29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petra1234 napsal(a):
Nojo, lákadel v životě člověka je mnoho...Já třeba fakt nikdy neodolám vanilkové zmrzlině....Jo a taky se mi vždycky líbil Bredík vod Pittů, no a ...nedostala jsem ho.
:-) žádný cíl není tak vysoko:-)
Není tady
Žádný cíl není tak vysoko?
Není. Ale měli bychom při dosahování svých cílů soudní.
Ano, všechno se dá zneužít a překroutit tak, jak si my přejeme. Dokonce i to, co mám já napsáno v podpisu, Anděli s ďáblem v těle.
Upravil(a) majkafa (2. 12. 2010 10:46)
majkafa napsal(a):
Žádný cíl není tak vysoko?
Není. Ale měli bychom při dosahování svých cílů soudní.![]()
Ano, všechno se dá zneužít a překroutit tak, jak si my přejeme. Dokonce i to, co mám já napsáno v podpisu, Anděli s ďáblem v těle.
to máš pravdu, ne měli bychom být soudní, ale musíme...ale co je v životě jednoduché? Nic...a to je na tom to krásné, jinak by nás to ani nebavilo...
Není tady
Mě nebaví být nevěrná. Mám jednu duši a nedá se půlit.
Znám jiné krásy, které mě baví.
majkafa napsal(a):
Mě nebaví být nevěrná. Mám jednu duši a nedá se půlit.
Znám jiné krásy, které mě baví.
Ale Maji to je v pořádku...já to myslela všeobecně, že kdyby byl život jednoduchý,nebavil by nás. Já si též dokáži najít jiskru ve spoustě jiném než v nevěře...Nevěrná jsem duševně, což přiznávám, může být někdy horší než fyzicky...ale nestydím se za ty pocity...kdyby ano, nerozebírám to ani tu na fóru. Prostě momentálně to v té hlavě tak je.
Není tady
V Praze funguje podpůrná skupina pro ženy ve vztahu se ženatým
viz podpurneskupiny.iplace.cz
Není tady