6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ialene! dnes sa natali pritiahla do sedu, pár sekúnd som ju tak nechala, strane bohové je to, keď to sedí. sa na to teím a potom budú lozi a chodi a proste stále niečo a zachvížu adios a bude preč z domu
Není tady
Adri, Barca taky na brise moc byt nechce..za chvili zacne knourat..ale zacala se tocit kolem dokola, nebo lepe receno kolem sve hlavy :-)) Nozickama se odpichuje a toci se dokola :-) technika desna, ale obcas se posune kam potrebuje :-) Na otaceni si zrejme jeste pockame, no nevadi, nejsem matka co potrebuje ditko, co beha v 10 mesicich..ja klidne jeste posedim :-)))
Není tady
HOnza zacal lezt presne v den, kdy nam na balkonove okno namontovali zaluzie...nekolik nasledujicich dni jsem nedelala nic jineho nez ho sundala z te vodici snury, ktera nejde nikam schovat..:-))
Není tady
Ahoj.
Tak u nás u se taky spinká
Dneska bylo jenom 0,5 pod nulou, tak sme procházkovali.
A táta chtěl pouít konečně sáňky, tak sem mu malého nabalila, pěkně sem mu pod zádíčka vyskládala tak jak klín, aby taky troku viděl, tak ho chvilku potahal po ulici.
Táta měl radost, malý čučel jak puk, první měl koutky svěené, to nezná, e mu fouká do nosíku, pak se i řehtal.
Upravil(a) DENNY9 (2. 12. 2010 20:25)
Není tady
obom
Není tady
Jsem si po 6 letech vybrala novou zimni bundu..
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=39432747
Upravil(a) Karal (2. 12. 2010 20:31)
Není tady
Karal-pekna
holky,kdy se u vas objevila reakce na ockovani??Naty je zatim v pohode,tak doufam,ze to tak i zustane...
V posledni dobe dostava UM i pres den,uz ji to nejak nestaci
zitra musime pro garnýe,zaclony,barvy a o vikendu hurá makat
Není tady
77.Evca napsal(a):
Pár foteček jak jsme byli dneska na focení,ale neumím to otočit.
Bych jí serala prďolku mojí
Není tady
denny, .supr:
karal,
Není tady
evco-to je kouzelny!!!!!!!!
Není tady
tak u nás se jetě nadává v postýlce, nějak se jí nechce...
Karal bunda pěkná, Denny to je odvaha s Vaíkem na saních, Kokosko, super e se otáčíte, Lucka je taky líná, otočí se jen v postýlce kdy se odrazí nohou.
Evi - fotky fakt moc pěkný.
Není tady
Karal napsal(a):
Oskarko, presne, cela cepicka a pak usi..mas navod na usi?
Návod je na mmb - vlastně je to jen první dva sháčkujeme a poslední taky... tak se nám bude vytvářet ten trojúhelníček, ne?
Není tady
Musim se priznat, ze co mame dve deti, nejsem vecer schopna delat absolutne nic smysluplnyho..dokonce ani sjizdet MMA :-)) Takze sedim u nejake stupidni pc hry a sestreluju vazy :-)) A bude hur :-)
Evi, super fotecky!!!..Ja mam taky chut Barunku neustale onuchavat :-) Ale kdyz vstava v sest rano, to mam chut ji sezrat :-))
Není tady
megan2 napsal(a):
Karal-pekna
holky,kdy se u vas objevila reakce na ockovani??Naty je zatim v pohode,tak doufam,ze to tak i zustane...
V posledni dobe dostava UM i pres den,uz ji to nejak nestaci
zitra musime pro garnýe,zaclony,barvy a o vikendu hurá makat
Megan my máme za sebou 3 očkování a reakce nebyla ani jednou, take taky můete být bez reakce. Buď ráda.
Není tady
Ahoj holky,
tak dnes jsem zmoená. Ráno jsme li těch 500 m k autu tak, e Anička v autosedačce se vezla na bobech, které jsme do prudkého kopce táhli se synkem spolu. Během dopoledne vypluhovali i k nám, tak u nejsme odřízlí od světa :-)
V 16:00 bylo slavnostní rozsvědcení vánočního stromku, děti ze kolky zpívali. Bylo mínus 12 st. Byli jsme tam asi 20 minut. Anička pak brečela, asi se jí zima nelíbila, mě taky ne, mám patné boty, nemohla jsem se pak zahřát. Dnes jsem 3x jela někam autem a 2x la do toho kopce pěky, pak jsem topila ve vychlazeném baráku, prostě zase jsem nestihla uklidit co jsem chtěla.
Alespoň e kůň u nekale a chodí za mnou na zavolání jako pejsek, kdy mu 3x denně dávám sirupek do nějaké dobroty.
Zítra si plánuji koupit pořádné zimní boty, nějaké tmavé a outdoorové.
Anička se dnes poprvé otočila na bříko. Začalo ji to bavit, předvedla nám to 3x. A mě mrzí, e jsem nebyla u toho, kdy se otočila poprvé, zrovna jsem byla dát lék koňovi a hlídal ji přítel.
Adri, rehabilitační mi taky říkala, jak bylo Aničkce 5 měs. e by měla cvičit na bříku alespoň 5x denně. Teď mi na rozloučenou taky říkala, a ji dávám co nejčastěji na bříko.
Anička dnes večer zase zlobí, si pospala v autě i na studené verandě a teď nás volá a nechce být sama... dnes sama v postýlce určitě neusne. Spí dříve usnu já a ji si dám k prsu, aby byla potichu.
Není tady
oskárka25 napsal(a):
Taky se budu chlubit, na Adrianinu sestru ale nemám! Dnes jsem to dorazila.
http://img140.imageshack.us/img140/9305/img0459ns.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/8562/img0463x.jpg
http://img593.imageshack.us/img593/1266/img0468l.jpg
To je nádherné jsi ikulka to bych nedala
Není tady