29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj kočky!!!
Hele Dadu, já mám teda zaručeně větší břuch(u mě je to asi věkem ) !!! U nás by ti řekly, že si líná se najest.
Není tady
Holky, neblázněte skoro 8 kg navrch ve 20tt No s Anet jsem už byla tak na 15kg
Já přibírám, ale na jiných částech těla, třeba pr.delka už není pr.delka ale obří pr..... , no a hlavně mám velký prsiska. Oproti těm jedničkám co mám .... no manža je v ráji
Ono to přijde, vám ses hodím foto za měsíc, dva ....
Není tady
Dadu 8 kg, to si děláš srandu a kde je máš? To si musela být strašně chudá ne.
Já teda s malým tolik neměla ani v sedmém měsíci snad, ale já mám dobrý základ.
Není tady
Ahoj!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Ahoj holky,
jen tak v rychlosti...Mishi, tu sem
Dadu, bříško paráda
já teď docela nestíhám, občas se připojím, něco počtu a zas letím, poprvé sme na vánoce sami a doma, tak si vychutnávám přípravy od pondělka pečeme, nejdřív sme jeli ke kamošce a dneska jedeme péct ke švagrové, tak čekám na babičku, aby sme ji nabrali....tak papa a valíme
Není tady
Ty jsi to napsala jako by jste ji chtěli nabrat na plech...
Já včera pekla ještě ořechové chroustíky a zkoušela jsem péct musli placičky, ale mám je dost mastné, nemáte někdo recept na lehčí variantu?
Není tady
misha88 napsal(a):
Budem rádi, hoď, se ti připomenem, tak hele 8kg třeba hore máš, ale fakt to není vidět a jdu se ti kouknout na ten zadek a prsa....aha tak prsa moc nejsou vidět
!! A zadek velký? No jak myslíš ty sebekritiko, já prostě chválím postavičk i pidi pupek
!! Kolik jsi vážila před otěhu můžu li se zeptat a jak jsi vysoká, jestli to není tajné..
Hele Misho a proč si myslíš, že ten zadek není vidět ???
Vážila jsem cca 61, měřím 171cm. Ale ještě jsem přibrala stimulací a tak vůbec před IVF cca 4kg.
Při Anetce jsem přibrala 25kg !!!! Ale strašně rychle jsem to shodila ... asi dost zadržuju vodu, takže proto ty velký nárusty ... zatím si jak tuleň nepřipadám, ale veškerý věci mi jsou malý To neřeším,hlavně že je mimi ok a roste ...
Není tady
Misho ponožky měním častěji
Dadu to máš teda dost, ale na fotce vypadáš dost hubeně, ale tak hlavně papkej ovoce a zeleninku, ať má prcek vitamínky a dobře roste.
Není tady
No já mám dost těžký kosti, ale to je šumák .... vitamínky papám naprosto vzorově, proto nechápu, že mám už 14 dní ucpanej rypák
Není tady
Tak a já měřím 174 a z 52kg jsem přibrala na 64kg, a jsem tlustá - mám asi lehké kosti, pač vypadám tak na šestý měsíc těhu, a já nic.
Není tady
dinosaurus napsal(a):
Tak a já měřím 174 a z 52kg jsem přibrala na 64kg, a jsem tlustá - mám asi lehké kosti, pač vypadám tak na šestý měsíc těhu, a já nic.
Neblázni Dino, nemůžeš být tlustá, já jsem při 57kg a při mé výšce byla už hnusně vychrtlá ...
Jestli Ty nejsi moc sebekritická
Misho, na fotkách vypadáš hubeně, neblázni tak strašný to nebude
Není tady
Dadu fakt je mě dost, teďko ještě beru léky na žalůdek a mám pocit, že jsem zase něco přibrala, za chvilku už mě nebudů ani jedny rifle, úúú.
Není tady
Ahojky, nakukuju, rychle dočítám, nestíhám Ať už je pátek...už se těším až si užiju přípravy na Vánoce. Letos poprvé budu sama píct, tak snad se povede
Dárky ještě nemám...chybí tak půlka
...letos fakt hektický... Snad je u vác líp
Gábi, co Anička? Už zdravá? Jsem koukala jaká je pomocnice při pečení
Tu děláte nějakou statistiku váhy a výšky??
Není tady
Hani ti přeju ať se ti podaří cukroví, a když se ti něco nepovede, nic si z toho nedělej, mě se letos nepovedl první plech musli placiček(sem je měla véééliké).
Jinak jsem dneska ještě udělala linecké a ze zbytku bílků ještě kokosky, a už nepeču(nesmím bo teho bude moc), jen po neděli udělám nějaké nepečené.
Není tady
Jo jo, už sů na talířku poslední dvě, tak to asi nevadilo, ty už zase fuč, já čekám na manžu, jel do Písku a ještě nepřijel, vzhledem ke stavu silnic mám nervy.
Není tady
misha88 napsal(a):
Dino lepší veliké než černé
!!!
!!
jj taky si říkám...že černé je nejhorší varianta
Není tady