|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

misha88 napsal(a):
Hani čau, se přidej viď, ty dlouhánko
!!
Tak já se přidávat nebudu, abych vám tu nekazila statistiku průměr plus minus 170 
Není tady

Dadu, kouká, že vás zítra čeká velký UTZ.Tak ať je vše OK a hezky mimíska vidíte 
Není tady

misha88 napsal(a):
hhanca napsal(a):
misha88 napsal(a):
Hani čau, se přidej viď, ty dlouhánko
!!
Tak já se přidávat nebudu, abych vám tu nekazila statistiku průměr plus minus 170
Jedině, že bych se přidala váhou, to mám tak nějak plus minus stejně 
Není tady

Ahoj kočky!!!
Misho oni jeli 5,5 hoďky tam a 6 zpět. Došel ko. ve 23:15, ale byla jsem ráda, že vůbec došel, den předtím byl ve Frýdku, a dneska zas do Brna, má to nějak tento týden nahromadě, a je zrovna takové hnusné počasí, se vyspím až zítra ulehnu, dřív nebudu spát v klidu.
Není tady
Hani, anička už dobrý, ještě trochu kašle, ale řádí jako černá ruka, jako by vůbec nebyla nemocná

no a ty vaše váhy a míry ... ehm .... mám z vás nejvíc
před třemi roky jsem strašně nabrala ze stimulky a ted to nejde dát dolů
a radši už mlčím, abych vám tu statistiku nerozházela 

Není tady

misha88 napsal(a):
Jak zápočky Hani? Už se vracíte dom??
Bojuju
Mám předtermíny zk pač jich nechci mít po vánocích zase hodně. Takže včera jsem měla, dneska a zítra taky...uffff...jdu pokračovat ve studiu 
Není tady

Ahoj kočenky!!!
Jo Gabu metr se ti fakt povedl.
Hlásím ráno bylo na jihu -11°C. Jak jinde?
Není tady

AHojky, konečně užívám příchod Vánoc
Už mám napečeno první 4 cukroví
Teďka koukáme na pohádky 
Není tady
Ahoj kočule, vy vůbec nekecáte .... tak asi pečete, či co ???? nebo že by tuleníčko tulení 
Mě je dneska nějak divně, až na zvracení ... já to jdu asi zaspat. PS: ale přejezená nejsem, to přísáhám 
Tak se opatrujte .... jo a ještě hlásím, že budeme mít holčičku

Není tady
Dadula napsal(a):
Ahoj kočule, vy vůbec nekecáte .... tak asi pečete, či co ???? nebo že by tuleníčko tulení
Mě je dneska nějak divně, až na zvracení ... já to jdu asi zaspat. PS: ale přejezená nejsem, to přísáhám
Tak se opatrujte .... jo a ještě hlásím, že budeme mít holčičku![]()
![]()
Jeee, gratuluji k holcicce 

A jinak preji at Te ta nevolnost rychle prejde 

Není tady
Kdepak 3, ale 4 ... psisko je taky ženká 
To ne, tohle není těhu, spíš nějaká mršina co na mě leze .... teď jsem do sebe hodila půl litra vody a krásně si brkla
a je mi líp, tak já nevím, možná mi tam malá na něčem leží, bo co 
Není tady
Isabel, na vzhledu nezáleží, hlavně na té chuti 
Není tady
Na ty se vyprdni .... takový mám nejradši 
Bych jim nedala ani ochutnat
Isabel, koukala jsem na nástěnku .... máš toho holka za sebou víc než dost. Osud si s váma pěkně zahravá ... moc mě mrzí čím sis musela projít. Je to jak ve špatným filmu, ale určitě bude mít dobrý konec. Moc Ti to přeju 
Není tady

Isabel napsal(a):
Dadula napsal(a):
Isabel, na vzhledu nezáleží, hlavně na té chuti
Vid
Ale nevim jestli by tohle uznala moje tchyne
ty jsou se svagrovou dokonalost sama
Ty jsou dokonaly dycky 
Není tady

Dadu, jinak gratulace k další holčičce...my byly doma taky 3, teda s mamčou 4 a ještě psisko fenka a jak byl tatínek rád 
Není tady