29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Silvinko držím pěsti, ať jste schválení na výbornou s *
Není tady
...pochybuji že by na světě našli někoho vhodnějšího počkej přivedou ti rovnou celou školku
Není tady
sáří krásně řečeno.... teda napsáno
máš recht
Není tady
jůů Silvi, paráda moc držím palečky
Není tady
Holky dííííííky
Sářííí slza mi kápla nad tou jedinou větou
Jsem teď nějaká přecitlivělá, začala jsem zase i skrz antiko krvácet, už třetí den bolesti a dnes mi ještě obvodní dr. řekla, že mám nízké glykemie.....chtěla mi nacpat nějaké prášky, ale jsem nechtěla, tak mi poradila cpát se hodně banánama a meruňkama...tak doufám, že HSK proběhne hladce.....
Dnes jsem byla s kámoškou vybírat šatičky na svatbu...budu veeeelký svědek
Také už mám rezervované letenky do Londýna, takže se moooc těším na sestřičku, na pročištění hlavičky...jen mooc doufám, že zdraví trápit nebude
Není tady
sářice napsal(a):
...pochybuji že by na světě našli někoho vhodnějšího
počkej přivedou ti rovnou celou školku
SILVINKO
myslím na TEBE !!!
Sáří to napsala opravdu nááádherně a má svatou pravdu
Není tady
Ahoj holky,
mám skvělé zprávy...děloha je v pořádku tak alespoň něco. Sice ten čípek zlobí a bude se čekat na výsledky cytologie....ale jinak vše ok. Bez nálezu
Není tady
Silviiiii,skvělé zprávy mám velkou radost
Není tady
Silvuško paráda
já doufala, že přineseš dobré zprávy
Není tady
Silvi uzasne zpravy
Není tady
Silvo drzim palecky u osvojeni detatka.Mam kamaradku,ktere zemrelo pred 14 lety miminko,dalsi ji bohuzel lekar nedoporucoval,protoze je nemocna, ma nemoc Lopus( nevim jak se to pise)
Postavili si domek a zazadali si pred 3 lety o adopci.Miminko dostali do pul roku od vyrizeni vsech papiru.Dnes jsou chlapeckovi pres 2 roky a maji s nej obrovskou radost.Drzim palce at se brzy dockate.
Není tady
Holky moc děkuju, oběma
jak jsem psala na plodilkách...momentálně čekáme na odezvu vzp....pak napíši více .... snad už se trochu hneme a budeme se moci objednat na imunologii.
10. června jdeme pro výsledky psychologického rozboru a snad už i s adopcí to spěje k dobrému konci...uvidíme
Není tady
Ahoj holky
Jak už všechny jistojistě víte, jsem adopci zase o krůček blíž neb psychotesty nám dopadly skvěle...
nicméně jsem dnes s manžou probírala to naše ivf s darovanými vajíčky....půjdeme letos opravdu do toho. Jak už máte i potvrzené-jsem realistka Ta adopce byla teď tak nějak ve všem přednostní, nicméně v srdíčku nám ten "poslední" pokus s dárečkama zůstává a asi by pak hlodalo, kdybychom to nezkusili. Všechny víme jaké mám šance, ale já už tak nějak nechci žít jen s pouhou nadějí...pokud to vyjít má, vyjde to a pokud nemá-nevyjde... já už se pak budu moci alespoň plně soustředit na budoucnost a na to naše malé adopčátko
Chci se tedy během června/července objednat na imuno na testy - určitě to nějakou dobu potrvá, než se dají protilátky zase dopořádku.....a na podzim bychom to mohli "zfouknout" Samozřejmě budeme řešit i ty prokletý finance, ale to nejspíš až to bude aktuální....určitě si budeme muset dopůjčovat, ale pouze tak, aby to bylo únosné.....Děkuji ještě jednou Vám všem za možnost být blíže té naší "poslední darované naději"
Budu informovat nadále
Není tady
jinak co se týče vzp, reagovala tak, že moudrá z toho opět nejsem. Má si zažádat CAR a uvidíme, co na to revizní lékař pojišťovny
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Ahoj holky
Jak už všechny jistojistě víte, jsem adopci zase o krůček blíž neb psychotesty nám dopadly skvěle...
nicméně jsem dnes s manžou probírala to naše ivf s darovanými vajíčky....půjdeme letos opravdu do toho. Jak už máte i potvrzené-jsem realistkaTa adopce byla teď tak nějak ve všem přednostní, nicméně v srdíčku nám ten "poslední" pokus s dárečkama zůstává a asi by pak hlodalo, kdybychom to nezkusili. Všechny víme jaké mám šance, ale já už tak nějak nechci žít jen s pouhou nadějí...pokud to vyjít má, vyjde to a pokud nemá-nevyjde... já už se pak budu moci alespoň plně soustředit na budoucnost a na to naše malé adopčátko
Chci se tedy během června/července objednat na imuno na testy - určitě to nějakou dobu potrvá, než se dají protilátky zase dopořádku.....a na podzim bychom to mohli "zfouknout"Samozřejmě budeme řešit i ty prokletý finance, ale to nejspíš až to bude aktuální....určitě si budeme muset dopůjčovat, ale pouze tak, aby to bylo únosné.....Děkuji ještě jednou Vám všem za možnost být blíže té naší "poslední darované naději"
Budu informovat nadále
Silvi, obdivuju tě. Budu moc držet palce
Není tady
Silvi,myslím na Tebe
a mačkám všechny mé
Není tady