29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
...protože jsme spolu prošly klikaté a někdy velice zdlouhavé cesty snažení, chceme si naše vysněné těhotenství pořádně vychutnat v jednom společném chlívku...a přejeme vše klidné a bezproblémové těhulkovství a mateřství
Zuzanka a dlouhodobky to valí!!! Zuzi s ukazuje s //!!!!!!
Romísek 28.8 se narodila druhá dcera Sofie Rebeka, gratulujeme!!!
Sářice 24.8 hlásí ZT posíláme
Popelka po ET ji dohání MS Popi
Bětka obrovská gratulace!!!! nakonec přirozeně
LenkaB pozitivní testík
Oliii 15.7.2010 se jí narodila dcera Magdalenka, 46 cm,2040 g Blahopřejeme!!!
Leontyna v červenci IVF
Malinkej 14.6 ukazuje dálnice!!!!!! Dlouhodobky jedou
Silvi 100 probíhá 3IVF, držíme pěsti
Saďourek Už mají Tomáška, krásně přibírá má kolem 1kg
Simi75 v srpnu v plánu IVF!
Gabu 13.5 se Gabu dočkala hočičky Bereničky!!!! -moc gratulejem
Market a Pavka Naše "starší dlouhodobky" se ukazují těhotné s druhým mimčem-gratulujem!!!
Petulačka 26.3 se narodila Madlenka
Ronja hlásí výstavní // z 1IVF
Sissi: 2.3 se narodil Tobiášek
Annie: 27.1 se narodil Jakoubek
Nikiska: 9.1 narodil Tomášek
Saďourova oslavná báseň:
Těhu, těhu, těhulky, Nebojí se, skoro nic.
stahují se jim půlky, Perou, žehlí, chystají,
manžílci jsou natěšení, prý, že už se dočkají.
samou nudou sperma pění. Čeho? Přeci robátka!
Lenka, Blondy, Mufina, Houby! Nosí telátka.
prej jsou rodit do Zlína. Tak jim držme palečky,
Žádná Praha, to je fáma, na ty krásné drobečky.
Kulta z toho trefí rána. Závidíme, to se ví,
Malinkejholčička
Bětka[color=purple]ještě se neví
LenkaBještě se neví
DAGI
27 let, zadařilo se přirozeně, Filípek se narodil 5.8.2008
ENN
26 let, zadařilo se při 1.IVF, dne 25.června se narodila Eliška,2070g,44cm
EVAJS
29 let, zadařilo se přirozeně, Kateřina se narodila 28.6.2008
FIDORKA
33 let, zadařilo se při 1.IVF, Samuel se narodil 29.3.2009
IVETAV
34 let, zadařilo se přirozeně, Anna se narodila 8.11.2008
JANABAS
28 let, zadařilo se připrozeně, Tobiášek se narodil 21.7.2009
KATJACAT
31 let, zadařilo se přirozeně, Anička se narodila 18.7.2009
LENKAB
25 let, zadařilo se přirozeně, Dorotka se narodila 16.10. 2008
MALINKEJ
30 let, zadařilo se přirozeně, Ela se narodila 26.8.2008
MARKÉTA
25 let, zadařilo se při 1.IUI, Matthias se narodil 27.9.2008
MERYBLUE
28 let, zadařilo se přirozeně, Štěpán se narodil 3.5.2008
MUFINA1
32 let, zadařilo se při 1.IVF, Berenika a Rozálie se narodily 18.11.2008
PAJTAŠEK
32 let, zadařilo se přirozeně, Lukášek se narodil 20.12.2009
PAVKA
30 let, zadařilo se přirozeně, Štěpán se narodil 9.4.2009
PAVLÍK2697
31 let, zadařilo se při 1.IVF, Jůlinka senarodila 25.6. ve 13:49, 3800g a 51cm
PETTIES
30 let, zadařilo se přirozeně, Honza se narodil 23.3.2009
ROMÍSEK
35 let, zadařilo se přirozeně, Ester Kateřina se narodila 19.6.2008
SPEEDY81
26 let, zadařilo se přirozeně, Simona se narodila 3.10.2008
VIKINKA23
24 let, zadařilo se přirozeně, Jakub a Matěj se narodili 26.10.2008
ZUZANKA007
29let, zadařilo se přirozeně, Sofie se narodila 20.9.2009
IMOMB
xxlet, zadařilo se přirozeně, Miky se narodil 24.9.2009
LENULE12
29let, zadařilo se KET, Matěj a Adélka se narodili 24.9.2009
ZDENČA
xxlet, zadařilo se přirozeně, Matěj a Anička se narodili 14.10.2009
NIKISKA
31let, zadařilo se přirozeně, Tomáš se narodil 9.1.2010
ANNIE
29let, zadařilo se přirozeně, Jakub se narodil 27.1.2010
SISSI
31let, zadařilo se přirozeně, Tobiáš se narodil 2.3.2010
PETULAČKA
35let, zadařilo se přirozeně, Madlenka se narodila 26.3.2010
GABU
39 let, zadařilo se 4 IVF, Berenika se narodila 13.5.2010
OLIII
30 let, zadařilo se přirozeně, Magdalenka se narodila 15.7.2010
SAĎOUREK
30 let, zadařilo se přirozeně, Tomášek se narodil 14.10.2010
A tady máme naše sluníčka, které stále bojují a my jim tu zahříváme místečka a věříme, že se brzy přestěhují k nám:
Bublina - snažení o dítko od března 2006
Cruella - CAR Pronatal, snaženíčko o první dítko od září 2006
Danano - snažení o 4.dítko od ...
Kaťulka33 - 34let, snažení od 2007, ZT po 2 IUI prosinec 2009
Lenas - snažení o první dítko od května 2006
Leontyna - snažení o první dítka od prosince 2007
mala.popelka - CAR Zlín, snažení o první dítko cca od ledna 2006
MiraB - CAR Apolinář (Praha), snažení o 2.dítko od od sprna 2003
Radaka - snažení o 3.dítko od dubna 2006
Ronja - CAR Reprofit (Brno), snažení o první dítko od února 2007
Silvi.100 - CAR Pronatal Praha, snažení o první dítko od března 2007
Sima75 - 34let, snažení o první dítko od 2008
A jako správný chlíveček, i my máme svouSaďourek
A samozřejmě je tu dost místa i pro ostatní, co jsou na dlouhodobkách víc než doma...
Není tady
holky kecejte zatím tady...a příště už přesun na nový babinet
Já to dnes brutálně nestíhám, naštěstí jsem nakonec jen nachlazená, včera to chvíli vypadalo na teplotu, ale zlomilo se to a jen smrkám jako najatá...tak docela dobrý. Tak pěkně kecejte, já zas mrknu večer
Není tady
Jůů nový domeček, ahojky všem
Ronji, s tou rýmou jsem na tom stejně
ať je ti líp
a na zítra držím
Sadí, koukala jsem na fotečky Tomíka je vidět, jak krásně přibírá, je to šikulka veliká
Jani, moc ti gratuluji k druhému miminku
u nás zase nic
Není tady
Jéžiš Gabko, to mě mrzí, tak posílám aspoň objetí To je škoda
Taky jsem chtěla napsat, že na těch fotkách Tomáška je vidět rozdíl - jakoby se mu zakulacovali papulky .... ale chlupáč je to úžasnej Jen tak dál
Není tady
Ahoj
holky kde je adresa na fotky Tomaska Sadourkovic?
Jani zadny sizeni ,bude to uplne v pohode Mas dve ruce pro dve deti
Ronji asi nemas ted moc chute na ty babsky blivajzy ale me ZARUCENE (
) zabira cesnek na chleba ... samotny ho nedam a ted teda taky moc nemusim ,ale kdyz me boli v krku ,nemuzu polykat atd ,tak to fakt pomaha .. aspon dvakrat denne strouzek.At je ti brzy lip
Jo ta cibule ,citron a med taky pomaha ,ale cibuli nemusim jeste vic nez cesnek
Není tady
Diky
Teeeda to uz je tlustosek ,takovy tvare parada a tech vlasu
Sade cepujes smetanu misto mlika?
Jani kdy jdes na dalsi kontrolu a Tobik uz je uplne zdravy? Co rika na snih?
Není tady
na kontrolu jdu 15.
Tobi je ze sněhu nadšený, válí se v něm
dnes jdeme poprvé na boby, tak jsem zědavá jak se mu to bude líbit
zápal plic už je ok, ale pořád nějak rychleji dýchá, sice ho to vůbec neomezuje v aktivitách, ale i tak chci aby se to došetřilo tak jdem příští týden na echo a pak se uvidí , co dále
co Sofinka ?
Není tady
Tak to je fajn , at dopadnete na vysetreni dobre!
U nas je taky snih v oblibe Dnes jsem dala poprve Sofince na vychazku snehulky a docela hezky se ji v nich chodi ,spadla jen asi 3x
Boby nemame a tady stejne neni zadny kopec ,ale k nasim asi taky neco poridime ,uz se tesim
Ja ji ted vubec nemuzu dostat z venku domu
sileny rev a buseni na dvere ... nedivim se ji ,me to v byte taky nebavi ,ale venku neni moc kam jit a do satku se skoro nenecha odchytit
Takze to ted mame slozitejsi s prepravou.Kolikrat jedem s kocarkem a nazpet ji do nej nedostanu , nesu v naruci a druhou rukou tlacim kocar
Jak to delate vy?A nosis jeste pod bundou ,nebo uz jen na?
Není tady
janabas napsal(a):
děkuji za gratulace já mám pořád bobky z toho,jak to zvládnu ať nešidím Tobíka, no snad to nějak půjde
Jani, teď jsem to zrovinka psala Zuzance do Jarňat, že to jejich druhé se narodí a Sofince ani nebudou 2 roky a jak je to super, páč tak jako Sofi, tak ani Tvůj Tobi si nebudou tolik uvědomovat, že přišel sourozenec, tak jako to vnímají starší děti - třeba ta naše cácorka. Teď slibuje jak bude pomáhat, ale je mi jasný, že bude žárlit a dělat naschvály.
Vaše dětičky ještě budou malý na to, aby se rozčilovaly a žárlily - teda myslím .... bych vůbec neměla starosti. To že to bude náročnější ze začátku je asi fakt, ale jak to dělali naše mamky a u toho ještě praly plíny, žehlily a děti měly třeba 3 po sobě - a po roce, max 2 ???? Takhle to měla naše mami a říkala, že si to užila
ale to jí nevěřím, muselo to být sádlo máslo
Není tady
RONJI si hodná,neboj já tu budu nakukovat furt Akorát mam málo času, tak většinou hledam tebe a Saďourka :-) Prosím tě mohla bys mi pak, až se přesunete na nový babinet (já to tamnějak neznám, ještě jsem tam nebyla, víceméně sem teď chodím jen nakukovat k vám) hodit do sz odkaz? Abych vás měla kde šmírovat
Díky
SADÍ velká gratulace Tomáškovi k odpojení od toho cos psala (jsem to zapomněla jak se to jmenuje ) a k přeložení a k váze. Je krásnej, už nemá tak hubený ty ručičky, je to na něm hodně znát že hezky baští
A fotka nefotit atd je bezkonkurenční
Není tady
Ahoj,
jsem grogy Dopoledne 2 hodiny herna a bobování a jsem vyřízená
Sádě - na těch fotkách je vidět obrovský posun Na 13 je vidět, jak krásně přibral
Šikula!
Ronji - taky hlásím dobrou zkušenost s Bioparoxem. A na rýmu jsem užívala Nasivin, teď už ho dělají i ve formě pro děti.
Nic, jdu si ohřát a oběd a pracovat.
Máme tu tak 20 cm sněhu a má ještě dost napadnout, už dnes jsem se vykopávala z domu
Tak hezký zbytek dne!
Není tady
Leni, děkuji za kompliment, fakt mě to potěšilo, to víš, musím vymýšlet činnosti, aby se děti nenudily a ještě něco se naučily, ale občas mi to dá taky pěkně zabrat...
Dadu na vzteklouny nic nemáme, ale pár jich ve školce taky máme, ono je to časem přejde. Nejlepší je dělat, že je ti to vztekání úplně šumák, pač, když nebude mít žádnou odezvu, přestane ji to dřív nebo později bavit... Vím, jak je těžký dělat, že nic, ale furt lepší, než studená sprcha, nebo jiné takové kruté praktiky. Ještě je tu možnost strčit za dveře, zavřít a nechat, ať se uklidní, a až bude vyvztekaná a v pohodě, tak se zase může vrátit za tebou. Toto doporučují i v Informatoriu školy mateřské a fakt to funguje.
Saďoure, už se Tomášek začíná pěkně vyklubávat, ty váhové přírůstky jsou na něm krásně vidět.
Ronji, Babu rýmu pěkně zažeň a na zítra držím pěstičky....
Upravil(a) verynka (30. 11. 2010 14:25)
Není tady
Verannko, mně Nasivin (ani ten dětský) v lékárně v těhu nedoporučili
Zuzi, o tom mi mluv - ven jdeme s velkým nadšením, ale dostat ji dom, je fakt za trest chytne ji amok a basta
jako kdybych jí to dělala schválně, ale když ji nutím jít domů, už je z ní velká mokrá sněhová koule
jinak včera jsme byly venku - kousek od domu, kde jsme narazily na jinou maminu s 3-letou hočličkou, tak tam blbly na trávníku u nich před domem (teda na sněhu
) a dneska máme tátu doma, tak jsme šli na zahradu, vytahli sáňky a na konci zahrady máme malý kopeček, tak to několikrát vyjeli a sjeli dolů
my tu máme jak v Mrazíkovi
no, ale přiznám se Ti, že zrovna včera jsem říkala, jak jsem ráda, že už jsme z toho bytu a města pryč, že bych fakt zbláznila
Verynko, já právě vím, kolik času to kolikrát zabere, co se přípravy týká a děti za půl hodiny ani neví, že se něco dělalo
Není tady
Gabko a je mi to moc líto budete zkoušet další IUI?
Není tady
mě taky žádné kapky do nosu nedoporučili, ale já jsem neposlechla a koupila si kapky pro ty nejmenší.
Leni, když pak vidíš ten posun, co všechno se naučily, tak ti to čas strávený přípravama vynahradí.
S dětma je práce a spolupráce fajn, horší problém je s rodiči...někdy si říkám, chudáci děti...
Třeba nechápu, jak může matka zapomenout dát dítěti v takové zimě čepici....
A jak jsem vám na srazu vykládala, o tom našem menšinovém dítku, tak dneska opět scéna.... v šatně se chová, jako bychom ho ve třídě mučily a sotva vleze do třídy, je v pohodě, herec jeden... Tohle je vina matky, protože mu ustupuje a chová se k němu, jako by byl mimino a děsný chudáček, přitom on je taky pěkné číslo. Kdyby se mu raději věnovala, učila ho barvy, vymalovávat, stříhat, pojmenovávat různé věci, samostatně si hrát atd, to ne. To ho raději bude ve 4 letech vozit v kočáře.
Není tady
Leni - mně zas mudra řekla, že ten ve spreji (Nasivin) škodu nenapáchá a je lepší, když si stříknu na noc a vyspím s eklidně, než aby men od rýmy biolela hlava. Myslím, že závadný (ostatně jako většina léků) by byl ve větším množství a dlouhodobým užívání. On si asi každej doktor mele tu svou osvědčenou, co?
Gabko - to mne mrzí, že nic
Není tady
Very - jsme se zasmála nad menšinovým dítkem Ovšem chápu, v jak pitomý situaci jsi, když hraje scény v šatně a sotva za mámou zaklapnou dveře, tak machruje. Jojo, diskriminovaný chudáček...
Není tady
Veranna napsal(a):
Very - jsme se zasmála nad menšinovým dítkem
Ovšem chápu, v jak pitomý situaci jsi, když hraje scény v šatně a sotva za mámou zaklapnou dveře, tak machruje. Jojo, diskriminovaný chudáček...
no právě, vleze do třídy a říká "paní učitelko, dáš mi pusinku".....
Není tady
Zajímavý článek ohledně IVF versus víra, rozhovor s mým oblíbeným Markem Orko Váchou - nezklamal mě
http://respekt.ihned.cz/c1-48340730-epi … nesni-doby
Není tady
verynka napsal(a):
Dadu na vzteklouny nic nemáme, ale pár jich ve školce taky máme, ono je to časem přejde. Nejlepší je dělat, že je ti to vztekání úplně šumák, pač, když nebude mít žádnou odezvu, přestane ji to dřív nebo později bavit... Vím, jak je těžký dělat, že nic, ale furt lepší, než studená sprcha, nebo jiné takové kruté praktiky. Ještě je tu možnost strčit za dveře, zavřít a nechat, ať se uklidní, a až bude vyvztekaná a v pohodě, tak se zase může vrátit za tebou. Toto doporučují i v Informatoriu školy mateřské a fakt to funguje
Very, se už začínám bát, že jí to nepřejde, dává mi teď pěknou sodu, ale ve školce je pohoda, teda stížnosti zatím nebyly Doma praktikujeme´, jakože nevidím, neslyším, zavírání taky nepomáhá, to řve ještě víc, tak si říkám, jak to zmáknu až budou řvát děti 2
Třeba budu mít doma ještě nějakej Lexuarin
Tak hezky slavte a nepřežeňte to
Není tady
Zuzi my chodíme ven už jen pěšky, když potřebuju přesun tak ho vemu do náručí, jinak jdeme pomalu tam kam on chce, odrážedlo strká před sebou, jezdit na něm moc nechce, na bobech ani saních nevydrží, takže jako přepravní prostředek taky nepřipadají v úvahu
zítra chceme jít na rozsvěcení stromku do města, ale je to až v 6 tak zkusíme dát Tobíka do kočárku ať je chráněný aspoň před větrem, naposledy jsme byli venku v šátku asi před 3 týdny a už na bundu, ale vadí mi to vázání přes bundy, klouže to , není to ono, tak sem tam vážem doma na chvilku, když potřebuju vařit a nechce si hrát, ale chce být u mě
ale jinak nám asi nošení končí, rád se tulí a hlavně teď chce být vepředu, což v šátku moc už nepůjde
a látkovky už jsou u ns taky pasé, spoust jich už nedopnem, BG a blueberry teda jo, ale je pak pořád durch, a celého převlíkat ho co 20 min- nemám už kolem poledne, co mu oblíct,
on si na čůrání neříká, když si hraje, tak to nevnímá, ale v noci , to mě kvůli nočníku vzbudí, to jo
Není tady
Téma zavřeno