29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Silvuškooo tak jsem nad Tvým příspěvkem uronila slzičku a stejně jako holky doufám, že už je to čekání "jen" v řádech měsíců, než obejmete toho svého nej... nej.... drobečka
Není tady
Silvoušku, moc vám přeju at už máte to nejšťastnější miminko u sebe, nejšťastnější proto, že VY budete báječnými rodičí a to miminko udělá neskutečně šťastnými vás. Přeju ti to z celého srdce
Upravil(a) leontyna (11. 12. 2011 9:57)
Není tady
Silvi krásně jsi to napsala trošku jsem si zaslzela a věřím, že na Vaše vytoužené miminko
budete čekat už jen "chviličku".
Není tady
Silvi, krásně napsané, oko nezůstalo suché a uronila jsem nejednu slzičku.
Také věřím, že teď už to čekání na Vaše vytoužené
bude jen chvilička, proti všemu co už máte za sebou
Není tady
Holky děkuji,
dnes jsme jeli podepsat přípravku a dostali jsme velmi hezky napsané ohodnocení a doporučení. Takže teď už opravdu jen to černé na bílém a čekání na telefon
Není tady
Ahoj, tak mám husí kůži a pláču tady..brrr, nedovedu si to představit, tolik dětí potřebuje lásku a je mi zase o trochu líp, když vím, že jsou lidé, kteří si chtějí děti vzít k sobě a vytvořit jim rodinu a obklopit je láskou a přijmout je.. držím palce a ze srdce npřeju, ať to čekání není dlouhé a brzy máte uzlíček u sebe
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Holky děkuji,
dnes jsme jeli podepsat přípravku a dostali jsme velmi hezky napsané ohodnocení a doporučení. Takže teď už opravdu jen to černé na bílém a čekání na telefon
čekání na telefon...z dalekého okolí znám pár (shodou okolností můj porodník, jehož žena nemůže mít děti.), který takhle čekal na telefon a jednou zazvonil a oni se 2.!den šli seznámit a do týdne měli 6ti týdenní holčičku doma. Je to neuvěřitelné - a vtipné bylo, když ta manželka volala do práce, že už nepřijde, že jde na mateřskou Sháněli kočárek, vybaevní, byli to nervy a štěstí....dnes je jí před 2 roky a jsou moc spokojená rodinka
Není tady
Hořely čtyři svíčky na adventním věnci, tak tiše, že bylo slyšet, jak svíčky začaly hovořit. První svíčka vzdychla a řekla:Jmenuji se Mír.MOJE SVĚTLO SICE SVÍTÍ, ALE LIDÉ ŽÁDNÝ MÍR NEDODRŽUJÍ.“ Její světélko bylo čím dále tím menší, až docela zhaslo…
SVĚTLO DRUHÉ SVÍČKY ZAKMITALO A SVÍČKA ŘEKLA:”JMENUJI SE VÍRA, JSEM ALE ZBYTEČNÁ, LIDSTVO NECHCE NIC O BOHU VĚDĚT, NEMÁ TEDY CENU, ABYCH SVÍTILA.” Průvan zavál místností a druhá svíčka zhasla… TIŠE A SMUTNĚ SE KE SLOVU PŘIHLÁSILA TŘETÍ SVÍČKA:”JMENUJI SE LÁSKA.
UŽ NEMÁM SÍLU, ABYCH HOŘELA. LIDÉ MĚ ODSTAVILI NA STRANU. VIDÍ JEN SAMI SEBE A ŽÁDNÉ JINÉ, KTERÉ BY MĚLI MÍT RÁDI.” A s posledním záchvěvem zhaslo i toto světlo…V TOM VEŠLO DO MÍSTNOSTI DÍTĚ PODÍVALO SE NA SVÍČKY A ŘEKLO: „VY MUSÍTE PŘECI SVÍTIT A NE BÝT ZHASLÉ!“
A skoro začalo plakat… V TOM SE PŘIHLÁSILA KE SLOVU I ČTRVTÁ SVÍČKA A PRAVILA:”NEBOJ SE! DOKUD JÁ SVÍTÍM, MŮŽEME I OSTATNÍ SVÍČKY ZNOVU ZAPÁLIT. „JMENUJI SE NADĚJE!” ZAPÁLILO DÍTĚ OD TÉTO SVÍČKY ZÁPALKU A ROZSVÍTILO ZNOVU OSTATNÍ SVÍČKY.
Dámy naděje nikdy neumírá, přeji vám ať ji máme všechny dostatek!
Není tady
Ahoj holky,
dnes jsem mluvila se Silvi. Podrobnosti vám asi řekne sama, ale důležité je, že IVF s darovanými vajíčky, na které Silvi už několik let usilovně šetří, a se kterým jí chceme finančně pomoct i my, se začíná rýsovat v blízké budoucnosti. Na kontě už určitá částka je, ale pokud chceme dát dohromady částku, která Silvi skutečně schází, bylo by potřeba ještě 5 000,- vybrat.
Pokud jste přispívaly a chcete ještě nějakou drobnost poslat - nebo pokud jste přispění odkládaly na později - tak ten pravý čas právě nastal. Za cca 2-3 měsíce se bude konto uzavírat.
Pokud chcete vědět, kolik na účtu momentálně je, pošlete mi SZ. Díky!
Jen pro jistotu znovu uvádím, že příspěvky můžete posílat na konto 241 235 329 /0300
Není tady
Ronji a hlavně Silvi...PARÁDA!!! ..že se k něčemu schyluje.
Těším se na podrobnosti, jak kolem darovaných jajc, tak kolem adopčátka.
Nějakej kulaťáček ještě snad na dobrou věc najdem...
Není tady
Silvi sleduju tvuj pribeh uz moc dlouho a tohle je fakt asi posledni sance na vlastni miminko, takze i kdyz se nezname, penizky posilam a drzim moc pesti. Pokud se to nepodari, nezoufej. Ten maly prdola, ktery ceka v kojenacku vas udela moc stastne.
Není tady
Ahojky,
posilam male penizky, ale snad to pomuze ... hodne sil .... a stesticka ...
Není tady
Silvinko, poslala jsem něco malého, snad to v tom koncovém čísle pomůže..Moc na tebe myslím..
Není tady
Silvi i ja se s malem pripojuji a drzim moc palce
Není tady
Holky, dnes bohužel nemám dobré zprávy. Silvinčino IVF s darovanými vajíčky se odkládá, jejímu manželovi našli nádor, čeká ho operace a ozařování a je asi jasné, že za těchto okolností mají jiné starosti.
Peníze na kontě zůstávají, psala jsem Silvi, že na ně počkají, až se manžel vyléčí a pak se budou moct rozhodnout, jak s nimi naloží. Konto je tedy nadále otevřené.
Moc děkuju všem, kteří jste poslali peníze, jak situace dovolila. Díky vám je teď na kontě téměř celá částka, která Silvince chyběla do konečného součtu, celkově to zatím dělá necelou třetinu nákladů spojených s plánovaným IVF.
Není tady
Silvi - hodneeee sil, ach jo to uz te smuly nestacilo, co ??? nejsem verici, ale nekdy jsem fakt tam na toho strejdu nahore nasr ...
((((((
Není tady
http://www.emimino.cz/denicky/nase-cest … -iii-8914/
tentokrát jsem pokračování deníčku odflákla-byl psaný v těch nervech, ale musela jsem.....
Není tady