29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vynechala mi mestruace, už 2 týdny jsem to nedostala. S přítelem nepoužíváme žádnou antikoncepci, použe přerušujeme (vím, že je to velmi nespolehlivé, ale mě to až tak nevadí , cítím se naprosto zdravě, nic mě nebolí, takže bych vyloučila všechny záněty močáku a pod... Jediné, co mi nesedí, tak těh. test je negativní (citlivost 10 mlU/ml), což si myslím, že by se po takové době už mělo projevit... Je pravda, že cyklus jsem nikdy neměla pravidelný, ale v posledním roce a půl už to bylo +- 3 dny maximálně. Máte někdo zkušenosti?
Není tady
ahoj utikej k lékaři ať ti projistotu udělá ultrazvuk a krevní testy. mohla by jsi mít mimoděložní těhu. nebo normální ale hodně malinkáté každopádně bych vyhledala lékaře
Není tady