18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak Silvuko, ná Mikulá je taky někde mezi bankami
jsem ráda, e účet bude funkční několik měsíců, jetě se to bude hodit
před vemi zúčastněnými hluboce smekám a je mi ctí, e můu být součástí tak neskutečné komunity, které jetě není jedno osud lidí kolem JSTE FAKT PIČKY, HOLKY !!!
Není tady
Ronja napsal(a):
Snai domlouvaly jsme se, e jsou dvě varianty:
a) dokud je Silvi nebude potřebovat
b) dokud se částka neustálí tak, e bude vypadat jako trvalá - pokud tam třeba po dva měsíce nic nepřibyde.
Take v klidu posílej mení platby, počítám e čtyři měsíce bude konto otevřené minimálně...
byla bych pro to aby bylo otevřeno dokud nebudou penízky potřeba, ale i ty 4m jsou bezva (bála jsem se e po měsíci zavíráte ).
Přeju si(teda hlavně Silvince) aby se tam selo co nejvíc
Není tady
mala.popelka napsal(a):
........... a je mi ctí, e můu být součástí tak neskutečné komunity, které jetě není jedno osud lidí kolem JSTE FAKT PIČKY, HOLKY !!!
Popi, krásně jsi to napsala, je to fakt a k neuvěření jak nám to tu společně klape a jedna pro druhou máme pochopení. Né kadá má těstí hned, některé si musejí počkat a já pořád doufám, e Silvinka se taky dočká ... a nebude to u tak dlouho trvat .... mmch Ty taky
Take ná mikulá bude mít zpodění, a po berouskovi, jo
Upravil(a) Dadula (3. 12. 2010 7:44)
Není tady
Holky dochází první peníze, kdo jste do zprávy pro příjemce uvedly svůj nick tady na babi a do tří dnů od odeslání vám nepotvrdím, e peníze přily, zaurgujte mě v SZ - snaím se psát vem, od kterých dola identifikovaná platba.
Ale fakt počkejte tři dny, mezi bankami to můe trvat
Pokud jsem vám napsala, e peníze přily, zapsala jsem vás na seznam dárců a koncem měsíce vás budu informovat o průběném stavu.
Moc děkuju vem!
Není tady
Reaguju jetě veřejně na určitou kritiku ohledně toho, kde a za jaký poplatek jsem konto otevřela. Děkuju vem, které jste mi poslaly tipy na M-Bank a jiné banky, kde by bylo vedení účtu zdarma nebo za nií poplatek. Nakonec jsem se nedostala do města tak, jak jsem slíbila, a u jsem opravdu chtěla konto otevřít, take jsem vzhledem k horečce, nachlazení a akutní těhotenské nevolnosti zvolila cestu (pro mě) nejmeního odporu a zaloila u nás v místní bance.
Znovu opakuji, e poplatky za vedení konta/příchozí platby a ve ostatní budu hradit sama, take částka určená pro Silvi se o to nesníí. Děkuju za pochopení.
Není tady
Jůůůů Silvi to je od tebe krásný poděkování
Ronji,jaká kritika...myslím,e ikdybys účet spravovala z penízků,který tam chodí bylo by to v pořádku.....si zlatíčko,e sis to vzala na triko a postará se o to
Není tady
Lucko děkuju, ké by si to tak mysleli vichni
Slivi, nebul Budu vánoce, bude hezky...odpočine si, pak se pustí do pořádného boje s tou mrchou endokou a a bude endoka zahnaná do kouta, bude dalí pokus. Je to potvora, ale ty jsi silná a nakonec ji přepere Taky proto, e nás má na své straně
Není tady
Ronji napsala jsi to opět skvěle myslím, e vichni pochopí Tvoji situaci a e jsi i vzhledem k počasí neměla chu se někde trajdat
Silvuko, neplakej je mi jasné, jak to na člověka občas dolehne, ale my jsme tady pořád pro Tebe, v dobrém i zlém, kdy je dobře, i kdy duička bolí
uívej si advent a netrap se zítřkem
Není tady
Ronjo, někdo Tě kritizoval? U jen za to, e sis to vzala na starost, bys zaslouila mega pochvalu. A kdy k tomu připočtu sněhovou kalamitu a taky zdravotní důvody, přece se nebude trmácet a někam do horoucích pekel kvůli pár kačkám za vedení účtu Prostě jsi třída, udělalas to tak, jak to bylo za dané situace nejlepí
Není tady
Holky děkuju za to, co píete Ronjí....i u mě je to třída!!
A děkuji vám znovu i za sebe vím, e ta krize zase přejde, ale dnes teda je to moc ....
Není tady
Ronjo vůbec jsem nepotřehla e tě někdo kritizoval take to bylo pěkně na tajňačku chjo, hlavně to neře, to přece kadý pochopí. A kdo ne tak tomu nemá cenu vysvětlovat
Jsi skvělá
od nás přiletí dáreček v týdnu.... a se dostanu ze závějí
Silvinko dr se. jsou dny horí ale věř e bude líp
ale ty to nevzdá, jsi úasná silná holka
Není tady
od nás je Mikulá také na cestě
Silvi měla jsi krizovku jo chjo.. to mě mrzí ,bude zas dobře
Není tady
Ahoj holky,
nezlobte se, e vám sem lezu, jen bych vám chtěla vem moc poděkovat. Smekám před vámi.
Se Silvinkou jsem se seznámila na emiminku, chodíme do stejného CARu a jsme v kontaktu. Vím, v jaké je situaci a dozvěděla jsem se, e bude zaloený účet, na který bude moný přispět nějakou částkou. Moc se tu jetě nevyznám a víceméně jsem se zaregistrovala kvůli Silvince. Nemohla byste mi některá napsat to číslo účtu?
Díky moc, jste skvělé.
Mía
Není tady
misha88 napsal(a):
Je mío na začátku tohoto vlákna, v 1.příspěvku od Ronji..
Jé, děkuju, nevimla jsem si, e to má dvě stránky a hledala ho marně. To jsem trotlík.
Není tady
Misko aby to nakonec nevypadalo, ze lákám holky z emimina bych se hambou propadla ale Miska je zlaticko a řekla jsem ji o babinetu a vaem skutku
Není tady
Zdravím vás vechny, holky úasné a statečné
Vůbec k vám nepatřím, je mi u skoro 54, ale na Babinet chodím číst často. A od té doby, co se moje snacha snaí s mým synem o miminko, nakukuju častěji. Ona je teď v 6.tt po 1.IVF, pouitelné vajíčko měla jen jedno, 16.12. se dozví, jestli tluče srdíčko. Tak na ni pořád myslím a tím i na vás tady a straně moc vám vem drím palce .
Dnes jsem tady proto, e mě neskutečně dojala vae solidarita, ten nápad, realizace... Je nádherný, kdy se člověk potká s takovým člověčenstvím.
SILVI, klobouk dolů před tebou, moc a moc ti fandím a jsem přesvědčena, e to určitě nakonec vyjde .
Snad budoucí babička Černucha.
Není tady
Černucha napsal(a):
Zdravím vás vechny, holky úasné a statečné
Vůbec k vám nepatřím, je mi u skoro 54, ale na Babinet chodím číst často. A od té doby, co se moje snacha snaí s mým synem o miminko, nakukuju častěji. Ona je teď v 6.tt po 1.IVF, pouitelné vajíčko měla jen jedno, 16.12. se dozví, jestli tluče srdíčko. Tak na ni pořád myslím a tím i na vás tady a straně moc vám vem drím palce .
Dnes jsem tady proto, e mě neskutečně dojala vae solidarita, ten nápad, realizace... Je nádherný, kdy se člověk potká s takovým člověčenstvím.
SILVI, klobouk dolů před tebou, moc a moc ti fandím a jsem přesvědčena, e to určitě nakonec vyjde .
Snad budoucí babička Černucha.
děkuju
Není tady
Ahojky Silvi je mi líto, e to nevylo moc jsem i to přála. Ale jsem si jistá, e někde to miminko na tebe čeká, a e to určitě jednou vyjde. Já jsem byla v pondělí na ET. tak teď čekám a čekám. Uvidíme....
Není tady
Ahoj holky, mám pro vás pozdravení a vzkaz od Ronji.
Bohuel momentálně nemůe rozesílat SZ se zůstatky. Jakmile jí to zdravotní stav dovolí, dozvíte se jak zůstatek, tak dostanete potvrzení s doručením vaí částky.
Není tady