21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Abby, má SZ.
Mish, díky.
Není tady
misha88 napsal(a):
MariR. napsal(a):
Abby, tak já si jich pár vemu, jetě promyslím, kolik. Dají se někde sehnat samotný svrchňáky flip?
Miri daji, nejenprodeti.cz prodavaji za 399kc FLIPKU + jednu SD plinku, ale kdyz pani napises e chces samotnou flipku, proda ti ji za 310kc... a tady http://www.brouczech.cz/obchod/moderni- … rvy_2.html taky prodavaji Flipky (sadu) a kdyz jim napises ze chces jednu jen flipku bez pliny, tak ti ji prodaji za 290kc... vyzjisteno!!
Není tady
Jsem ti to proflákla Danu vid, ale kdy se ptali, ...ano ověřeno tady Danukou
Není tady
Třebe kdy bude víc zájemců tak je napadne dát je do nabídky normálně samotný
Není tady
Mish, já jetě nevím, ptala jsem se Abby, jestli by nepřihodila jetě svrchňáky flip
, ale vech devět určo ne.
Není tady
Danuskaxy napsal(a):
Třebe kdy bude víc zájemců tak je napadne dát je do nabídky normálně samotný
![]()
a remcali nebo byli v pohodě, kdy jsi chtěla jen ty pulky?
Není tady
Byli v pohodě, v obou obchodech, ochotní, vstřícní .
Není tady
Marí, u jsem ti odepsala. Flipky svrchňáky nedám, mám opravdu jen troje a neustále vyuívám A jetě+ si občas říkám, e by byly moc fajn jetě jedny, zase v nějaké jiné pěkné barvičce...
Není tady
Jaké má barvičky? Točí dvoje a dalí jedny jsou v pračce a stejně nevychází ?
Není tady
abby, má SZ
Není tady
Mish, ale jo, vycházím, a i kdyby ne, tak mám jetě jedny flísáčky, kdyby něco...Ale prostě by se mi líbilo mít jetě jedny dalí, vak to zná, ne?
Mám dvoje tmavě růové a jedny oranové... Líbily by se mi třeba zelené....
tak jetě 5ks Flip Stay dry je k mání
Není tady
Já mám tmavě růovky a tmavě modré...a zelené nám taky chybí no
Není tady
já mám světle modrý holky, klukovi byste pořídily luté nebo oranové?
Není tady
oboje , já víc lutý...ale ani jedna z těch barev není nijak holčičí, aby ji nemohl mít kluk!!
Není tady
Mari, si spíe ty luté. Ale jinak já jsem na zelenou, tak určitě zelené
lutou a oranovou mám kapsovku, a vypadají taky moc hezky. A pak jednu bílou se srdíčkama
Není tady
to ví, e bych chtěla oboje, ale kde na to vechno, co se mi líbí, brát
Upravil(a) MariR. (27. 10. 2011 22:22)
Není tady
holky, víte, co mě napadlo?
no, ne e bych si myslela, e bude Mía v roce bez plen, jak bývala nae generace, ale a bez těch plenek jednou opravdu bude, mě se bude po tom látkování stýskat!
a nevím, jestli pořídíme druhý mimčo, abych se náleitě vyřádila
Upravil(a) MariR. (27. 10. 2011 22:26)
Není tady
Mari, věří, e moje touha po třetím dítku se znásobila pouíváním látkovek? Hlavně proto, abych si to látkování uila hned od narození.... Ale já měla třetí v plánu i dříve, jen teď u jsem pevně rozhodnutá
Není tady
Já chtěla světle zelené, a na druhým místě luté, ale ani jedny neměli skladem a e je teprve budou objednávat z Irska a neví kdy přijdou tak nakonec máme oranové .
Holky stejně vás obdivuju, e vás to látkování tak baví
.
Není tady
abby, má můj obdiv. Ne proto, e zvládne látkovat s mimčem, kdy u 2 dítka doma má, ale vůbec kvůli pořizování si třetího dítka. Tak snad tahle diskuze bude ivá jetě dlouho
i kdy.... vlastně kvůli tomu, e zvládne látkovat se třetím mimčem, taky
Upravil(a) MariR. (27. 10. 2011 22:40)
Není tady
danus, a co by Ti pomohlo, aby Tě to taky tak bavilo?
a jsou pěkný ty oranový? Je barva podobná jako na fotu? nebo jetě hezčí...?
Upravil(a) MariR. (27. 10. 2011 22:38)
Není tady
Danu, ale jestli se do látkování nutí, tak to nedělej. Aby se ti to brzy spíe neznechutilo. Nikdo ti neříká, e musí. Jestli ti více sedí jednorázovky, tak je pouívej Já nepatřím k těm, co si myslí, e kdy dítěti nasadí jednorázkovku, tak mu snad zplesniví zadek, nebo něco podobného (s podobnými názory jsem se na netu opravdu setkala...)
Vidí, Mari by je hned odkoupila
Upravil(a) Abby21 (27. 10. 2011 22:42)
Není tady