|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Dobrý den,
Ve čtvrtek jsem po sedmi denní pauze načla nové platíčko HA. (nizkohormonový tri- regol). V pátek jsem začala brát antibiotika V penicilin, V pátek a v sobotu jsem měla nechráněný pohlavní styk. Teprve pak jsem si uvědomila, co jsem vyvedla...
V letáčku píší, že antibiotikum SNIŽUJE účinek HA, ne že jej úplně ruší, jenže každé antibiotikum ovlivnuje ten účinek jinak.
Okamžitě (v neděli) jsem přestala brát antibiotika (vím, že se to nesmí, ale..) a pokračovala v užívání HA. Vím, že to ty dva dny už nezachrání a ty spermie co tam byly už to nevyžene, ale tri regol také zabraňuje transportu vajíčka do dělohy i jeho zahnízdění v děloze...
Otázka tedy je: ovlivnilo antibiotiku za ty dva dny působení antikonccepce?
Je velká šance, že budu těhotná??
Upravil(a) Včelojed (6. 12. 2010 11:25)
Není tady

100% se zeptej svého lékaře ten by ti měl poradit nejlépe. záleží taky jak dlouho ha užíváš celkově atd

Není tady