6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
RONJI jdu popřát megavelkou náruč těstí na zítra A pak naběhnu s tou gratulací Jsem přesvědčená e je ve v pořádku a straně ráda si sem půjdu přečíst jak z tebe sálá těstí
Upravil(a) Petrua (30. 11. 2010 21:32)
Není tady
Peti děkuju I vám vem holky
Já vím e bych mohla někomu napsat, jene já bych vám to radi řekla sama, a tak nebo tak...u to určitě vydríte
Není tady
Ronji,ráda to vydrím a budu se těit na dobré zprávy(i kdy jinak jsem nedočkavá ).... moc drím palečky a budu na Tebe myslet a uslyí od dr.přesně to co chce slyet
Není tady
lenkaB napsal(a):
Gabko a je mi to moc líto budete zkouet dalí IUI?
Leni, asi ani ne, mana ted na prosinec nedostane dovolenou z práce, a v lednu uvaujeme e půjdeme do IVF
Není tady
Ronji, na zítra ti moc moc moc dríme s Aničkou pěstičky a at vidí krásná Těím se na zprávičky od tebe
Není tady
holky, dnes cítím takové uspokojení, byla jsem pochválená, začala to jedna z učitelek a ředitelka, řekla, e ví.... já o sobě nemám ádné valné mínění a tohle mi fakt podpořilo mou sebrdůvěru.
Já s nad nakonec budu i dobrá učitelka...
Není tady
Ronja napsal(a):
Díky moc holky...Veru tak kdy slibuje, tak já ti budu věřit
Makám...a jetě dlouho budu
no jetě abys nevěřila.... ale fakt mám takové tuení, e to bude vechno v pořádku.... hlavně ti to moc a moc přeju, miminko si zaslouí, o tom ádná....navíc ti to s tou Barčou tak moc sluelo....
Není tady
Ronjo na zítra tfuj tfuj budu dret pěsti.
Já se sem dostanu a někdy večer, máme bohuel zítra smutnou povinnost (pohřeb), tak asi nebude úplně nálada.
Odpoledne chci vyrazit na rozsvěcení stromku, aby se člověk trochu rozptýlil, ale hlavně kvůli těpulkovi.
Dneska na kontrole OK, nic se neděje, e by klid před bouří
Není tady
Ronji, přelouskala, jsem tvůj článek a jestli jsem ho správně pochopila,(mám v sobě trochu promile) ve zkratce...vyčetla jsem, e člověku byla dána monost bojovat proti neplodnosti, jako proti nemoci a teď na něm záleí, jak tuto moost vyuije, jestli se jí chopí, k pomoci " trpícím" párům, nebo začne neeticky experimentovat a vyrábět tzv. děti na míru. Nevím, na můj vkus je to eticky i podle víry trochu moc sloité a určitě záleí na uváenosti lékaře a jestli to dělá jen pro peníze, nebo aby opradu pomohl..
Není tady
Teto Ronjo, tak na zítřek (vlastně u dneek ) dríme palčáky!
Není tady
Děkuju holčuky - nakonec mám pro vás malou dobrou zprávu u po ránu...jsem tak nachcípaná, e mě M. uznal za nemocnou a hned po UTZ mě hodí domů, take zpráva bude dřív ne odpoledne, jak jsem původně vyhroovala...tak snad bude dobrá, aby to stálo za to.
Leni moc děkuju
Není tady
Loupenická, hodně těstí na trojčata!!!!!
Holky, já přestávám zvládat Stále víc si myslím, e ten přesun na OPNku uspěchali. Malý začal padat s dechem čím dál tim víc, v noci mu museli dát k hlavičce dokonce nějakou trubku s plynem. Takové poklesy, co má, u něj vůbec neznám.
Navíc mi se včera odpo o pravdu rozjela rýma, tak mám výčitky svědomí, e jsem ho mohla nakazit.Jsem tady včera odpo brečela jak elva. Zítra nás čeká vyetření očiček. Hl., e jsem jim říkala, e mi to dopředu nemají říkat.
Není tady
Ronjo, moc a moc ti dríme s Vojtíkem palce, a jsou "tam" krásné paterčata:lol: Sice jenom nakukuju, ale musím napsat, holky,jste tady bezvadný
Není tady
Saďourek napsal(a):
Loupenická, hodně těstí na trojčata!!!!!
Holky, já přestávám zvládat Stále víc si myslím, e ten přesun na OPNku uspěchali. Malý začal padat s dechem čím dál tim víc, v noci mu museli dát k hlavičce dokonce nějakou trubku s plynem. Takové poklesy, co má, u něj vůbec neznám.
Navíc mi se včera odpo o pravdu rozjela rýma, tak mám výčitky svědomí, e jsem ho mohla nakazit.Jsem tady včera odpo brečela jak elva. Zítra nás čeká vyetření očiček. Hl., e jsem jim říkala, e mi to dopředu nemají říkat.
Sádě, to je jenom takovej dočasnej pokles jak u tebe (psychicky, má na to nárok), tak u Tomáka, taky na to má člobrda nárok, vdy dělá takový pokroky, tak občas potřebuje jetě podret. Neboj, zvládnete to oba. On je pod odhledem, postarají se, ty si odpočiň. Je toho u moc a je to dlouhý, viď?
Drím palce na očička a a je vechno v cajku!
Není tady
Taky pořád nakukuju .....
Není tady
Ronji drím pěsti a fajn e se ozve dřív ne odpol. Takhle nás napínat - to by nebylo pěkné
Není tady
tak čekáme na zprávy od Ronji
Sádi FI má pravdu, je to pro Tomíka změna, ale on to zvládne, navíc jestli si nachcípaná a on má tvoje mlíčko, tak tam bude mít i protilátky
Není tady
Téma zavřeno