Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 3. 4. 2011 11:09

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Re: Pár postřehů o KS a co tomu předcházelo.

Tak jsem si také pořídila KS a před  chvílí jsem spolka 1. dávku. Vypadá to, že to štípání v krku odstranilo část hlenů, už se v těch místech necítím tak "ucpaná" smile
Dám vědět, jestli se mi podaří vyléčit vracející se zánět očí, se kterým si lékaři nevědí rady...

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#27 3. 4. 2011 13:10

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tulip, mrkni sem: http://www.epam.eu/cz/online_obchod/epa … izanetlivy
Také tam jsou zajímavé kurzy o p éči o oči.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#28 3. 4. 2011 14:20

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Tuli, supr tummenupp

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#29 5. 4. 2011 15:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som o KS počula na jednom bláznivom pobyte a už vtedy ma zaujalo... ale vraj záleží aj na kvalite - a tu začínam byť bezradná, lebo by som sa nerada stala obeťou nejakých kšeftárov, takže si skúsim nájsť niekoho spoľahlivého ako dodávateľa. A vraj existuje aj koloidné zlaot, ktoré sa odporúča PO doužívnaí KS, keď už človek vyčistil a posilnil na jednej úrovni, čo sa dalo...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 5. 4. 2011 17:35

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Koloidní zlato existuje a někteří by ho potřebovali vypít celé moře.....
http://www.devashop.cz/products/koloidni-zlato-280-ml/

Není tady

#31 10. 5. 2011 20:54

Lomikel
♥♥♥----
Místo: Jamrtál

Co dělá tahle ptákovina na duchnách? To jako že Daiter VĚŘÍ na KS a Kalik VĚŘÍ  na MMS? Asi někomu hráblo. Americký výzkum ukázal, že nanočástice stříbra o průměru 30 nanometrů a menší se ukládají v tkáních vyvíjejících se embryí ryb a mohou vyvolat závažné malformace včetně krevních výronů do hlavy a otoků, které vedou k úhynu rybích larev. /WIKI/. P*ůser s KS je, že nelze přesně udržet velikost částic kovu=standartizovat a to je klíčové pro jeho účinky a vlastnosti.
MMS to je už úplně na hlavu - kupujete balenou vodu, bo v kohoutkové je ten hnusný chlór a teď to svinstvo náhle chcete lemtat? Oxidy chloru a jejich  vodné roztoky jsou nestálé, vesměs se jedná o nedefinovatelné směsky s bělicím a desinfekčním účinkem. Tak jestli chcete mít jazyk a chřtán jak sníh, jak albín dejte si glg. Tihle alternativci NIKDY neuvádějí statistiky a nedělají slepé pokusy. U léků vám všem vadí ty vedlejší účinky a "já to svinstvo nebudu cpát dětem..." a teď se hrnete do experimentů. Ten zázrak si máte dodělat doma podle "přesného" návodu a v tom je ten obchodní fígl. Když to nezabere, řelnou "bůhví jak´s to namíchal, asisi PŘESNĚ nedodržel postup . Ale ten ani nejde dodržet, protože LŽIČKA krystalků kys. citronové je postup na úrovni "přiměřeně, přiměřeně".
My dávali dětem do uší štěpinku česneku v gáze a bylo po zánětu. Anebo při horečce česnek s tvarohem na ťapičky.
Daiter, glgni si dobrú slivovicu a máš to nejlepší.
A nelezte s tím na duchny.

Upravil(a) Lomikel (10. 5. 2011 21:02)

Ke svobodě nevede jiná cesta, než milující laskavost.
                                                                                     Láma Zopa Rinpočhe

Není tady

#32 10. 5. 2011 21:24

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Lomikel, ty tady rozhoduješ o tom, co patří na duchny?

Není tady

#33 10. 5. 2011 21:47

majkafa
Host

Lomikle, přečti si svůj podpis, prosím.

#34 11. 5. 2011 7:51

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Lomi, než se postíš do polemiky, přečti si alespoň základní informace o MMS, jinak se tu ztrapníš. wink

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#35 11. 5. 2011 10:19

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

Lomikel,

klidně bych zas mohl říci na tvou adresu něco nelichotivého s tím, že "jak můžeš dát na jakýsi koncernově placený výzkum USA.." To za prvé. A za druhé - někde výše jsem dal odkaz na dost obsáhlou diskuzi, která k dnešku čítá přes osmdesát stran, píše tam několik desítek lidí, co se tímto zabývají, popisují tam začátky, výzkumy, zkoušení různých "značkových KS a přístrojů" až po ty, které si sami doma několik let testováním vyrobili tak, aby KS bylo v nejlepší možné kvalitě.

Takže předpokládám, že jsi určitě tyto diskusní stránky pořádně prostudovala, abys tak dospěla k tomu, že jsem ten, kterému podle tebe "hráblo".. Na obranu můžu prohlásit, že stříbro užívám 3/4 roku a to ve slušné kvalitě (vzorek analyzován) a zbavil jsem se už během prvních dávek dlouholetých problémů s bolestmi v krku, ucpaným nosem a zánětů středouší a další a další problémy.

Píšeš o stříbře, že od 30 nanometrů dělá sloučeniny nevyloučitelné tělem a tím pádem se usazující v těle - samozřejmě. Akorát, jak jsi jistě na stránkách diskuse zjistila, tak to, co se užívá, je od 5 nanometrů do 15 nanometrů max.. Osobně používám 10 nm. a je to tak akorát. Jako prokazatelné usazeniny v těle se udávají od 40-50nm.. Navíc -  jistě sis tam i zjistila, že kromě snad jediného případu argyrie (zmodrání kůže kvůli usazeninám stříbrných solí v kůži), není jediný lékařsky doložený problém při podávání KS a že se setsakra koncerny snaží, aby takový našli..

Výzkumy USA - pokud lékařské koncerny potřebují stálý příjem, to znamená stále NEMOCNÉ pacienty, aby na nich mohly rýžovat, tak veškerý takový výzkum pozbývá hodnoty. Jestli si myslíš, že je to zas konspiračka, tak si někdy zajeď na různá lékařská sympozia a pak se dovíš neskutečné věci. Tady bych ti mohl vyprávět... Jestli sis nevšimla, tak dnes se NELĚČÍ, ale UDRŽUJE ve stavu nemocných..

Díky KS, které si vyrábím za cenu destilované vody - 40/ litr + 1 kč / litr opotřebení stříbra  +  7.50/ litr za "opotřebení" přístroje, takže necelých 50kč / litr, což je kolem 17 kč za 330ml.. V lékarně seženeš KS o 10-20 nm za 290 kč/ 300 ml - 500 ml podle výrobce. To je už pořádný rozdíl. A teď si vem, že 17 kč nemusím už platit skoro 500 kč měsíčně za léky, které jsem byl nucen brát, abych vůbec mohl jakž takž fungovat. To už je pořádný rozdíl.. A o tuto částku měsíčně vlastně ojebávám ony lékařské koncerny. A jsem jen jeden z mnoha.. Tak si vem, jaký to má dalekosáhlý důsledek?

Toto ti nepíšu kvůli cenám a podobně. Nevyrábím to komerčně a ani nehodlám.. Jsem rád, že stíhám zásobovat nejbližší rodinu. Ale psal jsem ti to jen jako vodítko, "kudy vítr vane".. Mi to pomohlo a můžu potvrdit. Mamce od mé přítelkyně to uzdravilo žlučník. Moje máti  to používala na problém se zuby a je fit. Děda tohle používá na pokročilou paradentózu a jen lituje, že nezačal mnohem dříve - zápach z huby pryč a kdyby nebylo kývajících se zubů, tak má chrup jako zamlada.. Používal jsem KS i na lupy a zmizely o hodně dříve, než s použitím třebas Nizoralu. Píšu jen to, co zaznamenávám od svých blízkých.Toto nemá to být reklama na KS. Kdo si chce o něm něco zjistit, odkaz najde a přečte si.

Navíc - bavíme se o koloidu stříbra a ne o stříbrných solích, což je extrémní rozdíl. Aby člověk dostal onu Argyrii (zmodrání kůže kvůli usazenému stříbru v kůži a následnému fotoefektu), musel by buď užívat ony stříbrné soli a nebo si koloid vařit v takové síle a takovým způsobem, že že se to snad málokomu povede, mimoto - ten pán, co argyrii má, sám přiznal, že hodně používal stříbrné soli a až později přešel na KS..

Po prostudování oněch stránek jistě víš, že stříbro je jediným širokospektrálním přírodním antibiotikem, na který si nikdy viry neudělají rezistenci. Prokazatelně ničí přes 600 virů. Nejlepší antibiotika dnešní doby ničí tak kolem 10-15 virů a ještě sy tyto viry na ně hned dělají rezistenci. Nemluvě ani o dopadu antibiotik na játra a jiné orgány v těle. Stříbro, jako takové, bylo ještě donedávna hojně zastoupeno i v potravě, dokud se nezačala půda vyčerpávat. Působilo jako přírodní antibiotikum. Jenže stříbro je přírodní prvek a jako takový je prakticky nepatentovatelný. Zato antibiotika ano. Takže koncerny jasně daly zelenou antibiotikům a stříbro začaly bojkotovat, kvůli vysoké konkurenceschopnosti.

Takže to vše, Lomikel, jistě víš a tak určitě dokáže i vysvětlit onen výpad, že "někomu asi hráblo". Na to vysvětlení si rád počkám.. A to samé se týká MMS - jsou lidi, co na něj nedají dopustit a zbavilo je to mnohých dlouholetých problémů. Takže CO tě opravňuje k takovému slovníku, když, předpokládám, že než jsi jej použila, sis jistě nastudovala dostupné materiály?

Ještě perlička - když letěli kosmonauti do vesmíru, tak jediné "antibiotikum", které si brali sebou, bylo právě KS, protože nic lepšího jíim pro stávající podmínky a možnost neznámých virů nebylo doporučeno...

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#36 11. 5. 2011 10:21

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Ještě k té slivce - víš, tak nějak mám averzi k oněm "trnéčkovým kapkám" a mám proto své sestsakra osobní důvody.. Takže než někomu navrhneš indikování právě tohoto, pomysli i na možnost, že ne vše se ostatním hodí, co se hodí tobě..

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#37 11. 5. 2011 10:55

majkafa
Host

DT, já jen, že Lomikel není ta ale ten. smile

#38 11. 5. 2011 11:03

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

A jejda... Moc se omlouvám.

Není tady

#39 11. 5. 2011 11:10

majkafa
Host

DT to byl přeciž typicky chlapský příspěvek. lol I kdyby tam nemluvil Lomikel o sobě jako o muži.
Btw která žena by ti radila pít slivovici? Takovou ve svém okolí neznám. big_smile

#40 11. 5. 2011 11:35

agewa
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

DT to byl přeciž typicky chlapský příspěvek. lol I kdyby tam nemluvil Lomikel o sobě jako o muži.
Btw která žena by ti radila pít slivovici? Takovou ve svém okolí neznám. big_smile

no já třeba ano a typická Moravanda( jižní Morava) téměř každá. tam opravdu berou slivovici jako lék.

Není tady

#41 11. 5. 2011 11:40

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

takových znám teda mraky.. To víš, jiný kraj, jiný mrav..

Není tady

#42 11. 5. 2011 20:12

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Tak během užívání se mi zánět v očích zlepšil, ale současně jsem už musela užívat i nějaké kapky, takže účinek prokázat nemůžu.
Ale během užívání jsem neměla žádné hleny a cca. 14 dní po poslední dávce se hleny zase vrátily. Asi by to chtělo dlouhodobější užívání....

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#43 11. 5. 2011 21:12

Lomikel
♥♥♥----

haiel napsal(a):

A co se ti restimuovalo, že´s tak štěkla?
Zapoměla´s říct svůj názor, patří-li to na jiné fórum.

Upravil(a) Lomikel (11. 5. 2011 21:14)

Láma Zopa Rinpočhe

Není tady

#44 11. 5. 2011 21:22

Lomikel
♥♥♥----

Přátelé, co byste říkali vláknu na fóru Mezilické vztahy na téma:
Spílací vlákno, ufukovací ventil.
Primárně by toto vlákno sloužilo  k odskokům z vláken, abychom si tu mohli jít vzájemně po krku a vyspílat si a  NEVĚTVIT původní diskuzní vlákna.  A v ideálním případě si (i s pomocí babi přátel) to reflektovat a dojít ke katarzi. A komu se chce, třeba i moralizovat. A kdo má odvahu se vzepřít mainstreamu, sem s tím. To všechno patří sem.
Hlavně nevětvit mateřské vlákno.
Co vy na to?

Láma Zopa Rinpočhe

Není tady

#45 12. 5. 2011 14:11

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lomikel a proč se ptáš?
Potřebuješ-li takové vlákno, prostě ho založ stolt

Není tady

#46 12. 5. 2011 14:13

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Lomikel,

když už něco "rozfajruješ" na nějakém vlákně tím, že "někomu hrabe", pak by se slušelo, abys ten "fajr" také nějakým způsobem zkusil obhájit. Jak jsem psal výše - předpokládám, že k takovému výroku jistě předcházelo nastudování materiálů. Pak bych rád viděl i nějaké shrnutí, ne jen rýpání a hlavně pořádné podklady, kterými svůj výrok obhájíš. Tím myslím nastudování diskuze na 80-ti stranách od lidí, co se tím zabývají a ne "koncernové srandy"..

Tvůj podpis nepředpokládá způsob prezentace, jaký jsi předvedl. A jak už ti psali jiní výše - "přečti si SVŮJ podpis", než něco napíšeš..

K tomu "novému vláknu" - nepruď druhé a nebudeš muset zakládat vlákna.. "-)

Upravil(a) DaiTerr (12. 5. 2011 14:14)

Není tady

#47 12. 5. 2011 14:29

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Dai, já si myslím, že kdyby Lomi měl něco na obhajobu, již by to napsal. Proto není nutné do něj "šít" smile

Není tady

#48 18. 5. 2011 20:56

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Lomikel napsal(a):

haiel napsal(a):

A co se ti restimuovalo, že´s tak štěkla?
Zapoměla´s říct svůj názor, patří-li to na jiné fórum.

To byl dotaz a byl namístě. Zato ty bys, jak vidno výše, štěkal rád, ale umíš jenom kvokat.

Není tady

#49 18. 5. 2011 22:52

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Pandorraa napsal(a):

Koloidní zlato existuje

Bodejť - zná je dávno i západní medicína. Táta to bral už v roce 68 na polyartritidu, akorát se to tehdy vozilo pokoutně z Ameriky.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí