29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
misha88 napsal(a):
Ahoj, mám se hekticky, ale ok:)!! Se snážem nové to, že sme byli v CAR, takže máme za sebou konečně nějaká vyšetření, SPG horší pohyblivost, Horm.profil ok, ale v minulém cyklu třeba anovulace...předtím zase ovu ukázková. Takže asi tak. Doporučeno IUI. Teď beru Clostil..a zkusíme to ještě pár cyklů samo domo snážo..
Tak to je dobre, ze jste tam byli, aspon vite na cem jste a kde je asi ten zapeklity problem Ted uz jen aby vam pomohli
a zadarilo se
Drzim Ti moc a moc pesti a doufam, ze tady spolu vsechny snazilky zalozime min Podzimnatka 2011
Upravil(a) Isabel (5. 12. 2010 12:33)
Není tady
Isabel napsal(a):
misha88 napsal(a):
Ahoj, mám se hekticky, ale ok:)!! Se snážem nové to, že sme byli v CAR, takže máme za sebou konečně nějaká vyšetření, SPG horší pohyblivost, Horm.profil ok, ale v minulém cyklu třeba anovulace...předtím zase ovu ukázková. Takže asi tak. Doporučeno IUI. Teď beru Clostil..a zkusíme to ještě pár cyklů samo domo snážo..
Tak to je dobre, ze jste tam byli, aspon vite na cem jste a kde je asi ten zapeklity problem
Ted uz jen aby vam pomohli
a zadarilo se
![]()
Drzim Ti moc a moc pesti a doufam, ze tady spolu vsechny snazilky zalozime min Podzimnatka 2011
Jeeee ahojky Isi ,tak drzim pesti at uz to klapne
Není tady
sima 75 napsal(a):
Isabel napsal(a):
misha88 napsal(a):
Tak to je dobre, ze jste tam byli, aspon vite na cem jste a kde je asi ten zapeklity problem
Ted uz jen aby vam pomohli
a zadarilo se
![]()
Jeeee ahojky Isi ,tak drzim pesti at uz to klapne
Ahoj Simo , dekuju mockrat!!
Jakpak se mas?
Není tady
Ahoj kočenky!!!
Není tady
Chtelo by to tady trosku rozproudit Tak pro zacatek se treba pochlubte co mate uz za darky - ja jsem vcera na netu objednala nasim sadu keramickych nozu a hned jsem to vzala i tchyni. Pro manzela premyslim o nejake pekne mikine, moc nechceme utracet, protoze potrebujeme koupit pracku.
No a ted jeste poresit babicku s dedou a sourozence, ale to budou jen nejake drobnosti. V sobotu se chystame vyrazit do mesta, tak doufam, ze vsechny darky uz dokoupime a bude od toho pokoj
No a jeste mam jedno prekvapeni pro manzilka ... objednala jsem si lehce erot. pradelko, to aby nam to snazeni slo svizneji
Tak jsem zvedava jaky budu mit uspech
Není tady
čágos holky
já letos s dárkama sem na štíru nemám vůbec peníze, tak vyrábím růčo
ženskejm udělám košíky apod, dětem uháčkuju hračky, čepice apod
pro Luykho mám teda odrážedlo a maxi puzzle a chtěla bych mu uháčkovat Bořka stavitele, ale musím k babičce pro zbytky vln a manžovai mám dvd cimrmana (české nebe) a jemu bych chtěla nakreslit triko a snad ještě něco koupím (ale on nic nepotře¨buje!!!
) teda momentálně potřebuje datadisk na WOW (world of wordcraft), ale to vyjde někdy teď a byl by divnej, kdyby to dostal až na vánoce (protože všichni už to budou mít
)
Není tady
Ahoj kočenečkýýý!!!
Sluni to seš dobrá!!!
Já teda taky ještě nic moc nemám, pro mamku mám zatím spešl krém na bolavá záda, a zvažuju jestli jí k tomu koupit nějakou vůni, nebo nějaký šáteček, prostě něco na parádu.
Ségra bude mít nové punčošky(je sukňo-šatová) a šátek, krásný tyrkysový, akorát k jejímu kožíšku.
Pro tchýni nemáme vůbec nic a nevíme co, já navrhovala mobil pro seniory, pač na ten co má nevidí, a manža furt váhá, se do toho nepletu, je to jeho mamka.
Ludvíček už má schovanů autodráhu, a lego hrádek, bílé tričko(chce pořád bílé, už odepsala troje co chodí do školy)a dál asi nic, stejně furt zlobí.
No a manža jestli mě naštve tak dostane úsp.orné žárovky. Jinak mám v plánu sehnat knížku nebo dvd o druhé světové válce, pač ho to zajímá.
Ufff.
Upravil(a) dinosaurus (7. 12. 2010 8:32)
Není tady
Ahoj Míšo, hele jestli ten útvar nebyl s přílišného snažení, kdoví co děláte
Na bolístku posílám
Není tady
dinosaurus napsal(a):
Ahoj Míšo, hele jestli ten útvar nebyl s přílišného snažení, kdoví co děláte
![]()
![]()
Není tady
tak dočítám pomalu...koukám, že dárky už pomalu máte. Já už taky pár mám, ale letos si to nějak neužívám, ani mi moc nedochází, že budou Vánoce. Škoda, že je to před Vánocema dycky tak hektický vše...si to pak ani nestihnu užít
A co sníh u vás??? v Praze šílená břečka...
Není tady
misha88 napsal(a):
čau Hani... já taky nějak nestíhám že jsou skoro za čtrnáct dní vánoce!!!Dárků málo...ale ono jich vic nebude
!
Písnu SZ.
jj mi to říkej, nevím, co se učit dřív Ale snad nějak zvládnu a po Vánocích budu mít jen 4 ZK. To by bylo fajn. U nás taky letos Vánoce chudé. Holt máme pod stromeček opravený byteček
A to není málo.
Takže kupuju spíš drobnosti.
Není tady
Ahoj holky, no o penezich mi ani nemluvte My predelavali chalupu a jsme taky bez penez, ale zase mame hezky bydlenicko
Jinak u nas je taky priserna brecka, nesnasim tohle obdobi, kdyby aspon ten snih vydrzel byt bilej a ne cernej, no hnus
Není tady