21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Danus, já Tě taky rozhodně nenutím, i kdy to tak moná vypadá. Jen jsem si říkala, e kdy si doma někdo sám ije vkládačky, tak o tom asi rozhodnutý je, ale je to Tvoje věc. Já bych se u holčičky bála srůstů, četla jsem, e něco takového v papírových plenkách hrozí. Ale to Tě proboha nechci strait!!
Není tady
Mari, já myslím, e tohle je hloupost. Nezpůsobujou to papírovky, ale to, e v papírovkách lidi nechají dítě klidně půl dne.... Vak to neproteče, co z toho, e má dítě mezi nohama půkilový balík několik hodin staré moči A pak se diví. V látce to samozřejmě nejde, tam se musí přebalovat častlo
Není tady
Abby, já se rozhodně nechci hádat , tolik nastudovaný to nemám, ale zrovna dnes jsem četla toto:
Zdravotní důvod je pro maminky určitě nejdůleitějí.
- jednorázové plenky jsou plné chemie, příli vysuují pokoku (vysuují i přirozenou vlhkost pochvy, co můe vést a ke srůstům), jsou neprodyné a je v nich vyí teplota (u chlapců to můe mít vliv na pozdějí plodnost). Jednorázové plenky jsou často i zbytečně parfemované, co můe jen přispět k dalímu podrádění citlivé pokoky miminka.
zdroj zde http://www.nejenprodeti.cz/proc-pouzivat-latkove-plenky
Není tady
Já se taky nehádám Něco z toho pravda asi bude, ale určitě se to znásobuje délkou pobytu v jedné plence. Myslím, e pokud se často přebaluje, tak by to neměl být zase tak velký problém. Sama jsem měla jedno dítě celé dva roky v jednorázovkách a nikdy nebyl sebemení problém.
Paradoxně jsem zatím měla více problémů s látkovkama (ale tam za to nejspí mohl ten sliz, do té doby bylo vechno v pohodě).
Ale samozřejmě jsem přesvědčená, e látkovky jsou lepí, jinak bych s nima nezačínala
Není tady
určitě je humus nechat dítě ve pinavé plence, a u je papírová nebo látková.
to jsme toho zase nakecaly a já prdlajs udělala
Není tady
Mari já zas dumám, kdo bude dítko na BKM dret nad umyvdlem, jak bude teí a těí, ale stále jetě né způsobilé sedět prdítkem na nočníku. Mimochodem, tchýně děti vysazovala na nočník jetě jako nesedící, snad před estým měsícem - hezky je plínkou zlehka přivázala v rohu postýlky ke pruslím, aby z něj nespadli, no mě málem vypadly oči z důlků kdy mi tohle říkala , at ije zdravá páteř!! Jo, ale byli brzo bez plen. Mi to říkala na moji BKM, e dělala vlastně něco "podobného" ... no je to na
.
Já mám lutou a zelenou kapsovku..
Není tady
mish.... to je něco stranýho!!!!
pro BKM u těkých a nesedících dětí se pouívá toto http://www.branakdetem.cz/cinsky-nocnicek-evropsky.htm u dlouho to plánuju koupit, stále jsem se k tomu nedokopala
vlastně se to dá pouívat u na malý miminka, třeba při kojení
jaký má ty kapsovky?
A Tobě se nebude po látkování stýskat?
Upravil(a) MariR. (28. 10. 2011 10:04)
Není tady
Nočníček znám, má ho Kikuka.. uvidíme, mně se líbila miska od Tescomy ta silikonová, e jde sklapnout a je tak super přenosná...ale za 500kc asi né
Mně zatím vyhovuje to umyvadlo, e to hned spláchnu a hned pod kohoutkem i opláchnu prdku.
No stýskat, myslím e budu ráda, e začne zvládat nočníček či záchod:D!! A zas si fiknem látkovky u druhého, bude li nějaké...
Bum GENIUS mám kasovky... http://nejenprodeti.cz/bum-genius-jedno … ch-zip-622 Tyhle, dvě z druhé ruky..
Upravil(a) misha88 (28. 10. 2011 11:30)
Není tady
Upravil(a) MariR. (29. 10. 2011 22:57)
Není tady
Hlavně se Mika blíí jetě víc půl roku ne roku...a prostě na ně prď. Já teda v roce asi nebyla bez plen, nemyslím si e to bylo pravidlem u větiny dětí...někde asi jo. Ve vaí rodince asi zrovna jo. A prostě ty to tak nemá, mít nebude, nevadí ti to...tím bych argumentovala. Ale jednou a dost. Přítě u bych řekla, e jsme o tom u snad mluvili a tím je věc vyřízená a tečka. a třeba odcházet kdy se na to stočí hovor a zůstat kdy bude hovor o něčem jiným. Tím snad pochopí ne?
Není tady
Upravil(a) MariR. (29. 10. 2011 22:58)
Není tady
No taky síla!! Moná k tobě bude máma shovívavějí ne ke snae...
Není tady
Mari, to je hrůza Já měla z něčeho podobného velký strach u tchýně. V půlroce nám koupila nočník a celkově je dost rázná a hodně si prosazuje svou.... Kdy byl Terezce rok, tak začala něco mluvit o vysazování...atd. Ale nakonec, kdy se Terezka odplenkovala přesně ve dvoiu letech během jediného týdny, tak z toho byla v oku a straně ji chválila jak je ikovná
Tak jsem z toho byla vedle. Je fakt, e tohle byla jediná věc, kterou nijak zle nekomentovala...
Snachy je mi líto, znám (u jiných situací) jaké dokáe udělat tchýně snae pekko Ale stejně jak radí holky, řekla bych, e to jsou moje děti a chci si je vychovat podle svého, e oni u si své děti vychovaly a určitě se jim taky nelíbilo, kdy jim do toho někdo kecal...
Není tady
.
Upravil(a) MariR. (29. 10. 2011 22:58)
Není tady
Holky k tomu BKM .... vůbec nemusíte kupovat extra nočníčky. Já koupila normální pro malé pr... a nad ten jsem vdycky Danyho dala. On byl v klubíčku a já si ruku opřela o tu irokou zadní stranu nočníku .
Kdy byl pak větí, jeho zádíčka jsem opřela o svoje břicho a zadeček decentně opřela o tu irokou stranu nočníku, aby cítil, e u můe, e u jsme nad nočníčkem, a rukama jsem drela stehýnka
Jeeeezuskote, ten je tady maličkej
to u není ani pravda
Není tady
Je to tenhle nočník pro malé pr...
POTT od Reer.de
Není tady
já nala dvě verze toho čínského a to a
stojí směných 80kc
Peti Dany krásnej, kolik mu tam je?
Upravil(a) misha88 (28. 10. 2011 20:29)
Není tady
Holky nočníčky pro opravdu malinké zadečky mají v Ikee. Červený a zelený, stojí asi 40kč. Před týdnem jsem ho tam kupovala pro Dorotku
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/60131569/
Není tady
holky, dáváte do Flipek k origo vkládačkám stay dry jetě nějakou dalí savou plenu?
Upravil(a) MariR. (29. 10. 2011 23:01)
Není tady
holky, jdu na radu - stalo se vám někdy, e by děti byly při látkovkách moc opruzené (jakoe opravdu do krve)? naí malé asi rostou zuby, protoe pořád kadí a v látkovkách začla mít místy opruzeniny a skoro do krve, tak jsem přela na látkovky a postupně se to zlepuje... ale mám trochu strach se vrátit k látkovkám, aby se jí to zas neoprudilo máte některá podobnou zkuenost?
Není tady
Leni mě se to v látkovkách nikdy nestalo.
Mari teď u do flipek dávám klasik čtverec a do něj vkládám tu SD Flipku jako v kládačku. Bavlnu chci aby měl na pr.... Dřív to nebylo nutné.
Není tady
teodora napsal(a):
Peti, to je parádní fotka.
kuju
Není tady