29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Jani - přesně takhle jsme s látkovkama skončili na jaře - totálně proteklý po chvilce Tobi hodně pije a přeci jen je větší, takže holt jsem je odložila. Ještě je občas vytáhnu, ale nemá je rád, ošívá se v nich
Takže vím, o čem mluvíš. Jen jsme si tehdy připadalo jako pako, když všichni vesele látkovali
Není tady
Ronji - je to v pořádku a bude to v pořádku i zítra! Budu na vás všechny moc myslet, ju?
Není tady
Ronji v kolik jdeš zítra ? Třeba se tam potkáme takže držím paluchy
Není tady
Luci jsem objednaná na 9. Budeme tam i s manželem a pak půjdeme slavit..nebo se opít žalem...každopádně pak něco podniknem V kolik jdeš ty?
Není tady
Ronji až na půl jedenáctou a slavit půjdete určitě,ty sice s dětským šáňem,ale to je fuk
Není tady
Silvi doma budu až odpoledne, tak budete muset vydržet SMSkovat nikomu nebudu, abyste se nezlobily, že někomu píšu a někomu ne...tak vás budu trochu napínat
Není tady
SImi děkuju
Ronjísku na zítra držíme palčáky ať je vše v pořádku
Veran tak aspoň v tom nejsme samy , já to též občas zkouším, ale dopadne to vždy stejně, navíc Tobi dělá děsné scény při přebalování, řve a kope mě, a přebalovat co půl hodinu fakt nedávám
a taky to začalo s tím , jak Tobi vypije přes litr čaje a k tomu 200-400 mlíka za den
Není tady
Ronjisku na zitra strasne moc stesti a pak jeste na dalsich par mesicu
Jani gulasovku uaaaaaaaaa tu bych si fakt dala na zajezeni k tem trem chlebum ,co jsem uz zpracovala
nejak mi roste zaludek a jsem fakt pazrava
Jo a Tobi je v kocarku spokojeny?
Leni zahradku s kopeckem ti trochu zavidim podle predpovedi maji byt vanoce zas na blate ,tak asi zitra vybehneme na mesto koupit boby,at aspon o vikendu u nasich neco najezdime
Není tady
Mali já se dnes nějak sekla o hodinu se spaním , ale usnul, jinak chodí až kolem 8
Zuzi já nevím, sem tam byl v létě a na podzim v kočáru , ale jen na spaní, zítra ho oprášíme po dlouhé době, tak uvidíme
Není tady
Zuzi dala sis 3 chleby??Já 3 topinky a to jsem manžovi tvrdila že chci jen jednu že nemám hlad
Já tohle těhot.žeru nekontrolovatelně, bože to bude hrůza po porodu,jak rozteklá hruška za oknem
Není tady
ahj holk,y tak jsem padla k netu... uff.
Ronjí, na zítra palčáky - kdy tam jdeš? ať vím, kdy šmírovat.
Leni, prosím prosím... připomínám se s fotakem... začíná to být urgent.
a jdu dočíst.
Není tady
Mali, digitál... mám starý asi 8 let, 3megapix. a chci z porodnýho koupit nový... nebo se jinka peníze rozplynou v jídle...
Ronjí, to se tedy načekáme a nechceš někomu poslat sms, že by nás poinformval?
Není tady
Téma zavřeno