Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 2. 12. 2010 8:31

Andilecicek
♥♥-----

Re: Miluji ženatého kolegu, který pracuje v přítelově firmě....

Petra1234 napsal(a):

Nojo, lákadel v životě člověka je mnoho...Já třeba fakt nikdy neodolám vanilkové zmrzlině....Jo a taky se mi vždycky líbil Bredík vod Pittů, no a ...nedostala jsem ho.

:-) žádný cíl není tak vysoko:-)

Není tady

#77 2. 12. 2010 10:36

majkafa
Host

Žádný cíl není tak vysoko?
Není. Ale měli bychom při dosahování svých cílů soudní. wink

Ano, všechno se dá zneužít a překroutit tak, jak si my přejeme. Dokonce i to, co mám já napsáno v podpisu, Anděli s ďáblem v těle. smile

Upravil(a) majkafa (2. 12. 2010 10:46)

#78 2. 12. 2010 17:14

Andilecicek
♥♥-----

majkafa napsal(a):

Žádný cíl není tak vysoko?
Není. Ale měli bychom při dosahování svých cílů soudní. wink

Ano, všechno se dá zneužít a překroutit tak, jak si my přejeme. Dokonce i to, co mám já napsáno v podpisu, Anděli s ďáblem v těle. smile

gloria to mᚠpravdu, ne měli bychom být soudní, ale musíme...ale co je v životě jednoduché? Nic...a to je na tom to krásné, jinak by nás to ani nebavilo...

Není tady

#79 2. 12. 2010 21:33

majkafa
Host

Mě nebaví být nevěrná. Mám jednu duši a nedá se půlit.
Znám jiné krásy, které mě baví.

#80 2. 12. 2010 21:58

Andilecicek
♥♥-----

majkafa napsal(a):

Mě nebaví být nevěrná. Mám jednu duši a nedá se půlit.
Znám jiné krásy, které mě baví.

Ale Maji to je v pořádku...já to myslela všeobecně, že kdyby byl život jednoduchý,nebavil by nás. Já si též dokáži najít jiskru  ve spoustě jiném než v nevěře...Nevěrná jsem duševně, což přiznávám, může být někdy horší než fyzicky...ale nestydím se za ty pocity...kdyby ano, nerozebírám to ani tu na fóru. Prostě momentálně to v té hlavě tak je.

Není tady

#81 26. 4. 2018 8:25

Elena1978
♥------

V Praze funguje podpůrná skupina pro ženy ve vztahu se ženatým
viz podpurneskupi­ny.iplace.cz

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí