|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
heleno, že ty od toho tvého pána na sex nedostáváš dárky? Za tolik let ani jeden? Vždyť jsi psala, že ti volá a zajímá se. To je přeciž taky dárek - ten telefon si taky musí platit a mohl by ty peníze věnovat do své zákonité.
Majko (případně i ostatní), jednak bych ráda upřesnila, že onoho pána skutečně nemám jen "na sex", ale i z jiných důvodů... i když skutečně ty dárečky to nejsou.
No a abych tě pobavila - nic si platit nemusí...
Jsou jisté bonusy, z kterých holt zákonitá nic nemá... jedině snad taky to, že rodinný prachy neutrácí za telefonování jí 
Pro mě je důležitější to "zajímá se", než místo onoho zajímání - tedy luxusní restaurace nebo kafe u nás na rohu. Asi takhle - drobnou pozornost, např. květinu, kterou bych vzala od kohokoli jiného, přijmu s radostí, ale nejsem frustrovaná z toho, když ji nedostanu. Jakýkoliv větší dar by mě velmi pravděpodobně přivedl do rozpaků... už proto, že nemám ráda závazky, což taková věc svým způsobem je.
Není tady

heleno, pokud Ti to takhle vyhovuje, nic proti tomu
každý holt máme svoje. V Tvém případě by Tě asi nějaký větší dar skutečně přivedl do rozpaků - neumím si představit, jak bys domů propašovala třeba norkový kožich a následně to vysvětlovala manželovi, jak jsi k němu přišla 
Není tady
Já doma žádného manžela nemám, před kterým bych musela norkový kožich propašovávat, ale i přesto by mě drahý dar od partnera přivedl do rozpaků.
Neměla bych z toho dobrý pocit.
Mám ráda ve vztahu víceméně rovnoprávnost. Ano, kytku, večeři, nebo tak něco - občas, proč ne. Ale třeba cokoli dražšího, to mi nevoní.
Kdyby mě někdo dával drahé dary, šlo by mi to proti srsti - měla bych pocit, že si mě kupuje.
Zažila jsem to na jednom seznamovacím rande - on byl jakýsi dobře situovaný právník, a hned první minutu rande se vytasil s nějakým značkovým parfémem, no a pak mi dával vybrat, kterýmže autem si přeju jet s ním na výlet, měl ta auta asi 3.... říkal mi i jejich značky, a netušil, že já dělím auta na modrá, červená, černá.... 
Byl mi tím svým finančním machrováním okamžitě nesympatický, a v tu ránu se ve mě cosi vzepřelo:
Jestli jsi byl hochu zvyklý, že ti za tvé prachy ženské zobou z ruky, tak já tedy NE-E!!!

Upravil(a) Blossom (5. 12. 2010 20:55)
Kiara napsal(a):
heleno, pokud Ti to takhle vyhovuje, nic proti tomu
každý holt máme svoje. V Tvém případě by Tě asi nějaký větší dar skutečně přivedl do rozpaků - neumím si představit, jak bys domů propašovala třeba norkový kožich a následně to vysvětlovala manželovi, jak jsi k němu přišla
tak to náhodou vim, jak se vysvětluje - chytila moly, co si ho šli sežrat domů. 
Není tady

Blossom napsal(a):
Já doma žádného manžela nemám, před kterým bych musela norkový kožich propašovávat, ale i přesto by mě drahý dar od partnera přivedl do rozpaků.
Mám ráda ve vztahu víceméně rovnoprávnost. Ano, kytku, večeři, nebo tak něco - občas, proč ne. Ale třeba cokoli dražšího, to mi nevoní.
Kdyby mě někdo dával drahé dary, šlo by mi to proti srsti - měla bych pocit, že si mě kupuje.
Zažila jsem to na jednom seznamovacím rande - on byl jakýsi dobře situovaný právník, a hned první minutu rande se vytasil s nějakým značkovým parfémem, no a pak mi dával vybrat, kterýmže autem si přeju jet s ním na výlet, měl ta auta asi 3.... říkal mi i jejich značky, a netušil, že já dělím auta na modrá, červená, černá....
Byl mi tím svým finančním machrováním okamžitě nesympatický, a v tu ránu se ve mě cosi vzepřelo:
Jestli jsi byl hochu zvyklý, že ti za tvé prachy ženské zobou z ruky, tak já tedy NE-E!!!![]()
Ale rovnoprávnost v tom nikdy nebude, protože ty na sexík najdeš sto chlapů a on bude hledat podstatně hůř sto žen . Z tý stovky se najde hodně mužů, kteří jsou galantní a koupí krásný parfém nebo botičky, jen tak pro radost .
Ty patříš mezi ženský, který jsou zvyklý, že na ně chlapi kašlou a že jsou problémoví, tvůj manžel byl alkoholik. Tak je logický, že se spokojíš s málem....... všechno lepší, než chlap, co se uchlastává k smrti . Manželky alkoholiků mají pocit, že nic není samozřejmý a že si lásku musí " zasloužit" .
Kam bychom přišli, kdyby ženy rodily, vydělávaly peníze, živily celou rodinu , vychovávaly děti a dávaly samy sobě dárky ............ k čemu by ti chlapi potom byli??.
Upravil(a) Rosakosa (5. 12. 2010 21:08)
Není tady
rejka napsal(a):
S těma lakomcema je fakt sranda ..........naše nová macecha je hrozně šetrná a lakomá a třeba když dcera byla v létě v jejich novém domě, tak jí nutili nesplachovat záchod ......když šla na velkou, ozval se řev, nesplachuj, já jdu taky a na její výměšky si postupně ulevil náš tatínek pan ing a poté se vyčurala macecha, ..........a teprve potom spokojeně spláchla.........a tak to šlo celou dobu .
No,tak tohle je taky dobrý. Neříkám,že když jde o výjmečnou situaci,že je na tom něco divného.Např.my na chalupě měli problém s vodou-máme vlastní studnu-bylo sucho a muselo se šetřit.Tak jsem taky šla hned po synovi a spláchla to za oba.Ale pouze při "malé",v druhém případě jsem měla "našetřenou" vodu z nádobí,z vytírání apod.Ale přiznám se,že když jsme měli návštěvu,byla jsem zticha,bylo mi trapné říkat-nesplachuj,nemáme vodu.
¨
Kamarádky tchán splachoval kýblem s vodou - a jak ušetřil.Říkala, že má po bytě poschovávaný milión! A ten si našetřil.
A k varovným signálům u mě měla patřit slova: " Ženský mám rád, dovedou toho tolik, dávají lásku, něhu, DOVEDOU UŠETŘIT..."Chudák.Jak bolestné muselo být poznání, že to nedovedu. 
Není tady
Blos: Pro mě už delší čas materiální dárky znamenají jen málo...., spíš nemám žádné speciální drahé nároky a potřeby.
Blos, mám to úplně stejně.
Zjistila jsem, že mě dokonce dárečky zatěžují
, protože tak ráda přeji mým blízkým něco hezkého, peníze v tom až takovou roli nehrají, samozřejmě dárečky a pozornosti taky dávám, jenže já jsem tak strašně líná vyjít do obchodů něco "hledat" a vymýšlet... Obzvlášť v zimě
.
Já ty dárky prostě k tomu, abych někoho měla ráda a uznávala, nepotřebuji.
A vůbec mě nezachraňuje, když partner řekne, že on přece nic nechce...

Diskuze na toto téma je velmi zajímavá, dá se skoro říct, že poučná 
Venuše: Proto si myslim, ze nejaka kompenzace by byla na miste.
Tak to je potom jiná - kompenzace za výdaje při soužití, to je samaozřejmě něco jiného než pozornosti. Uvažuješ správně.
Není tady
Ros ...nemáš pravdu,já měla se svým manželem 24 let pěkné manželství,bohužel zemřel ve 44 letech a rozhodně nebyl alkoholik a co se týká darů to mám stejně jak Blossom....
Není tady
Rosakosa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Jestli jsi byl hochu zvyklý, že ti za tvé prachy ženské zobou z ruky, tak já tedy NE-E!!!![]()
Ale rovnoprávnost v tom nikdy nebude, protože ty na sexík najdeš sto chlapů a on bude hledat podstatně hůř sto žen . Z tý stovky se najde hodně mužů, kteří jsou galantní a koupí krásný parfém nebo botičky, jen tak pro radost .
Ty patříš mezi ženský, který jsou zvyklý, že na ně chlapi kašlou a že jsou problémoví, tvůj manžel byl alkoholik. Tak je logický, že se spokojíš s málem....... všechno lepší, než chlap, co se uchlastává k smrti . Manželky alkoholiků mají pocit, že nic není samozřejmý a že si lásku musí " zasloužit" .
Kam bychom přišli, kdyby ženy rodily, vydělávaly peníze, živily celou rodinu , vychovávaly děti a dávaly samy sobě dárky ............ k čemu by ti chlapi potom byli??.
Rosakoso, ty mě začínáš bavit.
Z toho, co píšeš, máš pravdu v jednom: Můj manžel byl skutečně alkoholik.
Všechno ostatní jsou už roztomilé - nebo lépe řečeno rozmarilé - fabulace. 
Asi mám s tebou Rozmarilo naprosto odlišný životní náhled, protože já nikdy nehledala chlapa JEN na sex.
Ty se ptáš - k čemu by ti chlapi potom byli?
Já mám tuhle otázku zodpovězenou.
Ale úplně jinak, než ty. 

Kiara napsal(a):
KALIK napsal(a):
A jéje, jak to tak vypadá, tak zrcadla opět fungují a dámy, co si stěžují na "deficit" dárků, by se měly nejdřív zamyslet nad sebou a až pak kritizovat ostatní.
KALIKu, já už jsem to tady psala dříve.
Ty dárky jsou jen zástupný problém, kteý signalizoval, že ve vztahu bylo celkově něco špatně.
Všechny ženské nejsou jenom dárkůchtivé chtivice, které se s chlapem rozejdou JENOM PROTO, že z ubožáka "nic nekouká"
Ano, pokud jsou dárky zástupný problém, tak by bylo vhodnější řešit pravé problémy a nazývat věci pravým jménem. Pokud jde o dárky, tak dárek není jen nějaká materiální věc a asi si víc cením těch nehmotných věcí, jako je porozumění, láska atd. Dámám, co jsou naštvané na to, že nedostanou materiální věc, bych přál, aby jich měli kolik si přejí. Problém s přáními je ten, že sice můžem dostat to, co chceme, ale může se stát, že pak nebudem mít dostatek těch opomíjených věcí a to proto, abychom si uvědomili, co je důležitější. Je dobrý si tohleto uvědomit než budeme nadávat, jak to stojí za hov... 
Není tady

Kiara napsal(a):
Heleno, já sice nevím, co očekává "slušná ženská", ale osobně nevidím nic neslušného na tom, když mě partner občas vyvede na oběd nebo na večeři a semo-tamo z něj vypadne nějaká drobnost
Nejsem sice Helena
, ale: Co když je ten pán ženatej?
Není tady
Baby jste mega, fakt poučná diskuze
zažila jsem oboje, skoro zlatou klec - dárků až do aleluja, dovolenky, výlety, ale jaksi strádala dušička
a teď jsou vánoce, narozeniny, svátky bez dárků, jen s pusou a tím, že mě obejme a řekne jak moc mě má rád
ale jsem jaksi šťastnější a spokojenější
ale každý to máme asi jinak 
Není tady

Mikeš napsal(a):
Kiara napsal(a):
Heleno, já sice nevím, co očekává "slušná ženská", ale osobně nevidím nic neslušného na tom, když mě partner občas vyvede na oběd nebo na večeři a semo-tamo z něj vypadne nějaká drobnost
Nejsem sice Helena
, ale: Co když je ten pán ženatej?
Můj partner je volnej, protože já ženáče nerada, Mikešku ... 
Není tady

Nuni napsal(a):
Baby jste mega, fakt poučná diskuze
zažila jsem oboje, skoro zlatou klec - dárků až do aleluja, dovolenky, výlety, ale jaksi strádala dušička
a teď jsou vánoce, narozeniny, svátky bez dárků, jen s pusou a tím, že mě obejme a řekne jak moc mě má rád
ale jsem jaksi šťastnější a spokojenější
ale každý to máme asi jinak
Já jsem si taky dárků užila zpočátku měrou vrchovatou (podle hesla "Když ptáčka lapali, pěkně mu zpívali) a z vlastní zkušenosti můžu říci, že dárečky taky nejsou všechno. Vztah, ve kterém jsem je o vzájemné úctě, porozumění, pochopení, přítel se mi snaží udělat čas od času radost třeba nějakou drobností, ale kvůli tomu s ním opravdu nejsem 
Není tady
Nechapu, jak muze nekoho drahy darek privest do rozpaku? Proc? Neznamena to zadny zavazek. A pokud si to ten davajici mysli, tak ma smulu, protoze me si tim nekoupi.
Ja darky dostavam a davam rada, pokud to nekdo ma jinak, tak s nim proste byt nemuzu.
I kdyby me daval nevim kolik lasky a pozornosti, jak pise Kalik, materialni darek to nenahradi, protoze tu lasku a pozornost muze jen hrat a to ho to potom prijde hodne levne.
Zatimco ja na nem prodelavam....
Není tady

Kiara napsal(a):
Můj partner je volnej, protože já ženáče nerada, Mikešku ...
Však nic proti ničemu 
Jen... kdysi dávno, v dobách, kdy jsem na nějakou nevěru, či milenku, neměl ani pomyšlení, mi osud přivál do cesty ženu, se kterou jsem nikdy nic neměl, ale krásně jsme si spolu pokecali
... říkala mi, že si občas dopřeje milence, ale že všechno vždycky platěj napůl. protože je jí blbý, aby kvůli ní okrádal svoji rodinu... na tohle může mít samozřejmě každá z vás jinej názor, ale já tvrdím - klobouk dolů před takovouhle ženskou...
Není tady
venuše napsal(a):
Nechapu, jak muze nekoho drahy darek privest do rozpaku? Proc? Neznamena to zadny zavazek. A pokud si to ten davajici mysli, tak ma smulu, protoze me si tim nekoupi.
Ja darky dostavam a davam rada, pokud to nekdo ma jinak, tak s nim proste byt nemuzu.
I kdyby me daval nevim kolik lasky a pozornosti, jak pise Kalik, materialni darek to nenahradi, protoze tu lasku a pozornost muze jen hrat a to ho to potom prijde hodne levne.
Je dobré mít vždycky jasno v tom, co chci od partnera, i od života obecně. Jak přesně si partnerský vztah představuju a co je v něm pro mě důležité.
Ty jsi to tady venuše teď definovala jednoznačně, možná že sis to i díky tomuhle vláknu sama v sobě ujasnila.
Lidé jsou různí a proti gustu žádný dišputát.

Tak teď už jen podle tohoto klíče hledat. Hodně štěstí. 

Mikeši, ano ... když jde o nezávazný vztah pouze za účelem vzájemné výměny slasti, ona je vdaná a on ženatej, takže se jedná akorát o občasné odskočení si od rodinného krbu ... proč ne. Ta paní k tomu měla pádnej důvod, protože se jasně na svoje milence nechtěla vázat a dárečky za určitých okolností zavazují, takže si pravidlem "každej za svý" jasně vymezila mantinely.
Ovšem tady se vyjadřujeme k venuši, která měla oficiální vztah, vadilo jí, že jí přítel nejenomže "nedává dárky" (což se nakonec ukázalo jako zástupný problém) ale ukázalo se, že ani v ostatních směrech pro ni není žádným přínosem a v podstatě na ní pouze participuje.
Není tady

venuše napsal(a):
Ale no tak, venuše ... zkus si to otočit ... co kdyby Ti dával Tvůj přítel materiálních dárků každej měsíc plnej koš, ale lásky a pozornosti by ses od něj na to konto nedočkala, hm?!?
Já znám manžele, kde byl manžel proutník non-plus-ultra, typickej venkovskej macho, své manželce bezostyšně zahejbal a když se nějaká ta nevěra holt provalila, tak manželka vždycky dostala za každou nevěru zlatej prstýnek (co dostávala milenka, opravdu nevím
)
Tebe by bavilo dostávat například zlaté šperky - ale za takovouhle cenu
?!?
Upravil(a) Kiara (5. 12. 2010 22:45)
Není tady
Kiara napsal(a):
venuše napsal(a):
Zatimco ja na nem prodelavam....Ale no tak, venuše ... zkus si to otočit ... co kdyby Ti dával Tvůj přítel materiálních dárků každej měsíc plnej koš, ale lásky a pozornosti by ses od něj na to konto nedočkala, hm?!?
Já znám manžele, kde byl manžel proutník non-plus-ultra, typickej venkovskej macho, své manželce bezostyšně zahejbal a když se nějaká ta nevěra holt provalila, tak manželka vždycky dostala za každou nevěru zlatej prstýnek (co dostávala milenka, opravdu nevím)
Tebe by bavilo dostávat například zlaté šperky - ale za takovouhle cenu![]()
?!?
Klidne. Protoze tim by mi dal najevo, ze o me stoji. Dokazala bych mu odpustit, i kdyz by vy.sukaval jinde....
Me nejake city a ty kecy okolo moc nezajimaji, pro me jsou dulezity ciny!
Není tady
neumím si představit, jak bys domů propašovala třeba norkový kožich a následně to vysvětlovala manželovi, jak jsi k němu přišla
Mňo, mám to jednodušší v tom, že můj spolubydlící by se nezajímal, takže nějaké pašování a vysvětlování nepřichází v úvahu... a kdyby přece jen čirou náhodou vznesl dotaz, odpověď by zněla, že je to výhodný nákup od kamarádky či ze sekáče
Troufám si odhadnout, že by dál nepátral...
na sexík najdeš sto chlapů... Z tý stovky se najde hodně mužů, kteří jsou galantní a koupí krásný parfém nebo botičky, jen tak pro radost.
Inu, pokud ti jde o pouhou výměnu sekretů, pak ano. Ovšem parfémek nebo botičky v tomto případě nebývají "jen tak pro radost", ale poměrně jednoznačně vymezují postavení obou zúčastněných.
Protoze tim by mi dal najevo, ze o me stoji. Dokazala bych mu odpustit, i kdyz by vy.sukaval jinde
Počkej - tvůj partner bude něco jako obecní kozel a projde mu to, když po každém připuštění navalí pár deka zlata, protože tím dává "najevo, ze o me stoji"? Teda jak jsem stará, tak jsem naivní, páč si myslím, že zájem se vyjadřuje podstatně jinak.
Me nejake city a ty kecy okolo moc nezajimaji, pro me jsou dulezity ciny!
Činy??? Majetek jsi chtěla napsat, ne? Majetek ve tvém výhradním vlastnictví.
Není tady

Myslím, že Bloss to napsala naprosto dokonale. Venuše, jak se zdá, ví, co od chlapa chce a teď už jen zbývá takového najít. Já mám na partnerku jiné nároky a třeba právě ty nároky jsou nevstřebatelné pro Venuši, stejně jako její pro mě. Nemusíme souhlasit, stačí, když budeme respektovat to, že každý to má prostě jinak 
Není tady

KALIK napsal(a):
Kiara napsal(a):
KALIK napsal(a):
A jéje, jak to tak vypadá, tak zrcadla opět fungují a dámy, co si stěžují na "deficit" dárků, by se měly nejdřív zamyslet nad sebou a až pak kritizovat ostatní.
KALIKu, já už jsem to tady psala dříve.
Ty dárky jsou jen zástupný problém, kteý signalizoval, že ve vztahu bylo celkově něco špatně.
Všechny ženské nejsou jenom dárkůchtivé chtivice, které se s chlapem rozejdou JENOM PROTO, že z ubožáka "nic nekouká"Ano, pokud jsou dárky zástupný problém, tak by bylo vhodnější řešit pravé problémy a nazývat věci pravým jménem. Pokud jde o dárky, tak dárek není jen nějaká materiální věc a asi si víc cením těch nehmotných věcí, jako je porozumění, láska atd. Dámám, co jsou naštvané na to, že nedostanou materiální věc, bych přál, aby jich měli kolik si přejí. Problém s přáními je ten, že sice můžem dostat to, co chceme, ale může se stát, že pak nebudem mít dostatek těch opomíjených věcí a to proto, abychom si uvědomili, co je důležitější. Je dobrý si tohleto uvědomit než budeme nadávat, jak to stojí za hov...
Těch opomíjený věci ti dá každej ženáč plnou náruč....................protože miluju tě nic nestojí a oni to opakují pořád dokola, aby dostali svoje, Takových ctitelů by se našlo mnoho ,ale to bychom měly ten orgán moc opotřebovanej .
Jak chceš dokázat , že ji miluješ jinak než slovy ? Slova jsou jen slova ......Když koupíš dárek, dáš jí najevo lásku a dáš ji energii. Peníze jsou energie , když kalkuluješ a jdeš tam s tím, že nic nedáš, tu energii jí sebereš .
A hlavně jde o to, na co by ten chlap byl? Koukni se kolik tady na Babi je schopných ženských , který vychovávaly samy dítě se vším všudy, vydělaly, vychovaly , chlapa nepotřebovaly, naopak měly s nima jen problémy a starosti navíc. A takový jsou i všude v reálu.
.Na co jsou muži užiteční pokud nechtějí ani dávat dárky a živit ženu a děti ?
KLidně by mohli být v rezervaci a občas bychom, kdyby na nás přišly chutě , některého z nich vybraly, užily si s ním víkend a zase ho zavřely .............přestalo by se válčit, zábíjet , mučit děti a zvířata , skončili by pedofilové ..........svět by byl krásnej.
Není tady
KALIK napsal(a):
Myslím, že Bloss to napsala naprosto dokonale. Venuše, jak se zdá, ví, co od chlapa chce a teď už jen zbývá takového najít. Já mám na partnerku jiné nároky a třeba právě ty nároky jsou nevstřebatelné pro Venuši, stejně jako její pro mě. Nemusíme souhlasit, stačí, když budeme respektovat to, že každý to má prostě jinak
Kaliku......super....super
a neurážet.....a nenapadat......
je poučné to tady číst......člověk si hned uvědomí, že.......
a je rád, že to má takto......
Není tady

KALIK napsal(a):
Právě proto dnes odchází tolik mužů od rodin..........protože podvědomě cítí, že jsou tam pátý kolo u vozu , že ta ženská obstará všechno, jak píše Bloo i dárky si koupí sama, nebo je skromně odmítá, děti uživí sama , vychová...........ten chlap cítí že je nevyužitej a jde někam , kde po něm chtějí dárky a prachy , aby zase mohl být šťastnej a užitečnej.
Všimněte si, že často se manželka hrozně diví jak manžel solí milence a obskakuje ji a nakupuje s ní............protože ona všechno uměla a zařídila , tak on si přišel navíc a měl malý sebevědomí .
Ten chlap si přijde užitečnej, když přinese dárek a vy mu tu radost berete .
Já to beru i podle sebe, já třeba vymýšlím a aranžuju dárky , vymýšlím různý fígle , jak nazdobit dárek, aby i když není drahej, aby vypadal krásně ...........a kdybych s ním přišla a ta dotyčná mi řekla, dárky si nebudeme dávat , tak bych o tu radost přišla, měla bych chudší život. Dávat dárky je užasnej zážitek, když vidíš ty svítící oči a udiv.
Upravil(a) Rosakosa (6. 12. 2010 7:59)
Není tady