18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Rejko dnes při UTZ mi paní doktorka říkala, e v tomto stavu u není důvod mě tu moc dret, protoe leet a brát ascorutin můu doma, tak snad mě pustí tento týden. Myslím e jetě pár dní počkají, jestli se klid udri, a pak mě snad pustí.
Ví co, nejsem hazardér a kdyby řekli, e je to pro mě lepí tady, tak tady zůstanu i přes vánoce, hlavně aby byli prcci v pořádku...ale snad to nebude potřeba
Není tady
Ronji, Ty má ale velké ambice ale ne, je mi jasné, e vrcholově sportovat v nejbliím půl roce rozhodně nebude, ale bylo by fajn, kdybys mohla větinu času aspoň normálně doma fungovat a v lepím případě si vyjít na opatrnou a velmi pomalou procházku ven (ono Ti to za pár měsíců u stejně rychlejí pohyb nedovolí samo tělo )
a ví, na co jsem si hned vzpomněla? jak Ti maminka řekla, e by bylo jednou hezké, kdybys měla něco normálně co si asi chudera říká teď
jinak to krvácení, co bylo pod placentou, u je v pořádku a zůstal po něm "jen" ten hematom? a volalas i do CAR, nebo a po proputění domů?
Není tady
Ronja napsal(a):
Rejko dnes při UTZ mi paní doktorka říkala, e v tomto stavu u není důvod mě tu moc dret, protoe leet a brát ascorutin můu doma, tak snad mě pustí tento týden. Myslím e jetě pár dní počkají, jestli se klid udri, a pak mě snad pustí.
Ví co, nejsem hazardér a kdyby řekli, e je to pro mě lepí tady, tak tady zůstanu i přes vánoce, hlavně aby byli prcci v pořádku...ale snad to nebude potřeba
Super, vím,e jsi rozumná holka,ale říct jsem ti to musela.... Já měla v těhu také potíe,musela jsem do pitálu,ale po týdnu jsem si "vyadonila" proputění..... Za týden jsem tam byla znovu a nevypadalo to dobře. Mimís se chystal ven,i kdy měl před sebou jetě spostu času....Od té chvíle jsem byla ta nejposlunějí mamina....pěkně s nokama nahoru.Za 14 dní se ve zklidnilo a usadilo a já si mohla zbytek "uívat".
Denně sem nakukuju,drím palce a říkám: "musí, Ronjo,musí"
Není tady
Jojo, po tom krvácení zůstal jen malý hematom, jinak to vechho odelo, díky Bohu.
Maminka zaujala typicky bojovný přístup "vechno bude v pořádku, o jiné eventualitě se ani nebudeme bavit", co mi docela vyhovuje. Určitě má strach, ale kdy je tady na návtěvě, tak se tváří vesele a optimisticky a posílá mi sem po Michalovi tolik jídla, e já to zase posílám zpět
No jetě e jsme to těm naim řekli Tátovi jsme to vlastně řeklí ve čtvrtek večer a v noci u jsme jeli sem...
Není tady
jéééé tady jsou super zprávičky RONJI MAM OBROVSKOU RADOST
Není tady
Ronji . díkybohu Já ani neměla na to abych sem něco psala, jen jsem o tobě pořád přemýlela Jsem moc ráda, e je vechno v pohodě. Jen prosím nepodlehni tomu e je vechno moc v pohodě a nezačni řádit Aby ses nakonec an ty běky nevypravila...
Není tady
Ahoj Ronji, jsem moc ráda, e to dobře dopadlo dávej na sebe pozor
A prosím tě v rámci toho tělocviku - jestli tedy potřebuje nějaký pohyb - bys mohla zaloit nový chlívek - je tu troku překecáno
Upravil(a) Kotrmelína (13. 12. 2010 15:29)
Není tady
Ronji, jsme strááááně moc astná, e u je líp Snad u krvácet nebude, max. malinko pinit z toho zbytku hematomu, ale moc bych přála, aby se nekonalo u ani tohle
Nadstandard je úleva, viď Vím sama, klid, internet, můe si pustit video, jaký chce... Mně to vdy vyhovovalo víc ne společný pokoj (jediná výjimka teda asi nedávná JIP s Tobim, kdy jsme společnost druhé maminky ocenila a leccos i "odkoukala" - byla tam s dvouletým chlapečkem ).
A souhlasím s KOtr - potřebujeme nový chlív - a padlo tu, e by mohl být v rámci počítačového výcviku nás vech u na novým Babáči. Co ty na to?
Není tady
No holky nebojte se o mě, e bych něco vyváděla, já jsem tak popr..děná e leim s nohama kříem a jetě si je asi pro jistotu zaváu na uzel.
Já jsem pro přesun na nový babáč, protoe u jsem tam oupla dlouhodobky a teď tam nechodím, kdy visím furt tady Ale posluně hlásím e proti novotám tady brojila LenkaB Tak jedině s jejím svolením
Není tady
jetě bych teda prosila přesný odkaz na nový chlív... poněvad já tam s tím novým mám jaksi problém
Ronjísku vítej zpět heleď nemuseli ti drobci odposlouchat vechno, co jsem vyprávěla jsem ráda, e je to tak jak to je a souhlas s maminou, prostě to musí být ok, jiná monost není
Není tady
Fíha Ronji, bezva zprávy .... tak a je vechno v pořádku a v klídečku můe jít domů ... ovem nevím, jak dobře to půjde s uzlíkem na nohách
Není tady
Mufi normálně já to začínám cítit spí na ten páreček...nevím jestli mě Marti tak zmanipulovala, ale u jim neříkám holčičky, ale děátka A začala jsem se nějak těit i na kluka, kdyby byl po Michalovi, to by byla nádhera...
Taky si dnes připadám oficiálně těhotná, protoe mi dělali ultrazvuk přes břicho A s odchodem krvácení se mi vrátily nevolnosti. No prostě pořád něco Ale to ví, e ti sem dáme odkaz, pokud Lenka schválí přesun...přece o tebe nechceme přijít
Není tady
tssss, jáááá? jak bych mohla tak já u teda mlčím a posluně drím ústa a krok ale hoď sem prosím odkaz, ju? a taky fotku těch zauzlovaných nohou
Není tady
Ronjice, Ty jsi opice jetě na mně nebohou, nevinnou, tichou a svůj názor neprojevující hodí to, e zas začlo sněit
Není tady
lenkaB napsal(a):
Ronjice, Ty jsi opice jetě na mně nebohou, nevinnou, tichou a svůj názor neprojevující hodí to, e zas začlo sněit
chuděro nae malá, pojď já pochovám
Není tady
Dadulko, Ty jsi hodná, ale nevím, jestli je to ve Tvém stavu teď nejvhodnějí - Dr mi říkala, e těhule mají zvedat max 10kg a obávám se, e mám něco malinko přes
Není tady
Ahojky!
Ronjísku jsem ráda, e je ve OK a věřím, e to tak bude i nadále! odpočívej, nech se rozmazlovat a pohlaď bříko doufám, e Tě to zatracený krvácení nebude u trápit
Co Pavka??? Musím kouknout do narodily se, zda u máme nějakou zprávu nebo tu pořád straí
jinak se omluvám, nestíhám ve dočítat-baby ukecaný! jsem teď přijela z práce, vařím polivku a jdu zdobit perníky...jsem se rozhodla, e tentokrát jen bílou a tmavou čokokou....
Není tady
Ronja napsal(a):
Mufi normálně já to začínám cítit spí na ten páreček...nevím jestli mě Marti tak zmanipulovala, ale u jim neříkám holčičky, ale děátka A začala jsem se nějak těit i na kluka, kdyby byl po Michalovi, to by byla nádhera...
Taky si dnes připadám oficiálně těhotná, protoe mi dělali ultrazvuk přes břicho A s odchodem krvácení se mi vrátily nevolnosti. No prostě pořád něco Ale to ví, e ti sem dáme odkaz, pokud Lenka schválí přesun...přece o tebe nechceme přijít
Hehe...
ale ne ja to proste citim v kostech a to mi docela jde treb ai u Blavy jsem se trefila a u Kikinecka taky a u Kerstin taky .. takz eje ti to jasne, jo? ... UZ SE TESIM NA COKOLADU
Není tady
Leni no vidí vechno je kvůli tobě, to je jasný,e tu angínu nebo chřipku nebo co mě to navtívilo je taky od tebe určitě
Pavka byla ráno vcelku,tak ale třeba překecala manu na nějakou "akci" a rozjelo se to
Není tady
Take holky, tady zavíráme krám a těím se na novém babi:
http://novy.babinet.cz/showthread.php?t … #post21241
Není tady
Téma zavřeno