18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes, k prvnímu prosinci, otvírám toto vlákno pro vechny z vás, které jste vyjádřily ochotu a touhu pomoct naí Silvi v její dalí cestě za miminkem.
O druhém a třetím pokusu o IVF, které Silvi měla, se dočtete TADY a TADY Pokud vás zajímá, proč má Silvi cestu za miminkem tak sloitou, můete si přečíst její příběh
Silvi u vyčerpala vechny tři pokusy o umělé oplodnění, na které u nás přispívá pojiovna. Navíc vzhledem k její diagnóze byly i tyto pokusy finančně dost nákladné. Jak dál jetě neví, ale je jasné, e a u se rozhodnou jakkoli, velkou roli bude hrát finanční situace. Nejlepí řeení by bylo IVF s vajíčky dárkyně, to vak stojí téměř 100 000 a je proto vysoko nad jejich monosti.
Kdybyste měly potřebu Silvi pomoct, můete posílat jednorázové či trvalé příspěvky na konto, které jsme za tímto účelem zaloily. Konto slouí výhradně pro příspěvky pro Silvi s tím, e a se částka navrí, nebo Silvi bude peníze potřebovat, peníze jí jednorázově převedeme a konto zavřeme.
Silvi souhlasila s tím, e peníze z tohoto konta jsou určeny k úhradě její léčby neplodnosti. Kdyby se jim podařilo otěhotnět přirozeně, můe tyto peníze pouít i k úhradě úvěru, který si na poslední pokus vzali.
Kdyby dolo k výjimečným okolnostem a Silvi by nechtěla nebo nemohla peníze pouít, vybereme po poradě s ní nadaci, které se peníze polou jako jednorázový dar (například některé z občanských sdruení podporujících náhradní rodinnou péči, sdruení Nedoklubko pro nedonoené děti apod.)
Příspěvky můete posílat na konto 241 235 329 /0300
Můete přispívat anonymně, pokud do zprávy pro příjemce uvedete svou přezdívku tady na Babinetu, budu vás koncem kadého kalendářního měsíce formou SZ informovat o stavu konta. Ke kontu a souvisejícím informacím mám přístup pouze já, take Silvi nebude znát dárkyně ani výi částky, kterou kdo přispěl (pokud jí to nebudete chtít říct samy). Obdrí pouze výslednou částku.
Jestli máte jakékoli dotazy, klidně se ptejte
Není tady
Ronjí Děkuju moc! si váně poklad a to jsem myslela, e u nezaslzím
Přirozeně tedy otěhu nemohu, protoe mi byly odoperovány vejcovody....ale moná dáme anci jetě nativu
Není tady
Silvi já vím, e přirozeně by to byl u tebe zázrak nad zázraky, ale chtěla jsem mít pokryté vechny varianty, co kdyby....aby holky věděly, co se s penězi případně stane.
Nativ je určitě na zváení, záleí na vás - mluvili jste o tom s doktorem?
Není tady
O Nativu jsem s Kultem mluvila jetě před tím, ne jsem začala stimulovat na 3.ivf...řekl, e to je také varianta-méně úspěná, ale monost je. Mluvil i o IUI, ale to zapoměl, e nemůu bez vejcovodů Prý dokonce existuje monost stimulovat jako na IUI a postup pak změnit na ivf. Nevím, jestli to půjde nějak skloubit s léčbou imunity...protoe braní kortikoidů má vliv na růst folikulů no to se musí pořeit. Zatím se do CAR objednávat nechci. Asi to nechám a po novém roce ....jen probrat monosti, co dál a hlavně můj zdravotní stav. Mám teď v hlavě hlavně ta darovaná vajíčka.....pokud by se nám opravdu povedlo naetřit, doktoři usoudili, e v mém případě je to větí ance...určitě půjdu na laparo a následný umělý přechod na zklidnění endometriozy, uvauji i nad lázněmi po po operaci, ale nevím, zda pojiovna bude ochotna jetě platit....Kadopádně cítím, e něco není v pořádku a budu to muset řeit
Není tady
tááák a hurá můeme dělat dobré skutky
-- take já u dneska odházela dvakrát auto
-- upekla jeden druh cukroví
-- a teď je na řadě Silvinka
Není tady
Popi, ma tam byt na zacatku nula pred tim cislem toho uctu?diky
Není tady
jo je to 0300
Není tady
pokud to posilas pres net, tak si to najdes v seznamu bank, je to tusim CSOB a ta je 0300, me se to uz odeslalo, tak pockam, zda to prislo.
Není tady
ledi, před číslo účtu jsem 0 nedávala... před symbolem banky jooo... uvidíme, jestli dorazí kam má
Není tady
holky omlouvám se, já to opsala z papírů a oni mi to napsali blbě Je to 0300, u jsem to opravila. Nakonec jsem to otevřela u ČSOB protoe to pro mě bylo nejjednoduí...
Není tady
Tak jsem to taky odhadla dobře a před 300 jsem nulu dala
Není tady
Ronji, chtela jsem penize ihned odeslat, ale pri prevodu z moji banky je nutne krome cisla uctu prijemce vyplnit i jmeno prijemce neboli nazev uctu. Muzes mi ho, prosim, poslat pres SZ? Moc dekuji!!
Není tady
Ronjo prosimtě jak dlouho bude konto otevřený? Nemůu si dovolit poslat větí částku najednou, rozloila bych to do víc plateb....
Není tady
Snai domlouvaly jsme se, e jsou dvě varianty:
a) dokud je Silvi nebude potřebovat
b) dokud se částka neustálí tak, e bude vypadat jako trvalá - pokud tam třeba po dva měsíce nic nepřibyde.
Take v klidu posílej mení platby, počítám e čtyři měsíce bude konto otevřené minimálně...
Není tady
Ronji, díky
Silvi, přejeme vám krásný vánoce a dáreček u od nás taky letí
Straně si přeju, aby počáteční euforie a nadení vem vydrelo a tvoje konto brzy praskalo ve vech
Tak up up, holky
Upravil(a) lulana (2. 12. 2010 14:29)
Není tady
Tak já taky s dovolením počkám a po "výplatě"
Není tady