29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
misha88 napsal(a):
Hani jsou nějaké nové foto bytu a jak matrace, spí se ok? U nás paráda..
Nové foto jsou, nevím co jsi viděla a co ne. Ty nejnovější jsem tam ještě nenahrála, tak snad po víkendu Ložnice hotová, v SO jsme spali poprvé
Matrace OK, jen M. říkal, že mohly být tvrdší, ale on je zvyklej na beton či co
Není tady
Ahoj děvčátka, jdu Vás pozdravit a zeptat se, jak se máte ???? Nějak nemám sílu dočítat ....
Co cukrovíčko a dárečky, všechno v běhu ???
Není tady
Ahoj holkýýý!!!
Dadu u nás v neběhu, mám chřipku.
Není tady
sluní, tak jaký byl včera dýchánek se S.?
Není tady
misha88 napsal(a):
U nas je zakaz solit silnice, takže tady břečka není (jezdí jen shrnovadlo prostě), ale dole v nížině už taky a po HK katastrofa.
A vy Isy na te chalupe ted bydlite trvale jako?
Hani jsou nějaké nové foto bytu a jak matrace, spí se ok? U nás paráda..
Ahoj Misho,
jj, predelali jsme baracek po manzelove babicce, bylo potreba to tady udrzovat, pres zimu topit a tak nas napadlo to tady dat do kupy Jen skoda, ze nas to nenapadlo driv, takhle se netisnime v garsonce, ale jsme pekne v baraku a jeste k tomu mame mega zahradu
Tesim se strasne na leto, az budeme travit vecery venku u ohynku
Jo a taky jsme si poridili stenatko, hec Zlatyho labradora, uz mu bude pet mesicu
Je to krasnej rostak
Není tady
čau holky, taks em včera šla ve 3 na kafe a v 6 sem chtěla jet v poklidu dom,ale jaksi se to zvrtlo a já dojela až ve 12 a ještě pro mě musel Viktor jet ale Gabi, bylo to fajn, nakonec se tam vyrojili kamarádi, tak sme si užili
teda já si užívala a všici se mi smáli, ale já sem zvyklá
Není tady
Ahojky ,sorry ,ze vam tu lezu
Isabel koukam ,ze mas pesanka ,ja taky si poridila jinak me ceka zitra laparka ,ted byl samovolny potrat takze ......
a to bylo i podezreni na mimodelozni ,ktere nakonec se nepotvrdilo
Jinak juz jste se vrhli na snazeni ,tak drzim pesti, at ten treti pokus je uspesny
Není tady
sima 75 napsal(a):
Ahojky ,sorry ,ze vam tu lezu
Isabel koukam ,ze mas pesanka ,ja taky si poridilajinak me ceka zitra laparka ,ted byl samovolny potrat takze ......
a to bylo i podezreni na mimodelozni ,ktere nakonec se nepotvrdilo
Jinak juz jste se vrhli na snazeni ,tak drzim pesti, at ten treti pokus je uspesny
Simo to je mi moc lito, posilam Ti objeti
Drzim TI moc palce at laparka dopadne dobre a at ten mimisek na pristi pokus uz konecne vyjde!!!!! A chod sem za nami kdykoliv budes chtit, radi Te tady uvidime
Dekuju mockrat za pesticky, u nas uz pujde dokonce o 4. pokus. Tak uvidime jak to dopadne tentokrat...
Jinak pejsan me zamestnava az az, je to nas milacek Copak mate za rasu vy?
Není tady
Tak me ceka za tyden testovani To jsem zvedava
Zatim to nedokazu odhadnout jestli se zadarilo nebo ne, obcas mi je spatne, obcas me zaboli prsa, ale spis to mam vsugerovany..... Nebudu tlacit na pilu, nebuduuu
......
Není tady
misha88 napsal(a):
Jen krapet
!! Poslala jsem ti tu SZ? Asi jo že..
jj poslala, snad brzo odepíšu...teďka letím žehlit.
Není tady
Jupí, Misha měří A tak Ti to vydrží
Jinak všem ahojda a Dino brzy se uzdrav
Není tady
Misho, úplně náhodou jsem tady zahlédla, žes doma vyhrabala Gynex (snažím se tady občas najít radu nebo povzbuzení pro jednu příbuznou, co se jí nedaří otěhotnět) a můžu jen doporučit! Jsem po něm otěhotněla vlastně okamžitě a to jsem před Gynexem pár let neměla ani ovulaci
Není tady