29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Rejko dnes při UTZ mi paní doktorka říkala, že v tomto stavu už není důvod mě tu moc držet, protože ležet a brát ascorutin můžu doma, tak snad mě pustí tento týden. Myslím že ještě pár dní počkají, jestli se klid udrži, a pak mě snad pustí.
Víš co, nejsem hazardér a kdyby řekli, že je to pro mě lepší tady, tak tady zůstanu i přes vánoce, hlavně aby byli prcci v pořádku...ale snad to nebude potřeba
Není tady
Ronji, Ty máš ale velké ambice
ale ne, je mi jasné, že vrcholově sportovat v nejbližším půl roce rozhodně nebudeš, ale bylo by fajn, kdybys mohla většinu času aspoň normálně doma fungovat a v lepším případě si vyjít na opatrnou a velmi pomalou procházku ven (ono Ti to za pár měsíců už stejně rychlejší pohyb nedovolí samo tělo
)
a víš, na co jsem si hned vzpomněla? jak Ti maminka řekla, že by bylo jednou hezké, kdybys měla něco normálně co si asi chudera říká teď
jinak to krvácení, co bylo pod placentou, už je v pořádku a zůstal po něm "jen" ten hematom? a volalas i do CAR, nebo až po propuštění domů?
Není tady
Ronja napsal(a):
Rejko dnes při UTZ mi paní doktorka říkala, že v tomto stavu už není důvod mě tu moc držet, protože ležet a brát ascorutin můžu doma, tak snad mě pustí tento týden. Myslím že ještě pár dní počkají, jestli se klid udrži, a pak mě snad pustí.
Víš co, nejsem hazardér a kdyby řekli, že je to pro mě lepší tady, tak tady zůstanu i přes vánoce, hlavně aby byli prcci v pořádku...ale snad to nebude potřeba
Super, vím,že jsi rozumná holka,ale říct jsem ti to musela.... Já měla v těhu také potíže,musela jsem do špitálu,ale po týdnu jsem si "vyžadonila" propuštění....
. Za týden jsem tam byla znovu a nevypadalo to dobře. Mimís se chystal ven,i když měl před sebou ještě spostu času....Od té chvíle jsem byla ta nejposlušnější mamina....pěkně s nožkama nahoru.Za 14 dní se vše zklidnilo a usadilo a já si mohla zbytek "užívat".
Denně sem nakukuju,držím palce a říkám: "musíš, Ronjo,musíš"
Není tady
Jojo, po tom krvácení zůstal jen malý hematom, jinak to všechho odešlo, díky Bohu.
Maminka zaujala typicky bojovný přístup "všechno bude v pořádku, o jiné eventualitě se ani nebudeme bavit", což mi docela vyhovuje. Určitě má strach, ale když je tady na návštěvě, tak se tváří vesele a optimisticky a posílá mi sem po Michalovi tolik jídla, že já to zase posílám zpět
No ještě že jsme to těm našim řekli Tátovi jsme to vlastně řeklí ve čtvrtek večer a v noci už jsme jeli sem...
Není tady
jéééé tady jsou super zprávičky RONJI MAM OBROVSKOU RADOST
Není tady
Ronji . díkybohu Já ani neměla na to abych sem něco psala, jen jsem o tobě pořád přemýšlela
Jsem moc ráda, že je všechno v pohodě. Jen prosím nepodlehni tomu že je všechno moc v pohodě a nezačni řádit
Aby ses nakonec an ty běžky nevypravila...
Není tady
Ahoj Ronji, jsem moc ráda, že to dobře dopadlo dávej na sebe pozor
A prosím tě v rámci toho tělocviku - jestli tedy potřebuješ nějaký pohyb - bys mohla založit nový chlívek - je tu trošku překecáno
Upravil(a) Kotrmelína (13. 12. 2010 15:29)
Není tady
Ronji, jsme stráááášně moc šťastná, že už je líp Snad u krvácet nebudeš, max. malinko špinit z toho zbytku hematomu, ale moc bych přála, aby se nekonalo už ani tohle
Nadstandard je úleva, viď Vím sama, klid, internet, můžeš si pustit video, jaký chceš... Mně to vždy vyhovovalo víc než společný pokoj (jediná výjimka teda asi nedávná JIP s Tobim, kdy jsme společnost druhé maminky ocenila a leccos i "odkoukala" - byla tam s dvouletým chlapečkem
).
A souhlasím s KOtr - potřebujeme nový chlív - a padlo tu, že by mohl být v rámci počítačového výcviku nás všech už na novým Babáči. Co ty na to?
Není tady
No holky nebojte se o mě, že bych něco vyváděla, já jsem tak popr..děná že ležim s nohama křížem a ještě si je asi pro jistotu zavážu na uzel.
Já jsem pro přesun na nový babáč, protože už jsem tam šoupla dlouhodobky a teď tam nechodím, když visím furt tady Ale poslušně hlásím že proti novotám tady brojila LenkaB
Tak jedině s jejím svolením
Není tady
ještě bych teda prosila přesný odkaz na nový chlív... poněvadž já tam s tím novým mám jaksi problém
Ronjísku vítej zpět heleď nemuseli ti drobci odposlouchat všechno, co jsem vyprávěla
jsem ráda, že je to tak jak to je a souhlas s maminou, prostě to musí být ok, jiná možnost není
Není tady
Fíha Ronji, bezva zprávy .... tak ať je všechno v pořádku a v klídečku můžeš jít domů ... ovšem nevím, jak dobře to půjde s uzlíkem na nohách
Není tady
Mufi normálně já to začínám cítit spíš na ten páreček...nevím jestli mě Marti tak zmanipulovala, ale už jim neříkám holčičky, ale děťátka A začala jsem se nějak těšit i na kluka, kdyby byl po Michalovi, to by byla nádhera...
Taky si dnes připadám oficiálně těhotná, protože mi dělali ultrazvuk přes břicho A s odchodem krvácení se mi vrátily nevolnosti. No prostě pořád něco
Ale to víš, že ti sem dáme odkaz, pokud Lenka schválí přesun...přece o tebe nechceme přijít
Není tady
tssss, jáááá? jak bych mohla
tak já už teda mlčím a poslušně držím ústa a krok
ale hoď sem prosím odkaz, ju?
a taky fotku těch zauzlovaných nohou
Není tady
Ronjice, Ty jsi opice ještě na mně nebohou, nevinnou, tichou a svůj názor neprojevující hodíš to, že zas začlo sněžit
Není tady
lenkaB napsal(a):
Ronjice, Ty jsi opice
ještě na mně nebohou, nevinnou, tichou a svůj názor neprojevující hodíš to, že zas začlo sněžit
![]()
chuděro naše malá, pojď já pochovám
Není tady
Dadulko, Ty jsi hodná, ale nevím, jestli je to ve Tvém stavu teď nejvhodnější - Dr mi říkala, že těhule mají zvedat max 10kg a obávám se, že mám něco malinko přes
Není tady
Ahojky!
Ronjísku jsem ráda, že je vše OK a věřím, že to tak bude i nadále! odpočívej, nech se rozmazlovat a pohlaď bříško doufám, že Tě to zatracený krvácení nebude už trápit
Co Pavka??? Musím kouknout do narodily se, zda už máme nějakou zprávu nebo tu pořád straší
jinak se omluvám, nestíhám vše dočítat-baby ukecaný! jsem teď přijela z práce, vařím polivku a jdu zdobit perníky...jsem se rozhodla, že tentokrát jen bílou a tmavou čokoškou....
Není tady
Ronja napsal(a):
Mufi normálně já to začínám cítit spíš na ten páreček...nevím jestli mě Marti tak zmanipulovala, ale už jim neříkám holčičky, ale děťátka
A začala jsem se nějak těšit i na kluka, kdyby byl po Michalovi, to by byla nádhera...
Taky si dnes připadám oficiálně těhotná, protože mi dělali ultrazvuk přes břichoA s odchodem krvácení se mi vrátily nevolnosti. No prostě pořád něco
Ale to víš, že ti sem dáme odkaz, pokud Lenka schválí přesun...přece o tebe nechceme přijít
Hehe...
ale ne ja to proste citim v kostech a to mi docela jde treb ai u Blavy jsem se trefila
a u Kikinecka taky a u Kerstin taky
.. takz eje ti to jasne, jo?
... UZ SE TESIM NA COKOLADU
Není tady
Leni no vidíš všechno je kvůli tobě, to je jasný,že tu angínu nebo chřipku nebo co mě to navštívilo je taky od tebe určitě
Pavka byla ráno vcelku,tak ale třeba překecala manžu na nějakou "akci" a rozjelo se to
Není tady
Takže holky, tady zavíráme krám a těším se na novém babi:
http://novy.babinet.cz/showthread.php?t … #post21241
Není tady
Téma zavřeno