj přítel chudák, protože to tak není, on má svědomí čisté a jeho syn ví, co v otci má! Jen názor, jak se má zachovat a co se týká soudu, na co se připravit. To, že většina z Vás měla doma hlupáka, který pro rozvodu nebo rozchodu se nezná k dětem nebo na opačné straně, chcete jen z tatínků tahat peníze a závidíte jim, neznamená, že jsou takoví chlapi všichni! Můj partner má skvělého syna, novou rodinu, jen je mi líto, že maminka jeho syna je závistivá žena, která myslí jen na sebe a své pohodlí a nedokáže si přiznat, že její bývalý partner funguje tak, jak má a lituje, že ona tohle všechno opustila a tím pádem o vše pro sebe přišla, ale to byla její volba a je jasné, že se žije o dost hůře, když je jen jedna výplata!! To si má člověk nejdříve rozmyslet, než se rozhodne opustit vztah s dítětem. Myslela jsem si, že má jít především o blaho dítěte, to, co bylo mezi dospělými se dítěte nemá dotýkat. Ale v tomto případě, chce matka jen peníze pro sebe, protože její syn má dostatek všeho. Každý má přece stejné možnosti, nikdo nemusí být sám na dítě! Ale nemůže nikdo parazitovat na schopnosti druhých. Jen tím chci říct, že dítě je pro rodiče to nej a mělo by se především myslet na jeho spokojenost, ale vypadá to tak, že většina matek má své dítě jako rukojmí v boji proti otci! Myslím si, že takové ženy by děti mít nikdy neměli, protože vůbec nemohou pochopit, co je mateřská láska!!

Danielo, ty jsi veselá kopa, hlavně co jde o "Ale nemůže nikdo parazitovat na schopnosti druhých". Ty sis našla přítele se závazkem, který vydělává 8.000,- hrubého, t.zn. zůstane mu 6.000,- Kč čistého, z toho odpočteme 2000,- výživného a zůstanou mu 4.000,- čistého na celý měsíc, na bydlení, stravu jídlo, všechno. O jakých schopnostech toho chlapa tady, prokristapána, mluvíš lol lol lol ?!? Ten byl v životě akorát tak schopen udělat si dítě, rozvést se a živořit na hranici životního minima, to jsou celé ty jeho "schopnosti", kterými se tady oháníš. A že vás finančně podporuje vaše matka, to sem radši ani nepiš, to je pro vás dva tak do nebe volající ostuda, že to nemá obdoby. Místo, aby si ten člověk vzal ještě jedno zaměstnání, tak se nechává vydržovat matkou svojí přítelkyně a skuhrá na to, jak má malej plat, ubohý dítě a nenasytnou bejvalku a Ty se ho ještě zastáváš a bráníš ho jak lvice. Kdyby sis našla mladýho, svobodnýho kluka bez závazků, tak takovéto problémy nemáš stolt

Tak ted jsem se opravdu pobavila:lol:lol To bude reakce od nějaké zapšklé maminky! Koukám, že si maminky představujete, že vztah je jen o pohodě, ale je o něčem jiném, být spolu v dobrém i ve zlém!!
Je hezkém kritizovat, když člověk nemá všechny informace, navíc vztahy jsou o lásce a porozumění.
Jsem ráda, že mám klidný a pohodový život, nechtěla bych být tak něšťastná jako jste vy všechny!!!

Není tady

#27 31. 12. 2010 15:30

Daniela86
♥♥-----

Kubula napsal(a):

Daniela86 napsal(a):

Ve dvou to jde vždy lépe!!

Ve třech, žejo. rodna

Když si člověk umí vybrat.....

Není tady

#28 31. 12. 2010 15:36

Daniela86
♥♥-----

Je vidět, že podle Vás je muž jen ten nejhorší!! A nedokážete si přiznat, že to v mnoha případech tak není. Je mi Vás upřímně líto a Vašich dětí také!! Co z nich pak vyroste, když mají takové maminky doma???

Není tady

#29 31. 12. 2010 15:41

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Daniela86 napsal(a):

Tak ted jsem se opravdu pobavila lollol To bude reakce od nějaké zapšklé maminky! Koukám, že si maminky představujete, že vztah je jen o pohodě, ale je o něčem jiném, být spolu v dobrém i ve zlém!!
Je hezkém kritizovat, když člověk nemá všechny informace, navíc vztahy jsou o lásce a porozumění.
Jsem ráda, že mám klidný a pohodový život, nechtěla bych být tak něšťastná jako jste vy všechny!!!

Danielo, já jsem všechno možné, jenom ne zapšklá maminka big_smile Jistě, že jsou vztahy o lásce a porozumění, ale jak tak koukám, největší pochopení a porozumění má pro vás dva Tvoje matka, když vám finančně přispívá na živobytí.
Co jsi vlastně chěla slyšet?!? Zda "vaše" bejvalka má či nemá nárok na vznášení požadavků ohledně zvýšení výživného na dítě, zda uspěje nebo neuspěje u soudu?!? Milá zlatá, s největší pravděpodobností uspěje, protože zdravý, mladý chlap je schopen si vydělat měsíčně víc, než minimální mzdu stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#30 31. 12. 2010 15:44

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Daniela86 napsal(a):

Je vidět, že podle Vás je muž jen ten nejhorší!! A nedokážete si přiznat, že to v mnoha případech tak není. Je mi Vás upřímně líto a Vašich dětí také!! Co z nich pak vyroste, když mají takové maminky doma???

Danielo, nevyšiluj. Vlastní děti nemáš, cizí si akorát jednou za čtrnáct dnů půjčuješ. O problémech mezi rozvedenými manželi a výživou dětí víš úplný fň. Počkej si, až budeš starší a zkušenější a těmhle problémům budeš lépe rozumět big_smile

Není tady

#31 31. 12. 2010 15:52

Daniela86
♥♥-----

Kiara napsal(a):

Daniela86 napsal(a):

Danielo, nevyšiluj. Vlastní děti nemáš, cizí si akorát jednou za čtrnáct dnů půjčuješ. O problémech mezi rozvedenými manželi a výživou dětí víš úplný fň. Počkej si, až budeš starší a zkušenější a těmhle problémům budeš lépe rozumět big_smile

Za prvé mi netykejte..krávy jsem s Vámi nepásla...
Za druhé zřejmě, jak je tedy vidět, vím o všem víc než Vy!!
A za třetí, je mi Vás upřímně líto!!! Musíte být v životě opravdu nešťastná!!!

Není tady

#32 31. 12. 2010 16:31

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Daniela86 napsal(a):

Vždyť, právě proto, že je to tady anonymní, tak nemám důvod lhát!!! A můžu v klidu říci, jak se věci mají! Všechny diskuse, co jsem tady četla se točí okolo toho, že si matky stěžují, že tátové se nestarají, nedávají peníze atd. A jak je vidět, nikdo z Vás si neumí představit opačnou situaci. To, že je táta, který se věnuje a dělá maximum nad rámec svých povinností. Myslíte si, že je to pohádka, ale je to holý fakt!! Takového chlapa mám doma a jsem na něj velmi pyšná! Pro někoho je to jistě těžko pochopitelné, když se celý život střetává s něčím jiným. Ale právě proto je důležité si dobře rozmyslet, s kým si dítě pořídit! Nechci slyšet, že je můj přítel chudák, protože to tak není, on má svědomí čisté a jeho syn ví, co v otci má! Jen názor, jak se má zachovat a co se týká soudu, na co se připravit. To, že většina z Vás měla doma hlupáka, který pro rozvodu nebo rozchodu se nezná k dětem nebo na opačné straně, chcete jen z tatínků tahat peníze a závidíte jim, neznamená, že jsou takoví chlapi všichni! Můj partner má skvělého syna, novou rodinu, jen je mi líto, že maminka jeho syna je závistivá žena, která myslí jen na sebe a své pohodlí a nedokáže si přiznat, že její bývalý partner funguje tak, jak má a lituje, že ona tohle všechno opustila a tím pádem o vše pro sebe přišla, ale to byla její volba a je jasné, že se žije o dost hůře, když je jen jedna výplata!! To si má člověk nejdříve rozmyslet, než se rozhodne opustit vztah s dítětem. Myslela jsem si, že má jít především o blaho dítěte, to, co bylo mezi dospělými se dítěte nemá dotýkat. Ale v tomto případě, chce matka jen peníze pro sebe, protože její syn má dostatek všeho. Každý má přece stejné možnosti, nikdo nemusí být sám na dítě! Ale nemůže nikdo parazitovat na schopnosti druhých. Jen tím chci říct, že dítě je pro rodiče to nej a mělo by se především myslet na jeho spokojenost, ale vypadá to tak, že většina matek má své dítě jako rukojmí v boji proti otci! Myslím si, že takové ženy by děti mít nikdy neměli, protože vůbec nemohou pochopit, co je mateřská láska!!

máš pocit, že za 4000 kč( 2000kč od otce by měla být polovina nákladů na dítě) uživíš dítě se vším všudy? Holka , zlatý voči.A jak myslíš to, že by chtěla peníze pro sebe. Jako že kdyby dostala něco víc....oddělí to a půjde za to flámovat do šantánu?

Není tady

#33 31. 12. 2010 16:44

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Daniela86 napsal(a):

Kubula napsal(a):

Daniela86 napsal(a):

Ve dvou to jde vždy lépe!!

Ve třech, žejo. rodna

Když si člověk umí vybrat.....

Jo, dobrej výběr je základ. big_smileroll
Jako úplně vážně, pokud nejste nějak šíleně hedikepovaný, fakt vám není stydno? va

Není tady

#34 31. 12. 2010 16:49

Hana1
♥♥♥----

Tak koukám, že místo diskuse to tady vypadá skoro jako vzájemné napadání a je to škoda. Danielo drobet mě zamrazilo, jak tady hodnotíš a ženy, které se rozvedly a vychovávají samy děti . Možná se nakonec ukázaly jejich partneři jako hlupáci, kteří se nestarají o své děti, ale lidé se mění a nikdy nemůžeš s jistotou říci, že talhle situace Tě v životě třeba nepotká. Každý případ je jiný a každý tady má drobet jinou osobní zkušenost a Tvůj poslední příspěvek podle mého je dost " silné kafe" a rozhodně nepatří sem do diskuse.
Všem tady všechno nejlepší do Nového roku a díky za příspěvky.

Není tady

#35 31. 12. 2010 18:09

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Daniela86 napsal(a):

Kiara napsal(a):

Daniela86 napsal(a):

Za prvé mi netykejte..krávy jsem s Vámi nepásla...
Za druhé zřejmě, jak je tedy vidět, vím o všem víc než Vy!!
A za třetí, je mi Vás upřímně líto!!! Musíte být v životě opravdu nešťastná!!!

Danielo,ale tady si tyka kazdy asi si tu opravdu zabrousila na spatne stranky.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#36 31. 12. 2010 18:15

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Daniela86 napsal(a):

Tak ted jsem se opravdu pobavila lollol To bude reakce od nějaké zapšklé maminky! Koukám, že si maminky představujete, že vztah je jen o pohodě, ale je o něčem jiném, být spolu v dobrém i ve zlém!!

Danielo, já jsem všechno možné, jenom ne zapšklá maminka big_smile Jistě, že jsou vztahy o lásce a porozumění, ale jak tak koukám, největší pochopení a porozumění má pro vás dva Tvoje matka, když vám finančně přispívá na živobytí.
Co jsi vlastně chěla slyšet?!? Zda "vaše" bejvalka má či nemá nárok na vznášení požadavků ohledně zvýšení výživného na dítě, zda uspěje nebo neuspěje u soudu?!? Milá zlatá, s největší pravděpodobností uspěje, protože zdravý, mladý chlap je schopen si vydělat měsíčně víc, než minimální mzdu stolt

Kiaro za to,ze vydela pouze minimalni mzdu za to mozna opravdu nemuze,protoze v nekterym regionu to tak opravdu je.Treba v tom nasem,pritel ma 12 tisic cisteho a ma tu dobry plat.Tady opravdu vic nevydelas.Ve stejnem podniku pracuji lide,ktery sem prijali na pul roku,prisla jim vetsi zakazka Za cely mesic prace + 3 soboty maji 10 tisic cisteho a ty lidi tam pracuji,protoze jinou praci nesezenou.Nic jineho jim nezbyva.Jeho pozitivum je,ze pracuje i za tu minimalku.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#37 31. 12. 2010 18:29

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

chtěla bych se informovat, jak probíhá soud o zvýšení výživného. Partner má z předchozího vztahu sedmiletého syna, pravidelně na něj platí 2.000Kč měsíčně, zároveň se mu pravidelně věnuje, bere ho na dovolené, na výlety, zajišťuje dárky k narozeninám, svátku, k vánocům a jiným, během roku nakupuje oblečení a i jinak přispívá, kyž je potřeba.

Tohle co jsi psala me prijde zarazejici,kdyz bude mit 6000kc s toho zaplati 2000 kc alimenty a s toho si jeste muze dovolit platit nejake vylety,obleceni pro dite aj.?To prece nejde.To je to co me zarazi.Pises,ze ve dvou se tohne lepe.Jestli je pravda to co si psala , tak priste pis,ze jemu se to tahne lepe ne tobe, ty na tom leda tak prodelas.Ty bys podporovala jeho a dite.
Nezlob se na me,ale mam pritele,ktery plati na dite z prvniho manzelstvi 2500 kc.Muzu te na rovinu rict,ze kdyby takhle financoval sveho syna a ja bych na to mela doplacet tak bych ho nekam poslala.Je pravda,ze mu pridal na lyzak ,na svatek a narozeniny jim da mensi obnos penez + vanoce,ale presne totez davame mym detem.Nikdo nedostane ani o 50 kc vic.

Není tady

#38 31. 12. 2010 20:41

majkafa
Host

Daniela86, která se označila jako muž, včetně jejich příspěvků a dotazů - to je nějaký Silvestrovský vtip?
Jestli ano, tak super, povedl se. lol

Upravil(a) majkafa (31. 12. 2010 20:42)

#39 2. 1. 2011 11:38

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa: pravda, nevšimla jsem si, že se Daniela86 označila jako muž big_smile Asi se jedná opravdu o muže, který v rámci Silvestra pouze rozverně vtipkoval lol protože si nedovedu představit mladou slečnu, která by takové postřehy psala a myslela je smrtelně vážně vissla

Není tady

#40 2. 1. 2011 11:48

amely
♥♥♥♥♥--

no to zírám, jen mne napadlo, že Daniela- muž klidně může žít s mužem - otcem toho dítěte. Homosexuální pár.
A Daniela v tom páru třeba dělá ženu.

Není tady

#41 2. 1. 2011 12:38

Daniela86
♥♥-----

Hana1 napsal(a):

Tak koukám, že místo diskuse to tady vypadá skoro jako vzájemné napadání a je to škoda. Danielo drobet mě zamrazilo, jak tady hodnotíš a ženy, které se rozvedly a vychovávají samy děti . Možná se nakonec ukázaly jejich partneři jako hlupáci, kteří se nestarají o své děti, ale lidé se mění a nikdy nemůžeš s jistotou říci, že talhle situace Tě v životě třeba nepotká. Každý případ je jiný a každý tady má drobet jinou osobní zkušenost a Tvůj poslední příspěvek podle mého je dost " silné kafe" a rozhodně nepatří sem do diskuse.

Milá Hano1, také mi to tak připadá. Je mi to líto, ale nenechám se jen tak bezdůvodně napadat. Chtěla jsem informace, ale žádných se mi nedostalo, jen kritizování....a to si líbit nenechám. Neříkám, že všechny matky jsou stejné, ale dost špatných jich je. Sama jsem z rozvedené rodiny, tak vím, jak to chodí a vše záleží na dospělých, jak se domluví atd. Protože když spolu vycházet nebudou, tak to odnese vždy dítě!! A co se týká financí, pokud je matka schopná, tak to vždy zvládne!! A nemusí se každý rok doprošovat o vyšší a vyšší výživné!! Dítě nestojí tak horentní sumy, jak tady tvrdíte. To je jen věc dospělých.

Upravil(a) Daniela86 (2. 1. 2011 12:40)

Není tady

#42 2. 1. 2011 12:42

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Daniela86 napsal(a):

Hana1 napsal(a):

Milá Hano1, také mi to tak připadá. Je mi to líto, ale nenechám se jen tak bezdůvodně napadat. Chtěla jsem informace, ale žádných se mi nedostalo, jen kritizování....a to si líbit nenechám. Neříkám, že všechny matky jsou stejné, ale dost špatných jich je. Sama jsem z rozvedené rodiny, tak vím, jak to chodí a vše záleží na dospělých, jak se domluví atd. Protože když spolu vycházet nebudou, tak to odnese vždy dítě!! A co se týká financí, pokud je matka schopná, tak to vždy zvládne!! A nemusí se každý rok doprošovat o vyšší a vyšší výživné!! Dítě nestojí tak horentní sumy, jak tady tvrdíte. To je jen věc dospělých.

tummenupp, jasně!  klidně si může vzít ještě vedlejšák a když ji zůstanene volná chvilka tak může roznášet letáky!!!!

Není tady

#43 2. 1. 2011 13:00

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Dítě nestojí tak horentní sumy, jak tady tvrdíte. To je jen věc dospělých.

Az budes mit svoje dite a budes mit prehled kolik dite stoji,
tak pak pis takove nesmysli.

Není tady

#44 2. 1. 2011 13:03

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

pokud je matka schopná, tak to vždy zvládne!! A nemusí se každý rok doprošovat o vyšší a vyšší výživné!! Dítě nestojí tak horentní sumy, jak tady tvrdíte. To je jen věc dospělých.

Az budes mit svoje deti,tak se rovnou vzdej vyzivneho,vzdy to zvladnes.Prece nebudes takova mrcha chtit jeste od otce deti penize.Pak nam sem po letech napis jak dobre to zvladas.

Není tady

#45 2. 1. 2011 13:07

Daniela86
♥♥-----

eremuruss napsal(a):

chtěla bych se informovat, jak probíhá soud o zvýšení výživného. Partner má z předchozího vztahu sedmiletého syna, pravidelně na něj platí 2.000Kč měsíčně, zároveň se mu pravidelně věnuje, bere ho na dovolené, na výlety, zajišťuje dárky k narozeninám, svátku, k vánocům a jiným, během roku nakupuje oblečení a i jinak přispívá, kyž je potřeba.

Tohle co jsi psala me prijde zarazejici,kdyz bude mit 6000kc s toho zaplati 2000 kc alimenty a s toho si jeste muze dovolit platit nejake vylety,obleceni pro dite aj.?To prece nejde.To je to co me zarazi.Pises,ze ve dvou se tohne lepe.Jestli je pravda to co si psala , tak priste pis,ze jemu se to tahne lepe ne tobe, ty na tom leda tak prodelas.Ty bys podporovala jeho a dite.
Nezlob se na me,ale mam pritele,ktery plati na dite z prvniho manzelstvi 2500 kc.Muzu te na rovinu rict,ze kdyby takhle financoval sveho syna a ja bych na to mela doplacet tak bych ho nekam poslala.Je pravda,ze mu pridal na lyzak ,na svatek a narozeniny jim da mensi obnos penez + vanoce,ale presne totez davame mym detem.Nikdo nedostane ani o 50 kc vic.

Alimenty v takové výši dostal před 4 roky, v té době vydělával pěkné peníze, takže naštěstí si dával nějaké peníze stranou a z toho ted žije. Bohužel, práci potřebuje, tak je rád, že nějakou má, ale samozřejmě, že se snaží o lepší, ale jak jistě víte, není to tak jednoduché. Nechtěli jsme žádat o snížení, aby to hlavně neodnesl syn ,ale bohužel matka chce ted ještě více. To, že dáváme dárky, jezdíme na výlety?? Vždyť tak by to mělo být, dítě přece nemůže za to, že to jeho rodičům nevyšlo. Příjde mi, že většina rodičů spíše myslí na sebe než na dítě. Měla jsem macechu, která se starala jen o své dítě a na mě kašlala a já jsem se zařekla, že jestli někdy budu mít chlapa s dítětem, nikdy nebudu jako moje macecha!!!  A jsem moc ráda, že mám se synem partnera hezký vztah. A co se týká (moje matka nám finančně vypomáhá), tak pokud jste četli pozorně, tak to patřilo k tomu, že synovi partnera kupuje dárky nebo přidává na dárky, to neznamenalo, že nám dotuje domácnost. V názorech jsem jiná, vždy pro mě bude rodina na prvním místě, dělá mi radost pořádat výlety, pro syna vybírat oblečení, dělat mu čímkoli radost. Vždy bude mít první poslední, i když není pokrevně můj syn! Doufala jsem, že jeho matka za to bude ráda, tak jako by byla moje, kdyby se tak moje macecha chovala, ale bohužel. Už jsem se s tím smířila, bohužel nikdo není takový jako já! Odměna pro mě je hlavně synův spokojený úsměv, nebo jeho láskyplné objetí:-)

Není tady

#46 2. 1. 2011 13:13

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Danielo no jestli je to takhle je to od tebe hezke,ze se k tomu stavis takhle.Pokud ma pritel tak nizky prijem nemusi se obavat zvyseni vyzivneho.Pokud mate schovane doklady od toho co jste mu zakoupili.

Není tady

#47 2. 1. 2011 13:17

Daniela86
♥♥-----

Vůbec nemá cenu, o čemkoli diskutovat. Je mi Vás líto, že máte takové názory. Spoustu věcí vím daleko lépe než vy!!! Tak se nesnažte mě poučovat. Je to jen o vašem pohodlí, měly jste si, vy ženy dříve rozmyslet, do jakého prostředí dítě nebo děti přivedete!! Vždy je podstatně větší část na bedrech matky! A pokud jste vztah s dítětem opouštěly, mělo být ve Vašem zájmu, si krok hoodně dobře promyslet! To je Váš problém, že jste si pořídily dítě a nejste schopné se o ně samy postarat, být na Vašem místě, brala bych to jako své osobní selhání, že jsem taková matka, která se SAMA nedokáže postarat o své vlastní dítě!! A neustále se dožaduje vyšších příjmů od otce svých dětí. Pěkný rok 2011 přeje ....

Není tady

#48 2. 1. 2011 13:26

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Daniela86 napsal(a):

Vůbec nemá cenu, o čemkoli diskutovat. Je mi Vás líto, že máte takové názory. Spoustu věcí vím daleko lépe než vy!!! Tak se nesnažte mě poučovat. Je to jen o vašem pohodlí, měly jste si, vy ženy dříve rozmyslet, do jakého prostředí dítě nebo děti přivedete!! Vždy je podstatně větší část na bedrech matky! A pokud jste vztah s dítětem opouštěly, mělo být ve Vašem zájmu, si krok hoodně dobře promyslet! To je Váš problém, že jste si pořídily dítě a nejste schopné se o ně samy postarat, být na Vašem místě, brala bych to jako své osobní selhání, že jsem taková matka, která se SAMA nedokáže postarat o své vlastní dítě!! A neustále se dožaduje vyšších příjmů od otce svých dětí. Pěkný rok 2011 přeje ....

Milá zlatá, na zplození dítěte byli dva, tak na výživu jsou snad taky dva. Chlap, který nedokáže se postarat o rodinu a uživit vlastní dítě  je pěkný ubožák!

Upravil(a) aprill (2. 1. 2011 13:26)

Není tady

#49 2. 1. 2011 13:33

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Daniela86 napsal(a):

Danielo ja se rozvedla,kdyz bylo detem 2.5 a 4 roky.Sve deti jsem zivila uplne sama bez alimentu a bez podpory rodicu, byvaly zdrhnul do ciziny.Takze vim jak tezke je deti uzivit.Abych ,uz dospivajici deti uzivila,musela jsem zacit delat na 3 smeny.Vysledek byl ten,ze se detem uvolnila moralka,byli bez dohledu a na chovani syna se toto velmi podepsalo.Jenomze prijem stejne pozdeji nestacil,kdyz se syn zacal jezdit do ucnaku a ja musela vzit dalsi zamestnani v Albertu jako prodavacka.Do prace jsem chodila unavena nemela jsem ani jeden volny vikend.Deti bez dozoru.Deti nemeli zadny nadstandart,nikdy jsme nebyli na zadne dovolene jen jednou za rok na mensim vylete.Takze ver,ze vim o cem pisu.
Sveho muze jsem si vybrala proto,protoze jsem videla jak je to hodny clovek jak k rodicum ,tak k detem sve sestry,ktere casto hlidal a koupil jim prvni posledni.O to vice sokovalo okoli,kdyz o sve deti zajem nemel zadny a nema.Takze pravou povahu cloveka opravdu nepoznas.

Upravil(a) eremuruss (2. 1. 2011 13:34)

Není tady

#50 2. 1. 2011 13:41

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Daniela86 napsal(a):

Danielo to co si napsala si zkopiruj a uloz si to.Treba po letech se te to bude hodit k precteni.Zajimalo by me jestli by si mela stejny nazor.Az bys jako ustvana matka s dvema detma s minimalni mzdou, bez socialnich davek a bez sance dostat s otce  alimenty mluvila stejne.Nikdy nevis jak se otec tvych deti zachova ke svym vlastnim detem.Ver,ze to nepoznas a je nas tady spousta co te tohle muze potvrdit.Co si tim prosli.
Pokud planujes spolecnou budoucnost se svym soucasnym pritelem ani s nim nemas tu jistotu,ze se bude chovat stejne pekne k vasim spolecnym detem tak jako ke svemu prvorozenemu ditku.

Upravil(a) eremuruss (2. 1. 2011 13:44)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí