18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Sádí, moc krásně se to čte, a kde jsou nějaký nový fotečky "tlusocha". Vy chcete trhnout rekord a půjdete domů hned na NOvý rok, a to bude mít Tomáek 4 kilča
Mali, hezky le a nech se obskakovat. Na chřipku je nejlepí se... , to zabírá 100%.
Není tady
Sadí no to jsou fakt skvělé zprávičky Mám normálka slzičky
Ronji .... drím palečky, a doufám, e u je ve v pohodě
Není tady
dobré ráno brebentilky!!!!!
Holky, fotky dodávám průběněUlote si někam ten odkaz, a to tu nemusím pořád zveřejňovat http://picasaweb.google.com/RomulkaTomulka/
Dneska v noci jsem prubla, co se stane, kdy si nenachystám budík (prý by se měl člověk probudit sám). Probudila jsem se, v půl osmé ráno Místo koz balóny a teď tu budu dřepět min. hodinu
Není tady
Sádí na Tomákovi jsou vidět neuvěřitelné pokroky. Je to BOREC
Není tady
Ahoj Lici, včera nám akle taky ukázal, co umí, klesl po dlouhé době pulsem pod stovku, tak doufám, e na něj nic neleze, protoe se mi včera zdálo, e je nějaký zahleněný. A chce se staně mazlit. Je to neuvěřitelné, tak ta malá hlavička funguje.
Není tady
Pěkné ráno
Sadí nemysleli to tak, e se člověk probudí kňouráním prcka? Jako e hlad? Jak vůbec odstříkává přes noc, myslím intervaly? Jednou?
Fuj ta 40cítka na metru se mi nelíbí a včera jetě dávali tu reportá o "velkým" 7kg novorozenci, manel se debilně usmíval a z "vyvolávání" nebylo nic, protoe kdy (jeho slova) nepomohlo házení sněhu ani horká vana to taky nezabere. Já se mu na jednu stranu nedivim, komu by se chtělo s hrochem......
Není tady
ahoj sádinko,
Tomík je naprosto náááádherný ... ten výdech nádech je fakt masssooooo
úasně se vám kulatí je to fakt neuvěřitelný ikula !!
Není tady
Sádí, Tomáek je úasnej, stává se z něj pěknej tlusoch, má krásný tvářičky, fakt je krásnej. A Vám to taky moc sluí.
Pavlí, tak nevím, ty má fakt v bříku hrocha nebo slona???? Jsem si myslela, e U a ty pořád nic. Tak ti zbývá asi jedině ten sexík /a tady čtu , e zbývá jedině znásilnit manu/ a pak přeházet celou vesnici od sněhu nebo znovu umýt okna.
Není tady
holky, přeposílám zprávu od Ronjíska:
U nás dnes dobré zprávy, na UTZ ve OK, jen malý hematom. Odpoledne mě stěhují na nadstandard, tak snad budu mít i internet. POkud bude ve OK, tak mě tento týden pustí domů
tak jen tak dál a a u mláde nezlobí - přece nechtějí s mámou strávit Vánoce v nemocnici
Není tady
Marti okna umytý sníh odházel ráno chlap, no a ten sexík no jaksi nic..... no co snad někdy porodim. Břicho je prý u dole... kontrola je zítra. Třeba nebudu rodit mamuta, ale pěkný mimi tak akorát
Co Ronja? Nějaký novinky?
Není tady
To jsou dobrý zprávy!!!!!!! Hlavně e je vechno vpohodě -_
Není tady
Leni, super zprávy, díky ... tak a se ti malí loupeníci drí
Sádi, malej je neskutečnej...z písklátka je u chlapák
Není tady
Leni, díky, doufám, e dál u budou jenom dobré zprávy a snad i předvánoční přesun z nadstandartu domů
Není tady
Samý krásný zprávy tady, jak od Ronjísků tak od Sádí, paráda
Není tady
Ahoj kočky,
tak jurá hurá, u mám nadstandard, take interent a tak si můu zase připadat jako normální člověk!
Take zprávy máte od holek, tak jen stručně: ve čtvrtek odpoledne jsem měla velké bolesti, tak jsem leela, pořád jsem se chodila kontrolovat, jestli nepiním, ale nic. Pak jsem leela u filmu a bolesti pomalu přestávaly, najednou mezi nohama mokro a krve jak z vola...tak jsme valili, v nemocnici mi udělali vyetření a ultrazvuk. Po dlouhém dloubání doktor prohlásil, e ten druhý, výe poloený váček se mu zdá nějaký protaený a e na něj pořádně nevidí, ale kdy pustil ten zvukový ultrazvuk, tak srdíčko bylo krásně slyet. Prý tam ale bylo kolem té druhé, výe poloené placenty hodně krve a doktor mi vyloeně řekl, e riziko je značné. Dostala jsem injekci a přísný klid na lůku, i jídlo mi nosili do postele.
Přes víkend to střídavě troku krvácelo a troku pinilo, ale bolesti u jsem neměla. Dnes tedy ultrazvuk dopadl výborně, prckům krásně bila srdíčka, dostala jsem i fotečku a pobrečela jsem si U můu z postele (teda jako do jídelny na jídlo a zpátky), zatím dnes ani nepiním, a hlavně u jsem konečně na tom nadstandardu s internetem, take je to celé takové veselejí.
Jo a doktorka mi říkala, e se to hodně stává právě v 8. a 9. týdnu, protoe se tvoří placenta a dochází tak k velkým přestavbám, take často přicházejí komplikace. Prý je prostě potřeba vydret do toho 12. týdne, tak snad nějak vydrím, i kdy teď mi to teda ubíhá dost pomalu...
moc děkuju za vechny zprávy a podporu, jste fakt zlatíčka!
Není tady
Ronji, hurááá, vítej zas v civilizaci Tys nám teda dala - resp. ti Tvoji prcci je Ti u ale jasné, e na běkování můe zapomenout? hlavně se drte, i kdybys měla větinu těhu proleet, jak to měla Janabas, tak ten výsledek za to stojí... doufám, e se o Tebe hezky starají
Není tady
Leni oni jsou tady fakt hrozně fajn, jen s tím propoutěním domů nikdy nijak nespěchají No tam na běky ani nemyslím, mé nejtajnějí ambice sahají tak daleko, e budu moct zase třeba normálně chodit
Jasně e si říkám, e si prcky v nejhorím případě prostě vyleím, ale asi je ti jasný, e takhle jsem si to těhotenství nepředstavovala a kdyby to mohlo jít aspoň chvíli normálně, tak bych se vůbec nezlobila
Není tady
Ronjo,gratuluji k dobrým zprávám. I kdy sama nemocnice nemám ráda ( a neznám nikoho,kdo v roli pacienta ano ) přesto bych na tvém místě domů nikterak nespěchala. Kdyby ti navrhli odleet si to do toho 12 tt,tak to vydr .
Není tady
Ronja napsal(a):
Leni oni jsou tady fakt hrozně fajn, jen s tím propoutěním domů nikdy nijak nespěchají No tam na běky ani nemyslím, mé nejtajnějí ambice sahají tak daleko, e budu moct zase třeba normálně chodit
Jasně e si říkám, e si prcky v nejhorím případě prostě vyleím, ale asi je ti jasný, e takhle jsem si to těhotenství nepředstavovala a kdyby to mohlo jít aspoň chvíli normálně, tak bych se vůbec nezlobila
Není tady
Téma zavřeno