18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, holky,
koukám a zírám, jaká jste úasná parta! To se jenom tak nevidí
Přečetla jsem celé fórum a zjistila, e pár z Vás chce posílat peníze ze zahraničí - jen bych chtěla varovat, ČSOB si ráda účtuje dosti vysoké poplatky za převod ze zahraniční měny! Raději se dopředu informujte, kolik se z toho účtu takto strhne...(mě ondyno sebrali skoro 500 Kč...)...
Silvi, doufám, e tam bude brzy bude dost na to, aby se Ti splnil Tvůj sen :-)
Není tady
Holky omlouvám se za zpodění, ale dnes jsem rozeslala potvrzení o vech příchozích platbách za poslední týden. Pokud jste některá poslala peníze, uvedla jste svůj nick a nemáte ode mě SZ, napitě mi prosím, podívám se na to - jak toho bylo víc, tak nevylučuju, e jsem někoho přehlédla.
Na ty poplatky za platby ze zahraničí se podívám a dám vědět.
Není tady
Ahoj Ronji i ostatní!
Pozdě ale přece jsem zjistila o co tu jde... báječné Ráda se přidám
Jinak Ronji, moooooooooooooooooooc gratuluju
Jsem v jednom fofru take nestíhám novinky apod. ale za kadou takovouhle zprávičku jsem moooc astná a snad nevadí, e gratulíruju dodatečně
Není tady
Holky, já teď byla trochu mimo, tak jsem ani nereagovala, ale u se sbírám.... toto je fakt super nápad, a Ronja se toho naprosto úasně ujala. Co nejdřív taky polu nějakej vánoční dáreček .
Silvi, co ty, jak je? Doufám, e u lépe a vánočně .
Není tady
Milá Silvi, i kdy se moc neznáme, přeji tobě, tvému manelovi a celé tvojí rodině krásné vánoce a posílám malinkej dáreček a moc ti přeju, a u přítí vánoce má miminko v bříku nebo v postýlce malý miminko, co bude mít to těstí a dostane se do vaí náruče s nadějí na lepí osud
Není tady
Ahojky i já se přidávám k Verusce a ostatním s malinkatým dárečkem a přeji KRÁSNÉ VÁNOCE vem
Není tady
Ahoj holky, jdu vás pozdravit a popřát vám vem pěkné proití Vánoc a úspěný nový rok a splnění vech vaich přání Mirka a Barunka
Upravil(a) MiriDc (23. 12. 2010 16:57)
Není tady
Silvuko, Tobě, celé Tvojí rodince ..... a vem ostatním babinetkám /mimochodem nádherným lidským duičkám/ přeju ty nejkrásnějí Vánoce, jaké si samy přejí....
Není tady
Tak milá Silvinko . Přeji moc krásné vánoce a hlavně aby ten přítí rok byl daleko krásnějí a astnějí ne tento. Zároveň posílám na účet malý dáreček. Posíláme pusinku s Davídkem.
Není tady
Holky omlouvám se za drobné zpodění způsobené tím, e jsem byla opět v nemocnici. Dnes začnu rozesílat SZ se stavem konta, během dneka nebo zítřka by vám měla zpráva přijít - kdyby ne, připomeňte se mi prosím.
Konto je nadále otevřené a můete přispívat, číslo najdete v prvním příspěvku této diskuze. Vítány jsou jakkoli malé příspěvky, čím víc nás bude, tím účinněji pomůeme
Není tady
holky jste fakt báječné a já vám za sebe děkuju, e jste mě znovu utvrdily, e osud druhých jetě není vem lhostejný
Není tady
Tak ode mě Silvi taky nějakej drobáček ke 3.králům letí!! A má tenhle novej rok jen lepí!!
Není tady
Holky jste zlaté děkuju!
teď moc nepřispívám....v úterý 11.tého jdu k dr. z CAR pro vyjádření lékaře k adopci Nikdo z CAR se mi po 3.ivf vůbec neozval...a já tam nevolala, take ani nevědí, jak jsem dopadla Také chci probrat ta darovaná vajíčka...tak nějak pro představu...zatím to ale vypadá tak, e dřív jak za rok dva to nepůjde to prostě nedáme, i kdy bych straně ráda
Doufám, e jste do roku 2011 vstoupili vechny lépe ne já a e ten rok bude pro vechny co nejlepí! Mám vás ráda
Popí
Není tady
Tak holky SZ podle mého nejlepího vědomí a svědomí rozeslány. Je nejen moné, ale dokonce pravděpodobné, e jsem někoho přehlídla, tak se prosím nezlobte a připomeňte se mi v SZ, hned to napravím. Díky!
Není tady
Ronja napsal(a):
Tak holky SZ podle mého nejlepího vědomí a svědomí rozeslány. Je nejen moné, ale dokonce pravděpodobné, e jsem někoho přehlídla, tak se prosím nezlobte a připomeňte se mi v SZ, hned to napravím. Díky!
Já díky Tobě pozdravuj kulíky
Není tady
Nové informace:
Protoe to teď vypadá, e Silvi nebude moct dalí léčbu postoupit po poměrně delí dobu, konto zůstává otevřené dlouhodobě. Kdo jste tedy uvaovali o posílání pravidelných (i velmi malých) částek formou trvalého příkazu, tak určitě můete.
Pro ty z vás, kteří nedočítají aktuální informace z jiných fór: jako nejlepí řeení se pro Silvi teď jeví IVF s darovanými vajíčky, jeho cena je cca. 95 000,-. Take doba, kdy to bude moct zkusit, záleí výhradně na tom, kdy se jim podaří (s naí pomocí) naetřit...a to zatím rozhodně nevypadá na nejblií měsíce. Moc děkuju věem, kteří přispěli jakkoli velkou částkou!
Není tady
Ahoj, Jsem moc ráda, e jsem toto vlákno nála! Posíláme příspěvek a dríme palce, i kdy je to běh na dlouhou tra.
Není tady
SIlvuko, a teď jsem si vimla Tvého podpisu... jedním slovem LUXUSNÍ !!! nádherně plný optimismu a naděje... tak doufám, e Ti hovoří z duíčky
Není tady