29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
RONJI jdu popřát megavelkou náruč štěstí na zítra A pak naběhnu s tou gratulací
Jsem přesvědčená že je vše v pořádku a strašně ráda si sem půjdu přečíst jak z tebe sálá štěstí
Upravil(a) Petruša (30. 11. 2010 21:32)
Není tady
Peti děkuju I vám všem holky
Já vím že bych mohla někomu napsat, jenže já bych vám to radši řekla sama, ať tak nebo tak...už to určitě vydržíte
Není tady
Ronji,ráda to vydržím a budu se těšit na dobré zprávy(i když jinak jsem nedočkavá )....
moc držím palečky a budu na Tebe myslet
ať uslyšíš od dr.přesně to co chceš slyšet
Není tady
lenkaB napsal(a):
Gabko a je mi to moc líto
budete zkoušet další IUI?
Leni, asi ani ne, manža ted na prosinec nedostane dovolenou z práce, a v lednu uvažujeme že půjdeme do IVF
Není tady
Ronji, na zítra ti moc moc moc držíme s Aničkou pěstičky
a at vidíš krásná
Těším se na zprávičky od tebe
Není tady
holky, dnes cítím takové uspokojení, byla jsem pochválená, začala to jedna z učitelek a ředitelka, řekla, že ví.... já o sobě nemám žádné valné mínění a tohle mi fakt podpořilo mou sebrdůvěru.
Já s nad nakonec budu i dobrá učitelka...
Není tady
Ronja napsal(a):
Díky moc holky...Veru tak když slibuješ, tak já ti budu věřit
Makám...a ještě dlouho budu
no ještě abys nevěřila.... ale fakt mám takové tušení, že to bude všechno v pořádku.... hlavně ti to moc a moc přeju, miminko si zasloužíš, o tom žádná....navíc ti to s tou Barčou tak moc slušelo....
Není tady
Ronjo na zítra tfuj tfuj budu držet pěsti.
Já se sem dostanu až někdy večer, máme bohužel zítra smutnou povinnost (pohřeb), tak asi nebude úplně nálada.
Odpoledne chci vyrazit na rozsvěcení stromku, aby se člověk trochu rozptýlil, ale hlavně kvůli Štěpulkovi.
Dneska na kontrole OK, nic se neděje, že by klid před bouří
Není tady
Ronji, přelouskala, jsem tvůj článek a jestli jsem ho správně pochopila,(mám v sobě trochu promile) ve zkratce...vyčetla jsem, že člověku byla dána možnost bojovat proti neplodnosti, jako proti nemoci a teď na něm záleží, jak tuto možost využije, jestli se jí chopí, k pomoci " trpícím" párům, nebo začne neeticky experimentovat a vyrábět tzv. děti na míru. Nevím, na můj vkus je to eticky i podle víry trochu moc složité a určitě záleží na uváženosti lékaře a jestli to dělá jen pro peníze, nebo aby opradu pomohl..
Není tady
Teto Ronjo, tak na zítřek (vlastně už dnešek ) držíme palčáky!
Není tady
Děkuju holčušky - nakonec mám pro vás malou dobrou zprávu už po ránu...jsem tak nachcípaná, že mě M. uznal za nemocnou a hned po UTZ mě hodí domů, takže zpráva bude dřív než odpoledne, jak jsem původně vyhrožovala...tak snad bude dobrá, aby to stálo za to.
Leni moc děkuju
Není tady
Loupežnická, hodně štěstí na trojčata!!!!!
Holky, já přestávám zvládat Stále víc si myslím, že ten přesun na OPNku uspěchali. Malý začal padat s dechem čím dál tim víc, v noci mu museli dát k hlavičce dokonce nějakou trubku s plynem. Takové poklesy, co má, u něj vůbec neznám.
Navíc mi se včera odpo o pravdu rozjela rýma, tak mám výčitky svědomí, že jsem ho mohla nakazit.Jsem tady včera odpo brečela jak želva. Zítra nás čeká vyšetření očiček. Hl., že jsem jim říkala, že mi to dopředu nemají říkat.
Není tady
Ronjo, moc a moc ti držíme s Vojtíškem palce, ať jsou "tam" krásné paterčata:lol: Sice jenom nakukuju, ale musím napsat, holky,jste tady bezvadný
Není tady
Saďourek napsal(a):
Loupežnická, hodně štěstí na trojčata!!!!!
Holky, já přestávám zvládatStále víc si myslím, že ten přesun na OPNku uspěchali. Malý začal padat s dechem čím dál tim víc, v noci mu museli dát k hlavičce dokonce nějakou trubku s plynem. Takové poklesy, co má, u něj vůbec neznám.
Navíc mi se včera odpo o pravdu rozjela rýma, tak mám výčitky svědomí, že jsem ho mohla nakazit.Jsem tady včera odpo brečela jak želva. Zítra nás čeká vyšetření očiček. Hl., že jsem jim říkala, že mi to dopředu nemají říkat.
Sádě, to je jenom takovej dočasnej pokles jak u tebe (psychicky, máš na to nárok), tak u Tomáška, taky na to má člobrda nárok, vždyť dělá takový pokroky, tak občas potřebuje ještě podržet. Neboj, zvládnete to oba. On je pod odhledem, postarají se, ty si odpočiň. Je toho už moc a je to dlouhý, viď?
Držím palce na očička a ať je všechno v cajku!
Není tady
Taky pořád nakukuju .....
Není tady
Ronji držím pěsti a fajn že se ozveš dřív než odpol. Takhle nás napínat - to by nebylo pěkné
Není tady
tak čekáme na zprávy od Ronji
Sádi FI má pravdu, je to pro Tomíka změna, ale on to zvládne, navíc jestli si nachcípaná a on má tvoje mlíčko, tak tam bude mít i protilátky
Není tady
Téma zavřeno