|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 43
Téma zavřeno
Zuzi já měla ten stejný problém- Tobi nechtěl za ruku ani náhodou a zásadně šel jinam než jsem šla já, teď už je to lepší, sám se mě za ruku chytne , tak třeba se to u vás taky změní
Není tady
Zuzi, tak to my naštěstí až na pár epizod vždycky šly v pohodě... to až teď chce chodit zásadně jinam
(ale taky ne vždy, abych jí nekřivdila
)
Jani, zkoušelas i jinou značku? nám tak začly protékat Alany, do té doby jsme s nimi byli hrozně spokojení a pak najednou každá 2.plenka durch, tak jsme přešli na Huggies a dobré.. taky ještě možnost zkusit větší velikost (pokud už nejste na velké, kterou zapínáte pomalu 3x dokola
)
Není tady
Leni určitě se moje nervy dnes "ANI TROCHU NEHLY"
Holky valím k našim za malou, mám jakž takž z manži vydřený co jsem potřebovala tak mu dám oddych , bože jsem to ale tolerantní !!!! 
Není tady

ahoj,
RONJI tak to je jasný, nemáte jména na kluky tak to musí být holky
Super. Ještě aby to vyšlo 
MALI já zase měla (a mám, zbytečně) plno jmen na holky a ne na kluky. My chtěli Dominika a tímbylo vyčerpáno a u druhýho byl boj 
a k jídlu a plínám se radši nevyjadřuju - by asi nkteré ty supermatky z nás klepla pepka 
Není tady

Ahoj vespolek,četla jsem vaší diskuzi ohledně kojení...chtěla jsem vám napsat,že netřeba se stresovat jestli to půjde nebo ne. Mám dvě děti,první jsem kojila sotva 3 měsíce a nešlo to.Mamka mi říkala,že budu jako ona a moje babička(její maminka),ty nekojily ani den. Asi jsem z toho byla ve stresu,taky fakt,že nevím kolik mi dítě vypilo(váhu na mimčo jsem doma neměla:D ) mi moc nepřidával a od 2,5 měsíců dítěte jsem více méně jen "ždímala". Když se mi narodilo druhé dítě,vůbec jsem neřešila půjde-nepůjde,řekla jsem si,jakmile mi začne po hodině řvát hlady,dostane flašku. No a kojila jsem ho rok.
A taky trošku závidím ( v dobrém slova smyslu ) jak vybíráte jména....to mě bavilo vždy nejvíc. Pro holčičku jsem měla buď Valentýnku nebo Rozárku,ale nikdy jsem neměla možnost ani jedno z jmen použít,protože mám dva kluky. Tak,že by ještě do třetice????? No, promyslím to a možná v novým kvartále podám návrh. 
Krásný den všem.....
Není tady
Ronja napsal(a):
Pavko přesně to mám na mysli, to neskutečnou netoleranci a pocit, že když jsem matka tak mám nárok radit ostatním, jak to dělat nejlíp - a když ne radit, tak je aspoň víceméně zjevně odsuzovat, pokud věci dělají jinak než já. Ta neskutečná netolerance je tady na babi strašně vidět, stačí si projít některá vlákna na maminkách a dětech.
Zajímavý je, že když pak v reálu mluvím s některou z maminek, kterých si opravdu vážím, třeba mají šest vlastních dětí, nebo hromadu osvojených, a vidím, jak skvěle jsou ty děcka vychovaný, tak tyhle maminky jsou většinou mnohem tolerantnější a víc v klidu než militantní matky s jedním bio dítětemZřejmě ta zkušenost s mnoha dětmi tě naučí, že všechno vždycky nejde, a jen proto, že ti jednou šlo kojit, to neznamená, že příště to půjde zas...že když ti dítě krásně jí, není to proto, že jsi super matka, ale máš prostě štěstí, protože další dítě ti jíst nemusí, i když děláš všechno stejně...že s jedním prckem se dá pěkně látkovat a s druhým ne, protože kajdí patnáctkrát denně. O tom, jak aplikovat bezplenkovou metodu, když je v rodině těch dětí pět, ani nemluvím

Pravdu díš, žínko! Takových je na BB dost.
Není tady
Jinak všem ahoj!!!
Rychlá zpráva - mamograf v pohodě
Tak jsem si za odměnu zahrála na Ježíška a utratila na dárkách asi 4000,-
No a doma studená sprcha - přišel "kritizující" email od klientky ohledně mýho překladu, jsem naprdnutá, protože si třeba stěžuje, že nebyly přeloženy texty v obrázcích. 1. obrázky nelze editovat, čili nemám jinou možnost, než to přeložit stranou třeba do komentáře. A tak jsme taky učinila. To, že si klientka neumí komentář otevřít, to není můj problém. Apod. Takže teď místo abych dělala na další zakázce za peníze, tu dřepím, vztekám se a vysvětluju a obhajuju svou poctivě odvedenou práci už nhejmíň hodinu, a samozřejmě za to mi nic nezaplatí!!!
Asi exploduju!!!
Není tady
Verann, to je můra (horší slovo by mi to vyhvězdičkovalo)... jestli ona to tak nedělá často, že si to nechá přeložit, pak najde "chybu" a nezaplatí
každopádně pevné nervy
a hlavně obrovská gratulace k tomu, že na mamografu je všechno v pořádku

Není tady
Veru z mamografu super zprávy, zákaznici pošli do pr...., tohle fakt miluju! Jedině když je to nová zákaznice tak se příště předem domluvit, jestli a jak chce obrázky překládat, já to většinou dělám formou legendy, ale pak počítám slova navíc...někdy je to opruz, ale zase lepší skvělé zprávy z mamografu a zákaznice na zabití než opačně 
Není tady

ahojte...
Veranko, krásná zpráva...
Upravil(a) leontyna (9. 12. 2010 16:29)
Není tady

Ahoj..trošku ano, včera mi bylo super, zvracela jsem až večer..
Co vy, jak se vám daří?
Není tady

Ronjísku, už se těším, až tohle období bude zamnou. Je to hnusné ale zatím se nedokážu ani pořádně radovat, jakje mi pořád zle. Začíná se mi už ale zvětšovat můj špek a genetika dopadla dobře.
Není tady
Lei ono je moc těžký se radovat, když je člověku furt blbě. Hlavně že už se to trochu zlepšuje, teď už to bude každým dnem lepší a lepší, to nejhorší máš za sebou
Moc gratuluju ke genetice! Za pár týdnů už budeš cítit pohyby a nebude ti pořád špatně, tak pak už si to začneš užívat 
Není tady
holky, neříkejte svým dětem, že jsou kuřátka, nebo jiná mláďata, pač dopadnete jako já... jsem Kice včera tak pěkně řekla, že je moje malé kuřátko a ona mi odpověděla, "no a táta je kohout a ty slepice"...
Není tady
Very, není nad dětskou upřímnost
mohlo být hůř, mohlas jí říct, že je hříbátko (byla bys kobyla), nebo telátko...

Není tady
janabas napsal(a):
Kika perlí, Very doufám, že si to píšeš do deníčku
no právě, že nepíšu a že už takových perliček měla, ale tahle je zatím nej...
možná bych mohla nějaký deníček zavést.
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 43