18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ač neuvěřitelné.....zakládám chlívek č. 3 na téma plenky látkové a bezplenkovka
Původní téma zde http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=38136
K tématu:
http://www.plenka-czech.cz/hoja/4-Plenk … -latkovkam
http://www.latkovepleny.cz/latkove-verz … ove-plenky
Tak maminky podělte se o zkuenosti, dejte rady, a se můeme inspirovat my ostatní
Upravil(a) PetraP (2. 12. 2010 21:14)
Není tady
Teda, u dalí chlívek, ju, atk přeju spustu pěkných nových úlovků. U nás určitě nic nového nebude, spí budu prodávat, chjo
Není tady
Super. V novém přeju spoustu úspěchů bezplenkáčkům a ostatním plíny bez flíčků
Není tady
jejooo, tak up up, nakupova
Není tady
He..novej chliv
U nas teda zadny nakupovani nehrozi zatim ..ale planuju nejaky Itti Bitti na leto,protoze me bavej,lec momentalne nejsou penizky nazbyt,Spis potrebujem koupit autosedacku a taky budou potreba boticky brzo..
Premejslela jsem o vlnaccich...myslite,ze by slo je uhackovat?Plist neumim a ani nechci umet. a jaka vlna na ne?Mam tu Batole,myslite ze by to slo pouzit?
Není tady
Jo a jeste k tem FB a mejdlu.No ja myslim,ze jestli jsem ji nekdy pretrela Zlucakem,tak uz je to hodne dlouho.Ted uz ho pouzivam opravdu zridka,pac neni proc vetsinou.Alik zasadne tlaci jenom rano hned po probuzeni,a to ma jednorazovku.Tak to by se pranim zase vymylo uz za tu dobu ne?Nebo co myslis Def..
Jinak kdybyste ji nekdo chtel,tak ji klidne prodam,nebo treba vymenim za jinou plinku,pac nam tady proste vetsinu casu jen lezi.Je to barva Agua.Je skoro jako nova..no..na cene nebo vymene se urcite domluvime
Není tady
Tanko, já nepletu, ale na vlňáky musí být ovčí vlna bez superwash úpravy, jak jsem někde vymírovala. To Batole je nějaký akryl, ne? To ti neudrí lanolín.
Není tady
Ajooo,mas pravdu Teo..je to akryl to me vubec nenapadlo zkoumat,ja myslela,ze vlna je vlna
Není tady
Teo - já ti včera psala odpověd a nějak jsem jí smazala.
Já ve slizu taky neperu a jak napravit flís si nejsem jistá. U separaček byh to zkusila normálně povařením, jene to se u kapsovek nedá. Pak mě napadá akorát ocet, nebo moná jar? Ale fakt nevím, vyzkouené to nemám a nerada bych ti zprasila plenky
A jak radí Tea - na vlňáky skutečně jen a pouze vlnu (Kousací - blééééééééé )
Není tady
Jar mě taky napadl a pak pořádně vymáchat v octu. Kdyby to začalo zlobit, tak to zkusím. Separačky flísové nemám, jen pár kapsovek.
Není tady
Něco jsem objevila, Anavy jsou i AIO, ale nejsou obrázkové.
http://www.anavy.cz/anavy/eshop/1-1-Lat … e-v-jednom
Není tady
Teo - to je horká novinka S Ivčou jsme je začátkem týdne probíraly a up., u jsou tu. Je to zkrátka rychlá holka
Busdou určitě epesní, jednu budu mít snad na testování, tak dám vědět A myslím, e o obrázky se bát nemusí, i na ně určitě dojde. ona má Ivča spoustu super plánů, bohuel jako větina z nás je limitovaná penězma a musí se prostě něco prodat, ne se zas někoupí nějaký nový matro. Je to těký.
Není tady
Def, já mám plínek dost. Prodávat se mi nechce, protoe jak se znám, ten moment bych zjistila, e je nutně potřebuju. Take mám nakřečkováno. Ale obrázkovým neodolám.
Není tady
Holky chci "provětrat" Savem perex pleny. Je mi jasný, e nemůu vechny, ale cc určo půjdou. Ale co ty bambusový Kikka? Mylsíte , e pustí barvu? A co vícevrstvé Popky?
Není tady
Peti, kikka by mohly. Mě se troku odbarvily, kdy jsem je na noc naloila do soli na skvrny.
Není tady
čaute, akosi je tu mrtvo, iadne vanočné nakupovanie?
definitívne prechádzam na noc na jednorázovky, látkové jej prtečú. nie e by nesali,ale ona čúra akosi pomimo
Není tady
Ahojte, e vám sem lezu...
tchyně je blázen do pletení, u mi napletla hafo oblečků (fakt krásných)
tak jsem si říkala, e bych ji zaměstnala vlněnýma svrchňáčkama...
existují na to nějaké vzory? podle čeho to uplést?
A nevíte která vlna (výrobce nebo druh nebo tak) se na to dá pouít? nějaký konkrétní tip?
Viděla jsem vlňáčky od kterési firmy, e měly tvar jako normální PUL svrchňáčky - ty by se mi asi líbily víc ne ty nahahovací.. co myslíte?
Není tady
ahoj bambi mala som zapínacie ako pul a boli fajn, ale čo viem, tak si baby dos chvália práve tie naahovacie e v lete chladia, v zime hrejú, diea má zakrytý pás... neviem, no ak počkaj čo ti povedia strih neviem...
Není tady
Adri já taky pouívám na noc jednorázovky a super spokojenost. Přes den jedeme ve flipkách a Ikea ručníčkách, mám taky 2 Pastelky, ale nepouíváme je skoro vůbec a taky 2 TB Stretch, ty dávám jen na procházku, má v nich toti objemnějí pr....
Kapsovky BG jsou na prd, protíkají a hovňousky nezachytí nikdy... I kdy - chtěla jsem se zeptat.... V sobotu jsme začali s mrkvičkou, stolice se jako mávnutím kouzelného proutku stala hustí - tak e můu hovínko vysypat do záchodu. Ale otázka zní - pokud nebudu pouívat separačky, jako e je teď vůbec nepouívám, zbydou na plenách fleky?
Jinak Luci dostane pod stromeček TB EasyFit, ale obávám se, e budou jako ty kapsovky BG, e budou protíkat. Budou na léto na parádu.
Bambi vlňáky nepouíváme, neporadím...
Není tady
oskárka pamätám si, e fidorka keď prikrmovala tak písala e začne pouíva separačky,lebo je to blééé
ja mám najradej flipky a tvorce. fakt, dospela som čo sa týka plienkovania
mám napríklad IB, ale keďe ju mám len jednu a hneď sa musí pra, príde mi taká neprkatická a neviem, proste dávam len flip. BG som dávala na noc,ale teraz budú na deň,ale na akú príleitos ete neviem
separačky pouívam na tvorce-flisové,ale aj tak to presiakne,uvidím keď to zhustne
Není tady
Ahoj
Oskárko, já mám pár kapsovek BG. Mě zatím neprotekly. Separačky zapomínám dávat, take tam fleky jsou, ale jetě ádný nezůstal napořád, nakonec se vypere. Párkrát jsem na to zkusila kápnout Jar, abych je nepatlala lučákem, zdálo se mi, e to pomohlo.
Bambi, já mám natahovací, ale chci si pořizovat zapínací aby la dát plína narovno. Návody jsou tady, já je nezkoumala, nepletu a neiju
http://www.strihplinky.xf.cz/navody.html
Není tady
Adri je docela humorné, jak dospíváme od naich drahých supervýbaviček ke klasickým čtvercům
Kaa to tu taky myslím psala, e ve prodává, bo jede ve cc a vícevrstvých Popolinkách
Není tady
no veru. etee som nemala prachy na vetky tie dizajnovky a keď aj, tak som vetko predala lebo mi to nesedelo
ete teda vyčíham tie vv, tie nemám ani jedny.
Není tady
peti, zrecenzuj mi tie vv popoliny... to má na bené nosenie? sú savejie ne cc? dobre sa skladajú?
Není tady
Cauky,
Oskarko,my teda mame BG kapsovky od zacatku a spokojenost,sem tam nejaka protece,ale fakt jen malinko,spis provhlne nez by protekla.Nemas spatne zvolenou velikost?Jinak separacky taky nepouzivam a ted momentalne mam flek asi na jedny pline,ale casem se vypere a navic neni ani moc videt Mela jsem predtim jeste TotsBots pocket tots,nebo jak se jmenovaly,a z tech se ty fleky uz proste nevypraly ani zlucakem.
Holky a co ty Flipky na hodne pohyblivejch detech?Tenkrat se resilo jestli se tam plina v nich udrzi kde ma az zacnou lezt nebo chodit..tak jak to je?Je to v pohode?
JO a jeste mam jeden poznatek.Dala jsem ted asi dvkrat z nouze tu nasi nemilovanou Fuzzi bunz a neprotekla ani jednou,pridala jsem do ni jednu malou vkladacku a hlavne! jsem ji tolik neutahovala kolem stehynek.Protoze sem furt mela pocit,ze mu to kolem tech stehynek planda,tak jsem to hodne utahovala a ono jak to bylo stazeny,tak se mu to pohybem mezi nohama uplne zuzilo do trisel a proteklo.Vsimla jsem si,ze u BG to ma volnejsi,tak jsem tak zapnula u tu FB,na volnejc a plinka se mu nestahla do rozkroku,ale zustala nasiroko a neprotekla.
Upravil(a) Tanka (14. 12. 2010 10:24)
Není tady