|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky
klidně se přesunu
tu sice skoro nejsu ale je mi jedno kde vás budu dočítat pokud budu stíhat což ted nestíhám 
Tak majda už 3 noc katastrofa každou chvili vzhuru
sem na zralá na odvoz tak jsem se dneska nasrala a malá už dostala mrkvičku kupodivu neprskala ani se nešklebila
a to ji neměla ani přislazenou ani s nutrošem takže pomali začínam učit na tuhou stravu snad pak v noci bude líp spát
Jinak mi pořád stavkuje u levého prsa a fakt už mě nebaví pořád odsávat takže hned jak to bude možné odstavuju anebo budu kojit jen v noci a ráno čím dřív tím líp
Upravil(a) oliii (20. 12. 2010 14:06)
Není tady
ahoj holky, my jsme ted byly 1,5 hodiny venku,parada. Vcera jsme sli taky, ale byla s nami i tchyne, tchan s manzou bruslili na rybniku, a tchyne chtela vozit, jenze jak vozila,tak rvala na chlapy pres pul rybnika ,byla jak rozhlas a malou samozrejme vzbudila a tak jsme sli s brekem domu.... 
Olii, ja to taky znam...nejenom karastrofalni vecer,ale pak i noc a clovek je uplne hyn...jenze se obavam,ze to prikrmy nemusi vyresit. Ja jsme nejakou dobu zkousela vecer kasi, ale na frekvenci nocniho buzeni to vliv nemelo...ted jsem ji par dni zase nedavala nic a je to uplne stejne.Ale drzim palce, treba to u vas zabere, jako u Denny. Myslim,ze se vubec nic nestane, kdyz zacnes davat prikrmy uz ted, vzdy Magdalenka je pekne velka a je ji uz vic nez 5 mesicu...
Není tady
Slni, na to mereni v poradne bych teda moc nespolehala, strasne zalezi,jak mu natahnou nozicku a podle me je to 2cm se 2cm tam...
Ondrasek je drobnejsi,ale je dulezite,ze je jinak zdravy a spokojeny a z toho bych vychazela.
My jdeme na 5mesicni kontrolu ve stredu, tak jsem zvedava, kolik bude vazit, typuju pres 7,5 kg
Není tady
nový babinet je desný 
čípok sa nemá dávať, až nad 38, zvýšenou teplotou telo bojuje s očkovaním a o to ide..
oliii, tak koj iba z jedného, kde je problém?... segra kojí už vyše roka len z jedného, z druhého sa mlieko stratilo postupne.
bežím, zdobíme stromček 
Není tady
Nazdar kočky.
Tak sme byli dneska na 6ti měsíční kontrole.
Táákže Vašek má 8980g a 73cm.
Je to můj obřík. 
Očkování sme nedostali kvůli té rýmečce.
Měl z ní brouček nakonec i zvýšenou teplotu. 
Příkrmy- už máme povolené, ale až bude zdravý, prý by mu to zbytečně zatěžovalo tělíčko.
Tak ještě pár dní vydržíme.
Není tady

Ahoj holky, tak něco jsem si z knihy vzala a zázrak. Včera teda odpadla před 20:00, večer se ještě 2x s brekem budila, ale stačil dudáček a pohlazení, já jsem šla spát kolem půlnoci a Anička se chtěla kojit až v 4:20, vydržela bez prsa 8,5 hodiny, pak si cucnula kolem 6:00 a v 8:30 jsem ji udělala budíček.
Dopoledne nespala, po obědě jen 30 minut, takže teď je zrovna už velmi protivná, ale nechci ji nechat spát, teda kdyby sama usnula, tak jí 20 min. dovolím, ale ona neusíná. Buď se chová, nebo řve. Jestli usne, tak jí teď 30 minut dovolím, co s ní. Do večera určitě nevydrží nespat.
Cuketu, květák máme domácí od tchýně, mám mraženou. Jen na mrkev už jsem dnes najela normální z obchodu, domácí došla, než koupím někde bio. K večeři měla včera totéž co k obědu, jen poměr zelenin trochu jiný, podle toho, jak to zrovna rozmrazím. Dnes jsem nachystala nějak víc omylem a bude to mít i na zítra: brambor, cuketa, mrkvička. Jak je v jídle brambor, tak jí to tak nejede, jako včera.
No nic, jdu uklidňovat, už je zase křik z postýlky.
... a tak už spí, no to není asi nejlepší, škoda, že nespala po obědě déle.
Upravil(a) eva4444 (20. 12. 2010 16:48)
Není tady
Na nový BBN???
No když to musí být. 
No a dárky na vánoce?? Dostane bazének s nafukovacím dnem, aby ho mohl mít i v baráku a do něj 200 balónků,pár drobných hraček, spoustu hadříků,no a táta se zbláznil, tak malý dostane už teť svůj první bourák.
http://deti.aukro.cz/item1372010512_cer … _10ah.html
Není tady

Denny, tak to vypadá, když si kupuje tatínek dárek sobě, ale asi by to nepřiznal.
Anička nic moc extra nedostane, vím o hračce, oblečení do roka, odpuzovači komárů chicco, co dostane od babiček nevím. Dostali jsme i peníze, ať něco koupíme, tak to bude mít pod stromkem v obálce jako příspěvek na golfky... bohužel máme tak málo místa, že na nějaké větší hračky pro Aničku tu není vůbec místo. Půjčila jsem hodně hraček kamarádce i aktivní stolek po synkovi a ani to nechci zpět, kam bych to dala.
Není tady
Kokosko,
to už je dobré skóre, 1,5h 
Denny,
Vašík je kus chlapa, nebude žádnej věchýtek 
Dárek pěknej, taky mám pocit, že si taťka dělá radost sám 
Oliii,
nedivím se Ti, že Tě odsávání neba, tak to zkus z jednoho, nebo se Ti už nechce?
Slni,
já mám při měření u Dr. pocit, že cenťák semtam...
Držím palce, ať je po očkování OK!
Dárky taky nekupuju, jenom nějaké oblečky, hračky dostane od babiček. Ještě z toho stejně nemá rozum.
Dneska jsme spolu s Johankou byly na poště, v Baumaxu a pro pár drobností v Tescu,
sice mi to kolidovalo s odpol spánkem, taky ke konci už začala pofňukávat,
ale zvládly jsme to! 
Je to těžký, ona dokáže být vzhůru max hodinu, pak už začne být protivná
- no a za hodinu ji po probuzení stačím nakrmit, obléknout a vyrazit... 
S novým Babinetem také souhlasím.
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
nový babinet je desný
čípok sa nemá dávať, až nad 38, zvýšenou teplotou telo bojuje s očkovaním a o to ide..
oliii, tak koj iba z jedného, kde je problém?... segra kojí už vyše roka len z jedného, z druhého sa mlieko stratilo postupne.
bežím, zdobíme stromček
už ted mám jedno prso větší a mám strach aby mi to pak nezůstalo když nebudu kojit s toho levého vůbec
Není tady
JohankaS napsal(a):
Kokosko,
to už je dobré skóre, 1,5h
Denny,
Vašík je kus chlapa, nebude žádnej věchýtek
Dárek pěknej, taky mám pocit, že si taťka dělá radost sám
Oliii,
nedivím se Ti, že Tě odsávání neba, tak to zkus z jednoho, nebo se Ti už nechce?
Slni,
já mám při měření u Dr. pocit, že cenťák semtam...
Držím palce, ať je po očkování OK!
Dárky taky nekupuju, jenom nějaké oblečky, hračky dostane od babiček. Ještě z toho stejně nemá rozum.
Dneska jsme spolu s Johankou byly na poště, v Baumaxu a pro pár drobností v Tescu,
sice mi to kolidovalo s odpol spánkem, taky ke konci už začala pofňukávat,
ale zvládly jsme to!
Je to těžký, ona dokáže být vzhůru max hodinu, pak už začne být protivná
- no a za hodinu ji po probuzení stačím nakrmit, obléknout a vyrazit...
S novým Babinetem také souhlasím.
ale chce ale prostě nechci aby se s toho levého ztratilo mlíko uplně jak jsem psala adri mám už ted jedno větší než druhé cokdyž mi to tak zůstane a když příjdu o mlíko v levém uplně tak to bude jest větší rozdíl i ted je to viditelné v tričku
Není tady
Ahojky,
byli js,e dneska venku asi tak 1,5hod.Šla jsem na poštu a malé jsem sklopila boudu a ona čumákovala u nás bylo dneska nad nulou tak to bylo v poho,ale ty chodníky no děs byla jsem pěkně spocená pak jsem ještě jela do lékárny pro sunar a to bylo celou dobu do kopce uf.
Když jsem šla pak dolu tak jsem sev zastavila za dětma na kopci a i jednou jesem si sjela kopec na lopatě no úžasné bylo to jak zamlada
malá mezitím usnula a já jsem se brodila s malou domu no teda nejdřív k sestře na kafíčko :jojo:byla venku i neteřinka tak jsem jí odvedla dom.
Není tady
Kokosko, on kdyz ma nechutenstvi,tak je to hruza a uz tak kojim jen 2x v noci, pak rano, dopoledne a odpoledne,tak jsem to radsi udelala takto,normalne to nedelam,ale u nej mam opravdu strach.
Není tady
ahojte 
evi, ešte sa neteš
budú krízy
ale 8a pol hodiny ti zááávidííííím!!!!
ty už dávaš aj večeru zeleninovú? ja len obed,zatiaľ jedndruhovo. zajtra skúsim zmiešať zemiačik a cukinu. Mám kupovanú, nemám mať odkiaľ domácu.
U nás sa spí už od 17.45, okolo 21.30 sa bude papať a potom jej dám až o 2, ani o minutu skôr
som zvedavá...ale plakať ju nenechám 
Není tady
denny,Vašík má riadne miery! ale nevyzerá tučnučký, je to veľký poriadny chlap 
koľko vydržia vaše deti hore? Natália niekedy spí už po hodine a pol 
Není tady
Slniečko napsal(a):
Kokosko, on kdyz ma nechutenstvi,tak je to hruza a uz tak kojim jen 2x v noci, pak rano, dopoledne a odpoledne,tak jsem to radsi udelala takto,normalne to nedelam,ale u nej mam opravdu strach.
slni, to neni tak málo, nie?
Není tady
Adri, jak se to vezme, u nas neni realne,abych ho nakojila pri jedenom kojeni z obou,takze kojim vzdy jen z jednoho prsu,ale je pravda,ze mlicka mam hodne, prsa se krasne nalevaji, no kez by chtel vydrzet alespon do toho 8meho mesice, pak najedeme pres den na odpoledni jogurt a chtela bych kojit jen rano a maximalne 2x v noci a to do ukonceneho 9teho mesice,pak mu vezmu i to nocni,protoze co vim od laktacnich poradkyn,tak protilatky jsou pro deti nejdulezitejsi prave do toho 9teho a potom v mlece jejich mnozstvi rapidne klesa,takze pak uz to nema poradne ani cenu, spis je to o zizni nez poradnem hladu. Ale u nas se muze pres den odstavit ze dne na den,takze az to prijde tak to prijde. Jinak uspavam pred kojenim stale,on by se jinak nenajedl,bohuzel, je tak zivy,ze se neumi na to kojeni soustredit a uklidnit,uz ted se desim,co bude,az bude vetsi a co me s nim doopravdy ceka.
Dle rady doktorky najizdime opatrne i na zvykani na lepek,takze prvni detske piskoty apod. veci.
Není tady
Ahoj holky, vcera mi umrel harddisk, ale uz mam novy a zase funguju. Zitra vas doctu a zatim se mejte krasne!
P.S. Jsem take pro presun na novy Babi, sice se mi tam nelibi, ale jednou tam budeme stejne muset, tak si aspon co nejdriv zvykneme. Uz jsem tam registrovana, budu mit stejny nick.
Není tady
Ja som v živote nekojila z oboch
vždy len jedno.
Po tom 9tom je to o smäde, ale zas normálne mlieko nemôže, takže pokiaľ sa dá, tak budem kojiť, načo dávať UM keď mám svoje. Ale ty už sa nestresuj, keď máš toho dosť, tak utni a je. Veď papá ti pekne.
Smiem sa ťa spýtať aký máte režim dňa?
Mne chodí žmurka skoro spávať, spí už hodinu, ale šak v lete keď sa posunie čas to bude ok 
Není tady
čau sakur 
tak čo teda, začneme ráno na novom? šoková terapia? 
Není tady
Adri, me zrovna Ericka pred usnutim vycucala obe prsa, jedno ji asi nestacilo.
Ale chrni uz asi dve hodiny, snad ji to vydrzi az do rana. Vetsinou pres den ji ale taky davam jen z jednoho.
Tak dobre, zitra uz na novem.
Papa!
Není tady