6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oskárko, krásně napečeno má.
Tak ikovná tedy nejsem. Obdivuji, jak to při 2 dětech stíhá.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Oskárko, krásně napečeno má.
Tak ikovná tedy nejsem. Obdivuji, jak to při 2 dětech stíhá.
Evi nestíhám Těsto jsem měla zadělané asi týden v lednici, ne mi na to vyla chvilku, pekla jsem to v průběhu celého dne kdy to lo, take jsem troubu několikrát zapínala a vypínala... Pak bylo pár dnů upečeno a teď jsem to 2 dny zdobila.
Nepořádek v kuchyni mám doteď, take mě čeká úklid. Ale ten neuteče
Není tady
Lucinka si dnes navečer také zdřímla a teď kecá v postýlce. S takovou ale neusne ani ona ani Jakub. Ale mě se tak nechce ji uspávat, chtěla bych mít večer chvíli klidu. Manel jetě neco kutí venku, tak jeho pomoc je v nedohleldnu.
Není tady
oskarko diky za nazor u Kuby zadna reakce nebyla,tak kez by..
jinak vytvory,uzasny!!!ja tak sikovna nejsem...tak jsme na pernicky jen nasypali zdobeni
Není tady
oskárka super, evi, anička je tie perfiná.
a ja padám do postele
Není tady
Karal napsal(a):
Denny, tak to si kluci uzili..my sane jeste nemame :-(
No nám je měl přinést taky jeiek, ale protoe tady bývá sníh jen pár dní v roce, tak sme je vytáhli radi hned.
Není tady
oskárka25 napsal(a):
Denny to je odvaha s Vaíkem na saních
No on s ním nikde nesjíděl kopce, on ho jenom potahal za sebou. Tady ádný kopec není. Ani malinký. Jo, jeden jo-nadjezd nad dálnicí, ale ten je daleko.
Není tady
Evco, mne se ty obrazky nechteji ukazat.
Dneska jsem se probudila - bolest celeho tela, bolest v krku a ucpany nos. Bezvadne, neco na me leze.
Za chvilku vyrazime na prvni ockovani a prohlidku. Jsem zvedava, jak tam v mem stavu dojdeme, je to pesky asi 20 minut.
Není tady
čaute kočky
dnes sm bola od 2 do 4 hore ale celkom dobre tieto nočné seansy zvládam nakoniec ale zaspala sama
večer si prdla do plienky, čo som nepostrehla a o 3 ráno som ju prebalila, mám chytenú pr...
dnes pokračujem vo vianočnej výzdobe, akosi mi to ide pomaly.
krpatá sa rozčuluje v postiežke,idem jej zarazi cumel
Není tady
ahoj holky,tak dneska chci vyrazit ven, i kdzy bude vic jak -5...jak psala Slni,snad to do -10 bude OK, nebudu venku dlouho...
Oskarko,vytvory super
Evi, gratulace k pretaceni,je to sranda je pozorovat,ze?
Evco, mne se to taky nechce zobrazit....ja se chci taky pokochat
Jinak ja jsem vcera uspavala od 18:30 do 21h....vzdycky usnula a za 20 minut byla zase vzhuru...a to je vzdycky s revem....je to potvurka
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
dnes sm bola od 2 do 4 hore ale celkom dobre tieto nočné seansy zvládam nakoniec ale zaspala sama
Adri,to je podle me nejhorsi hodina - mezi 2-4...to jsem uplne mrtva....do pulnoci to jde a od tech 4 taky...ale ty casy mezi psem a vlkem.....to je spatny
no a co jste delaly?hraly si nebo jsi chovala....no nevim, jak bych ji 2 hodiny v noci zabavala...
A nech malou na zemi, uvidis, kdyz se bude rozcilovat tam, tak se i pretoci, jak ji to nebude jen tak bavit na zadech
Není tady
Dobre ranko, tak u nas zase noc priserna, vstavali jsme po hodine a pul, a ja od 4 uz neusnula..:-( Jsem tak pretazena, ze mezi kojenima nemuzu zase zabrat a cumim zoufale do stropu..neznam nic depresivnejsi nez vedet, ze potrebuju se vyspat a nemoci usnout...Vzdavam to po 8 tydnech boje a zkusime kasi nebo UM na noc...Mozna ze ji moje mliko staci ale me nestaci tohle spani..Navic, pres den zacina protahovat intervaly mezi jidlem a pak to v noci dojida...Jeste kdybych si mohla pres den lehnout, ale se dvema to fakt nejde..
Upravil(a) Karal (3. 12. 2010 9:26)
Není tady
Dobré ráno,
Oskárko, Ty jsi ikovná!
Já se cítím úplně neschopně, s dvěma prckama a jetě zvládne něco tvořit,
já letos nedám nic...
Karal,
bunda moc pěkná, já jsem si doteď vdycky dělala radost v snb shopech
mikinkama, roxy mají fajn věci, take se mi tenhle styl moc líbí.
Teď to skončí, protoe za a) se nikam nedostanu a za b) nebudou peníze...
S tím vstávám je to děs, třeba se to po té kai zlepí, drím palce!
Megan,
Johanka po 1. hexe měla horečky 2 dny, teď po včerejím očkováním
je v pohodě, v noci si kňourla, ale jinak nic.
To já jsem kantáre, protoe jsem co zavrtění a zafunění stála u postýlky
v pozoru s Panadolem v ruce
Chtěla bych být tatínek, ten a se děje, co se děje, spokojeně odfukuje.
Jo a začal poslední dobou trochu chrápat, se mu směju, e stárne,
ale v noci jsem rozčílená, protoe ruí píďalu.
Není tady
ahojky,tak u nás noc o.k ve čtvrt na jednu jena flaka a pak ve čtyři a vstávali jsme v pul sedmé,teď spinká určo svou dvacetiminutovku.
Holky nevím proč ty fotečky nejdou otevřít včera se mi taky ukázali a teď to nejde ani mě zobrazit.
Venku je hrozná zima měli jsme tu ráno mínus estnáct no fuj.
Není tady
Karal tak to buď ráda je to příerný já včera jela s malou do lidlu nakoupit a to bylo -11 a fakt pěkná zima auto zamrzlé jetě do toho zasněené a pěkně to klouzalo.A jetě je tak oklivo pod mrakem,kdyby aspoň to sluníčko trochu vylezlo.
Není tady
Kokoska napsal(a):
ADRIANA 1 napsal(a):
Adri,to je podle me nejhorsi hodina - mezi 2-4...to jsem uplne mrtva....do pulnoci to jde a od tech 4 taky...ale ty casy mezi psem a vlkem.....to je spatny
no a co jste delaly?hraly si nebo jsi chovala....no nevim, jak bych ji 2 hodiny v noci zabavala...
A nech malou na zemi, uvidis, kdyz se bude rozcilovat tam, tak se i pretoci, jak ji to nebude jen tak bavit na zadech
kokoska, ona sa pokúala spa ale furt jej čosi vadilo, metala sa,ale nemala záujem nejako vyvádza, leali sme v posteli a zaspávali, prbalovali, kojili... nikdy nezasvietim, vdy len leíme a ja čakám čo na ňu zaberie..
zisujem e u neni také žahké ju uspa kojením, "naere sa" a je čulá. take dnes pokračujem v tréningu zaspávania. zaspávala dve hodiny a nakoniec zaspala pri jedení keď sa darí
Není tady
Ahoj holky.
U nás sněí a sněí. Venku hotová kalamita.
A zrovna dneska mi to táák nevyhovuje. Chtěla sem jet za tátou vedle do vesnice, dělá s kamoama zabíjačku na zítřejí jarmark. Jitrnice, tlačenku.... No snad mi něco přiveze.
U nás je jarmark dneska a rozsvěcení vánočního stromku, kam sem chtěla taky jít, tak z toho taky nic nebude, protoe bych tam kočár nedotlačila. Není uhrnuto a stejně by to hned zapadalo.
Jinak tady-3 stupně.
Malý se te hodnou chvíli válí pod hrazdičkou a chce jí mermomocí rozkousat jeho bezzubýma dásínkama.
Hrazdička k jeho nespokojenosti samozřejmě odolává.
Upravil(a) DENNY9 (3. 12. 2010 11:05)
Není tady
Karal, procitala jsem diskuze o kasi a 90%maminek psalo,ze jim kase k lepsimu spani nepomohla...taky jsem to zvazovala, ale jeste to asi na chvili odlozim..no uvidim.U nase ty noci taky hodne stridaji....
Manza prisle vcera o pulnoci, tak sem se vzbudila, v 1hod se zase budila mala...no celkem taky nic moc noc.Hlavne ten vecer, jak nemohla usnout....bylo mi ji lito,vypadala taaak nestastne.
Johanko,tak u nas to druhe ockovani bylo horsi nez prvni,ale asi i tim,ze k hexe mela i Prevenar.Na panadol doslo
Není tady
DENNY9 napsal(a):
Malý se te hodnou chvíli válí pod hrazdičkou a chce jí mermomocí rozkousat jeho bezzubýma dásínkama.
Hrazdička k jeho nespokojenosti samozřejmě odolává.
Vasik je teda super cislo:supr:
Není tady