6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petra1234 napsal(a):
Nojo, lákadel v ivotě člověka je mnoho...Já třeba fakt nikdy neodolám vanilkové zmrzlině....Jo a taky se mi vdycky líbil Bredík vod Pittů, no a ...nedostala jsem ho.
:-) ádný cíl není tak vysoko:-)
Není tady
ádný cíl není tak vysoko?
Není. Ale měli bychom při dosahování svých cílů soudní.
Ano, vechno se dá zneuít a překroutit tak, jak si my přejeme. Dokonce i to, co mám já napsáno v podpisu, Anděli s ďáblem v těle.
Upravil(a) majkafa (2. 12. 2010 10:46)
majkafa napsal(a):
ádný cíl není tak vysoko?
Není. Ale měli bychom při dosahování svých cílů soudní.
Ano, vechno se dá zneuít a překroutit tak, jak si my přejeme. Dokonce i to, co mám já napsáno v podpisu, Anděli s ďáblem v těle.
to má pravdu, ne měli bychom být soudní, ale musíme...ale co je v ivotě jednoduché? Nic...a to je na tom to krásné, jinak by nás to ani nebavilo...
Není tady
Mě nebaví být nevěrná. Mám jednu dui a nedá se půlit.
Znám jiné krásy, které mě baví.
majkafa napsal(a):
Mě nebaví být nevěrná. Mám jednu dui a nedá se půlit.
Znám jiné krásy, které mě baví.
Ale Maji to je v pořádku...já to myslela veobecně, e kdyby byl ivot jednoduchý,nebavil by nás. Já si té dokái najít jiskru ve spoustě jiném ne v nevěře...Nevěrná jsem duevně, co přiznávám, můe být někdy horí ne fyzicky...ale nestydím se za ty pocity...kdyby ano, nerozebírám to ani tu na fóru. Prostě momentálně to v té hlavě tak je.
Není tady
V Praze funguje podpůrná skupina pro eny ve vztahu se enatým
viz podpurneskupiny.iplace.cz
Není tady