18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Silvinko drím pěsti, a jste schválení na výbornou s *
Není tady
...pochybuji e by na světě nali někoho vhodnějího počkej přivedou ti rovnou celou kolku
Není tady
sáří krásně řečeno.... teda napsáno má recht
Není tady
jůů Silvi, paráda moc drím palečky
Není tady
Holky dííííííky
Sářííí slza mi kápla nad tou jedinou větou
Jsem teď nějaká přecitlivělá, začala jsem zase i skrz antiko krvácet, u třetí den bolesti a dnes mi jetě obvodní dr. řekla, e mám nízké glykemie.....chtěla mi nacpat nějaké práky, ale jsem nechtěla, tak mi poradila cpát se hodně banánama a meruňkama...tak doufám, e HSK proběhne hladce.....
Dnes jsem byla s kámokou vybírat atičky na svatbu...budu veeeelký svědek
Také u mám rezervované letenky do Londýna, take se moooc těím na sestřičku, na pročitění hlavičky...jen mooc doufám, e zdraví trápit nebude
Není tady
sářice napsal(a):
...pochybuji e by na světě nali někoho vhodnějího počkej přivedou ti rovnou celou kolku
SILVINKO myslím na TEBE !!!
Sáří to napsala opravdu nááádherně a má svatou pravdu
Není tady
Ahoj holky,
mám skvělé zprávy...děloha je v pořádku tak alespoň něco. Sice ten čípek zlobí a bude se čekat na výsledky cytologie....ale jinak ve ok. Bez nálezu
Není tady
Silviiiii,skvělé zprávy mám velkou radost
Není tady
Silvuko paráda já doufala, e přinese dobré zprávy
Není tady
Silvi uzasne zpravy
Není tady
Silvo drzim palecky u osvojeni detatka.Mam kamaradku,ktere zemrelo pred 14 lety miminko,dalsi ji bohuzel lekar nedoporucoval,protoze je nemocna, ma nemoc Lopus( nevim jak se to pise)
Postavili si domek a zazadali si pred 3 lety o adopci.Miminko dostali do pul roku od vyrizeni vsech papiru.Dnes jsou chlapeckovi pres 2 roky a maji s nej obrovskou radost.Drzim palce at se brzy dockate.
Není tady
Holky moc děkuju, oběma
jak jsem psala na plodilkách...momentálně čekáme na odezvu vzp....pak napíi více .... snad u se trochu hneme a budeme se moci objednat na imunologii.
10. června jdeme pro výsledky psychologického rozboru a snad u i s adopcí to spěje k dobrému konci...uvidíme
Není tady
Ahoj holky
Jak u vechny jistojistě víte, jsem adopci zase o krůček blí neb psychotesty nám dopadly skvěle...
nicméně jsem dnes s manou probírala to nae ivf s darovanými vajíčky....půjdeme letos opravdu do toho. Jak u máte i potvrzené-jsem realistka Ta adopce byla teď tak nějak ve vem přednostní, nicméně v srdíčku nám ten "poslední" pokus s dárečkama zůstává a asi by pak hlodalo, kdybychom to nezkusili. Vechny víme jaké mám ance, ale já u tak nějak nechci ít jen s pouhou nadějí...pokud to vyjít má, vyjde to a pokud nemá-nevyjde... já u se pak budu moci alespoň plně soustředit na budoucnost a na to nae malé adopčátko
Chci se tedy během června/července objednat na imuno na testy - určitě to nějakou dobu potrvá, ne se dají protilátky zase dopořádku.....a na podzim bychom to mohli "zfouknout" Samozřejmě budeme řeit i ty prokletý finance, ale to nejspí a to bude aktuální....určitě si budeme muset dopůjčovat, ale pouze tak, aby to bylo únosné.....Děkuji jetě jednou Vám vem za monost být blíe té naí "poslední darované naději" Budu informovat nadále
Není tady
jinak co se týče vzp, reagovala tak, e moudrá z toho opět nejsem. Má si zaádat CAR a uvidíme, co na to revizní lékař pojiovny
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Ahoj holky
Jak u vechny jistojistě víte, jsem adopci zase o krůček blí neb psychotesty nám dopadly skvěle...
nicméně jsem dnes s manou probírala to nae ivf s darovanými vajíčky....půjdeme letos opravdu do toho. Jak u máte i potvrzené-jsem realistka Ta adopce byla teď tak nějak ve vem přednostní, nicméně v srdíčku nám ten "poslední" pokus s dárečkama zůstává a asi by pak hlodalo, kdybychom to nezkusili. Vechny víme jaké mám ance, ale já u tak nějak nechci ít jen s pouhou nadějí...pokud to vyjít má, vyjde to a pokud nemá-nevyjde... já u se pak budu moci alespoň plně soustředit na budoucnost a na to nae malé adopčátko
Chci se tedy během června/července objednat na imuno na testy - určitě to nějakou dobu potrvá, ne se dají protilátky zase dopořádku.....a na podzim bychom to mohli "zfouknout" Samozřejmě budeme řeit i ty prokletý finance, ale to nejspí a to bude aktuální....určitě si budeme muset dopůjčovat, ale pouze tak, aby to bylo únosné.....Děkuji jetě jednou Vám vem za monost být blíe té naí "poslední darované naději" Budu informovat nadále
Silvi, obdivuju tě. Budu moc dret palce
Není tady
Silvi,myslím na Tebe a mačkám vechny mé
Není tady