29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
uf, teď jsem se vrátila z Brniska, jsem ráda, že u ROnji se to trochu zklidnilo... ach jo, proč aspoň to těhu nemůže mít v klidu
Jani, to mě moc mrzí myslíš, že mu to nějak "vyvolal" ten zápal plic, co prodělal? (byl to Tobík, že jo?
nepletu si to s nikým jiným?)... je dobře, že se to podchytlo teď a ne až kdyby dostal nějaký šílený záchvat
co bude dál? čeká ho nějaké další vyšetření, léky atd.? a jaká je prognóza, když se to zjistilo tak brzo?
Není tady
verynka napsal(a):
Ahoj holky, mám Vás pozdravovat od Ronji, už nekrvácí, jen špiní a bolesti nemá.
Tak držte dál palce, snad to bude dobré.
to jsem moc ráda, super. Držím
Není tady
dobrý večír
no R. má jen alergie, astma ne, ale i tak je to na stejném alergickém základu, takže velká pravděpodobnost, že to podědí se bohužel vyplnila
máme sirup- antihistaminika, pak antileukotrieny v granulích a dvoje inhalační léky přes chamber- takovou trubku s maskou
pokud se to podchytí brzo a léčí se to dobře nemusí dojít k trvalým změnám a spousta dětí po pubertě astma už nemá, tak budeme doufat
já jsem ráda, že se na to přišlo, protože já už fakt nemohla, byl ukňouraný, nespal - no bodejť , když nemohl pořádně dýchat , takhle s léky to zvládnem, je to pruda, že bude muset je pořád i když bude dobrý je užívat, ale díky za ně
super, že už Ronja nekrvácí, tak si vzpomínám, že jsem to měla dost podobně, i časově to první velké krvácení, tak snad si broučky vyleží tak jako já
na slohovku od Marky jdu
Není tady
janabas napsal(a):
dobrý večír
no R. má jen alergie, astma ne, ale i tak je to na stejném alergickém základu, takže velká pravděpodobnost, že to podědí se bohužel vyplnila
máme sirup- antihistaminika, pak antileukotrieny v granulích a dvoje inhalační léky přes chamber- takovou trubku s maskou
pokud se to podchytí brzo a léčí se to dobře nemusí dojít k trvalým změnám a spousta dětí po pubertě astma už nemá, tak budeme doufat![]()
já jsem ráda, že se na to přišlo, protože já už fakt nemohla, byl ukňouraný, nespal - no bodejť , když nemohl pořádně dýchat , takhle s léky to zvládnem, je to pruda, že bude muset je pořád i když bude dobrý je užívat, ale díky za ně
sice sem nepatřím, ale nedá mi to . . .
já sama jsem astmatik, alergik, . . . skoro od narození - asi ve 3měsících jsem měla první astmatický záchvat a byla několikrát do roka v nemocnici. Odbylo mi 15 a zůstala mi akorát alergie na jablka a slupky od brambor, chodím už jen 3xročně na vakcínu, takže doufám, že Ti Tobi z toho vyroste jako já :-), přeji hodně štěstí a výdrž oboum
Není tady
Ahoj holky
Tak kdy tady bude to další nové miminečko Pavko hmm...
?!
už máš úctyhodný metr a taky sem koukala na web a kde jako máš pupendo vyfocený
tak Ti jdu popřát hodně štěstí a ať se s broučkem moc dlouho netrápíte a moc dlouho to netrvá
Štěpulína si měla už v tomhle čase už venku,že jo?nepletu se
zprávy od Ronji
já na ní tolik myslím
jaký musí prožívat obavy,ta holka naše
Jani Tobíkovi pohlazení,brouček malej
můj manžel je astmatik,sice už lehčí,ale je,tak sem taky zvědavá co bude,nebude
Není tady
Ahoj
Gabčo kde nic tu nic, nevím kde se to fláká nic se neděje, Štěpule byl vyvolaný 38+4
a pupek ehm, no tak nějak se nefotilo, no
Dneska máme rodinnou oslavu tak tu nebudu a nemyslete si že už
Jani s tím astma je to blbý, já se taky modlím aby to neměl, manželova strana je alergiema a i astma "zatížená". Švagrový děti 4 a 1 rok, už mají oba podezření na alegrie a s těmi léky máš pravdu, když si vzpomenu co dělali/nedělali s klukama když byli malí...
Není tady
Gabu, máš nádhernou fotku andílka (nebo je to malá víla?
)
Pavko, proč Ti minule vyvolávali tak "brzo"? už si to nějak nepamatuju tak si užij oslavu a po oslavě hezky šup šup do porodky
dneska snad máš povolení i od manžela, ne?
kukám, jestli nejsou zprávy od Ronjískové, ale nejsou (hlavně když se nic nezhoršilo )...
Jani, to je mazec, co vás čeká za léky, ale zas určitě jak píšeš - lepší o tom vědět hned brzo... my máme v rodině (z obou stran) taky několik lidí s astmatem atd., ale u všech se to projevilo až později (spíš po pubertě nebo v dospělosti), tak mě ani nenapadlo, že by už takové prcky mohlo něco takového sužovat
Není tady
ahojky ve spolek,tady chumelí jako blázen ale za oknem nádhera, hurá aspon zase vytáhneme boby a sáňky.
Na mě leze angína či co,tak se dnes budu držet v teple domova.
Krásný den všem
Není tady
Lenko preeklapsie, taková maskovaná. Tlak jen na hraně a mžitky před očima, tak mi pro jistotu vzali krev no a už jsem "jela" kyselina močová moc vysoko. No a teď tlak +- na hraně a mžitky mám už asi měsíc, jen se tím jaksi nikdo nezabývá........ ne, naposled jsem to probrala s mojí Dr a napsala do porodky kam jdu v úterý na kontrolu, že mi krev zase mají odebrat. Ale nemusím mít všechno....
jj povolení dneska mám, jen jaksi ranní vyvolávání s manželem jaksi nedopadlo jak bylo potřeba. Jsem mu nezdůraznila správný postup
Není tady
Holky tak jak to vypadá s Ronjičkou ??
Veruško andílka si užívám,už to začíná být veselý,naučila se dávat takovou tu otevřenou oslintanou pusinu,co všechny jistě znáte a mazklinká se,válí se po mě na zemi,pokoádá hlavinku a leží v klidu
no prostě si to fakt užívám
Leni díky za pochvalu bude o asi víla
Pavlí,to jste dobrý,že takhle prošťouráváte chlapečkovi cestičku,to u nás nehrozilo
Není tady
verynka napsal(a):
Holky, Ronja Vás pozdravuje, prý je to dneska stejné jako včera, bolesti nemá, ale stále špiní. Asi si ji tam nechají dýl....
Není tady
verynko, díky za zprávy
Ronjičku pozdravuj.... a ať se drží, kočena
Není tady
ahoj holk,y vrátila jsem se z budějc od mamky, z pohřbu (bylo to smutný, ale setkání s bříbuznými potom takové zvláštní - vzpomínali i na jeho lumpárny, fotbal, školu... takže i hezké).
Koukám, že Ronja to opravdu nemůže mít v klidu. Chudák malá. Snad si to už vybrala a ted bude už jen líp a lip. Držím palce. Stihli to nakonec říct jejim rodičům nebo až když byla v nemocnici?
pavko, pořád ještě vcelku?
Leni, u vás se změnilo jméno pro holčičku že zmizlo z mettru?
Jiank sjem zaznamela a jem krátkou dobatu o bio/šátko/atd... ale nedočítala jsem celé. Jen se mi líbilo, že člověk je často takot miliantní pokud má jedno dítě, kde to funguje, ale když je dětí víc a někde to nefunguje, tak obykle začne ustupovat a přestat rady dávat... a kojení- je fajn, pokud jde ( ikdyž občas bych já klidně dala sunar, má to taky své výhody, že mrně není k matce poutané - u nás nefunguje a ni odstříkané a lahvička. ta potvůrka ji neche ) ale pokud kojení nejde, nemá smysl za každou cenu hrotit.
za jednorázové plenky jsem vděčná, skledničky jsem střídala s domácí - podle času, nálady a chtě malé... používla jsem šátek, ted jsem vděčná za babyvak, ale i za dvojkočár. ven si s vakem nějak netroufám. ( i když v úerý, kdy jsme tu měli závěje sjem musela vytáhnout boby a vak, protože dvojkočár fakt nešel vůbec)...
A co Sadourek a tomášek? Neviděla jsem tu nic nového, tak snad je všo OK.
Upravil(a) Romisek (11. 12. 2010 19:59)
Není tady
Verynko, moc Loupežníky pozdravuj a a´t nám holka vydrží, i kdyby tam měla být přes vánoce, prckové jsou důležitější ne??
Pavlí, že ty si to schováváš jako dáreček pod stromeček, ty chceš ještě rozbalit diamantovej prstýnek a pak teprve jet. KOukej s tím nějak pohnout, teda manža..... , když to ráno nevyšlo. Jj, s dětma se blbě provozuje to slovo na 3.
Není tady
Verynko díky za zprávy o Ronje, pořád na ně myslím a věřím že to bude dobré
Není tady
hoj prdíci!!!! Lupežnická, drž se !!!!
Romi, novinky? Od středy kojíméééééééé
YTa malá hladová násoska si hned ba poprvé vytáhla 38 ml!!!! Druhý den taky tak, včera 22 a usnul, ale já ho nebudila. Říkám si, že má ještě nárok si u toho dáchnout. v pátek vážil 1530g. Je šikulka, krasaveček, miláček, pusinka, srdíčko, zlatíčko a nevím co ještě
Pěknou neděli všem, já jsem v posledních dnech přestala stíhat.
Není tady
Saďourek napsal(a):
hoj prdíci!!!! Lupežnická, drž se !!!!
Romi, novinky? Od středy kojíméééééééé![]()
![]()
YTa malá hladová násoska si hned ba poprvé vytáhla 38 ml!!!! Druhý den taky tak, včera 22 a usnul, ale já ho nebudila. Říkám si, že má ještě nárok si u toho dáchnout. v pátek vážil 1530g. Je šikulka, krasaveček, miláček, pusinka, srdíčko, zlatíčko a nevím co ještě
Pěknou neděli všem, já jsem v posledních dnech přestala stíhat.
Sadí, tohle je prostě bomba gratuluji, kojit takového mrňouska se málokomu povede, Kika byla větší a kojení se nechytla.
No jo Sáďátko je prostě šikovný kluk.
Holky, nemáte zač, pozdravy moc ráda předám.
Není tady
Sádíku to jsou tak krásné zprávy skvělé! a doufám, že brzo budou zase nějaké fotečky
Ronjíska zdravím a doufám, že krvácení i špíno je nadobro pryč
Zdravím i vás všechny tady já mám doma nějakou hoňku, ale to asi vy všichni před vánocemi
Není tady
Tak jukám co nového .... taky doufám, že už bude mít Ronja klídeček a pohodičku ...
Sádi, Vám moc gratuluju, Tomík je vážně pašák. Já myslela, že nedonošený děti se už k prsu nechytají a vida, tohle je kluk šikula ... asi po mamince. Bezva, jen tak dál
Není tady
Koukám že je tu narváno no kde jste kozeny??
Tak mě potkala super chřipka nebo angína,jsem naprosto odvařená v pelechu a to ještě nemám teplotu a už teď je mi slabo jak polámanýmu mravenečkovi.
Sadi krásně se to čte,je to tak povzbuzující. Moc ráda slyším tyto zprávy!!!!!
Není tady
ahojky
posílám moc moc pozdravů Ronjince a
at je všechno v pořádku
Sadí, takové parádní zprávy od tebe malej Tomík je jednička
Mali, chuděrko, ty máš taky kde co posílám
Není tady
Téma zavřeno