Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 11. 2010 8:03

bejbifamoza
♥------

Soutěž s Babinetem o TvFit

Ahoj všichni,
koukala jsem na soutěž tady na babinetu o cvičební podložku TvFit http://www.babinet.cz/clanek-7803-vyhra … tvfit.html tak se vás chci zeptat jestli už jste někdo na tom cvičil a jaký to je. Budu soutěžit, ale když nevyhraju tak bych to ráda skusila. Je to prý novinka tak nevím kolik lidí to bude mít, tak snad se někdo svěří s poznatky. Já moc času někam chodit do posilky nemám prot se mi možnost cvičit doma líbí. Navíc se mi barva hodí do obýváku big_smile

Není tady

#2 30. 11. 2010 9:11

jogra
♥------

Re: Soutěž s Babinetem o TvFit

Zdravím,
taky jsem se do soutěže zapojila. Kamarádka si tuhle cvičební podložku už pořídila a moc si jí vychvaluje. Doslova se o ní doma všichni perou :-)

Není tady

#3 30. 11. 2010 12:03

bejbifamoza
♥------

U nás se perou o taneční podložku od té samé firmy. Tu rozhodně doporučuju všem, ale já bych ráda teď něco jen pro sebe ikdyž se na tom TvFitu tancovat prej taky dá a sou tam hry, tak aby mi to nekradli loupežníci smile

Není tady

#4 30. 11. 2010 13:22

jogra
♥------

Jo tancovat se na ní taky dá. Vím, že když se doma nudí tak si dají souboj v tanci :-) A tady http://www.babinet.cz/clanek-7805-tvfit … avzdy.html jsem ještě četla nějaký článek o tom TvFitu :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí