18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mala.popelka napsal(a):
SIlvuko, a teď jsem si vimla Tvého podpisu... jedním slovem LUXUSNÍ !!! nádherně plný optimismu a naděje... tak doufám, e Ti hovoří z duíčky
jojo Popí, jsem dobře naladěná asi je to tím blíícím se jarem (u nás kalamita jak na Sibiři-u napadly TŘI!!! centimetry sněhu a u potoka ČTYŘI! )
ne váně je mi fajn...plány do budoucna jsou a snaím se jak jen to jde se těit a tento "mezičas" uívat
Není tady
Ahojky holky,
píi nějaké nové info o mě
co se týče adopce-zatím jsme bohuel nepochodili z důvodu nemocné soc. pracovnice. Dnes jsem jí napsala email s tím, e a bude v pořádku, aby mě kontaktovala, já jí mohla zavolat a domluvili jsme si konečně nějakou tu schůzku....tak uvidíme Myslím na to neustále a nemůu se dočkat, a se začne něco dít....
Dalí podstatná věc-rozhodli jsme se pro změnu CAR, ač jsem do Pronatalu "dotáhla" dárkyni ale to nevadí....
velice dobře se mnou komunikuje IVF Institut Plzeň. Zoodpověděli po mailu vechny moje dotazy....něco kopíruji:
Děkujeme Vám za Vae dotazy. Rádi zodpovíme.
Máme velké zkuenosti s IVF/ISCI cykly s darovanými oocyty. Provádíme (anomymní) synchronizaci cyklu dárkyně s příjemkyní s následným embryotransferem čerstvých embryí (nikoli a po primární kryokonzervaci jako některá jiná centra) s velmi dobrými výsledky. Pokud byste byla u nás zařazena do programu, nečekáte na vhodnou dárkyni více ne 2-3 měsíce.
Pokud máte od pojiovny vyčerpané jen 3 IVF/ICSI cykly a ádnou zruenou stimulaci, je moné, e by Vám mohla pojiovna uhradit aspoň léky na 4. stimulaci (které se mohou pouít pro stimulaci Vaí dárkyně). To se dá pak zjistit. (na tohle jsem se neptala, čekala jsem, jestli o tom sami začnou a jako jediný CAR začli! Pronatal se ani nezmínil.- take velký plus)
Pokud by Vám pojiovna nehradila nic, pak je cena následující:
ICSI cyklus včetně prodlouené kultivace do blastocyst a asistovaného hatchingu: 39000
Léky ke stimulaci dárkyně: 20000
Ostatní náklady na stimulaci dárkyně: 20000
Celkem tedy 79tis. Kč (rozdíl tedy cca 20tisíc-Pronatal AH nedělá bez poplatku navíc)
Jsem Vám k dispozici pro případné dalí dotazy a těíme se na dalí spolupráci.
pak jetě napsali:
Přesun z CAR není problém. Můete si zaádat o výpis, pokud by to nelo (z jakéhokoliv důvodu), tak to zvládneme i bez něho. Nejlépe kdy přinesete s sebou vekeré dostupné lékařské zprávy a výsledky, které doma máte. Zprávu od imunologa také vezměte s sebou.
Ostatní bychom doladili zde.
A se Vám to bude hodit, klidně se ozvěte.
Zdravím
Krmíčková
Tak doufám, e změna bude přísun...samozřejmě mám jisté obavy, ale.....co můu pokazit? u asi vůbec nic....je to tak nebo tak buď a nebo....
Není tady
Ty jo Silvi paráda! Krásné zprávy, myslím, e vám ten přesun udělá dobře.
Pokud dobře počítám, tak se to finančně rýsuje daleko líp: 80 tisíc, kdyby ti pojiovna uhradila stimulaci dárkyně, tak o dvacet tisíc míň, take 60 000, to u zní podstatně líp, ne před tím těch 100
Jůůů....tak snad se to brzy nějak pohne!
Holkám jen připomínám, e konto je stále otevřené Vak my tě, Silvi, nakonec nějak otěhotníme
Není tady
Ronjí a bulím jsem nějak plná dojmů dnes a tys tomu jetě dodala ávu! (jak ví, e jsem na sladké)
Né opravdu to zní dobře...uvidíme třeba bych takhle mohla u po létě..někdy v září, říjnu
Není tady
Silvuko to zní fakt dooost dobře
a jak píe Ronjí, my Tě nakonec otěhotníme
Není tady
Silviii to jsou krásné zprávy myslím na Tebe zní to dobře
Není tady
Silvinko paráááda doufám, e teď u paní, co to má na starosti, bude zdravá jako řípa a nic u vám dalí postup nebude komplikovat
Není tady
Silviiii budu moooooc dret palečky
Není tady
Silvi, paráda konečně se něco začne dít
Není tady
Silvi,myslím na Tebe a na zítřek drím palečky,a to jde hladce
Není tady
Ahojky holky
tak první schůzka za námi a vůbec to nebolelo . paní byla moc milá. V podstatě lo opravdu jen o předání papírů, trochu mě vyzpovídala-ptala se na práci, bydlení, vztahy s rodiči, manelem, představu o dítěti...ale ve opravdu jen stručně. Něco málo mi řekla o tom, jak to bude probíhat.......vůbec mi to ani chvilku nebylo proti srsti, jsem si prostě pokecala s fajn enskou
Ta "hlavní" schůzka se bude teprve konat, a budu mít vechny papíry připravené (je toho opravdu dost), ale také u něco mám ... to jí pak zavolám a ona přijede k nám domů, kde to vechno "splácáme" pak se to pole do Prahy na krajský úřad.....a u budeme jen čekat na dalí a dalí schůzky a testy Také říkala něco o těch víkendech, které strávíme někde u Kladna společně s dalími deseti páry a s doktory a psychology....atd.
take zatím super dojem a u se moc těím. Vůbec se nijak nepohorovala, kdy jsem jí říkala, e bychom chtěli dítko do roka a nejspí pouze nae etnikum, e v tom nemáme jetě úplně jasno, ale e zatím se na jiné etnikum necítíme. Byla v pohodě
Není tady
Hoj holky, dlouho jsem tu nebyla....jen hlásím, e zatím ádná velká změna. Čekáme na telefonát od sociální pracovnice, kdy nám řekne termín návtěvy...
jo a dnes jsem dopsala pokračování deníčku a vloila na emimino...zatím se čeká na schválení administrátorem, ale brzy se tam snad objeví Je tak trochu i pro Vás
Není tady
Ahoj holky, psala jsem u na nový bb. Dnes jsem byla u dr. a tak i sem píu aktuální info o mě, co se týče zdrav. stavu a dalích plánů ...
závěr tedy nic moc-tedy co se týče endometriozy. Ta řádí a to opravdu hodně . Kultík mě vyetřoval víc jak půl hodiny a loiska byla viditelná i bez LPSK. krvácela jsem u při prohlídce i kdy byla velice etrná. Bez problému objevil místa, kde cítím občas bolest...jakmile je nahmatal, mále jsem tam omdlela prostě se s tím musím naučit ít nemám jinak zatím příli velké bolesti a teď jsem ani mezi ms nepinila. Nicméně jednoznačně to pinění po ivf i mezi cykly způsobje endometrioza na čípku. Viděl tmavě modré skrvnky. Pokud budu mít potíe (krvácení, bolesti) tak mi ta loiska na čípku vypálí, poslal mě na krev na nějaké CA 125-kontrola stavu té ednometriozy. Mám napsanou antiko a budu jí brát a do ivf s darovanýma za to jsem ráda. take ádná mrcha rudá Ve zprávě mám velmi rozsáhlá endometrioza 4. stupně a 3. října mě čeká HSK. Tu jsem sama chtěla a dr. potvrdil, e bude dobře, kdy se děloha zkontroluje před dalím transferem, ale prý nepředpokládá, e tam by byly srůsty. Uvidíme. Byl senzační . Mluvila jsem s ním o tom přechodu do jiného CAR, řekl, e je to na mě a jetě přede mnou v ordinaci obvolával jednotlivá centra, se kterými spolupracuje a zjioval ceny kompletního ivf s darovanými. Vem říkal, e má v péči u několik let pacientku, popisoval, co ve se mnou u dělal...prostě chce mě mít dál ve své péči a udělat maximum. K tomu doktorovi mám naprostou důvěru. Zná mě víc, ne kdokoli jiný a mě se nechce kvůli penězům odcházet . Nakonec levněji ne pronatal vyjde iscare, ale stejně by vechno dělal on. Zprostředkoval dárkyni-prý jen takovou, se kterou má u zkuenosti a z jejích vajíček u "vzniklo" těhu, k němu bych dál chodila na kontroly a jen transfer absolvovala v centru.....take mám dilema fakt velké. Byla jsem přesvědčena, e odejdu a teď????
Chtěla bych na ivf u po létě, kdy budeme mít za sebou vekerá vyetření, hysteroskopii, budu v klidu po antiko.....ale nevím jestli to půjde. Musím něco vymyslet
Jinak vaječník v pořádku, ádná cysta tam není jen ta volná tekutina za ním...cca 5x5cm. A sliznice ukázková by mě taky kleplo...při ivf dělá problémy a teď si klidně roste i bez kaičky, léků a veho tak, jak má
Není tady