|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Abby, máš SZ.
Mish, díky. 
Není tady

misha88 napsal(a):
MariR. napsal(a):
Abby, tak já si jich pár vemu, ještě promyslím, kolik. Dají se někde sehnat samotný svrchňáky flip?
Miri daji, nejenprodeti.cz prodavaji za 399kc FLIPKU + jednu SD plinku, ale kdyz pani napises že chces samotnou flipku, proda ti ji za 310kc... a tady http://www.brouczech.cz/obchod/moderni- … rvy_2.html taky prodavaji Flipky (sadu) a kdyz jim napises ze chces jednu jen flipku bez pliny, tak ti ji prodaji za 290kc... vyzjisteno!!

Není tady

Jsem ti to proflákla Danu vid, ale když se ptali, ...ano ověřeno tady Danuškou

Není tady

Třebe když bude víc zájemců tak je napadne dát je do nabídky normálně samotný

Není tady

Mish, já ještě nevím, ptala jsem se Abby, jestli by nepřihodila ještě svrchňáky flip
, ale všech devět určo ne.
Není tady

Danuskaxy napsal(a):
Třebe když bude víc zájemců tak je napadne dát je do nabídky normálně samotný
![]()
a remcali nebo byli v pohodě, když jsi chtěla jen ty pulky?
Není tady

Byli v pohodě, v obou obchodech, ochotní, vstřícní
.
Není tady
Marí, už jsem ti odepsala. Flipky svrchňáky nedám, mám opravdu jen troje a neustále využívám
A ještě+ si občas říkám, že by byly moc fajn ještě jedny, zase v nějaké jiné pěkné barvičce... 
Není tady

Jaké máš barvičky? Točíš dvoje a další jedny jsou v pračce a stejně nevycházíš
? 
Není tady

abby, máš SZ 
Není tady
Mish, ale jo, vycházím, a i kdyby ne, tak mám ještě jedny flísáčky, kdyby něco...Ale prostě by se mi líbilo mít ještě jedny další, však to znáš, ne? 
Mám dvoje tmavě růžové a jedny oranžové... Líbily by se mi třeba zelené....
tak ještě 5ks Flip Stay dry je k mání 
Není tady

Já mám tmavě růžovky a tmavě modré...a zelené nám taky chybí no 
Není tady

já mám světle modrý
holky, klukovi byste pořídily žluté nebo oranžové?
Není tady

oboje
, já víc žlutý...ale ani jedna z těch barev není nijak holčičí, aby ji nemohl mít kluk!!
Není tady
Mari, si spíše ty žluté. Ale jinak já jsem na zelenou, tak určitě zelené 
Žlutou a oranžovou mám kapsovku, a vypadají taky moc hezky. A pak jednu bílou se srdíčkama 
Není tady

to víš, že bych chtěla oboje, ale kde na to všechno, co se mi líbí, brát 
Upravil(a) MariR. (27. 10. 2011 22:22)
Není tady

holky, víte, co mě napadlo?
no, ne že bych si myslela, že bude Míša v roce bez plen, jak bývala naše generace, ale až bez těch plenek jednou opravdu bude, mě se bude po tom látkování stýskat! 
a nevím, jestli pořídíme druhý mimčo, abych se náležitě vyřádila
Upravil(a) MariR. (27. 10. 2011 22:26)
Není tady
Mari, věříš, že moje touha po třetím dítku se znásobila používáním látkovek? Hlavně proto, abych si to látkování užila hned od narození....
Ale já měla třetí v plánu i dříve, jen teď už jsem pevně rozhodnutá 
Není tady

Já chtěla světle zelené, a na druhým místě žluté, ale ani jedny neměli skladem a že je teprve budou objednávat z Irska a neví kdy přijdou tak nakonec máme oranžové
.
Holky stejně vás obdivuju, že vás to látkování tak baví
.
Není tady

abby, máš můj obdiv. Ne proto, že zvládneš látkovat s mimčem, když už 2 dítka doma máš, ale vůbec kvůli pořizování si třetího dítka. Tak snad tahle diskuze bude živá ještě dlouho 
i když.... vlastně kvůli tomu, že zvládneš látkovat se třetím mimčem, taky

Upravil(a) MariR. (27. 10. 2011 22:40)
Není tady

danus, a co by Ti pomohlo, aby Tě to taky tak bavilo?
a jsou pěkný ty oranžový? Je barva podobná jako na fotu? nebo ještě hezčí...? 
Upravil(a) MariR. (27. 10. 2011 22:38)
Není tady
Danuš, ale jestli se do látkování nutíš, tak to nedělej. Aby se ti to brzy spíše neznechutilo. Nikdo ti neříká, že musíš. Jestli ti více sedí jednorázovky, tak je používej
Já nepatřím k těm, co si myslí, že když dítěti nasadí jednorázkovku, tak mu snad zplesniví zadek, nebo něco podobného (s podobnými názory jsem se na netu opravdu setkala...)
Vidíš, Mari by je hned odkoupila 
Upravil(a) Abby21 (27. 10. 2011 22:42)
Není tady