1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Leni, mně se malý oprudil párkrát po atb. Měl takové červené mokvavé pupínky a puchýřky. Mě teda nenapadlo přejít na papírovky
, vdycky jsem to přeléčila mazáním, větráním, častějím přebalováním. A jetě jsem v tom případě dávala na zadeček jen přírodní matro, take ne kapsovky s flísem, ani flísové separačky.
Není tady
lenkaB napsal(a):
holky, jdu na radu - stalo se vám někdy, e by děti byly při látkovkách moc opruzené (jakoe opravdu do krve)? naí malé asi rostou zuby, protoe pořád kadí a v látkovkách začla mít místy opruzeniny a skoro do krve, tak jsem přela na látkovky a postupně se to zlepuje... ale mám trochu strach se vrátit k látkovkám, aby se jí to zas neoprudilo
máte některá podobnou zkuenost?
Mě se oprudí vdy, kdy leze zub, na chvíli přejdu na jednorázovky, sem tam na kratičkou dobu jsem dala látkovky, hodně přebalovat, hodně mazat, střídat mastičky (imazol, pityol)... Jakmile byl zub venku tak bylo po opruzenině.
Já teď vytáhla nočníček, e budeme zkouet posedávat, ale pěkně jsem narazila. Nevydrí na něm sedět ani sekundu. Bojkotuje...
Take já troičku chápu to mylení babiček a maminek, zvykat dětátko pěkně odmala. Nesouhlasím samozřejmě s nějakou násilnou formou.
Není tady
Taky souhlasím. Já na něj Terezku dávala od 10 měsíců. A i přes to, e jsme se v pohodě odplenkovali a ve dvou letech, tak u od roka chápala, e se do něj čůrá a krásně na něm seděla...
Není tady
Abby kolik cm x cm jsi stříhala tu Irmu na ty separačky?
Není tady
Děkuji Abby a Alie za doporučení paní z MMB, včera jsem objednala a dneska si byla pro vloky, jsou kráááásné !
Ale dala jsem to do patného chlíva....
Upravil(a) mag (8. 11. 2011 11:43)
Není tady