19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj, asi uz jdu s krizkem po funuse:co:, ale prece muzu jeste poslat pripevek? Je ucet porad aktivni?
Snazeni 2,5 roku, pred rokem zjistena endometrioza. Lecba - clostibegyt + pregnyl.
Upravil(a) Irysek (26. 10. 2011 12:16)
Není tady
Irysko aktuální to určitě je, Silvi se chystá pokud bude ve ok začátkem přítího roku.
Není tady
Holky moc děkuji, e nám stále pomáháte . Hodím nějaké info, jak to s náma vypadá:
24. listopadu si jedu pro výsledky imunologie (mimo jiné jedeme i na přípravku -adopce ) - léky na imunitu jsem ji začala brát dnes, nicméně toto budou výsledky jetě čisté-bez kortikoidů, podle kterých dr. rozhodne, co dál-někdy koncem prosince (doufám 22.) pojedu na krev a koncem ledna se dozvíme, zda dostaneme zelenou a budeme moci jít do IVF s dárečky nebo jetě chvilku budu něco brát
Finančně jsem prozatím s manelem na tom tak, e máme na ivf naetřeno (s pomocí malého úvěru) cca 60 tisíc - na tyhle peníze nechceme sahat ani v případě nouze Take schází necelých 40 tisíc a já věřím, e jetě něco málo dáme, ale u to asi nebude závratná suma.
O vech výsledcích určitě budeme informovat. U se na bobísky moc těím
jsem odpočatá a snad mi to jetě chvilku vydrí
S adopcí to vypadá takhle:
24. - 26. listopadu - I. sezení přípravného kurzu, poté návtěva kojeneckého ústavu v Mladé Boleslavy (bojím bojím-nevím, jestli to ustojím)
8. - 10. prosince - II. sezení a nakonec domluva k párovému sezení a podepsání kurzu, upřesnění ádosti a zařazení do evidence oficiálně
Není tady
Silvukoooo
Není tady
Silví - stejně je to fajn, e u se to takhle hýbe Straně moc přeju miminko v náručí - a u IVFáčka nebo adopáčka - a nejlíp obě
Není tady
Silvi drím pěsti dál. A ty praule co se tady střádají si pěkně vem. Vdy právě pro tebe to tu děláme. Tak jetě to zdraví
Není tady
mám husí kůi, kdy to čtu - moc moc dríme palce !! Jsi úasná ena, tak se moc těím, a se tu budem hádat kdo pole hračky, kdo oblečení
Není tady
Ahoj Sylvo, jsi opravdu moc statečná, být takto naladěná po tom vem, co tě potkalo, je pro mě zázrak. I kdy vím, e pozitivní mylení ovlivní výsledek a o 30%, nedaří se mi uchopit moje mylení tímto směrem. Vzpomenu si na tebe kadý den a přeju ti at má pořád tolik energie, kolik bude potřebovat.
Není tady
Irysku děkuju
nevím, jestli jsem jetě tak naladěná z lázní, ale já mám i v tomhle počasí pořád tááák straně moc dobrou náladu sice pořád práce v práci, doma, pořád kreslím a kreslím teď před Vánocemi, ale je mi straně moc dobře...
ve čtvrtek na nás myslete
Není tady
Silví, to je taaak krásné vidět, e z Tvého psaní září to obvyklé veselé sluníčko, stejné jako na fotce
a já pevně doufám, e Tě neopustí jetě dloooouho
ve čtvrtek budu dret pěsti
Není tady
Silvi ve ctvrtek na vas budu myslet uz od stredy!!!! Potom nas zase informuj. Ja jdu zitra do CARu, minule mi pan doktor nasel cystu, dostala jsem dvojitou davku pregnylu aby preskla, tak doufam, ze tam uz zitra nebude. Mejte te hezky vecer!
Není tady
Ahoj holky,
jdu jen podat info: přípravka na adopci proběhla v pohodě-bohuel jsem měla střevní chřipku noc před odjezdem a tak mi jetě ani tam ten první den nebylo moc dobře. Zvracela jsem a průjem celou noc ze středy na čtvrtek kadých deset minut (oboje najednou )a vzpamatovávám se z toho jetě teď
natěstí tam u mi bylo celkem "fajn!, jen manel zase zvracel včera večer, ale u něj to natěstí trvalo jen dvě hodiny a přilo to na něj a ke konci pátečního sezení a ráno mohl na přípravce zase fungovat
jen se bojím, e se nakazilo víc lidí tím virem, ale doufám, e ne
.
Přípravka jako taková byla moc příjemná a hodně nám dala. II. sezení je od 8. do 10. prosince a 8. prosince se jdeme podívat i do Mladoboleslavského kojeňáčku na píďátka
Co se týče výsledku imunologie-moc toho nevím, jeliko jsem po té chřipce nebyla schopná ráno vstát a jet do Prahy. Nicméně mi doktor byl ochotný večer zavolat. Protilátky jsou po roce bez léků zvýený jen lehce terochu tam zlobí stále nějaké ty autoprotilátky. mám brát dál medrol-dr. ani neprotestoval, kdy jsem mu řekla, e jsem si ho po odběru naordinovala sama-dokonce mám zůstat u stejné dávky
na krev jsem objednaná na 15. prosince, ale přeobjednám se na začátek ledna, protoe na konzultaci výsledků mě zase objednali a na 16. února a to u snad dostaneme zelenou k ivf!! Tedy jaro to asi jistí
doufám....
Není tady
Silvinko, moc jsem na vás myslela
je mi líto, e vás postihla střevajzna
Není tady
Silvi, to jsou výborné zprávy. S tou střevní chřipkou je to nejpříjemne, ale hlavní je, e u je ti líp. Mne trápí kael u třetí týden a nemůu se ho zbavit a ten smog u nás k tomu asi také moc nepomůe.
Není tady
Ahojky holky,
tak jsme z přípravky doma!! Dalo nám to opravdu neskutečně moc! bylo to náročné, ale velmi poučné
Člověk si spoutu věcí uvědomil a i přes moné větí či mení překáky, které nás s adopčátkem mohou potkat, jsme naprosto a 100% rohozdnuti do toho jít. Těíme se, ze srdce mi - a já věřím, e i manelovi, spadl obrovský balvan a já teď u vím, e pokud ivf s darovanými nevyjde-nebudu plakat a trápit se. Určitě mi u srdíčka trochu píchne, ale já u budu vědět, e ná čas 100% přijde a ten malý uzlíček se k nám dostane jinou cestičkou!!
Touto cestou bych ráda podpořila i ty páry, kteří stále váhají a mají obavy. Nebojte se udělat ten první krok. Vím, je to zásadní rozhodnutí, ale věřte, e na to nikdy nebudete sami a a uvidíte ty neskutečně rozesmátý sluníčka, která se k Vám budou v kojeneckým ústavu nebo dětským domově hrnout-u budete jistě vědět, e jste udělali správnou věc.
My tedy u jen čekáme na papír, kde budeme mít černé na bílém, e jsme zařazeni do evidence čekatelů a já doufám a věřím, e to čekání u nebude tak dlouhé a plné trápení, ale plné očekávání, radosti a těstí.
Děkuju, e jste tu stáli a stále stojíte při mě, holky moje zlaté!!
jsem moc ráda, e Vás mám!
Není tady
Silvi, krásně napsané, a já věřím, e brzo budete mít "svoje" nejúasnějí miminko u sebe, a u se k vám dostane jakkoliv .
Není tady
Moc obdivuju Vai odvahu, odhodlání, a tu pevnou víru.. A jestli jen mylenkou můu přispět k tomu, a vechno v pořádku vyjde, tak se spolehni, e myslet budu hodně těstí
Není tady
Silvíku zase jsi mě dojala moc krásně napsaný
Věřím e do roka máte mimíska u sebe, a u přijde jakoukoliv "cestou" budete ho milovat z celého
Není tady