6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Jani - přesně takhle jsme s látkovkama skončili na jaře - totálně proteklý po chvilce Tobi hodně pije a přeci jen je větí, take holt jsem je odloila. Jetě je občas vytáhnu, ale nemá je rád, oívá se v nich
Take vím, o čem mluví. Jen jsme si tehdy připadalo jako pako, kdy vichni vesele látkovali
Není tady
Ronji - je to v pořádku a bude to v pořádku i zítra! Budu na vás vechny moc myslet, ju?
Není tady
Ronji v kolik jde zítra ? Třeba se tam potkáme take drím paluchy
Není tady
Luci jsem objednaná na 9. Budeme tam i s manelem a pak půjdeme slavit..nebo se opít alem...kadopádně pak něco podniknem V kolik jde ty?
Není tady
Ronji a na půl jedenáctou a slavit půjdete určitě,ty sice s dětským áňem,ale to je fuk
Není tady
Silvi doma budu a odpoledne, tak budete muset vydret SMSkovat nikomu nebudu, abyste se nezlobily, e někomu píu a někomu ne...tak vás budu trochu napínat
Není tady
SImi děkuju
Ronjísku na zítra dríme palčáky a je ve v pořádku
Veran tak aspoň v tom nejsme samy , já to té občas zkouím, ale dopadne to vdy stejně, navíc Tobi dělá děsné scény při přebalování, řve a kope mě, a přebalovat co půl hodinu fakt nedávám
a taky to začalo s tím , jak Tobi vypije přes litr čaje a k tomu 200-400 mlíka za den
Není tady
Ronjisku na zitra strasne moc stesti a pak jeste na dalsich par mesicu
Jani gulasovku uaaaaaaaaa tu bych si fakt dala na zajezeni k tem trem chlebum ,co jsem uz zpracovala nejak mi roste zaludek a jsem fakt pazrava
Jo a Tobi je v kocarku spokojeny?
Leni zahradku s kopeckem ti trochu zavidim podle predpovedi maji byt vanoce zas na blate ,tak asi zitra vybehneme na mesto koupit boby,at aspon o vikendu u nasich neco najezdime
Není tady
Mali já se dnes nějak sekla o hodinu se spaním , ale usnul, jinak chodí a kolem 8
Zuzi já nevím, sem tam byl v létě a na podzim v kočáru , ale jen na spaní, zítra ho opráíme po dlouhé době, tak uvidíme
Není tady
Zuzi dala sis 3 chleby??Já 3 topinky a to jsem manovi tvrdila e chci jen jednu e nemám hlad
Já tohle těhot.eru nekontrolovatelně, boe to bude hrůza po porodu,jak rozteklá hruka za oknem
Není tady
ahj holk,y tak jsem padla k netu... uff.
Ronjí, na zítra palčáky - kdy tam jde? a vím, kdy mírovat.
Leni, prosím prosím... připomínám se s fotakem... začíná to být urgent.
a jdu dočíst.
Není tady
Mali, digitál... mám starý asi 8 let, 3megapix. a chci z porodnýho koupit nový... nebo se jinka peníze rozplynou v jídle...
Ronjí, to se tedy načekáme a nechce někomu poslat sms, e by nás poinformval?
Není tady
Téma zavřeno