29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
misha88 napsal(a):
Luthi tak uvidime, jsou to kapky hnusný, ale zkusím
!! Ted mám teda Clostil takže to nebudu míchat..ale pak ano.Diky...Co Míša, jak se má?
Tak držím pěstičky! Vlastně všem tady
Míša se má krásně, běhá jako drak, je zdravý, prostě jsme neuvěřitelně šťastní, že to takhle dopadlo
Teď dávám dokupy sebe a brzy se k vám třeba přidám
Není tady
Gynex jsem taky zkousela, otehotnela jsem pomerne brzo, i kdyz tehu nevyslo. Ale asi to zas zkusim znova! Dik za pripominku. Vsechny si vas tady procitam, ale ted nejak nemam vubec cas reagovat. Preju vsem krane snazenicka pres svatky vanocni
Není tady
misha88 napsal(a):
Lúthien napsal(a):
misha88 napsal(a):
Luthi tak uvidime, jsou to kapky hnusný, ale zkusím
!! Ted mám teda Clostil takže to nebudu míchat..ale pak ano.Diky...Co Míša, jak se má?
Tak držím pěstičky! Vlastně všem tady
Míša se má krásně, běhá jako drak, je zdravý, prostě jsme neuvěřitelně šťastní, že to takhle dopadlo![]()
Teď dávám dokupy sebe a brzy se k vám třeba přidámTy jo druhý?
No pěkně..
Nojo, začínám se na něj těšit Ale vím, že mám břicho se vším všudy v háji, tak to musím nejdřív napravit a pak do toho půjdu
Není tady
misha88 napsal(a):
Čau zasněženci..taky u vás vánice? My jsme tady uplně zapadlí vlastenci...
Dnes BT ráno 36,9...predtim 36.4 a v čt 36.6.....může to být ovu? A jak ta BT stoupne tak to už je ale PO asi že? Jenže jsem neměřila v 5.30 jako ve všední dny ale až v 8.30 tak možná jestli to není i tím, nevím?? Nechtělo se mi řídit budíka..
AHoj Misho U nas je taky hrozny pocasi, napadlo uz min 20cm snehu a furt snezi, to jsem zvedava jak pojedu zitra rano do prace
S merenim BT nemam bohuzel skoro vubec zadne zkusenosti, tak Ti moc neporadim. Ale myslim si, ze kdyz Ti takhle stoupla, ze ovu asi prichazi. Jaka teplota byla dneska?
Drzim palce at to ovu je
Není tady
Mishi, odkaz mě nefunguje pokud jsi včera BT měřila později, tak teplota mohla být zkreslená, pokud je dnešní teplota měřená, tak jak ty první v 5:30, tak ovu určo bylo, je tam znatelný vzestup
pokud se ti ted teplota bude držet aspon 3dny vysoko, tak ti potom FF vyznačí ovulku. Držím palečky!!
Ahojky Isabel my jsme se tu ještě nepotkaly, tak tě vítám
a držím moc pěstičky, aby to tentokrát bylo ok!!
u nás nic nového slavili jsme o víkendu s rodinou moje narozky, dneska jsme byli pozvaní na oběd, špekuluji nad posledníma dárkama a píšu na seznam, ale ještě nemám nic koupeno
to až tak příští týden, jak bude mít manžel volno, snad na mě ještě něco zbyde
Noo a manžel se teď hooodně snaží, aby jsme na Silvestra byli příjemně překvapeni
.... no prostě pořád doufám v přirozené početí
Není tady
Ahoj holkýýý!!!
Chřipka na ústupu, teda snad. Tak jsem včera po o chrupkala, a pak jsem upekla rohlíčky a v sobotu perníčky, ať máme aspoň trošku cukrovíčka.
Jak jste na tom s pečením?
Není tady
mishi, no parádní zpráva takže ovu bude tak do dvou dnů, co, nebo tak nějak
tak se pěkně snažte
Není tady
Dobre ranko kocky,
Misho tak super, ovuse prichazi, tak zpacifikuj manzu - to by bylo aby z toho nic nebylo
dinosaurus napsal(a):
.........Jak jste na tom s pečením?
Dino, ja uz mam napecino, ted uz jenom nejaky nepeceny, Rafaelo koule, marokanky a chrupinky .... a finyto
Není tady
Já jsem taky nechtěla dělat moc druhů, ale nakonec se to zvrtlo ... no co, já do práce nechodím, takže mám na to čas
No s těma pohybyma to není tak horký, mám totiž placentu ve předu a ještě nízko, takže ikdyž se prcek mlátí o 106, tak já to necítím ... to už musí být. Občas něco málo, takový ťukání ... na pořádný pohyby si ještě asi počkám No a pupík, já Ti nevím, mě se zdá že to bude nějakej drobek, u A. jsem ho už měla pořádnej, teď pořád jako nic moc, když si nevezmu upnutý tričko, tak to není vidět .....
Tak snažení zdar a za 14 dní pozitivní test, jasňačka - ať máte na ty první společný "manželský" vánoce pořádnej dárek
Není tady
Misho, moc díky za radu ohledně spojení. Nakonec jsem něco vypátrala na IDOSu a Ronja psala, že ta 12-tka jede přímo na Veveří - je tam Centrum prenatální diagnostiky ... no a tam se potřebuju dostat.
Jinak já mám spíš problém se vymotat ze Zvonařky ... nevím, kterým směrem na tu zastávku šaliny ... co jsem koukala na fotky na IDOSu tak je to zastávka "směr město" .. no jenže já vím kudy se mám dát .. No nějak to vymyslím, kdyžtak se zeptám, mám pusu ne ???
Tý jo, to bude mazec
Není tady
Tak tady je ....
Upravil(a) Dadula (14. 12. 2010 14:55)
Není tady
Si říkám, radši ať mi roste pupík než ta část co je na druhý straně zad
Já se na tu mapu ještě juknu ... a uvidím podle počasí. Když bude docela ok počasí, tak mě poveze manža, když ne, tak to risknu tím busem ...
Není tady
Ahoj holky Dadu mas krasne brisko
Uz se taky tesim az budu mit takove.
Misho, drzim palecky at se vam to snazenicko podari !!!
No, me ceka ted testovani, ale uz ze svych predchozich zkusenosti si myslim, ze na 90% tehotna nejsem
Ale nevadi, vyjde to priste, vzdycky predtim se nam to povedlo hned prvni mesic a vzdy to spatne dopadlo. Tak
tohle bude ted jiny a urcite to uz vyjde
Jinak cukrovi, no ja mam upeceny rohlicky, linecky - jen ho slepit, a chci jeste udelat pernicky. No a neco dostanu od tchyne a od moji mamky, takze to nebudu prehanet
Taky u vas dneska tak snezi?? U nas hrozne, silnice za chvili budou neprujezdny, desim se uz ted co bude rano...
Není tady
dadul, takové břicho mám ted já a nejsem těhu
ty vůbec nepřibíráš
u nás nesněží
Není tady