Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 29. 11. 2010 13:29

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

Pár postřehů o KS a co tomu předcházelo.

(Nejprve zkrácená verze pro ty, co neradi dlouhé články a... A nic nebude, žádná zkrácená verze.. Když se vám to nelíbí, tak si.. to.. trhněte klidně hnátem.. dumbom tongue)

------

Pár postřehů o KS a co tomu předcházelo.

To, že nemoc není náhodou a to, že nás má vést k nějakému tomu poznání - to jistě  mnozí z Vás tušíte,  někteří už víte a jiní... inu... vy ostatní, co z tohoto  filozofování můžete mít akorát tak legraci - se to teprve  budete (a jistě úspěšně "o) - co nevidět učit...  Víte také sami, že dokud je člověk zdravý, tak si většinou  zdraví moc neváží a bere to jako danou přirozenost. Jenže pak se stane většinou něco, co této "přirozenosti"  dá pořádně na pr*del. A tak jsem i já jednoho dne  dostal za vyučenou.. 

To vám bylo takhle letošní přenádherné a hnusně "fajrové" léto, kdy teploty šplhaly přes 35 celsia a  když našinec musel jet někam autem, tak jedině s otevřeným oknem. V té době jsem byl majitelem staršího auta. Takže klima nepřicházela  úvahu. Jistě byste na mém místě používali otevřené okna s  rozumem, hlavně za jízdy, ovšem kdepak já. To víte - "borec největší" a s pocitem, že přece "su ogara z hor  a něco se mne hned tak nechytne a mám výdrž" - jsem vesele jezdil s otevřenými okny jak ráno, tak samozřejmě přes den. (Teda ráno jsem to omezoval, ale...)

Velice jsem si liboval, jak nemám ani tu svou, jindy tak častou "rýmečku" a... no zkrátka - machroval jsem  tak, že si to jasně říkalo o nějaké to napomenutí shůry. A jednoho dne se mi tohoto napomenutí "dostalo"...  To tak  jednou v srpnu vstanu, vysmrkám se a... uši zalehlé, totální sluchový kolaps! Vyděšený jsem jel hned na  pohotovost. To víte, jak chlapa něco nedej bože píchne, tak by se posr*al.. Tam na mne koukali jako na blázna,  prohlédli uši a že "to chce klídek, za dva dny to pomine..." Jenže nepominulo..

Tak... Co teď?  Sluch ze dvou třetin v háji. Nezbývalo mi, než navštívit svého „obvoďáka“, aby mi dal  doporučení k ušaři. ještě, že mám solidního obvodního lékaře a dá se s ním rozumně mluvit. Tak jsme to probrali. Diagnóza zněla - "vpáčené bubínky, zduřené sliznice v nosu a musím prostě  prokapávat nos kortikoidy, aby se to časem snad srovnalo.. Ok, začal jsem, ale výsledek valný nebyl. Po měsíci, kdy jsem vybral dvoje ATB + nějaké dvoje léky na alergii (i když alergik nejsem a nikdy jsem nebyl,  ale obvoďák už si se mnou nevěděl rady, tak jsme to zkusili i takhle) a další léky na "odpuchnutí" sliznic, jsme byli nuceni oba konstatovat, že nezbývá nic jiného, než ušař... Tak mi ještě udělal stěry z nosu a krku a mazal  jsem za ušařem. 

Jak na potvoru bylo venku docela příjemně a jak na potvoru zrovna ten den malinko ta "hluchota" polevila. Ušař mne poslal na audio a konstatoval, že "slyším dokonce lépe, než minule" (před 10-ti  lety jsem měl zánět Eustachovek a on si tehdy nedal vysvětlit, že když mi "profoukne" uši a zalehne mi, tak  že asi i audio bude stát za pendrek..) Na to jeho konstatování jsem neříkal nic, jen jsem chtěl vědět, co teda  způsobuje tu moji "převodní hluchotu" (stav, kdy sice zvuk ze sluchátek třebas z přehrávače slyšíte stejně,  nebo jen o 10-15 procent hůře od normálu, ale zvuky zvenčí slyšíte velmi zkresleně, nebo sice slyšíte dobře,  ale pouze na krátké vzdálenosti. Takový ten pocit, kdy přiložíte ruku k uchu a hle, už je to ok. Ruku odděláte  a... je to v pytli.. Strašně nepříjemná věc. Naštěstí nebolestivá, jen to leze, sakra, na nervy..)

Na toto mi začal tvrdit, že "to mám jistě dlouhodobě" a na nějaké moje povídání, že "to mám od srpna", tedy pár dnů - vůbec nereagoval.  Doporučil mi naslouchátka a že se s tím musím naučit žít.. No super, to mi  doporučoval i minule. Naštěstí jsem se už tehdy  (před těmi 10-ti lety) na něj vydlabal a do dvou měsíců  pak slyšel (vlastně až do nedávna) jako rys. Dostal jsem tedy kapky do nosu a nazdar.

Fajn.. Co dál? Obvoďák mi doporučil ještě jednoho ušaře a také mi řekl, že sem se stal "hrdým majitelem  onoho úžasného zpotvořeného zlatoústého bacila" (zlatého stafylokoka) Oba nás napadlo, zda to nedělá tenhle basta*rd, že mi ty sliznice otékají.. Ač velmi nerad, šel jsem i za tím druhým ušařem. Co vám budu povídat. Bylo to asi dva měsíce po tom prvním ušaři.  A zase jak na potvoru jsem právě už druhý den měl zalehlé uši ještě víc, než jindy a dokonce ani poslech ze sluchátek nebyl tak dobrý, jako jindy. Vypozoroval  jsem však, že se to mění. Jeden, nebo dva dny je hůře, pak zase zbytek týdne lépe...

U ušaře opět audio. Lékař na to audio kouknul a zdrbal mne jak Alíka, že "vnitřní uši se za ty dva měsíce zhoršily o 20 decibelů a že to je totální  průser!" Doporučil mi okamžitou operaci a pořádné naslouchadla.. To už jsem z toho chytil akorát depku  jako prase..  Jedno alespoň přiznal - že jsem totiž "totální atyp" a mám v těch uších všechno jinak, než  ostatní lidi (ti, co mne znají, vědí proč, tady to rozepisovat nehodlám..)

Zeptal jsem se jej tedy, zda by nebylo třebas dobré používat koloidní stříbro, načež na mne vyvalil očiska, že mu málem spadly brejle.. "Cože?! Koloidní.. co?! A k čemu to, prosím vás je? To je zas nějaká alternativní vymoženost? Todle jsem nikdy neslyšel.. Hele.. K čemu že to máte?" ptal se mne dost ironicky. Povídám, že je to proti tomu "zlaťákovi", na kterého vlastně ATB nezabírají.. 
"Tak to si snad děláte ze mne srandu, ne?! Proboha.. vy přece nepotřebujete žádné ATB..! S tím vaším "zlaťákem" přece žijeme všichni a je to běžná bakterie, nehledě na to, že vůbec to nemá vliv na uši!“ 

No a tak jsem odjel domů opět s rancem kapek do nosu.. Stavil jsem se za obvoďákem. Ten přiznal, že na toho  "zlaťáka" nemá smysl dávat opravdu žádné "patáčky", dokud  není zvýšená selimentace (nebo jak se to  vlastně říká) a že se asi budu nucen naučit s tím žít. Mám si zkrátka zlepšit imunitu.. No a tak jsem tím pádem zanevřel na ušaře.. Jsem duší rozený demokrat a momentálně mi lezou na nervy všichni bez rozdílu...  Za což se jim omlouvám, ale ... je tomu momentálně tak. Navíc k těm uším se přidávaly ony mně tak dobře známé neustálé menší záněty nosohltanu, krku, rýma jako hrom, hned jsem to řešil Bioparoxem a hned zas jinak... až jsem se teda odhodlal koupit to koloidní stříbro (odteď KS)..

Než jsem se však k tomu odhodlal, pročetl jsem několik desítek diskusí, abych věděl, co na to lidi říkají.   Verdikt byl jednoznačný - hrozily jen dva problémy - jeden byl daný alergií na stříbro (to je ten stav, kdy  nemůžete nosit nic stříbrného, jinak máte alergickou reakci v podobě zarudlých fleků na kůži) a problém  druhý - Argyrie, kdy člověk může  díky reakci stříbra, usazeného v kůži "zmodrat" a pak bych vypadal  vyloženě jak "taťka Šmoula..."

Ten první problém nemám a nikdy jsem alergický na stříbro nebyl, takže tam je to ok. Druhý problém - tak  pokud nebudu vůl a nebudu si po vzoru šlechty žrádlo posypávat stříbrným prachem, tak Argyrii nemám šanci dostat z koloidní suspenze, protože  prach je moc velký a nevyloučí se z těla, kdežto koloidní stříbro = nejmenší možné částice kovu = vyloučení z těla do tří týdnů = navíc velká účinnost, protože proniknou vším.  Pardon - i tady jedna možnost je - pokud budu to KS pít místo vody, jako onen nejmenovaný pán z Youtube - pak v tomto případě bych se asi dopracoval k Argyrii, ale.. uznejte sami - jen cvok by vypil denně 2-3 litry  silného koloidu (kolem 100 ppm), když se to má brát tak 2-6 lžiček za den (používat nekovové lžičky!)

Tak super, objednal jsem a začal jsem... Koloidní stříbro pro běžnou potřebu má 10 ppm, což je množství  jednotek čistého stříbra (99,99 procent) obsaženého v určitém množství destilované vody. Dal jsem si "hlteček" (jakože tu lžičku, ale tak přeca su chlap a nejaké lžičkování - na to dlabu. Prostě odhadem..) a  čekal, co se bude dít. No.. Tak na venek se toho mnoho nedělo, uvnitř ale ano - okamžitá absence zánětu v krku, co jsem právě měl. Prostě do deseti minut jako když utne!  Zpozorněl jsem, protože to byla do té doby pro mne věc nevídaná.. Bez denní dávky Strepfenu, či jiného  "dobrotiska" by nebylo možné udržet pod kontrolou jak krk, tak nos...  Ráno jsem však dostal "motáka",  zkrátka závrať.. Celá koupelna odletěla na vteřinu kamsi do "do pryč" a já se div nepoblil..

"Dohúkaný" ještě od ušaře, že "se mi zhoršily ty vnitřní uši", jsem hned začal "lůšňat" po netu a... "ty vole... já  mám asi Meniéra... No kruci.. Fakt že jo.. Tnitus (občasné šumění a pištění v uších) nějaký slabší mám, závratě nastaly... tak.. ty vole... konec  života je tady..." blesklo mi hlavou a celé dopoledne jsem se užíral tím, co o tom Meniérovi psali na netu... Odpoledne ten den už jsem najisto "věděl", že mám nejen Meniéra, ale i Vestibulární schwannom - nezhoubný nádor, který postihuje právě i uši a.. "sice teda psali, že jen jedno ucho, jenže u mne budou asi nádory ,ty woe, rovnou dva, páč mám obě ušiska v řiti.." No nervy mi hrály lepší, jak Metallica na koncertě..

Až večer mi docvaklo v té mojí lebeni, že to začalo právě tou dávkou toho stříbra. I zadal jsem do "Gúglu"  - "špatné zkušenosti s koloidním stříbrem".. Výsledek byl ten, že sice špatné zušenosti nemá nikdo, ale při užívání onoho přípravku je nutné vypít tak dva litry čisté vody denně, jinak hrozí zátěž jater a ledvin právě zlikvidovanými bacily a to se projevuje jako lehčí chřipka - závrať, nevolnost a únava...

"Aha.. tak že by to? No vidíš to, ty blbe! A málem jsi se dosral jak Amina.." nadal jsem sám sobě. Hned jsem odlil dva litry "téj naší výbornéj studniční vody" (teda na rozboru nikdy nebyla, ale tak snad bude dobrá..) Pro  jistotu i tam dal "hlteček" KS, které onu vodu desinfikuje. Faktem je, že asi s dusičnany si KS neporadí, co? "o) A jal se konzumovat ono doporučené minimální denní množství vody pro dospěláka. Musím konstatovat, že motáka už jsem nedostal. Aspoň mne to naučilo pít ty dva litry vody. Do té doby jsem  tomu moc nedával. Navíc jsem vyčetl, že KS se kape do uší a stříká do nosu. Obojí jsem hned aplikoval.

Nyní nastává ona chvíle, kvůli které vás otravuji výše zmíněným článkem a kvůli čemu tohle všechno píši. Všimnul jsem si totiž, že lékaři buď úmyslně, nebo i neúmyslně neinformují o tomto přípravku a nebo třeba vážně o něm nevědí (spíš ani nechtějí vědět), nebo třebas ani nemohou jej doporučovat - to fakt netuším. Legislativa ČR navíc toto KS povoluje pouze pro zevní použití, nikoliv pro vnitřní.. KS, které jsem objednal, mi bylo v lékárně prodáno s důrazem, že "se má používat pouze na venek a není určeno pro vnitřní  aplikování.."  Na to jsem brblal, že "zas*raný systém hned všecko mosí zakázat...", ovšem naštěstí na netu jsem si našel vyjádření, kde psali, že "díky legislativě ČR byli nuceni dát jiný leták na přípravek, ale že jinak se nic nemění - brát 2-6 lžiček denně"... 

No a když tak vidím spoustu lidí, co se potýkají se všemi možnými bacily mnoho let, cpou se ATB a nemá to  konce, rozhodl jsem se napsat výše zmíněný článek a také vypsat - co mne k tomu KS vedlo a proč a jaké  teda mám výsledky. 

Takže výsledky - po první aplikaci do nosu zmizely téměř za pár minut 15-ti leté problémy s "ucpáním nosu a  pocitem sucha", po vykloktání v krku během půl hodiny bylo veškeré škrábání a pocit zánětu nosohltanu -  rázem pryč. U uší se zatím nic moc nemění. Preventivně večer kápnu do jednoho i druhého ucha, ale krom malinkého zlepšení problému, se jiné změny v tomto  případě nedostavují... Teda... spíš mám zajímavý  poznatek - zaznamenávám, že v suché a teplé místnosti slyším blbě jako obvykle (ony 4 měsíce), ovšem  venku, ve vlhku a chladnu, se sluch rapidně zlepšuje, dokud zase nepřijdu do tepla. To znamená, že sliznice si furt se mnou "hrají pasiáns", nebo co... A to se vsadím, že "zlaťák" si na těch sliznicích asi také často "přihříval polívčičku", bestyja jedna hnusná... 

Tímto radím všem, co se potýkají s různými "koky" a jinými podobnými svinstvy, aby neváhali a hledali na  netu informace, dokud jsou. Osobně považuji KS za jeden z absolutně nejlepších prostředků  proti bacilům (zničí jich přes 650, to je 97 procent všech známých, oproti ATB, které ničí tak 6-12 bacilů, navíc u ATB je  nutno počítat  s rezistencí  bacilů, kdežto u KS žádná rezistence nehrozí (rezistence = přizpůsobení se bacilů danému ATB a tím pádem zhoršení jeho účinnosti), navíc KS oproti ATB nerozhodí váš zažívací trakt a jiné věci. Vlastně - KS tak trochu také, abych zase nekecal. Když ho budete brát více, zlikviduje šmahem  nejenom ty špatné bacily, ale i  trošku prořídne vaše střevní flóra. Takže pokud budete brát KS, je  doporučeno dát pravidelně i nějaký ten jogurt. Osobně toto nijak neřeším a zatím problémy tohoto rázu nezaznamenávám.

Dávkování - beru tak ten "hlteček" ráno a "hlteček" před spaním (předpokládám, že ten "hlteček" není víc,  než čajová lžička, ovšem když po týdnu ona tří-decová flaška KS byla téměř prázdná, tak, kurňa, s tím hltečkem teda nevím nevím... asi to bude víc, než ta lžička .. "o) Důležitá rada - nejen ono množství  spolknout, ale hlavně a především si s ním vykloktat v krku, promývat ho mezi zuby, převalovat pod  jazykem, aby se co nejvíce stříbra dostalo do krve nejpřímější cestou a nezatěžovalo tak zbytečně onu výše zmíněnou flóru ve střevech. Na netu je informací kvanta.

KS se dá doma i vyrobit. K tomu se prodávají přístroje. Info opět hledejte na netu. Každopádně, pokud byste  šli do KS, myslím, že bohatě stačí ona koncentrace 10 ppm. Pokud to budete brát pravidelně, tak i při  chřipce a rýmě  se vám mnohem snáze bude  uzdravovat (teda já počítám s tím, že když toto beru, tak by si  ty bacily okolo mne neměly ani štrejchnout, ale nepředbíhám, uvidím do jara, pak napíšu, jak jsem teda byl (ne)odolný)   

Takže hledejte, bádejte a neváhejte, protože takové KS vám může klidně nahradit mnohaleté užívání různých "protiškrábavých" pastilek a mnohých jiných přípravků (pro konspiratiky - to je také důvod, proč se o KS veřejně nemluví a proč se nepropaguje, protože jak by k tomu ony koncerny přišly, kdyby každý měl  doma flašu KS a nekupoval jejich zboží? "o)  Jak říkám - více na netu. Já jsem s ním naprosto spokojený a vlastně navazuji na úvod - všechno k něčemu je. I ta nemoc. Bez ní bych se o toto vůbec nezajímal a dál pořád do sebe cpal ony "protiškrábací" pastilky + jiné léky .

KS osobně považuji za přírodní zázrak. A nejsem jistě sám. Když například kosmonauti letěli do vesmíru,  tak měli sebou KS jako jediný přípravek, jako širokospektré ATB. Nic jiného doporučeno nebylo. Dokonce když vědci hledali nějaký přípravek proti případnému novému typu virů a náhlé světové pandemii, tak KS jako jediné bylo uznáno, že bude opravdu fungovat.. A jen tak mimochodem - sice se o KS veřejně nemluví, ale víte, že  u nás je zakázáno jej prodávat na vnitřní užití? (No jo... já to psal někde výš.. že?)  Ok.. Ale víte, že také časem může hrozit jeho úplný zákaz prodeje? No a s ním také zákaz prodeje přístrojů na výrobu KS..

Takže nevím, jak vy, ale já asi nějaký ten přístroj seženu zavčasu, protože (jak by správný konspirátor řekl) - až jednou jistí lidé zjistí, že jim KS krátí zisky z prodeje, tak se do toho obují a bude vymalováno. KS je totiž ve své podstatě klasifikováno jako přírodní prvek a jako takový jej nelze nijak patentovat za účelem zisku. Tím pádem, na rozdíl od ATB a jiných léčiv, se stává pro jisté korporace nejenom nepotřebným, ale zároveň možným nepřítelem.. Nebo také je to jinak, vážně o tom lidi moc neví a proto se o KS tolik nemluví. To už si jistě posoudí každý z vás po svém "o)

Abyste neřekli, že furt jenom odkazuju kdesi na net, tak tady dávám jednu stránku:

www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=18¨

No a ty ušiska? Co teda s nimi? Mám v plánu vyzkoušet Čínskou medicínu, nějaké ty "Wany", takže jestli to  nějak dopadne, tak o tom možná něco zde napíšu. Také bych rád podotknul, že lékaři jsou jistě odborníci na svém místě a vyplatí se k nim zajít, akorát v mém případě jaksi sehrálo roli více faktorů naráz a jak říkám - jsem prostě "atyp"... "o)

P.S: Vím, že problémy v krku, znamenají také, že „něco nerad říkám svému okolí“ a také uši znamenají, že „nechci něco slyšet..“, Ovšem tady může být právě i taková možnost, že bez těchto problémů bych se ke KS nedopracoval a tím pádem bych vás tady nemohl zatěžovat čtením předlouhého článku, že? „o)

P.S2: Složení KS - destilovaná voda a určité množství nejčistšího stříbra v nejmenších možných částečkách. KS je vůči tělu netoxické, nereaguje s léčivy a stříbro jako takové se používalo už od pradávna až do 50-tých let, kdy se začaly (možná kvůli zisku?) prosazovat ATB.

Upravil(a) DaiTerr (29. 11. 2010 14:11)

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#2 29. 11. 2010 13:50

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Pár postřehů o KS a co tomu předcházelo.

Teda Dai - dokud jsi nenajel na oblíbenou pánskou "klikovou hřídel" (to jest podrobné vysvětlování technických parametrů čehokoliv) tak uznávám, že tentokrát jsem tě četla jako detektivku loltummenupp
Já momentálně lividuju zakuklený prťouse, co se odmítají kamarádit, tak ty likviduju joaliskama (to jsou ty Jonášovo přípravky) Taky hezky fungujou - i když jsem začla teprve první kolo.
Dříve se patrně koloidní stříbro nahrazovalo tím, že se do stříbrnýho poháru přes noc dala pramenitá voda a to se pilo - budu to muset navrhnout dceři, jejich malá má ATBčka už podruhý za tři měsíce hmm
Možná z toho stříbrnýho hrnku to bude i bezpečnější - tedy pro prcka.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#3 29. 11. 2010 14:25

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Tak dětem jsem to o víkendu prskal do huby a nosu, odpoledne byli bez rýmy a v krku už je neškrábalo. Sice teda nevím, jak moc se můžu spolehnout na jejich "hlášení, ovšem sám výsledky mám, takže asi nekecají. Ten hrnek - no co by ne? Třeba se tam vážně něco málo do té vody  z toho stříbra dostane. asi to nebude takové, jako když máš koloid, ale i tak na výpomoc to může být super.

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#4 29. 11. 2010 16:31

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

No ona je taky batole, víš - kdyby byla větší, tak to moc neřeším.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#5 30. 11. 2010 19:15

haiel
♥♥♥♥♥♥-

DaiTerr, já jsem si říkala, proč tak dlouho nepíšeš a ty ses koukám věnoval alchymii lol S KS zkušenost nemám a tak to počtení bylo pro mě docela zajímavý smile

Není tady

#6 1. 12. 2010 12:38

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

No tak to já Dai, už zaplaťbůh vím, jak KS, tak MMS. tummenupp
Léčíme tím všechno. I zvířata.
Někde tady je i stránka - na babi.

Není tady

#7 1. 12. 2010 15:47

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

KS i MMS OK, potvrzuji stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#8 1. 12. 2010 16:16

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

JJ, používám MMS a dalo by se říci, že je to něco podobného na styl KS, i stejně konspirativní smile Na netu se to prodává jako desinfekce do bezénů i s příslušnými R a S větami smile Nesmí se to deklarovat jako lék, jinak by to muselo projít klinickými testy, které stojí i několik miliónů dolarů a na to autor nemá. Všichni od toho dávali ruce pryč, no prostě jako KS. Známý se na mě dívají jako na blázna co do sebe leje savo big_smile Ale já si říkám, nezkusili a kritizují, prostě jejich smůla. Pro ně jsou drahý ATB, pro mě levný a účinný MMS. Nevím jak ostatní, ale já jsem zatím spokojenej smile Dokonce vůči MMS nedávno zahájila kampaň farmaceutická lobby pod hlavičkou zemědělské inspekce s tím, že si s tím můžete popálit sliznice a vůbec by se po tom mohlo i umřít, tak ať to proboha lidi nezkoušej. Pro mě to byla známka toho, že to funguje, když proti tomu farmaceutická lobby takhle otevřeně brojí smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#9 1. 12. 2010 17:08

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

O tom MMS si musím pořádně pročíst všechno. Zatím mám z toho trochu bobany.  Ale myslím, že časem, pokud to bude nutné, do toho rád půjdu. Jinak KS je vážně pecka.

Není tady

#10 1. 12. 2010 17:15

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

jj, určitě na to koukni. Začni třeba tady:
http://www.emms.cz/

a pokračuj sem:
http://www.upramene.cz/forum/viewforum. … 259b6cb000

Ono asi se dostáváme do stádia, kdy normální medicína bude pro normálního smrtelníka nedostupná a pak může nastoupit KS a MMS smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#11 1. 12. 2010 18:54

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Díky za odkazy. A jinak - je to přesně jak říkáš, akorát ta medicína, myslím, ani nebude tak nedostupná, jako spíš scestná, protože to, co kolikrát "lékaři" předvádějí, tož to radši zajdu k veterinářovi a budu na tom líp..

Není tady

#12 1. 12. 2010 20:28

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

........ jako spíš scestná, protože to, co kolikrát "lékaři" předvádějí, tož to radši zajdu k veterinářovi a budu na tom líp..

Paklize lekar predvadi scestne veci,je nacase pochopit ze lekari jsme my -sami sobe. smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#13 1. 12. 2010 20:54

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Tak MMS je bomba a podle zkušeností i to KS. Asi brzy taky vyzkouším, jsem zvědavá na rozdíly tummenupp

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#14 2. 12. 2010 13:33

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

JJ, používám MMS a dalo by se říci, že je to něco podobného na styl KS, i stejně konspirativní smile Na netu se to prodává jako desinfekce do bezénů i s příslušnými R a S větami smile Nesmí se to deklarovat jako lék, jinak by to muselo projít klinickými testy, které stojí i několik miliónů dolarů a na to autor nemá. Všichni od toho dávali ruce pryč, no prostě jako KS. Známý se na mě dívají jako na blázna co do sebe leje savo big_smile Ale já si říkám, nezkusili a kritizují, prostě jejich smůla. Pro ně jsou drahý ATB, pro mě levný a účinný MMS. Nevím jak ostatní, ale já jsem zatím spokojenej smile Dokonce vůči MMS nedávno zahájila kampaň farmaceutická lobby pod hlavičkou zemědělské inspekce s tím, že si s tím můžete popálit sliznice a vůbec by se po tom mohlo i umřít, tak ať to proboha lidi nezkoušej. Pro mě to byla známka toho, že to funguje, když proti tomu farmaceutická lobby takhle otevřeně brojí smile

Všimla jsem si té změny na web stránkách, kde ho prodávají. Všude jsou již nyní výkřičníky a tučně vytištěno - není lék, užívá se k dezinfekci bazénu.  A 99% odkazů vypadá:  "mms vám popálí vnitřnosti" "údajně zázračný lék!" "na vlastní nebezpečí! "  a podobné. Myslím, že je neštastný jen ten název "miracle". Ten provokuje.
jinak pan Humble (snad jsem ho nezkomolila) je borec tummenupp !

A četla jsem varování, že se prodávají "mms" na netu za cca 10euro, přičemž neobsahuje chloritan sodný, ale chlornan sodný (savo). Což je hodně blbý. Tak pozor na to!

Není tady

#15 2. 12. 2010 13:41

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

DaiTerr napsal(a):

O tom MMS si musím pořádně pročíst všechno. Zatím mám z toho trochu bobany.  Ale myslím, že časem, pokud to bude nutné, do toho rád půjdu. Jinak KS je vážně pecka.

Já taky měla, je potřeba přečíst knihu, návod a dobře ředit. Prvně jsem zkoušela  zevně potírat , pak jednu kapičku naředěnou vmitřně , což je nic, jen vydezinfikuje vodu. Psům to doslova chutná, vymetou celou misku. Pak jsem zkoušela zevně  rozprašovačem- kožní problémy a záněty kůže jednoho psa )i KS jim pomohlo,podobně), s okamžitým účinkem do druhého dne - začlo to zasychat. Po víc jak půlroce hnisání a léčení vším možným. Hnusná rýma, kašel nachlazení bo co to bylo - po dvou užití doslova zmizela. Čistím s mms zuby , i psům.. Nebudu muset s nimi na odstarnění zubního kamene (jak to vypadá) - postupně ubývá.

Není tady

#16 2. 12. 2010 22:46

BB
♥♥♥♥♥♥-

Tak tedy ... objednala jsem si to koloidní stříbro ... pokusím se  tím nějak pozlobit můj vleklý suchý kašel .... i když nemám zjištěné žádné breberky v krku ani nikde ... ale kdo ví. Na MMS zatím nemám "koule"  vloni na podzim jsem totiž četla celičkou dloooouhou diskusi  a včechny  zkušenosti a možné problémy  .... a prostě nemám na to, to zkoušet podle návodu. Občas nad věcma moc přemýšlím a tudíž překombinuju a potřebovala bych to probrat s někým osobně ... ale nikoho neznám. Určitě bych měla spoustu doplňujících dotazů ... mate mě to ředění ...  a čím to zapíjet ... vodou  kohoutkovou ? Studnu nemáme, balenou nekupuju ... Někdo tam  doporučuje jablečný džus ... a nemá ( nebo  nesmí ?)  tam být céčko ... a doporučují   doplnit stravování o oříšky .... no prostě spousta složitostí .... ráda bych ráda, ale  ... bojim bojim ....
Neví někdo, je-li v Brně někdo, s kým by se to dalo probrat ???

Zatím zkusím to koloidní stříbro a  za čas sem písnu výsledek - bude-li  ...

BB

Není tady

#17 3. 12. 2010 12:21

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

BB, když na MMS nemáš koule, to neva, podobnou službu udělá asi i to KS. Pokud však budeš chtít začít s MMS, kup si tu jeho knihu, je to tam všechno krásně vysvětlený. Voda na zapití může být i z kohoutku, ale nedoporučuju to z toho důvodu, že to má pak takovou hořkou chuť, nechutná to dobře. Pokud vodu, tak asi se mi osvědčila normální bonaqua bez bublinek, pak to není skoro cejtit. Obecně se proti tomu zápachu doporučuje ananasový džus. Každopádně je třeba, aby to bylo BEZ vitaminu C, protože MMS je slabé oxidační činidlo a vitamin C je antioxidant, jde to tedy prosti sobě. Ne, že by se ti něco stalo, to ne, ale zneutralizuješ tím účinek MMS. Až se vyléčiš pomocí MMS, pak si můžeš dopřát vitaminu C, co hrdlo ráčí. MMS vydrží v krvi prá max. 1,5h a přemění se na obyč kuchyňskou sůl.

Není tady

#18 3. 12. 2010 12:26

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

Všimla jsem si té změny na web stránkách, kde ho prodávají. Všude jsou již nyní výkřičníky a tučně vytištěno - není lék, užívá se k dezinfekci bazénu.  A 99% odkazů vypadá:  "mms vám popálí vnitřnosti" "údajně zázračný lék!" "na vlastní nebezpečí! "  a podobné. Myslím, že je neštastný jen ten název "miracle". Ten provokuje.
jinak pan Humble (snad jsem ho nezkomolila) je borec tummenupp !

A četla jsem varování, že se prodávají "mms" na netu za cca 10euro, přičemž neobsahuje chloritan sodný, ale chlornan sodný (savo). Což je hodně blbý. Tak pozor na to!

Koukal jsem na stránky, a už se to nejmenuje "miracle" ale "master" big_smile

Není tady

#19 3. 12. 2010 13:48

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

BB napsal(a):

Obrať se na Pavla Nývlta, je to jeden z mála doktorů, který má ještě zdravý rozum - a to i přes tuším 15ti letý pobyt Americe - a nezblbnul z lákadel farmaloby.
http://www.drnyvlt.com/

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#20 3. 12. 2010 14:32

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

BB napsal(a):

Tak tedy ... objednala jsem si to koloidní stříbro ... pokusím se  tím nějak pozlobit můj vleklý suchý kašel .... i když nemám zjištěné žádné breberky v krku ani nikde ... ale kdo ví. Na MMS zatím nemám "koule"  vloni na podzim jsem totiž četla celičkou dloooouhou diskusi  a včechny  zkušenosti a možné problémy  .... a prostě nemám na to, to zkoušet podle návodu. Občas nad věcma moc přemýšlím a tudíž překombinuju a potřebovala bych to probrat s někým osobně ... ale nikoho neznám. Určitě bych měla spoustu doplňujících dotazů ... mate mě to ředění ...  a čím to zapíjet ... vodou  kohoutkovou ? Studnu nemáme, balenou nekupuju ... Někdo tam  doporučuje jablečný džus ... a nemá ( nebo  nesmí ?)  tam být céčko ... a doporučují   doplnit stravování o oříšky .... no prostě spousta složitostí .... ráda bych ráda, ale  ... bojim bojim ....

Zatím zkusím to koloidní stříbro a  za čas sem písnu výsledek - bude-li  ...

Já měla taky strach, a taky jsem postupovala přesně tak, jak píše Kalik. Přečetla jsem prvně knížku, všechny informace a diskuze z netu (jsem taky velký badatel a zkoumám novoty do poslední mrtě) tam je to opravdu podrobně uvedeno.., takže se nemusíš bát. Já si ho zase kupuju pořád na netu, z jednoho webu a netroufám si ho koupit jinak a jinde.

Ale klidně ber stříbro, až přijde čas , tak přijde. A nepřijde-li nepřijde. big_smile

Není tady

#21 15. 2. 2011 10:21

BB
♥♥♥♥♥♥-

No, tak jsem tu s tím koloidním stříbrem ... mám pár nejasností : Objednala jsem si jedno na netu, využívala a pak jsem si ho dvakrát koupila v lékárně a pak jsem zjistila, že se tam neuvádí obsah stříbra ... že se liší v koncentraci .... na netu jsem našla  různé : 25ppm 40ppm 100ppm, při čemž Ion-Ag 100  s koncentrací 100ppm tam stojí  790,- Kč a v lékárně  Ag100 bez uvedené koncentrace 260,- Kč.
Takže mám problém s výběrem  - podle koncentrace.
Dívala jsem se i na stránky a u Ag100 se  koncentrace neuvádí ( nebo jsem ji nenašla ) ... je možno předpokládat, že Ag100  = koncentrace 100ppm ?
Netuší to tu někdo ?

Jinak  dílčí výsledky : od  začátku užívání  mne nepotkala  žádná viróza, moje tělo se tváří  zdravě - tedy až na ten vleklý kašel, ale vzhledem k tomu, že už se mi táhne 5-6 let, tak nemůžu chtít zázraky přes noc, že ? smile 

Potřebovala bych poradit s těmi koncentracemi - dávkováním a výběrem ....   prosím, prosím ....smile

BB

Není tady

#22 18. 2. 2011 18:15

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

U toho Ag100 je koncentrace něco mezi 10-20 ppm, což bohatě stačí. Obvyklá koncentrace pro vnitřní užívání je 10-15 ppm, pro silnější léčení se používá do 20 ppm, ale vyšší koncentrace už dělají "shluky" a nejsou přínosem, protože částice stříbra ve shlucích už neprojdou vším a tak se účiněk omezuje jen na určité oblasti. Vyšší koncentrace jsou vhodné na vnější použití. Třebas takové lupy to krásně likviduje a podobně.

Už něco vybráno mám a tak můžu prohlásit, že svůj účinek má, hlavně dezinfekční. To když vás už škrábe v krku a dáte "hlteček", který tak pět minut převalujete v ústech, pak zaručeně máte "odškrábáno", ovšem nesmí se zas za tím vidět všelék. O vánocích jsem dostal chřipajznu jako bejk a i když jsem při ní žahnul do týdne lahvinku stříbra, tak akorát jsem zkrátil nemoc tak z týdne na tři dny, neměl ucpaný nos a teda ani krk se nechytil, ale jinak to chřipce nezabránilo.

Na takové bacily v krevním oběhu je nutné to stříbro užívat v malých dávkách, menší koncentraci (max do 10 ppm, ideální je 5 ppm) a v množství  - čajová lžička ráno a večer. Lžičku používat zásadně plastovou, ne kovovou. Stříbro pak převalovat v ústech co nejdéle. Pak to bude plnit svůj účel. Jinak je fakt, že takové ty věčné "rýmečky" a "bolesti v krku v jednom kuse" - to zmizelo už po dvou dnech užívání.

Stránky s touto tématikou jsou tady:

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=18

je tam 84 stran diskuse o tomto produktu. Osobně si KS vyrábím sám pomocí "Craftgenu", což považuji za nejlepší možnou volbu. Tenhle přístroj, jako jeden z mála, je dost dobře udělaný a nastavený.

Jo a k tomu "hltečku" - vřele doporučuji užívat po těch lžičkách, vůbec se mnou neřiďte. Já když si dám hlteček, tak je to na té třídecové flašce setsakra znát..

Při užívání KS dostatečně pijte. Stříbro totiž likvidací bacilů okamžitě zatíží játra odpadem a pokud nemáte dost tekutin, může se vám stát, že na chvilku chytnete "motáka". Není to nic hrozného, ale když nevíte, o co jde, dokáže to vyděsit..

Není tady

#23 20. 2. 2011 21:06

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

To, že nemoc není náhodou a to, že nás má vést k nějakému tomu poznání - to jistě  mnozí z Vás tušíte,  někteří už víte a jiní... inu... vy ostatní, co z tohoto  filozofování můžete mít akorát tak legraci - se to teprve  budete (a jistě úspěšně "o) - co nevidět učit...

Ahoj Dai,
a smim-li se ptat a pokud-li si prejes odpovedet- Ty uz vis proc se Ti projevuje to co se Ti projevuje na fyzicke rovine? (ta nemoc ,ta disharmonie,ty potize o kterych jsi psal)

Není tady

#24 21. 2. 2011 6:06

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Tak ono je to vcelku jednoduché. Problémy s krkem = něco nevyřčeného, uši = něco, co nechceme slyšet... atd. Víceméně je v tom práce. Nějak jsem si včas zapomněl přát lepší a klidnější práci "o)

Není tady

#25 21. 2. 2011 10:07

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Víceméně je v tom práce. Nějak jsem si včas zapomněl přát lepší a klidnější práci "o)

Zapomnel prat?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí