|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Holčičko,
Ty šiješ plenky?
Já šiju (šila jsem, už není čas) moc ráda, ale na plenky si teda určitě netroufám. Našla jsem Ti pár návodů, jak moc je to srozumitelné nebo reálné ušít, nedokážu posoudit, ale snad se Ti to bude hodit.
http://ekozahrada.blog.cz/1011/jednovel … vkladackou
http://ekozahrada.blog.cz/1007/jednovel … avod-strih
http://ekozahrada.blog.cz/1102/aio-kaps … avod-strih
http://ekozahrada.blog.cz/1101/jednovel … avod-strih
Není tady

TEO, Ty si mě předběhla o jednu minutu!! 
Není tady
Jé, tak to je přesně ono
Moc Vám děkuji
oběma 
Není tady

.
Upravil(a) misha88 (26. 10. 2011 18:09)
Není tady
Holky, která používáte Flipky už pro větší dítko, kdy jste je rozepli na největší velikost? My používáme od toho pátého měsíce to střední velikost, ale mám pocit, že už to mná krátké a potřebovala by je delší. Ale zdá se mi to brzo, vždyť bude mít plínky ještě rok.... A to patří spíše k drobnějším dětem. I když je fakt, že za poslední dva měsíce asi přibrala trošku více 
Starší dcera je hubeňoura hubená a když měla v létě ty střevní problémy a průjem, tak Flipku na největší velikost jsem jí zapla v pohodě...
Není tady
Abby, já to tak mám už teď. A to nemá ani 7kg. Sice je to o trošililinku větší, než by bylo třeba, ale je to rozhodně pohodlnější.
A co budu dělat za rok, no tak to nevím 
Není tady

Abby, pořád je máme na střední velikost. Každý prcek má ty proporce jiné, Maťa je žížala. Dokonce mu je na štíhlou plínku v pase zapínám na míň než před pár měsíci.
Není tady
Teo, fakt máme střední velikost ještě?
Já teda u Dorotky nemám problém na šířku, tam je rezerva velká, u prostřed nechávám dvě řady volných patentků. Ale na výšku je má podle mě krátké, má z toho úplné bokovky. Dneska zkou ším, rozepla jsem je na největší velikost a přeskládala jsem si pár čtvercovek na delší velikost, zatím se mi to zdá lepší. Je fakt, že teď má asi úplně jiné proporce, než bude mít za rok, to se vytáhne....
Holči, je to možná pohodlnější, ale až se bude více hýbat, tak to může začít protékat kolem nožiček... Třeba se ještě za měsíc vrátíš k prostřední velikosti 
Upravil(a) Abby21 (16. 10. 2011 13:20)
Není tady

Na tu největší se mu právě dělaly mezírky kolem stehýnek, tak je má radši jako bokovky. 
Není tady

.
Upravil(a) misha88 (26. 10. 2011 17:42)
Není tady
Abby21 napsal(a):
Holči, je to možná pohodlnější, ale až se bude více hýbat, tak to může začít protékat kolem nožiček... Třeba se ještě za měsíc vrátíš k prostřední velikosti
To je možný 
ale my máme takovýho lenocha, takže zatím dobré 
Není tady
misha88 napsal(a):
Jé až začnu řešit ještě tohle
My zatím nejmenší velikost, a patentky úplně u sebe
![]()
Ale Flipky a klas.čč jsou nej....už v tom jedu Abby taky!!

Není tady

Myslíš jako na délku? Já to dávám úplně rozeplé už od začátku, má to trošku výš na zaáda a břicho, ale nevadí to. Na šířku nám chybí ještě hodně, ale jestli ji to už tlačí, tak to rozepni jak potřebuje.
Abby21 napsal(a):
Holky, která používáte Flipky už pro větší dítko, kdy jste je rozepli na největší velikost? My používáme od toho pátého měsíce to střední velikost, ale mám pocit, že už to mná krátké a potřebovala by je delší. Ale zdá se mi to brzo, vždyť bude mít plínky ještě rok.... A to patří spíše k drobnějším dětem. I když je fakt, že za poslední dva měsíce asi přibrala trošku více
Starší dcera je hubeňoura hubená a když měla v létě ty střevní problémy a průjem, tak Flipku na největší velikost jsem jí zapla v pohodě...
Není tady

misha88 napsal(a):
Ale Flipky a klas.čč jsou nej....už v tom jedu Abby taky!!
Maťa má průjem po atb a opět nedám dopustit na sklady a kalhotkové plínky. Čč nemají šanci. 
Není tady

.
Upravil(a) misha88 (26. 10. 2011 17:41)
Není tady
Lucka má necelých 11 kg a asi 75 cm. Máme na největší velikost, uprostřed 3 řady. Myslím, že do konce plenkovýcho obd v pohodě vydrží.
Není tady

Jéé tak my jsme zase v jednorázovce, bo jedny svrchňáčky si pokadila včera odpo, jedny teď. Jen dvoje fakt nestačí
. Už se moc těším na ty Flipky a GroVia, jen bůh ví kdy přijdou
.
Jen tedy jak teď látkujeme celý dny tak nám pěkným fofrem ubývá to žlučový mýdlo. Nevíte kde jinde se dá koupit než v DM? My žádnou nějak poblíž zrovna nemáme
. Koukala jsem v Albertu a Globusu a tam měli jen Lanzu, jelena a nějaký jádrový
.
Není tady
Jsem tu "dlouho" nebyla. Tak u nás látkovky úspěch. Normál se odblokoval od nočníku, sám si říká a chodí čůrat. Venu samo ne a pokud je s D., který nelátkuje, tak si na nočník ani nevzpomene. Takže určitě to něco do sebe má a já mám velikou radost. jediný, co mě štve, že se s těma látkovkama prostě nevejdeme do kalhot. Když jsou tepláky, tak OK, ale jakmile máme kalhoty jako látkový, tak ho do nich prostě nenacpu 
Není tady

Jé tak já to zakřikla a zrovna teď mi pošťačka přinesla balíček s tima GroVia a druhý s bambusovým flísem
. Super, budeme moct látkovat i na noc
. Petro fakt na noc stačí jen jedna vrstva toho flísu a 3 flanelu? Mě ten flís přijde nějakej tenkej
.
A ty Grovia jsou nějaký moc modrý
, z obrázku to vypadalo že modrý bude jen zapínání, ale oni jsou modrž i mezi tima sovičkama
, ale to nevadí, jsou hezký
. Jen je mi divný, že mají vevnitř takovou síťku tak nevím, když se počůrá a plína je vždycky mokrá i zespoda, tak bude určitě mokrá i ta síťka a používat to zas a znovu jen po vyvětrání jako ty Imse Vimse a Thirsties to asi nepůjde, tak to je po každém použití budu prát?
To mi přijde tedy docela k prdu
.
Není tady

.
Upravil(a) misha88 (26. 10. 2011 17:03)
Není tady

Tak jsem flipky teda rozepnula na největší a taky sedí. Jen vyřadím menší čtverce, doteď tam pasovaly nejlíp. 
Ališo, kalhoty o velikost větší a ohrnout nohavice. 
Není tady
Teuš, tak to praktikujeme, bo mě ty jednorázovky fakt štvou. Ale s nočníkem je to lepší a lepší, takže mám dojem, že to za chvíli nebude potřeba 
Není tady
Ališ, Davídkovi vše nej nej 
Není tady