4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Poradte mi prosim,kdyz delate nudle s makem,tak ten umlety mak na posypani jeste nejak varite,nebo jen hned posypete s cukrem?Diky za radu:)
umletý mák se smíchá s moučkovým cukrem, posypat uvařené nudle a polít rozpuštěným máslem. Nic se nevaří.
Není tady
Já tedy mák pomelu 2x a používám krupici...
Není tady
Tak děkuju za radu,ja si tu dobrutku hned zitra udelam:P
Dej do vody trochu oleje ať se ti nudle neslepí, nebo uvař vřetena.
Není tady
Mák se míchá s moučkovým cukrem, aby nezhořknul. Zbytek můžete dát do mrazáku.
Není tady
Ja uz jsem se nastesti naucila delat nudle "domaci":)Tak na nudle s makem pouzivam jen ty:)
Místo máku se nudle můžou posypat mletými vlašskými ořechy. Taky vynikající...
Není tady
Engy, máš pravdu, domácím nudlím se nic nevyrovná......
Na nudle lze taky použít osmažená strouhanka ale radši už pak nemastit...
Není tady
pomletý mák se promíchá s moučkovým cukrem a dávám ho do sklenice s víčkem a do lednice!!!!!!!.protože mák obsahuje tuk a při teplotě nad pět stupnů se rozkládá a to je ten důvod ,proč mák zhořkne.tak uchovávám mák i nepomletý.
Upravil(a) lada-kuchtík (25. 2. 2006 7:24)
Není tady
Na nudle je dobré taky mák smíchat se skořicí nebo nastrouhaným perníkem, nebo taky s nasekanými vlaš. ořechy. MŇAM. Když melu mák, tak přimelu více a zbytek dávám do mražáku a mám ho vždy po ruce.
Není tady