29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 … 38 39 40 41 42 43
Téma zavřeno
Brý ráno,
no, dobrý - když tak čtu o Ronje Mufi, moc jí prosím pozdravuj, držím vše, co mám! Co znamená, že je překrvená placenta - infarkt placenty??? Nebo se to dá ještě napravit?
Aspoň že u Saďourka je vše dobré. Ty jo a už kojíš, no to je nádhera Počkej, za chvíli už nebude chtít ani stříkačku s malíčkem a jen a jen prsíčko
Holky, mne z tý klientky včera tak vyletěl tlak, že jsem si oproti všem dietním zákazům v půl desátý večer uvařila porkovou polívku, protože mně bolelo břicho
Není tady
Ale venku je nádherně, takže jdem s Tobim ven na boby a pak pro oběd, snad vás tu pak zastihnu s lepšíma zprávama od Ronji.
Není tady
Dobré dopoledne,
nějak vás vůbec nestíhám a tady se toho nakecalo, že nemám šanci dočíst. Z posledních stránek jsem ale pochytila dvě zásadní věci:
Sadí gratuluju ke kojení, Tomík dělá obrovské pokroky
Ronji moc držíme palce a věříme ve šťastný konec. Opatruj se
Není tady
Zdravím konečník
Ronjo, držím všechny palce, co mám
Tomášku, jsi borec!!! Maminka Saďourková si zaslouží mít takovýho chlapáka
Lenko, Tutule, vy už budete za chvíli rodit, co??? Strašně to letí, tak ať vám ta druhá půlka uteče v pohodě
Gabu - co malinkej andílek? Nezlobí maminku?
Verann - některý lidi jsou na zabití , jak tak koukám. Každej se s někým takovým občas potká, nenech se otrávit a stůj si za svým - já vím, že budeš
Janabas - gratuluju k druhýmu bobkovi v bříšku, to je nádhera
Není tady
Holky, mně se udělalo až špatně, když to tu dočítám o loupežnické
Ronji, moc moc moc držím všechno co mám. Pořád věřím, že to bude OK. Tak prosím, ať mě ty tvoje dvojky nezklamou
Upravil(a) kikinecek (10. 12. 2010 10:00)
Není tady
ahoj, normálně sem dopoledne nechodím, ale musela jsem
RONJI jsem strašně ráda že se prckové drží a srdíčka tlučou a pořád držím všechno co mám aby bylo vše v pořádku. Pigára určitě zaberou, myslim na vás pořád Drže se
SADÍ úžasné zprávy, Tomášek je neuvěřitelnej. Nejšikovnější prcek
Není tady
Jééééé a Sadííííí, teď jsem dočetla i o vás Koukla jsem na fotky a to je fakt super rozdíl. Tomínovi se proste v nemocnici moc byt už nechce, co ??
Tak přeju Tomíkovi: Jen tak dál, borče
A jak jsi psala o fotkách nádech-výdech. Tak to jsem se tlemila taky - radostí, že mu to jde
Jo a taky koukala, jsem, že oblečení už mu začíná pasovat
Není tady
Ronji taky na vás myslím,musí to být dobrý,seš bojovnice tak to zmákneš
Sádi Tomášek je fakt šikulka,přibírá luxusně
jen tak dál
a já chci taky vidět nový fotečky
mmch holky kdo chodíte na nový bbnet..jde vám????
Není tady
mufina1 napsal(a):
Holky omlouvám se, měla jsem trochu bojovku s dětma. Ronja je v nemocnici, srdíčka zatím obě, ale riziko veliké, jedna placenta hodně zakrvacena. Dostala pigaro na zastavení krvácení a přísný ležing.
do p.dele práce
totální nestíhák a tady takové jobovky
Ronjičko, safra práce, musí to dopadnout dobře
Není tady
Holky, kde jsou ty fotky Tomáška Saďourkovic ???? Já je nemůžu najít a taky bych se ráda podívala na to malý pískle
Není tady
Holky Ronja moc děkuje za pozdravy, taky zdraví... Krvácení je menší, ale pořád je. Dostává injekce kanavitu a ascorutinu. Ozve se, když budou nějaké novinky... tak jí teď nechám v klidu...
Sadí gratulace, Tomík je šikula
Není tady
Týýý jo, zas po delší době nakouknu a taková nemilá zpráva.. moc na Ronjíska myslím a ať je to v pořádku a pr...ínky se udrží!!!
Romčo, Tomík je prostě prďák a obr šikula!
A všem co to potřebují držím palečky..
Není tady
Dadula napsal(a):
Holky, kde jsou ty fotky Tomáška Saďourkovic ???? Já je nemůžu najít a taky bych se ráda podívala na to malý pískle
najdi si Sádin příspěvek z 25.11 tam má někde odkaz..
Upravil(a) misha88 (10. 12. 2010 12:53)
Není tady
Ahojte, Ronjísku držte se všichni , Mufi pozdravuj ji , moc na ni všichni myslíme
S8di já nestíhám koukat jaký je Tomík pašák
tak a teď něco od nás- dnešní noc šílená, nemohl spát, pořád mě tahal do postele, mami hají,že chce spinkat,ale tam se jen převaluje, do 22 spal v manduce a pak ani ťuk do 5 do rána, přes 30 dechu za minutu
tak jsem se ráno sebrala a jela k dr. že to tak dál nejde , naštěstí naše dr. je suprová, poslechla ho, hned nám domluvila alergologii a tam úplně úžasná dr. i sestřička- velké díky jim, za skvělý řístup. no Tobi má lehké až středně těžké astma, máme léky a foukátka, ale snad už bude lépe, bohužel se prosadily tatínkovy geny
Není tady
Ahoj,
znovu-otevřela jsme jendo téma na maminkách (kousání jídla), prosím, mrkněte tam
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 5#p2593465
Není tady
Jani, to s tím astmatem mě mrzí, chudák malý, ale myslím, že když už s tím v rodině máte zkušenosti díky taťkovi, tak to zvládnete a budete připraveni
Není tady
Ahoj holky... nedočítám, jen jsem zachytila Ronjiska... držím palce ať je to jen strašení!
A Sadˇátku gratuluju ke koju, je to úžasný, jaké dělá pokroky.
Slohovka je napsaná, tak kdo chcete, můžete si počíst.
Není tady
teda Markét, koukám na tvůj metr, 40+3, chci něco vtipnýho dodat na téma "Užžž??" nebo "9kg láhev" a ty píšeš něco o slohovce...? Že by mi něco uniklo? ASi bych měla chodit častěji nebo aspoň dočítat
takže já si jdu počíst co je u tebe nového každopádně gratuluju!
Není tady
verynka napsal(a):
Ahoj holky, mám Vás pozdravovat od Ronji, už nekrvácí, jen špiní a bolesti nemá.
Tak držte dál palce, snad to bude dobré.
jeje tak Ronju to zase zlobilo? tak na ní moc myslím
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 38 39 40 41 42 43