29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Sádí, moc krásně se to čte, a kde jsou nějaký nový fotečky "tlusťocha". Vy chcete trhnout rekord a půjdete domů hned na NOvý rok, a to bude mít Tomášek 4 kilča
Mali, hezky lež a nech se obskakovat. Na chřipku je nejlepší se... , to zabírá 100%.
Není tady
Sadí no to jsou fakt skvělé zprávičky
Mám normálka slzičky
Ronji .... držím palečky, a doufám, že už je vše v pohodě
Není tady
dobré ráno brebentilky!!!!!
Holky, fotky dodávám průběžněUložte si někam ten odkaz, ať to tu nemusím pořád zveřejňovat http://picasaweb.google.com/RomulkaTomulka/
Dneska v noci jsem prubla, co se stane, když si nenachystám budík (prý by se měl člověk probudit sám). Probudila jsem se, v půl osmé ráno Místo koz balóny a teď tu budu dřepět min. hodinu
Není tady
Sádí na Tomáškovi jsou vidět neuvěřitelné pokroky. Je to BOREC
Není tady
Ahoj Lici, včera nám akle taky ukázal, co umí, klesl po dlouhé době pulsem pod stovku, tak doufám, že na něj nic neleze, protože se mi včera zdálo, že je nějaký zahleněný. A chce se stašně mazlit. Je to neuvěřitelné, tak ta malá hlavička funguje.
Není tady
Pěkné ráno
Sadí nemysleli to tak, že se člověk probudí kňouráním prcka? Jako že hlad? Jak vůbec odstříkáváš přes noc, myslím intervaly? Jednou?
Fuj ta 40cítka na metru se mi nelíbí a včera ještě dávali tu reportáž o "velkým" 7kg novorozenci, manžel se debilně usmíval
a z "vyvolávání" nebylo nic, protože když (jeho slova) nepomohlo házení sněhu ani horká vana to taky nezabere. Já se mu na jednu stranu nedivim, komu by se chtělo s hrochem......
Není tady
ahoj sádinko,
Tomík je naprosto náááádherný ... ten výdech nádech je fakt masssooooo
úžasně se vám kulatí je to fakt neuvěřitelný šikula !!
Není tady
Sádí, Tomášek je úžasnej, stává se z něj pěknej tlusťoch, má krásný tvářičky, fakt je krásnej. A Vám to taky moc sluší.
Pavlí, tak nevím, ty máš fakt v bříšku hrocha nebo slona???? Jsem si myslela, že UŽ a ty pořád nic. Tak ti zbývá asi jedině ten sexík /a tady čtu , že zbývá jedině znásilnit manžu/ a pak přeházet celou vesnici od sněhu nebo znovu umýt okna.
Není tady
holky, přeposílám zprávu od Ronjíska:
U nás dnes dobré zprávy, na UTZ vše OK, jen malý hematom. Odpoledne mě stěhují na nadstandard, tak snad budu mít i internet. POkud bude vše OK, tak mě tento týden pustí domů tak jen tak dál a ať už mládež nezlobí - přece nechtějí s mámou strávit Vánoce v nemocnici
Není tady
Marti okna umytý sníh odházel ráno chlap, no a ten sexík no jaksi nic..... no co snad někdy porodim. Břicho je prý už dole... kontrola je zítra. Třeba nebudu rodit mamuta, ale pěkný mimi tak akorát
Co Ronja? Nějaký novinky?
Není tady
To jsou dobrý zprávy!!!!!!! Hlavně že je všechno vpohodě -_
Není tady
Leni, super zprávy, díky ... tak ať se ti malí loupežníci drží
Sádi, malej je neskutečnej...z písklátka je už chlapák
Není tady
Leni, díky, doufám, že dál už budou jenom dobré zprávy a snad i předvánoční přesun z nadstandartu domů
Není tady
Samý krásný zprávy tady, jak od Ronjísků tak od Sádí, paráda
Není tady
Ahoj kočky,
tak jurá hurá, už mám nadstandard, takže interent a tak si můžu zase připadat jako normální člověk!
Takže zprávy máte od holek, tak jen stručně: ve čtvrtek odpoledne jsem měla velké bolesti, tak jsem ležela, pořád jsem se chodila kontrolovat, jestli nešpiním, ale nic. Pak jsem ležela u filmu a bolesti pomalu přestávaly, najednou mezi nohama mokro a krve jak z vola...tak jsme valili, v nemocnici mi udělali vyšetření a ultrazvuk. Po dlouhém dloubání doktor prohlásil, že ten druhý, výše položený váček se mu zdá nějaký protažený a že na něj pořádně nevidí, ale když pustil ten zvukový ultrazvuk, tak srdíčko bylo krásně slyšet. Prý tam ale bylo kolem té druhé, výše položené placenty hodně krve a doktor mi vyloženě řekl, že riziko je značné. Dostala jsem injekci a přísný klid na lůžku, i jídlo mi nosili do postele.
Přes víkend to střídavě trošku krvácelo a trošku špinilo, ale bolesti už jsem neměla. Dnes tedy ultrazvuk dopadl výborně, prckům krásně bila srdíčka, dostala jsem i fotečku a pobrečela jsem si Už můžu z postele (teda jako do jídelny na jídlo a zpátky), zatím dnes ani nešpiním, a hlavně už jsem konečně na tom nadstandardu s internetem, takže je to celé takové veselejší.
Jo a doktorka mi říkala, že se to hodně stává právě v 8. a 9. týdnu, protože se tvoří placenta a dochází tak k velkým přestavbám, takže často přicházejí komplikace. Prý je prostě potřeba vydržet do toho 12. týdne, tak snad nějak vydržím, i když teď mi to teda ubíhá dost pomalu...
moc děkuju za všechny zprávy a podporu, jste fakt zlatíčka!
Není tady
Ronji, hurááá, vítej zas v civilizaci Tys nám teda dala - resp. ti Tvoji prcci
je Ti už ale jasné, že na běžkování můžeš zapomenout?
hlavně se držte, i kdybys měla většinu těhu proležet, jak to měla Janabas, tak ten výsledek za to stojí...
doufám, že se o Tebe hezky starají
Není tady
Leni oni jsou tady fakt hrozně fajn, jen s tím propouštěním domů nikdy nijak nespěchají No tam na běžky ani nemyslím, mé nejtajnější ambice sahají tak daleko, že budu moct zase třeba normálně chodit
Jasně že si říkám, že si prcky v nejhorším případě prostě vyležím, ale asi je ti jasný, že takhle jsem si to těhotenství nepředstavovala a kdyby to mohlo jít aspoň chvíli normálně, tak bych se vůbec nezlobila
Není tady
Ronjo,gratuluji k dobrým zprávám. I když sama nemocnice nemám ráda ( a neznám nikoho,kdo v roli pacienta ano ) přesto bych na tvém místě domů nikterak nespěchala. Kdyby ti navrhli odležet si to do toho 12 tt,tak to vydrž
.
Není tady
Ronja napsal(a):
Leni oni jsou tady fakt hrozně fajn, jen s tím propouštěním domů nikdy nijak nespěchají
No tam na běžky ani nemyslím, mé nejtajnější ambice sahají tak daleko, že budu moct zase třeba normálně chodit
Jasně že si říkám, že si prcky v nejhorším případě prostě vyležím, ale asi je ti jasný, že takhle jsem si to těhotenství nepředstavovala a kdyby to mohlo jít aspoň chvíli normálně, tak bych se vůbec nezlobila
Není tady
Téma zavřeno