|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Leni, mně se malý oprudil párkrát po atb. Měl takové červené mokvavé pupínky až puchýřky. Mě teda nenapadlo přejít na papírovky
, vždycky jsem to přeléčila mazáním, větráním, častějším přebalováním. A ještě jsem v tom případě dávala na zadeček jen přírodní matroš, takže ne kapsovky s flísem, ani flísové separačky.
Není tady
lenkaB napsal(a):
holky, jdu na radu - stalo se vám někdy, že by děti byly při látkovkách moc opruzené (jakože opravdu do krve)? naší malé asi rostou zuby, protože pořád kadí a v látkovkách začla mít místy opruzeniny až skoro do krve, tak jsem přešla na látkovky a postupně se to zlepšuje... ale mám trochu strach se vrátit k látkovkám, aby se jí to zas neoprudilo
máte některá podobnou zkušenost?
Mě se oprudí vždy, když leze zub, na chvíli přejdu na jednorázovky, sem tam na kratičkou dobu jsem dala látkovky, hodně přebalovat, hodně mazat, střídat mastičky (imazol, pityol)... Jakmile byl zub venku tak bylo po opruzenině.
Já teď vytáhla nočníček, že budeme zkoušet posedávat, ale pěkně jsem narazila. Nevydrží na něm sedět ani sekundu. Bojkotuje...
Takže já trošičku chápu to myšlení babiček a maminek, zvykat dětátko pěkně odmala. Nesouhlasím samozřejmě s nějakou násilnou formou.
Není tady
Taky souhlasím. Já na něj Terezku dávala od 10 měsíců. A i přes to, že jsme se v pohodě odplenkovali až ve dvou letech, tak už od roka chápala, že se do něj čůrá a krásně na něm seděla...
Není tady

Abby kolik cm x cm jsi stříhala tu Irmu na ty separačky?
Není tady
Děkuji Abby a Ališe za doporučení paní z MMB, včera jsem objednala a dneska si byla pro vložky, jsou kráááásné !
Ale dala jsem to do špatného chlíva.... 
Upravil(a) mag (8. 11. 2011 11:43)
Není tady